• Onafhankelijk vergelijken
  • 213 datingsites & 21 apps
  • 464 dating artikelen

Vriendschappen en liefdesrelaties

Matchen is niet alleen belangrijk als u op zoek bent naar een relatie. Het zoeken naar vriendschap via internet wordt namelijk ook steeds populairder. Hieronder vindt u een overzicht van datingsites die gericht zijn op het matchen van vriendschap. Op deze sites is niet alles zo geforceerd als op andere datingsites. Onder het mom van “niets moet, alles mag” kunt u chatten of in contact komen met gelijkgezinden.

Bekijk MetJou

MetJou

MetJou is een snelgroeiende algemene dating website met veel nieuwe leden per dag. Het zijn mannen en vrouwen die net als jij op zoek zijn naar een leuke date of de man of vrouw van hun dromen. Het contact leggen gaat op MetJou.nl met een leuke en eenvoudige chat mogelijkheid. Lees meer »

Bezoek MetJou »
1
Bekijk HetGrandCafe

HetGrandCafe

HetGrandCafe is een digitale ontmoetingsplaats voor mensen boven de 35 jaar die op zoek zijn naar een nieuwe liefde of een leuke vriendschap. In dit digitale café ontmoeten mensen elkaar dagelijks en zijn er al vele leuke nieuwe liefdes ontstaan. Misschien vind jij je nieuwe liefde ook wel in HetGrandCafe. Lees meer »

Bezoek HetGrandCafe »
2
Bekijk Invite Me

Invite Me

Een nieuwe speler in de markt voor vriendschap websites, die het iets anders aanpakt dan zijn voorgangers. Invite Me is niet geforceerd met andere mensen in contact komen om vriendschappen te sluiten, maar faciliteert eerder spontane ontmoetingen en matcht mensen die graag dezelfde activiteiten doen of dezelfde interesses hebben. Lees meer »

Bezoek Invite Me »
3
Bekijk Wetime.be

Wetime.be

WeTime.be is een Belgisch, sociaal platform dat offline contact wil stimuleren. Zowel tussen partners en gezinsleden, alsook tussen gezinnen. Het platform is dan ook heel geschikt om in contact te komen met andere gezinnen in de buurt. Lees meer »

Bezoek Wetime.be »
4
Bekijk Happy Single Moms

Happy Single Moms

Happy Single Moms is dé website voor alleenstaande moeders die op zoek zijn naar nieuwe vriendinnen. Op deze vriendschapssite vind je vrouwen die in dezelfde situatie zitten als jij; single en zwanger/moeder. Naast ontmoetingssite heeft Happy Single Moms een zeer hechte community voor alleenstaande moeders. Lees meer »

Bezoek Happy Single Moms »
5
Bekijk Ontmoeten.nl

Ontmoeten.nl

Leuke vriendschappen vindt je bij ontmoeten.nl. De website probeert niet alleen mensen met elkaar in contact te brengen voor online contact maar ook om daadwerkelijk nieuwe mensen te ontmoeten. Middels leuke sportieve activiteiten en georganiseerde uitstapjes ontmoet je via deze website vrouwen en mannen van alle leeftijden. Lees meer »

Bezoek Ontmoeten.nl »
6
Bekijk Badoo

Badoo

Badoo is een grote, internationale datingsite waar de meeste mensen zich inschrijven om nieuwe vrienden te maken. Toch is het ook mogelijk om via deze website een nieuwe liefde te gaan vinden. Aangezien er erg veel leden zijn zul je makkelijk en snel in contact met mensen kunnen komen. Lees meer »

Bezoek Badoo »
7
Bekijk Vrienden.center

Vrienden.center

Opzoek naar gezellige babbel of een nieuwe vriendschap? De website vrienden.center is een geheel gratis online centrum voor het ontmoeten van nieuwe mensen. Op de website kun je eenvoudig contacten leggen met bijvoorbeeld hobby genoten, reisvrienden of andere gelijkgestemden. Lees meer »

Bezoek Vrienden.center »
8
Bekijk Contactplaats

Contactplaats

Contactplaats is dé uitgelezen marktplaats om nieuwe mensen te ontmoeten en vriendschappen op te bouwen. Iedereen is vrij om op deze website een advertentie te plaatsen, waar anderen vervolgens op kunnen reageren. Contactplaats is er niet alleen voor de single, maar voor iedereen die behoefte heeft aan nieuwe contacten. Lees meer »

Bezoek Contactplaats »
9
Bekijk VriendN.nl

VriendN.nl

VriendN is een vriendennetwerk voor al je activiteiten. Als je graag leuke activiteiten onderneemt, kun je dus op deze site terecht om andere mensen te ontmoeten die hier ook interesse in hebben. Zoals bij andere websites voor vriendschap is het ook mogelijk om op zoek te gaan naar je liefde, maar dit is niet de voornaamste insteek van de site. Lees meer »

Bezoek VriendN.nl »
10

Welke datingsite kies jij?

uitgelichte website

Recent toegevoegd

MetJou

Wetime.be

Vriendschap
© Datingsite Kiezen 2019 | Onderdeel van Dik.nl | Dik B.V. | KvK 74390708 | Hanzeplein 11, 8017 JD Zwolle | Privacy statement