• Onafhankelijk vergelijken
 • 221 datingsites & 26 apps
 • 465 tips & artikelen

Review datingsite EliteDating

Op zoek naar een serieuze relatie op niveau? Dan zou EliteDating (voorheen Edarling) weleens wat voor jou kunnen zijn. Heb je geen zin om die eindeloze profielen door te scrollen, maar ben je wel op zoek naar een match die echt bij je past, dan ben je hier aan het juiste adres. EliteDating is er namelijk voor de zelfbewuste, serieuze single die op zoek is naar een stabiele en langdurige relatie.

De kracht van EliteDating zit hem in de uitgebreide persoonlijkheidstest. Op basis van wetenschappelijk onderzoek heeft EliteDating een test samengesteld die helpt om jouw perfecte match te vinden. Niet alleen kijkt deze test naar wat voor persoon jij bent, maar ook naar wat je zoekt in een partner. Ben je een boekenwurm, vind je uiterlijk belangrijk of moet je partner humor hebben? Al deze vragen spelen mee bij het vinden en matchen van de juiste partner. Een groot voordeel dus, omdat je zeker weet dat je potentiële partner bij je past. EliteDating doet het belangrijkste werk dus alvast voor jou, zodat jij kan nadenken over een openingszin.

EliteDating was eerst eDarling. Sinds 4 februari 2016 is eDarling overgegaan op EliteDating.nl

Pluspunten

 • Mogelijkheid om gratis vragen te versturen naar leden
 • Overzichtelijke website
 • Goede matching en partnervoorstellen

Minpunten

 • Inschrijven duurt lang door een lange vragenlijst


Functies van EliteDating

Gratis basisaccount
Bij het inschrijven kun je kiezen of je een gratis account wil of een premium account. Als je kiest voor een basisaccount dan kun je na het inschrijven meteen aan de slag. Uiteraard kun je minder functies gebruiken dan wanneer je een betaald account hebt. Je kunt echter wel direct de eerste stappen zetten om jouw perfecte match te vinden.

Met een basisaccount kun je:

 • tot drie partnervoorstellen bekijken per dag
 • beperkt berichten versturen
 • gedeeltelijk profielen van partnervoorstellen bekijken
 • een partner zoeken via de kosteloze dating app
 • je profiel aanpassen wanneer je wilt
 • je zoekcriteria aanpassen wanneer je wilt

Profiel
De instellingen van je profiel zijn gemakkelijk te wijzigen. Zo kun je je persoonlijke beschrijving op elk moment aanpassen en nieuwe informatie over jezelf toevoegen. Daarnaast kun je je profiel nog persoonlijker maken door een vraag met bijbehorend antwoord te kiezen. Deze vraag krijgt een bezoeker van je profiel als eerste te zien.

Berichten en inbox
Via de optie berichten kun je zien wie jou een bericht heeft gestuurd en welke berichten jij hebt verstuurd. Met een basisaccount kun je beperkt gratis berichten versturen.

Foto’s
Bij foto’s kun je een profielfoto kiezen en andere foto’s uploaden. Ook kun je de volgorde waarop je foto’s worden weergeven wijzigen. Als je een profiel bezoekt van iemand anders, wordt de foto vervaagt weergegeven met een basisaccount. Bij een betaalde lidmaatschap kun je onbeperkt foto’s bekijken van andere singles.


Inschrijfproces van EliteDating

Uiteraard wil EliteDating de ultieme match voor jou vinden. Nadat je je e-mailadres en wachtwoord hebt opgegeven start de vragenlijst. De persoonlijkheidstest (de Ideal Partner-Methode) is eigenlijk het belangrijkste onderdeel, want zo komen ze erachter wat voor persoon je bent en waar je naar op zoek bent. De test bestaat uit 10 verschillende onderdelen.

De test begint met wat algemene vragen over leeftijd, opleiding en achtergrond. Daarna moet je aangeven in hoeverre bepaalde uitspraken of kenmerken bij je passen. Vind je jezelf sexy, gezond, atletisch of ben je misschien snel gestresst?

