Onafhankelijk vergelijken van datingsites & apps

40PlusRelatie datingsite review

40PlusRelatie
Probeer 40PlusRelatie gratis

Laatst bijgewerkt: 5 juli 2022

Één van de grootste relatiebemiddelaars voor senioren in Nederland. 40PlusRelatie onderscheidt zich door persoonlijke matching die werkt, al 15 jaar lang. Bij 40PlusRelatie ben je niet zomaar een nummertje, maar nemen ze echt de tijd voor je. Dat begint al bij het intakegesprek waar een uitgebreide persoonsbeschrijving wordt geschetst zodat je ze goed kunnen matchen.

Waarom kies je voor 40PlusRelatie?
  • Persoonlijke matches
  • Persoonlijk contact met je consulent
  • Door heel Nederland actief
Schrijf je gratis in bij 40PlusRelatie

Algemene informatie 40PlusRelatie

Als je je als single aansluit bij 40PlusRelatie, krijg je een persoonlijke consulent toegewezen. Deze assisteert jou in je zoektocht naar liefde. De consulent levert je ondersteuning waar je altijd op terug kunt vallen als je vragen hebt. Je bepaald zelf of je tevreden bent met je consulent en of je er vertrouwen in hebt. Doordat 40PlusRelatie lid is van de Branchevereniging Singles Keurmerk, het keurmerk voor relatiebemiddeling in Nederland, weet je zeker dat er discreet met je gegevens wordt omgegaan en wordt de kwaliteit van het relatiebureau gegarandeerd.


Mogelijkheden

Nadat je het formulier op de site hebt ingevuld, word je telefonisch benaderd. Hierna volgt het intakegesprek, zodat het relatiebureau een goed beeld kan schetsen van je wensen en persoonlijkheid. Afhankelijk van je wensen, gaat 40PlusRelatie op zoek naar een match voor jou. Bij deze relatiebemiddelaar krijg je een voorstel-garantie. Dat houdt in dat je gegarandeerd contactvoorstellen krijgt, en dus sowieso in contact komt met andere singles.


Kosten

Een intakegesprek bij 40PlusRelatie kost eenmalig €150,-. Hierna kun je kiezen welk pakket jij afneemt. Het goedkoopste pakket kost €59,- per maand.


Plus & minpunten

Pluspunten:
  • Persoonlijke matches
  • Persoonlijk contact met je consulent
  • Door heel Nederland actief
Minpunten:
  • Duurder dan een datingsite
Probeer 40PlusRelatie gratis
foto auteur Robin de Boer
Dit artikel is geschreven door Robin de Boer

Dating coach Robin is al jarenlang blogger voor Datingsitekiezen.nl. Getrouwd met een leuke man die ze heeft ontmoet via een datingsite. Een creatieve veelvraat die gek is op schrijven, ontwerpen en tekenen.

Review inzenden over 40PlusRelatie

  • Minimaal 110 karakters
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ervaringen 40PlusRelatie

Ervaring geschreven door M. Oosterlee
7 oktober 2016
geen aanbiedingen

Vorig jaar ben ik voor een half jaar een contract aangegaan bij 40plusrelatie Gay. In het intakegesprek heb ik duidelijk aangegeven dat het voor mij moeilijker is om een relatie te vinden en dat ik daarom een bureau heb ingeschakeld omdat het mij betrouwbaarder leek dan een datingsite. De consulent heeft de opdracht aangenomen en sindsdien heb ik tot 30 mei (het einde van het contract) geen aanbiedingen van het bureau gehad, terwijl die wel beloofd waren. Halverwege het contract kwam hij met de mededeling dat het voor mij lastiger zou zijn om iemand te kunnen vinden, iets wat hij in het begin ook al had kunnen weten.
Ik heb de consulent hier op aangesproken en gevraagd of ik restitutie van mijn betaling kan krijgen, ook als genoegdoening voor de frustratie en irritatie die ik heb gehad.
Als reactie op mijn besluit kwam hij opeens met een date, maar ik had hier geen vertrouwen meer in. Ik vind dat er misbruik wordt gemaakt van de positie van de single, die hier dus de dupe van is, en dat ze alleen op hun geld uit zijn. Het zou een aardig gebaar zijn geweest als hij een deel van het geld zou terugstorten. Ik adviseer niet met dit bureau in zee te gaan, het is geldklopperij.

© Datingsitekiezen.nl 2022 | Onderdeel van Dik.nl | Dik B.V. | KvK 74390708 | Tesselschadestraat 155, 8023 BL Zwolle | Privacy statement