• Onafhankelijk vergelijken
  • Totaal 190 datingsites
  • Altijd een site die bij je past

Dossier: Relatieadvies

In het dossier"Relatieadvies" geeft onze redactie advies om je relatie spannend te houden, hoe je om moet gaan met liefdesverdriet of juist hoe je een relatie moet beëindigen. Ook geven we tips voor alle vrouwen en mannen die op het punt staan een nieuwe relatie in te gaan. We bespreken wat voor soort relatie je moet beginnen en welke verantwoordelijkheden en verplichtingen hierbij horen. Heb je zelf ervaringen of suggesties dan horen we dat ook graag natuurlijk.

Ben ik nog gelukkig in mijn relatie?

Relatieadvies 

Iedere relatie kent ups en downs. Soms heb je het samen leuker dan ooit en soms heb je gewoon even geen zin in de ander. Dat is niet meer dan normaal. Maar wat als de downs overheersen en je een knagend gevoel van ontevredenheid hebt? Misschien is het dan eens tijd om je relatie en […] Lees meer »

Twijfels over beginnende relatie

Relatieadvies 

Heb je ook het gevoel dat alles eerst over rozen ging? Aan het einde van jullie date keek je alweer uit naar de volgende en hij of zij leek de perfecte match voor jou. De date fase is voorbij en nu het een tijdje later is, ziet het er dan toch echt wat serieuzer uit. […] Lees meer »

Liefde op afstand: hoe zorg je dat het succesvol wordt?

Relatieadvies 

Even een afzakkertje doen op het terrasje, samen een wandeling maken in het park of spontaan over gewoon gezellig thuiskomen en je vriend(in) een knuffel geven. Je denkt er misschien niet zo over na, maar dit is lang niet altijd vanzelfsprekend in een relatie. Het is natuurlijk erg fijn als je samenwoont of als je […] Lees meer »

Hoe om te gaan met verlatingsangst?

Relatieadvies 

Iedereen heeft weleens een kind gezien dat begint te huilen en in paniek raakt als zijn ouders de kamer verlaten. Of een hond die hard begint te piepen als de eigenaar hem vastbindt en bij de supermarkt naar binnen gaat. Dit soort voorbeelden heb je waarschijnlijk in je hoofd als je denkt aan verlatingsangst. Maar […] Lees meer »

De leukste Valentijnsdag ideeën

Relatieadvies 

Het feest der geliefden. Valentijnsdag. Voor velen niets meer of minder dan een commerciële aangelegenheid om ons geld uit de portemonnee te troggelen, maar voor heel veel anderen juist de dag waarop nieuwe romances kunnen ontstaan of waarop je je partner laat zien hoeveel je van hem of haar houdt. Om jouw Valentijnsdag dit jaar […] Lees meer »

Ik wil een relatie. Hoe krijg ik er een?

Relatieadvies  Relatiebemiddeling

Ben jij helemaal klaar met het casual daten, flirten en aanklooien en vind je het nu echt tijd voor een serieuze relatie? Dan is dit artikel helemaal voor jou bedoeld! We leggen je namelijk uit hoe je het beste op zoek kunt gaan naar serieuze kandidaten voor een relatie en hoe je het vervolgens het […] Lees meer »

Ongelukkig in je relatie. Wat kun je er aan doen?

Relatieadvies 

In het begin van je relatie dacht je de ware gevonden te hebben. Je had het gevoel nog nooit zo verliefd te zijn geweest. Nu heb je een punt bereikt waarop je beseft dat je eigenlijk doodongelukkig bent. In dit artikel lees je wat je daaraan kunt doen. De weg naar een ongelukkige relatie Wanneer […] Lees meer »

Hij wil geen relatie. Hoe ga je ermee om?

Relatieadvies 

Je hebt de allerleukste man op aarde gevonden. Hij is lief, attent, grappig, knap en jullie passen goed bij elkaar. Als je aan de toekomst denkt, dan denk je stiekem aan jullie samen. Vol vertrouwen zeg je tegen hem dat je hem wel echt heel leuk vindt en samen graag de volgende stap zet. Helaas: […] Lees meer »

10 leuke dingen om te doen met je vriendin

Relatieadvies 

Wil je graag iets leuks doen met je vriendin, maar heb je geen flauw idee wat? Misschien heb je al jaren een relatie en weet je van gekkigheid niet meer wat nog leuk is om samen te gaan doen. Of je hebt elkaar juist net leren kennen en je wilt iets bijzonders voor haar regelen. Kortom […] Lees meer »

5 tips om je relatie spannend te houden

Relatieadvies 

Ben je al een tijd met iemand samen? Of heb je nog niet zo lang geleden iemand leren kennen en wil je je nu alvast voorbereiden onder het motto voorkomen is beter dan genezen? Dan is dit artikel iets voor jou! We leggen je namelijk uit wat je het beste kunt doen om er voor te […] Lees meer »

Welke datingsite kies jij?

uitgelichte website

Recent toegevoegd

Ben ik nog gelukkig in mijn relatie?

SmartSingles

Hoger opgeleiden
Ben ik nog gelukkig in mijn relatie?

50plusMatch

50plus & Senioren
Ben ik nog gelukkig in mijn relatie?

be2

50plus & Senioren
© Datingsite Kiezen 2017 | Onderdeel van Dik.nl | KvK 01180833 | Herestraat 106, 9711 LM Groningen | Privacy