EliteDating geeft zelf het advies om niet te lang na te denken over je antwoord en vooral een eerlijk antwoord op de vraag te geven.

Uiteraard is het niet alleen belangrijk wat voor persoon jij bent, maar ook naar wie je op zoek bent. In de test wordt daarom ook uitgebreid stilgestaan bij wat jij zoekt in een partner. Vind je het belangrijk dat je partner bijvoorbeeld hetzelfde opleidingsniveau heeft of moet hij avontuurlijk zijn? Op een bijbehorende schaal kun je aangeven in hoeverre je het eens of oneens bent met uitspraken over je potentiële partner.

Bijzondere kenmerken
Na de persoonlijkheidstest wordt er nog aandacht besteed aan bijzondere kenmerken. Ben je iemand die elke dag wel een glas wijn kan drinken, hoe sta je eigenlijk tegenover roken en heb je ook een kinderwens? Tot slot heb je de ruimte om te vertellen wat je persoonlijke interesses zijn en kun je bijvoorbeeld informatie kwijt die je graag nog wilt benoemen.

Iemand die zich inschrijft, doet er gemiddeld een half uur over voordat de test is ingevuld. Heb je niet alle tijd van de wereld en wil je de test onderbreken? Geen probleem, je kunt de test altijd onderbreken en de antwoorden opslaan. Mocht je geen goed gevoel hebben bij de ingevulde test en wil je hem graag opnieuw invullen, dan kun je altijd een mailtje sturen naar de support afdeling van EliteDating om de test nogmaals te doen.


Doelgroep van EliteDating

Het draait bij EliteDating, zoals ze aangeven, niet alleen maar om uiterlijk en opleidingsniveau. Zoals bij veel andere datingsites hoef je bij EliteDating niet zelf door tientallen profielen te scrollen om je potentiële vlam te vinden. EliteDating richt zich daarmee op mensen die liever vinden dan zoeken.

De doelgroep van de datingsite is singles in Nederland en België die op zoek zijn naar een passende en langdurige relatie. Elke maand vinden meer dan 2500 mensen de liefde via EliteDating. Voornamelijk hoogopgeleide singles zijn hier aan het juiste adres. Maar liefst 70% van de mensen die zich inschrijven bij EliteDating is namelijk hoogopgeleid. Daarvan is 90% ouder dan 30 jaar. De verhouding tussen de mannen (48%) en vrouwen (52%) is ongeveer gelijk verdeeld.

Het gaat bij deze datingsite om de kwaliteit en niet om de kwantiteit. Waarom zou je door allerlei profielen willen scrollen als de matches ook aan jou voorgesteld kunnen worden? Op basis van matchmaking stelt EliteDating je elke dag voor aan 3 tot 7 passende singles. vervolgens kun jij ervoor kiezen om het eerste contact maken.


Beveiliging van de datingsite

Uiteraard wil je zeker weten dat er vertrouwelijk wordt omgegaan met al je persoonlijke informatie. Daarom hecht EliteDating veel waarde aan veilig online daten. Alle informatie over jou wordt versleuteld met een SSL-encryptie. Dit betekent dat je persoonlijke informatie nooit zomaar op straat komt te liggen en anonimiteit altijd voorop staat. Middels deze encryptie kunnen de gegevens die je invult in formulieren niet onderschept worden door derde partijen.

Profiel verwijderen
Als je je profiel verwijdert dan worden ook al je gegevens automatisch verwijderd. Je profiel wordt niet meer weergegeven in de partnervoorstellen en andere gebruikers kunnen geen contact meer met je opnemen. Alle informatie over jou wordt dus gewist en kan niet meer achterhaald worden. Wel zo’n veilig gevoel.
Lees meer over uitschrijven bij EliteDating

Tegengaan van fraude
EliteDating maakt gebruik van een speciale fraudedetector. Alle profielen worden handmatig gecontroleerd door een kwaliteitsteam. Daarnaast moeten eerst alle foto’s goedgekeurd worden door de datingsite. Voor extra zekerheid wordt er een ID-verificatie aangeboden. Aan de hand van je identiteitsbewijs kun je aantonen dat je ook echt bent wie je zegt.

