• Onafhankelijk vergelijken
  • 213 datingsites & 21 apps
  • 464 dating artikelen

Op zoek naar een sportmaatje of sportieve date

Gek op hardlopen, wielrennen, zwemmen, darten, golfen of andere sporten? In de categorie sportmaatje vinden we alle websites waar je opzoek kan gaan naar gelijkgestemden die met jou willen sporten. Wie weet vindt je hier wel een gezellige sport vriend of vriendin of een leuk evenement waar je aan mee kan doen.

Bekijk Runnersdate

Runnersdate

Runnersdate is anders dan vele andere datingsites. Deze website richt zich niet specifiek op daten, maar meer op een gemeenschappelijke hobby, namelijk hardlopen. Op Runnersdate vind je andere hardlopers die op zoek zijn naar een sportmaatje, hardlooptips, hardloopevenementen en misschien wel meer.  Lees meer »

Bezoek Runnersdate »
1
Bekijk DansPartner.nl

DansPartner.nl

Zoals de naam al doet vermoeden is de website DansPartner.nl het grootste Nederlandse platform voor het vinden van een danspartner. Op de website verzamelen mannen en vrouwen met een gedeelde passie voor dansen. Via de website kunnen ze elkaar gemakkelijk vinden en op een eenvoudige manier met elkaar in contact komen. Lees meer »

Bezoek DansPartner.nl »
2
Bekijk SingleGolfers.nl

SingleGolfers.nl

Op deze website kunnen golfers elkaar ontmoeten. De website richt zich op het bieden van golfgezelschap voor activiteiten in binnen- en buitenland. Binnen de online community van SingleGolfers.nl kun je kennis maken met andere golfers en je inschrijven voor evenementen. Vanuit SingleGolfers.nl worden er regelmatig unieke toernooien opgezet en golfreizen georganiseerd.  Lees meer »

Bezoek SingleGolfers.nl »
3
Bekijk DeWandeldate

DeWandeldate

DeWandeldate.nl is een datingsite voor singles op zoek naar een actieve partner. Wandelaars, fietsers, buitensporters en natuurliefhebbers kunnen laagdrempelig met elkaar in contact komen via de site. Hoe leuk zou het zijn om een sportmaatje te vinden om samen mee te gaan bewegen! Lees meer »

Bezoek DeWandeldate »
4

Welke datingsite kies jij?

uitgelichte website

Recent toegevoegd

Runnersdate

Wetime.be

Vriendschap
© Datingsite Kiezen 2019 | Onderdeel van Dik.nl | Dik B.V. | KvK 74390708 | Hanzeplein 11, 8017 JD Zwolle | Privacy statement