• Onafhankelijk vergelijken
  • 220 datingsites & 26 apps
  • 464 tips & artikelen

Review datingsite 40PlusRelatie

Één van de grootste relatiebemiddelaars voor senioren in Nederland. 40PlusRelatie onderscheidt zich door persoonlijke matching die werkt, al 15 jaar lang. Bij 40PlusRelatie ben je niet zomaar een nummertje, maar nemen ze echt de tijd voor je. Dat begint al bij het intakegesprek waar een uitgebreide persoonsbeschrijving wordt geschetst zodat je ze goed kunnen matchen.

Algemene informatie 40PlusRelatie

Als je je als single aansluit bij 40PlusRelatie, krijg je een persoonlijke consulent toegewezen. Deze assisteert jou in je zoektocht naar liefde. De consulent levert je ondersteuning waar je altijd op terug kunt vallen als je vragen hebt. Je bepaald zelf of je tevreden bent met je consulent en of je er vertrouwen in hebt. Doordat 40PlusRelatie lid is van de Branchevereniging Singles Keurmerk, het keurmerk voor relatiebemiddeling in Nederland, weet je zeker dat er discreet met je gegevens wordt omgegaan en wordt de kwaliteit van het relatiebureau gegarandeerd.

Mogelijkheden

Nadat je het formulier op de site hebt ingevuld, word je telefonisch benaderd. Hierna volgt het intakegesprek, zodat het relatiebureau een goed beeld kan schetsen van je wensen en persoonlijkheid. Afhankelijk van je wensen, gaat 40PlusRelatie op zoek naar een match voor jou. Bij deze relatiebemiddelaar krijg je een voorstel-garantie. Dat houdt in dat je gegarandeerd contactvoorstellen krijgt, en dus sowieso in contact komt met andere singles.

Pluspunten

  • Persoonlijke matches
  • Persoonlijk contact met je consulent
  • Door heel Nederland actief

Minpunten

  • Duurder dan een datingsite

Heb je ervaring met 40PlusRelatie?

  • Geef een waardering over deze site:
  • Minimaal 110 karakters
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Laat je beoordeling achter en maak kans op een bol.com cadeaukaart t.w.v. €100

Ervaringen 40PlusRelatie

Review geschreven door M. Oosterlee
7 oktober 2016

geen aanbiedingen

Vorig jaar ben ik voor een half jaar een contract aangegaan bij 40plusrelatie Gay. In het intakegesprek heb ik duidelijk aangegeven dat het voor mij moeilijker is om een relatie te vinden en dat ik daarom een bureau heb ingeschakeld omdat het mij betrouwbaarder leek dan een datingsite. De consulent heeft de opdracht aangenomen en sindsdien heb ik tot 30 mei (het einde van het contract) geen aanbiedingen van het bureau gehad, terwijl die wel beloofd waren. Halverwege het contract kwam hij met de mededeling dat het voor mij lastiger zou zijn om iemand te kunnen vinden, iets wat hij in het begin ook al had kunnen weten.
Ik heb de consulent hier op aangesproken en gevraagd of ik restitutie van mijn betaling kan krijgen, ook als genoegdoening voor de frustratie en irritatie die ik heb gehad.
Als reactie op mijn besluit kwam hij opeens met een date, maar ik had hier geen vertrouwen meer in. Ik vind dat er misbruik wordt gemaakt van de positie van de single, die hier dus de dupe van is, en dat ze alleen op hun geld uit zijn. Het zou een aardig gebaar zijn geweest als hij een deel van het geld zou terugstorten. Ik adviseer niet met dit bureau in zee te gaan, het is geldklopperij.


40PlusRelatie details

Website www.40plusrelatie.nl
Categorie Relatiebemiddeling
Ervaringen 20% aanbevolen, 1 reviews
Laat een review achter

Specificaties website

Gratis registratie nee
Chatmogelijkheid nee
Cammen nee
Dating keurmerk nee
Interesse test ja
Matching systeem nee
Uitgebreid zoeken nee
Mailbox nee
Datingapp nee

Kosten

Een intakegesprek bij 40PlusRelatie kost eenmalig €150,-. Hierna kun je kiezen welk pakket jij afneemt. Het goedkoopste pakket kost €59,- per maand.

Gerelateerde sites

Mens & Relatie

Relatiebemiddeling
© Datingsite Kiezen 2020 | Onderdeel van Dik.nl | Dik B.V. | KvK 74390708 | Hanzeplein 11, 8017 JD Zwolle | Privacy statement