De site beschikt over het keurmerk ‘Veilig Daten’ en is aangesloten bij de Thuiswinkel Waarborg.


Keurmerk Veilig Daten voor EliteDating

Het keurmerk Veilig Daten is opgericht door de grote spelers in de Nederlandse online dating branche en de Nederlandse Consumentenbond. Dit keurmerk is tot stand gekomen, zodat transparantie, veiligheid en goede klantenservice gegarandeerd kunnen worden. Datingsites die hiervoor in aanmerking willen komen, moeten eerst een procedure doorlopen. Zo wordt er bijvoorbeeld gekeken naar de bereikbaarheid van de klantenservice, of er eerlijk wordt gecommuniceerd over abonnementsprijzen en wat er wordt gedaan tegen oplichting.


EliteDating beschikt over het Thuiswinkel waarborg

Doordat EliteDating aangesloten is bij Thuiswinkel Waarborg, ben je verzekerd van een betrouwbare online dating ervaring. Alle aangesloten websites doorlopen een lijst van 35 criteria op het gebied van wetgeving, veiligheid en financiële stabiliteit. Er wordt bijvoorbeeld gekeken of je via de website geïnformeerd wordt over bijkomende kosten, of je geïnformeerd wordt over privacy en of je in een beveiligde omgeving je betaling kunt doen. Het thuiswinkel keurmerk wordt ondersteund door de Nederlandse Consumentenbond.


Bekendheid

EliteDating is een wereldwijde datingsite en is onderdeel van het Duitse Affinitas, dat gevestigd is in Berlijn. Sinds 2010 bestaat de EliteDating site ook in Nederland. Wekelijks melden zich hier meer dan 1500 nieuwe singles zich aan om de liefde te vinden.


Contact met EliteDating klantenservice

Op de website zijn verschillende rubrieken te vinden waar je antwoord kunt krijgen op veelvoorkomende problemen. Kun je het antwoord op je vraag niet vinden? Dan kun je contact opnemen met de klantenservice van EliteDating. De klantenservice is te bereiken via een contactformulier op de website of via de onderstaande gegevens.

Adres:
EliteDating.nl
Affinitas GmbH
- klantenservice-
Kohlfurter Straße 41/43
10999 Berlijn
Duitsland

Telefoonnummer: EliteDating is telefonisch te bereiken via een betaald 0900 nummer. Je kunt ook direct met het hoofdkantoor in Duitsland via het onderstaande Duitse telefoonnummer.

0900 5500033
+49 30 868 000 175

E-mail: support@elitedating.nl

Advies en Datingtips

Kun je wel wat advies gebruiken in je zoektocht naar de liefde? De website biedt onder het kopje ‘raadgever’ passende informatie aan. Ben je bijvoorbeeld nog aan het twijfelen of de datingsite wat voor jou is of ben je benieuwd of ze ook rekening houden met je geloofsovertuiging, dan vind je hier meer informatie.
Zo kun je ook persoonlijke verhalen en ervaringen van andere gebruikers lezen en reageren op de berichten en artikelen.

De site geeft ook opties om meer uit je profiel te kunnen halen. Zo geeft EliteDating een suggestie om extra foto’s toe te voegen, meer informatie bij je profiel te zetten of te werken aan een persoonlijke omschrijving. Op het gebied van daten of het leggen van het eerste contact geeft de site helaas geen advies.


Kosten van EliteDating.nl

Als je een account aanmaakt kun je de datingsite eerst gratis uitproberen. Je kunt gratis een profiel aanmaken en de persoonlijkheidstest invullen. Op deze manier kun je altijd kijken of de datingsite iets voor jou is. Ben je tevreden over de site en wil je meer uit je account halen? Kies dan voor een betaald abonnement.

