• Onafhankelijk vergelijken
  • 213 datingsites & 21 apps
  • 464 dating artikelen

Christelijke datingsite

In deze categorie vindt je een overzicht met christelijke datingsites. Bent u een kerkelijke single en opzoek naar een gelovige partner via het internet dan zijn de onderstaande websites zeer geschikt. U kunt hier terecht voor bijvoorbeeld een leuke vriendschap of een serieuze partner van verschillende stromingen. Zowel gereformeerden, protestanten als katholieken zijn meer dan welkom.

Bekijk Opzoeknaarjou

Opzoeknaarjou

Opzoeknaarjou is een christelijke datingwebsite die in 2004 is begonnen en inmiddels uitgegroeid is tot een erg leuke website waar honderden vriendschappen en leuke contacten zijn ontstaan. Misschien vind jij hier ook wel een leuke vriend of vriendin waar je leuke dingen mee kunt gaan ondernemen. Lees meer »

Bezoek Opzoeknaarjou »
1
Bekijk Funky Fish

Funky Fish

Ben je Christelijk en single? Dan kan Funky Fish voor jou wel eens de uitkomst bieden. Deze datingsite, die is begonnen als online community voor Christenen, koppelt katholieke en protestante singles met elkaar. De website is met meer dan 25.000 leden de grootste online community voor Christenen. Naast online dating vind je op Funky Fish dus ook gewoon een leuke, gezellige, Christelijke community waar gebruikers samen komen om ervaringen en discussies uit te wisselen over het geloof en nieuwe connecties op te doen. Funky Fish is actief in 4 verschillende landen en biedt dus een internationale ledendatabase. Lees meer »

Bezoek Funky Fish »
2
Bekijk ChristianMatch

ChristianMatch

Ben je Christelijk dan vind je het uiteraard fijn om je geloof met andere mensen te delen. Of je nou op zoek bent naar jouw droompartner, een goed gesprek wil of vooral andere Christelijken wil ontmoeten; iedereen vindt zijn of haar plekje op de datingsite. Tijdens een proefperiode kun jij ervaren wat de datingsite jou te bieden heeft en of je enthousiast bent. Lees meer »

Bezoek ChristianMatch »
3
Bekijk Date2Shine

Date2Shine

De website Date2Shine is speciaal voor gelovige mensen. Of je nu opzoek bent naar een goed gesprek, een leuke date of een serieuze relatie, de website biedt een uitgebreid platform voor christenen van elke stroming. Lees meer »

Bezoek Date2Shine »
4
Bekijk SamenChristen

SamenChristen

SamenChristen is meer dan een datingsite voor Christenen. Het is een online community waar je ook terecht kunt voor een goed gesprek of voor het vinden van een gebedspartner. De website heeft geverifieerde profielen met echte foto’s en open verhalen. Omdat SamenChristen een vrij specifieke doelgroep heeft, zijn er relatief minder leden dan op andere datingsites. Lees meer »

Bezoek SamenChristen »
5
Bekijk ROOTS dating

ROOTS dating

Zoek jij een toegankelijke manier om in contact te komen met christelijke vrijgezellen? Roots zou wel eens de juiste datingsite voor jou kunnen zijn. Het is een frisse, overzichtelijke website waar een leuke match snel gevonden is. Roots is afgeleid van de succesvolle datingwebsite Pepper. Qua look en feel is de website hetzelfde, behalve dat er meer de nadruk ligt op het geloof en aanverwante zaken. Het scheelt natuurlijk een hele hoop zoekwerk als jij bij voorbaat al weet dat jouw match ook christelijk is. In deze review zullen we precies uitleggen hoe Roots werkt! Lees meer »

Bezoek ROOTS dating »
6
Bekijk Crosspoint

Crosspoint

Crosspoint is één van de grotere en de allereerste Christelijke datingsites van Nederland. Al sinds 2004 is deze datingsite actief en inmiddels hebben honderden stellen elkaar al ontmoet via deze datingsite. De website is niet het meest gebruiksvriendelijk, maar biedt wel de juiste hulpmiddelen om het online daten gemakkelijk te maken. Lees meer »

Bezoek Crosspoint »
7

Welke datingsite kies jij?

uitgelichte website

Recent toegevoegd

Opzoeknaarjou

Wetime.be

Vriendschap
© Datingsite Kiezen 2019 | Onderdeel van Dik.nl | Dik B.V. | KvK 74390708 | Hanzeplein 11, 8017 JD Zwolle | Privacy statement