• Onafhankelijk vergelijken
  • Totaal 200 datingsites
  • Altijd een site die bij je past

Dossier: Relatieadvies

In het dossier"Relatieadvies" geeft onze redactie advies om je relatie spannend te houden, hoe je om moet gaan met liefdesverdriet of juist hoe je een relatie moet beëindigen. Ook geven we tips voor alle vrouwen en mannen die op het punt staan een nieuwe relatie in te gaan. We bespreken wat voor soort relatie je moet beginnen en welke verantwoordelijkheden en verplichtingen hierbij horen. Heb je zelf ervaringen of suggesties dan horen we dat ook graag natuurlijk.

Wat doe je als je ouders tegen je relatie zijn?

Relatieadvies 

Wat als je smoorverliefd bent geworden op iemand terwij je ouders dit afkeuren? Het gebeurt regelmatig in een land met veel culturele diversiteit, zoals in Nederland. Vaak zijn religie, afkomst en leeftijdsverschil de grootste boosdoeners. Grote kans dat dat bij jou ook het geval is. Maar geen paniek. Schiet niet in de stress en ontdek in dit […] Lees meer »

Is het erg als een vrouw langer is dan een man in een relatie?

Relatieadvies 

Eindelijk heb je iemand ontmoet die echt goed bij je past. Je gaat met elkaar op date en misschien zit er wel meer in. Je bent er zeker van: dit is hem helemaal. Zowel qua uiterlijk en karakter is dit voor jou de ideale partner. Er is alleen één maar: hij is kleiner dan jij? Is […] Lees meer »

Relatie met iemand die ADHD heeft

Relatieadvies 

Een relatie met iemand met ADHD kan soms knap lastig zijn. Waar je viel voor zijn of haar enthousiasme, spontaniteit, vrolijke karakter en gevoel voor humor, merk je na een poosje dat hier ook minder leuke kanten aan zitten. Soms begrijp je helemaal niets van het gedrag van je partner en soms hebben jullie het […] Lees meer »

Waarom kiezen voor een relatie met een driehoeksverhouding?

Relatieadvies 

“Als je liefde deelt, wordt het meer.” Dat is een veelgehoorde kreet onder polyamoristen: zij die van meerdere personen tegelijk houden. Een gangbare vorm van polygamische relaties zijn driehoeksverhoudingen, waarbij drie personen bij de relatie betrokken zijn. In dit artikel lees je meer over het wat, waarom en hoe van een driehoeksverhouding. Wat is een […] Lees meer »

Hoe ga je om met vakantieliefdes?

Relatieadvies 

Ineens zit je midden in een romantische film. Ergens ver weg op een zonovergoten vakantiebestemming aan een strandbarretje kijk je plots de ware in zijn of haar ogen. Je schrikt haast van de voelbare connectie en al snel zit je midden in een gesprek. Vervolgens beleef je een fabelachtige tijd samen dat voor je gevoel […] Lees meer »

Hou ik nog van hem? Hoe weet je of je nog van hem houdt?

Relatieadvies 

‘Hou ik nog van hem?’, het is een behoorlijk beladen vraag. In het stellen van die vraag zit al een deel van je antwoord verscholen, want ergens weet je al dat het niet goed zit. Maar dat hoeft niet te betekenen dat je de relatie met hem moet beëindigen. Misschien zijn je gevoelens slechts ‘verstopt’ […] Lees meer »

Wat vinden mannen leuk om te horen?

Relatieadvies 

Hoewel hun nonchalante houding het niet direct verraadt, hebben bijna alle mannen behoefte aan lieve of leuke woorden van een vrouw. Het verschilt natuurlijk van man tot man wat hij precies waardeert, maar er zijn een paar universele dingen die de meeste mannen leuk vinden om te horen. Met onderstaande tips maak je niet alleen […] Lees meer »

Relatie met een oudere man, verstandig of niet?

Relatieadvies  50plus & Senioren

Je hebt een relatie met een oudere man. Of misschien wil je wel een relatie met een oudere man. Je kunt dan met vragen rondlopen. Want, is het wel verstandig? Een relatie met een heer op leeftijd. Moet ik er mee doorgaan, eenmaal er aan begonnen? Wat brengt de toekomst me? Of kan ik niet […] Lees meer »

5 tips om je relatie spannend te houden

Relatieadvies 

Ben je al een tijd met iemand samen? Of heb je nog niet zo lang geleden iemand leren kennen en wil je je nu alvast voorbereiden onder het motto voorkomen is beter dan genezen? Dan is dit artikel iets voor jou! We leggen je namelijk uit wat je het beste kunt doen om er voor te […] Lees meer »

Hoe maak je kenbaar aan je partner dat je wilt swingen?

Relatieadvies  Swingers

 Je bent al een tijdje samen en je bent op zoek naar wat meer spanning en uitdaging in je relatie. Misschien heb je wel eens gehoord van swingen. Het heeft op de een of andere manier je aandacht getrokken, je wilt er meer over weten of je wilt de spanning zelf ervaren. Lees meer »

Welke datingsite kies jij?

uitgelichte website

Recent toegevoegd

Wat doe je als je ouders tegen je relatie zijn?

SmartSingles

Hoger opgeleiden
Wat doe je als je ouders tegen je relatie zijn?

50plusMatch

50plus & Senioren
Wat doe je als je ouders tegen je relatie zijn?

be2

50plus & Senioren
© Datingsite Kiezen 2017 | Onderdeel van Dik.nl | KvK 01180833 | Herestraat 106, 9711 LM Groningen | Privacy