Je hebt de keuze uit een 3-maanden, 6-maanden of 12-maanden lidmaatschap. Er zitten verschillende voordelen aan het hebben van een betaald account. Zo kun je alle foto’s bekijken op een profiel, onbegrensd communiceren, gedetailleerde profielen bekijken en krijg je meer partnervoorstellen van EliteDating.
Het goedkoopste abonnement op EliteDating kost €34,90 per maand.

De exacte kosten van deze datingsite, vind je op de pagina ‘Kosten’.

Meer info »

Uitschrijven bij EliteDating

Een lidmaatschap moet 7 dagen voor afloop worden opgezegd. Via je accountinstellingen kun je aangeven dat je je abonnement wilt stopzetten. Wanneer je niet binnen deze termijn je lidmaatschap opzegt, dan wordt je abonnement automatisch een maand verlengd.

Meer informatie over hoe je je kunt uitschrijven, vind je op de pagina ‘Opzeggen’.

Meer info »


Heb je ervaring met EliteDating?

 • Geef een waardering over deze site:
 • Minimaal 110 karakters
 • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Laat je beoordeling achter en maak kans op een bol.com cadeaukaart t.w.v. €100

Ervaringen EliteDating

Review geschreven door Roos
28 januari 2020

Duurder voor vrouwen

Veel Belgen op deze site. Hoogopgeleid? Lang niet iedereen. Ik ben een vrouw en betaal veel p maand. Laatst een date met een man die maar € 12 per jaar betaalde??? Rara hoe kan dat. Ik heb hierover geklaagd. Je krijgt geen antwoord. Niet doen, weggegooid geld.

Review geschreven door
23 januari 2020

Goed bevallen

Elitedating is mij goed bevallen. Geen nietszeggende profielen, maar mensen die iets meer over zichzelf vertellen en open staan voor serieus contact. Ik heb mijn huidige vriendin er ontmoet en kan het iedereen aanraden die de oppervlakkigheid van de meeste dating sites zat is. Goede matching methode ook.

Review geschreven door
7 januari 2020

Te weinig voorstellen

Weinig voorstellen binnen je criteria. De website geeft aan: te strenge criteria beperken het aantal partner voorstellen maar binnen 50 km en 10jr leeftijdsverschil lijkt me niet streng en toch nauwelijks voorstellen. Veel profielen zonder foto en ook van laagopgeleiden en mensen die ver weg wonen (veel uit Belgie). Twee leuke ontmoetingen gehad maar nu al een paar maanden geen enkel aansprekend profiel.

Review geschreven door A.b. Te s.
24 december 2019

Aanbod Zuid Nederland

Zeer slechte dating site. Bijna alle voorstellen komen uit België, Zuid Limburg en Brabant. Al heb je de voorkeur van afstand op max. 50 km gezet. Niet op abonneren als je boven de grote rivieren woont. Het is weggegooid geld

Review geschreven door HW
30 oktober 2019

Selectief

Buitengewoon teleurgesteld. Elitedating doet alsof ze een filter heeft waarop je zelf je selectie kan verfijnen. Maar wat voor selectie je ook invult, Het aanbod is hetzelfde. Ik moet dus handmatig alles doorbladeren om iemand te vinden. Hun eigen commentaar: De intelligente software zorgt dat een te kleine selectie wordt gecompenseerd. Maar na ca 6 briefwisselingen geven ze toe dat ze de filter hebben uitgeschakeld. Ik het voor een half jaar betaald en voel me echt bedonderd! Opnieuw een online dating service waar je met het aanbod wordt misleid.

Review geschreven door Eva
4 oktober 2019

teleurgesteld

Een zeer slechte ervaring met deze site, geef uw geld hier niet aan uit.

Zeer duur voor wat ik enkel kan beschrijven als een gigantische teleurstelling. Het is volledig onwaar dat er iets wordt gedaan met die persoonlijkheidstest. 90% van mijn matchen stonden lijnrecht tegenover mij op meerdere cruciale vlakken. Wanneer ik hierover kloeg en mijn geld terug vroeg, werd hier simpelweg op geantwoord dat dat spijtig voor mij was en dat geld terugkrijgen nooit ging gebeuren. De slogan “singles met niveau” is ook volledige onzin. Met al je voorkeuren wordt echt nul komma nul rekening gehouden, zowel op gebied van toekomstvisie, als persoonlijkheid, als afstand… Een deel van mijn matchen woonden zelfs in Tunesië! Sinds wanneer ligt dat op maximum 40 km van Brussel?

