• Onafhankelijk vergelijken
  • 221 datingsites & 26 apps
  • 465 tips & artikelen

Relatiebemiddeling

In dit overzicht behandelen we dating bureaus die gericht zijn op het koppelen van singles. Door middel van verschillende testen en vraagstukken wordt er een profiel voor jou gecreëerd. Een relatiebemiddelaar koppelt je vervolgens aan vrijgezelle mannen of vrouwen aan de hand van je profiel. Relatiebemiddeling is een unieke manier voor het vinden van een relatie o.a. door een persoonlijke benadering en doelgerichte werkwijze. De kosten en het slagingspercentage van deze bemiddeling websites zijn erg uiteenlopend. Genoeg reden voor ons om deze bureaus te behandelen op onze website.

Bekijk Mens & Relatie

Mens & Relatie

Mens-en-relatie is een landelijk actief bureau voor relatiebemiddeling. Matchen met andere singles gebeurt niet via een datingsite of datingapp maar wordt verzorgd door een persoonlijke datingconsulent. Het bureau bestaat al meer dan 35 jaar en heeft in die periode al meer dan 50.000 matches tot stand weten te brengen. Lees meer »

Bezoek Mens & Relatie
1
Bekijk 40PlusRelatie

40PlusRelatie

Één van de grootste relatiebemiddelaars voor senioren in Nederland. 40PlusRelatie onderscheidt zich door persoonlijke matching die werkt, al 15 jaar lang. Bij 40PlusRelatie ben je niet zomaar een nummertje, maar nemen ze echt de tijd voor je. Dat begint al bij het intakegesprek waar een uitgebreide persoonsbeschrijving wordt geschetst zodat je ze goed kunnen matchen. Lees meer »

Bezoek 40PlusRelatie
2
Bekijk Date & Match

Date & Match

Date & Match is een relatiebemiddelingsbureau dat persoonlijke en eerlijke matching toepast om jou te helpen aan een serieuze relatie. Door persoonlijk contact met een matchmaker en een uitgebreide screening zorgt Date & Match ervoor dat ze je passende matches kunnen bieden. Lees meer »

Bezoek Date & Match
3
Bekijk Stichting Date

Stichting Date

Stichting Date is het oudste relatiebureau van Nederland. Sinds 1969 heeft dit relatiebureau al meer dan 100.000 singles met elkaar in contact gebracht. Het bureau is onder andere erkend met het Singles Keurmerk en is aangesloten bij de Branchevereniging Singles Keurmerk. Lees meer »

Bezoek Stichting Date
4
Bekijk Gelukkig Verliefd

Gelukkig Verliefd

Gelukkig Verliefd is HET relatiebureau voor de man, op zoek naar de vrouw van zijn leven. Sinds 2010 biedt Gelukkig Verliefd de oplossing voor mannen, die behoefte hebben aan persoonlijke bemiddeling. Met passie en enthousiasme brengt Gelukkig Verliefd mooie nieuwe relaties tot stand. Lees meer »

Bezoek Gelukkig Verliefd
5
Bekijk Toekomst Relatiebemiddeling

Toekomst Relatiebemiddeling

Toekomst is een relatiebureau dat relatiebemiddeling aanbiedt voor singles van 40-75 jaar in de provincie Brabant, Zeeland, Utrecht, Zuid Holland, Noord Limburg en Zuid Gelderland. Middels een laagdrempelige werkwijze begeleiden ze singles in hun zoektocht naar de liefde. Op een transparante wijze krijg je verschillende partnervoorstellen en kun je zelf ook een selectie maken. Lees meer »

Bezoek Toekomst Relatiebemiddeling
6
Bekijk DTNG.

DTNG.

DTNG. is het kwalitatieve matchmaking-bureau van Lotte Ditzel. Het bureau levert professionele en persoonlijke matchmaking door middel van een unieke werkwijze die werkt. De focus ligt hierbij op kwalitatieve matching met een hoge succesratio. In tegenstelling tot veel datingsites biedt DTNG. dus kwaliteit boven kwantiteit. Lees meer »

Bezoek DTNG.
7
Bekijk Dating Oost

Dating Oost

Dating Oost is een datingsite en bemiddelingsbureau gericht op singles in het oosten van het land. Bij Dating Oost word je als single serieus genomen en door middel van een transparante werkwijze straalt het bedrijf veel vertrouwen uit. Lees meer »

Bezoek Dating Oost
8

Welke datingsite kies jij?

uitgelichte website

Recent toegevoegd

SeekForSugar

Categorie Overig

Passie Voor Twee

Categorie Algemeen Categorie Swingers

Mens & Relatie

Categorie Relatiebemiddeling

Sportpartner

Categorie Sportmaatje

Chisple

Categorie Algemeen Categorie Vriendschap
© Datingsite Kiezen 2020 | Onderdeel van Dik.nl | Dik B.V. | KvK 74390708 | Hanzeplein 11, 8017 JD Zwolle | Privacy statement