• Onafhankelijk vergelijken
  • Totaal 197 datingsites
  • Altijd een site die bij je past

Dossier: Relatieadvies

In het dossier"Relatieadvies" geeft onze redactie advies om je relatie spannend te houden, hoe je om moet gaan met liefdesverdriet of juist hoe je een relatie moet beëindigen. Ook geven we tips voor alle vrouwen en mannen die op het punt staan een nieuwe relatie in te gaan. We bespreken wat voor soort relatie je moet beginnen en welke verantwoordelijkheden en verplichtingen hierbij horen. Heb je zelf ervaringen of suggesties dan horen we dat ook graag natuurlijk.

Relatie met een oudere man, verstandig of niet?

Relatieadvies  50plus & Senioren

Je hebt een relatie met een oudere man. Of misschien wil je wel een relatie met een oudere man. Je kunt dan met vragen rondlopen. Want, is het wel verstandig? Een relatie met een heer op leeftijd. Moet ik er mee doorgaan, eenmaal er aan begonnen? Wat brengt de toekomst me? Of kan ik niet […] Lees meer »

5 tips om je relatie spannend te houden

Relatieadvies 

Ben je al een tijd met iemand samen? Of heb je nog niet zo lang geleden iemand leren kennen en wil je je nu alvast voorbereiden onder het motto voorkomen is beter dan genezen? Dan is dit artikel iets voor jou! We leggen je namelijk uit wat je het beste kunt doen om er voor te […] Lees meer »

Hoe maak je kenbaar aan je partner dat je wilt swingen?

Relatieadvies  Swingers

 Je bent al een tijdje samen en je bent op zoek naar wat meer spanning en uitdaging in je relatie. Misschien heb je wel eens gehoord van swingen. Het heeft op de een of andere manier je aandacht getrokken, je wilt er meer over weten of je wilt de spanning zelf ervaren. Lees meer »

Wanneer ga je samenwonen als je in een relatie zit?

Relatieadvies 

Eerst kon je niet begrijpen waarom sommige van je vrienden gingen samenwonen. Het leven is toch veel leuker zonder een gedeelde afwas en agenda? Maar nu jouw eigen relatie serieuze vormen aan begint te nemen, betrap je jezelf erop dat je fantaseert over een volgende stap. Maar wat houdt samenwonen precies in? Wanneer is het […] Lees meer »

Hoe ga je om met jaloezie in een relatie?

Relatieadvies 

Iedereen is weleens jaloers: een knap meisje kijkt net te lang naar je vriend, of een collega toont overmatige interesse in je vriendin. Een gezonde dosis jaloezie toont alleen maar aan dat je om je partner geeft en de relatie graag wil beschermen. Het wordt echter een ander verhaal als jaloezie een terugkerend thema is […] Lees meer »

Leuke tips om je partner te verrassen

Relatieadvies 

Er zijn honderd redenen te bedenken om je partner eens goed te verrassen. Dit hoeft natuurlijk niet alleen op zijn of haar verjaardag te zijn of omdat jullie vijf jaar bij elkaar zijn. Verrassingen zijn namelijk extra leuk als het spontaan is en als de ander het totaal niet ziet aankomen. Je hoeft er dus […] Lees meer »

Hoe kun je met je partner praten over seks?

Relatieadvies 

Er zijn veel synoniemen voor geslachtsgemeenschap. Je kunt er vast wel een paar opnoemen. Welke naam je ook aan het “beestje” geeft; het kan soms moeilijk zijn om er met je partner over te praten. Niet vreemd, aangezien het geen onderwerp is wat aangesneden kan worden tijdens het avondeten zonder dat het schaamrood op de […] Lees meer »

10 kenmerken van een goede relatie

Relatieadvies 

In de eerste paar maanden van een relatie is er vaak geen vuiltje aan de lucht: jullie zijn dolverliefd en geen brug lijkt te ver. Maar als de roze bril naar verloop van tijd verbleekt, hoeft het heus niet over te zijn met de romantiek. Als je een goede relatie hebt, wordt de intimiteit namelijk […] Lees meer »

5 kenmerken van een slechte relatie

Relatieadvies 

Je ergert je aan het vieze bord op het aanrecht, dat de vuilnis nog niet buiten staat en jullie zitten allebei ‘s avonds blind naar jullie laptop te kijken. Allemaal voorbeelden van kleine frustraties en ergernissen die de laatste tijd de normaalste zaak van de wereld lijken in jullie relatie. Jullie weten allebei dondersgoed dat […] Lees meer »

Hoe zorg je voor een goede symbiotische relatie?

Relatieadvies 

Een symbiotische relatie. De kans is groot dat je er nog nooit van gehoord hebt. Toch gaat vrijwel ieder liefdeskoppel door de symbiotische fase heen, hetzij het beestje voor hen dan waarschijnlijk een andere naam heeft. In dit artikel leggen we je uit wat een symbiotische relatie precies is, waar het begrip vandaan komt en […] Lees meer »

Welke datingsite kies jij?

uitgelichte website

Recent toegevoegd

Relatie met een oudere man, verstandig of niet?

SmartSingles

Hoger opgeleiden
Relatie met een oudere man, verstandig of niet?

50plusMatch

50plus & Senioren
Relatie met een oudere man, verstandig of niet?

be2

50plus & Senioren
© Datingsite Kiezen 2017 | Onderdeel van Dik.nl | KvK 01180833 | Herestraat 106, 9711 LM Groningen | Privacy