Review geschreven door M
23 augustus 2019

Goede voorstellen en matching

De onderstaande reviews zorgden ervoor dat ik eigenlijk geen abonnement bij elitedating durfde te nemen. Maar toch even gratis rondgekeken na het zeer uitgebreid invullen van alle tests. Inmiddels wil ik even laten weten dat niets minder waar is dan de reviews die ik hier las. Zeer veel leuke voorstellen elke dag weer. Zeker mensen van niveau. Het is moeilijk selecteren uit het grote
en passende aanbod, wat dus al een selectie is op wat je vraagt! En nee ik werk niet voor elite en wordt ook niet betaald vorr deze review. Probeer het zelf eerst gratis dan weet je na een paar dagen echt wel hoeveel aanbod je krijgt.

Review geschreven door Mare
11 juli 2019

Slecht

Zeer slechte site. Weinig aanbod wat ook nog eens niet overeenkomt met mijn criteria.
Weinig hoger opgeleiden, afstand van max 50 km houden ze zich niet aan, keuze mogelijkheid is erg beperkt. De site is ronduit saai, weinig foto s zichtbaar, er valt weinig te ontdekken.
Ik krijg in mijn mailbox enthousiast namen door van personen die gereageerd zouden hebben om ze vervolgens bij inloggen nergens terug te vinden.
En dat voor heel veel geld..
Kortom: trap er niet in DOE HET NIET!

Review geschreven door Stef
20 maart 2019

Weinig voorstellen

Zeer teleurgesteld. Veel geld betaald met het oog op een professionele site. Gratis tinder is nog 100x beter dan dit. Elite Dating, een echte flop. Amper 5partnervoorstellen op een week. Totaal geen matchende interesses, ook geen hoog of amper hoog opgeleide leden. Profielen hebben bijna nooit een foto. Ik raad het iedereen af. En nog een half jaar zit ik eraan vast. Zonde van dit geld.

Review geschreven door E
1 november 2018

Geld en tijdverspilling

Men adverteert heel specifiek met “dating voor hogeropgeleiden”. Je kunt flink wat criteria opgeven en de mate waarin je dat belangrijk vindt om ‘zo goed mogelijke matches’ te krijgen. Lijkt aanvankelijk dus kwalitatief een goede optie. Aan beide houdt de site zich niet. Ik krijg waardeloze matches die ver van mijn wensen afliggen, en wanneer ik ze aanspreek op het hoog aantal ‘laaggeletterden’ is hun antwoord: “ we willen niemand uitsluiten.”. Kortom, daar klopt geen hout van! Nu wilde ik op mijn profiel zetten dat ik de eerste 6 mnd niet verleng omdat het aanbod tegen valt (je moet verplicht beginnen met 6 betaalde maanden), dat wordt gecensureerd. Ik krijg letterlijk gelukszoekers, aso’s, enz ‘aangeboden’, zelfs een keer de vraag gehad: “mevrouw, u mij kan help, please?” Sorry, maar deze 6 maanden waren een complete ‘waste of time and money’! Als nul sterren mocht...

Review geschreven door Marie
6 augustus 2018

Geld afgeschreven

Wat een belabberde site. Ze kunnen het woord "elite" beter weglaten. Abonnement genomen. Later opgezegd maar ze halen toch nog geld van je bankrekening. Geklaagd en terug laten boeken. Helpt helaas niet.

Review geschreven door Rob
14 mei 2018

Slechte, trage website

Verschillende nadelen aan EliteDating:

Regelmatig storingen door trage website, trage chats, vastlopen website, matching die niet juist is.
Bij keuze aanvinken Kiss matching is voorstel definitief verwijderd dus niet meer terug te halen.
Veel foto's worden afgekeurd die elders wel worden toegestaan.
Als je je profiel tussentijds aanpast met foto's of tekst duurt het weer een eeuwigheid voordat het zichtbaar is dus loop je matching mis.
De app loopt slecht en regelmatig vast en reageert soms traag.

3 maanden lid en zag ook steeds matching terug komen die ik al lang gewist had, slechte functies. Mijn cijfer voor Elitedating zou een 4 zijn. Oordeel zelf en ga het proberen zou ik zeggen. Let op; duur en geen waar voor je geld. Klachten worden weinig tot niets mee gedaan.

Review geschreven door Joop
21 september 2017

slechte ervaring

Uitermate slechte ervaringen. Vrijwel geen partnervoorstellen en als ik ze al krijg dan is het van totaal niet aansluitende profielen. Ik heb gevraagd om restitutie, maar de dame verschool zich achter het feit dat ik 6 dagen te laat was met mijn klacht waardoor ik er nu nog bijna een half jaar aan vast zit.

Wat mij betreft een zakkenvullende ballentent! Oplichters!

Sites als deze zouden verboden moeten worden.

Doe het NIET!

Review geschreven door Joy
18 augustus 2017

waardeloos

Waardeloze site. De toegezegde hoger opgeleiden zijn vrijwel niet aanwezig. Je krijgt partnervoorstellen van personen die vrijwel niets ingevuld hebben in het profiel en/of bij interesses. Als je aan vinkt een contact binnen 100 km te zoeken, dan krijg je nog steeds personen die 300 km verder zitten. Degenen waar je een contact mee wilt leggen reageren vrijwel niet op jouw verzoek. Kortom: niet doen! Zonde van je geld en tijd.

Review geschreven door Mootje
6 juni 2017

Niet aan beginnen

Erg slecht! Niet aan beginnen!!
Profielen zonder foto.
Zonde van je geld.
Het lijkt een site met nepprofielen.

Review geschreven door Vinny
11 april 2017

vertrouwen in elite

Elitedating bevalt mij redelijk. Ik heb persoonlijk niet eerder contact gehad via datingsites en dus ook geen ervaringen met andere datingsites. Ik merk over het algemeen dat Elitedating met veel zorg zijn matches samenstelt. Ik kan heel duidelijk zien dat mijn matches veel overeenkomsten hebben met mijn interesses. Op deze manier heb je niet contact met honderd vrouwen tegelijk, maar wel met een paar waar je echt aandacht aan kunt besteden. Op deze manier leer je elkaar beter kennen en heb je een grotere kans van slagen. Ik geloof wel in deze aanpak en heb vertrouwen in Elitedating als datingsite.

Review geschreven door hoefjenietteweten
23 februari 2017

minder aanbod

Langere periode lid geweest van edarling en daar ook mijn ex vrouw gevonden. nu weer ingeschreven om te kijken of het nog weer wat word. ik vind dat het aanbod is achteruitgegaan, maar dat kan ook aan mij liggen. ik zit ook op parship en de beste dates komen bij mij tot nu toe vanuit die website.

misschien wordt het nog beter ik heb nog 2 maanden abonnement, dus we gaan het zien. de website werkt verder wel heel goed. stabiel en ik gebruik hem ook vaak om mijn samsung galaxy s5 werkt super handig.

Review geschreven door Ferdi Dielen
27 januari 2017

topsite

Hoewel een abonnement bij EliteDating niet goedkoop is, denk ik wel dat deze datingsite zijn best doet om de allerbeste service te leveren. Je krijgt daarnaast iedere dag matches die echt goed passen. Dagelijks heb ik leuke gesprekken met nieuwe mensen. Ook een paar keer een date gehad, maar dat werd helaas net niks. Ik heb er wel vertrouwen in!

Review geschreven door Henk
27 december 2016

kan niet bellen

Voor mij een rare site. Waar maak je het mee dat je minimaal voor 3 maanden moet betalen, ik nu al 5 dagen wacht tot m'n profiel is goedgekeurd, je mail onbeantwoord blijft, je niet kunt bellen maar we faxen (!). Neem aan dat ik bedonderd ben...

Review geschreven door Dolf
5 december 2016

zeer goed icm app

Onwijs tevreden over de service die Elitedating biedt. Je hebt de optie om via de website gebruik te maken van deze datingsite of via de app. Ik gebruik zelf beide erg graag in combinatie. Het werkt goed samen, want als je berichten al hebt gelezen zie je deze ook niet als ongelezen op de app of website.

Daten is makkelijk en leuk. Ik heb al heel lang niet meer zoveel leuke nieuwe mensen ontmoet. Het bevalt me heel goed en het is heel gezellig op de datingsite.

Review geschreven door Soraya
2 november 2016

Geld overgemaakt

Ik heb om 20/sep2016 geld over gemaakt via stg ADYEN naar eDarling 95,40 eu maar tot nu toe (2/nov/2016) is niet bekend waar mijn geld is gebleven. Mogelijke contact is alleen via e mail .bij administratie blijkbaar geen geld is over gemaakt
Ik vind het erg waardeloos
Wat mij betreft waardering site is -0

Review geschreven door Laurens
28 september 2016

Let op bij abonnement

Ik had eerst het half jaar abonnement aangeschaft, maar dat blijkt kostentechnisch toch niet de beste keuze. Ik kwam er later achter dat het jaarabonnement maar ietsjes duurder is. Als je de afweging maakt tussen welke abonnement je moet aanschaffen kun je dus beter iets meer uitgeven dan kun je wel langer online daten.

Review geschreven door S. Jaalsma
15 september 2016

bedankt

Een partner gevonden via EliteDating en iemand op niveau. Blijft lastig om online te onderscheiden wie een beetje kennis in huis heeft maar daar hecht ik veel waarde aan. EliteDating heeft me goed geholpen door de matches te tonen die aansluiten bij mijn interesses. De persoonlijke test die ik hiervoor heb ingevuld lijkt hierbij erg te helpen. Bedankt voor het zetje dat ik nodig had in de zoektocht naar mijn nieuwe vlam!

Review geschreven door Eduard
21 juni 2016

Leden op niveau

Het is duidelijk te merken dat ingeschreven leden bij ELITEDATING een stuk meer inhoud hebben dan op andere datingsites. Waar ik op andere websites vaak het idee had niet serieus genomen te worden, vind ik op ELITEDATING genoeg andere singles met niveau waarmee zeer goed te converseren is. Zonder twijfel dus mijn eerste keus voor een datingsite. Een website met diepgang waar ik dan ook best een extra centje aan uit wil geven.

Review geschreven door fritskabel
5 mei 2016

goede sfeer

elitedating is alleen voor hoger opgeleiden, daarom wel heel goed veel leden en goede sfeer op de site. de website werkt ook goed en het was niet moeilijk voor mij om in contact te komen met vrouwen en af te spreken

1 minpuntje alleen omdat de site wel betaald is


EliteDating details

Website http://www.elitedating.nl/
Categorie Hoger opgeleiden
Beoordeling
Ervaringen 52% aanbevolen, 27 reviews
Schrijf een review

Specificaties website

Gratis registratie ja
Chatmogelijkheid nee
Cammen nee
Dating keurmerk ja
Interesse test ja
Matching systeem ja
Uitgebreid zoeken nee
Mailbox ja
Datingapp ja

EliteDating App

Elitedating biedt een praktische en complete app om de datingsite te ondersteunen. In de app kun je bijna alle functies bedienen die je ook op de website vindt. De app is beschikbaar voor alle moderne smartphones en heeft een goede rating in de app stores van Android en Apple.

Lees meer...

Gerelateerde sites

Parship

Algemeen

E-matching

Hoger opgeleiden

SmartSingles

Hoger opgeleiden

Match4Me

Hoger opgeleiden
© Datingsite Kiezen 2020 | Onderdeel van Dik.nl | Dik B.V. | KvK 74390708 | Hanzeplein 11, 8017 JD Zwolle | Privacy statement