Onafhankelijk vergelijken van datingsites & apps

EliteDating datingsite review

EliteDating
Probeer EliteDating gratis

Laatst bijgewerkt: 5 juli 2022

Op zoek naar een serieuze relatie op niveau? Dan zou EliteDating (voorheen Edarling) weleens wat voor jou kunnen zijn. Heb je geen zin om die eindeloze profielen door te scrollen, maar ben je wel op zoek naar een match die echt bij je past, dan ben je hier aan het juiste adres. EliteDating is er namelijk voor de zelfbewuste, serieuze single die op zoek is naar een stabiele en langdurige relatie.

De kracht van EliteDating zit hem in de uitgebreide persoonlijkheidstest. Op basis van wetenschappelijk onderzoek heeft EliteDating een test samengesteld die helpt om jouw perfecte match te vinden. Niet alleen kijkt deze test naar wat voor persoon jij bent, maar ook naar wat je zoekt in een partner. Ben je een boekenwurm, vind je uiterlijk belangrijk of moet je partner humor hebben? Al deze vragen spelen mee bij het vinden en matchen van de juiste partner. Een groot voordeel dus, omdat je zeker weet dat je potentiële partner bij je past. EliteDating doet het belangrijkste werk dus alvast voor jou, zodat jij kan nadenken over een openingszin.

Waarom kies je voor EliteDating?
 • Mogelijkheid om gratis vragen te versturen naar leden
 • Overzichtelijke website
 • Goede matching en partnervoorstellen
Schrijf je gratis in bij EliteDating

Functies van EliteDating

blank

Gratis basisaccount

Bij het inschrijven kun je kiezen of je een gratis account wil of een premium account. Als je kiest voor een basisaccount dan kun je na het inschrijven meteen aan de slag. Uiteraard kun je minder functies gebruiken dan wanneer je een betaald account hebt. Je kunt echter wel direct de eerste stappen zetten om jouw perfecte match te vinden.

Met een basisaccount kun je:

 • tot drie partnervoorstellen bekijken per dag
 • beperkt berichten versturen
 • gedeeltelijk profielen van partnervoorstellen bekijken
 • een partner zoeken via de kosteloze dating app
 • je profiel aanpassen wanneer je wilt
 • je zoekcriteria aanpassen wanneer je wilt

Profiel

blank

De instellingen van je profiel zijn gemakkelijk te wijzigen. Zo kun je je persoonlijke beschrijving op elk moment aanpassen en nieuwe informatie over jezelf toevoegen. Daarnaast kun je je profiel nog persoonlijker maken door een vraag met bijbehorend antwoord te kiezen. Deze vraag krijgt een bezoeker van je profiel als eerste te zien.

Berichten en inbox

Via de optie berichten kun je zien wie jou een bericht heeft gestuurd en welke berichten jij hebt verstuurd. Met een basisaccount kun je beperkt gratis berichten versturen.

Foto’s

Bij foto’s kun je een profielfoto kiezen en andere foto’s uploaden. Ook kun je de volgorde waarop je foto’s worden weergeven wijzigen. Als je een profiel bezoekt van iemand anders, wordt de foto vervaagt weergegeven met een basisaccount. Bij een betaalde lidmaatschap kun je onbeperkt foto’s bekijken van andere singles.

Kismet

blank

Kismet is een handige functie waarmee je gemakkelijk nieuwe mensen kunt ontmoeten. Wanneer je Kismet opent krijg je direct een potentiële match voorgeschoteld inclusief de nodige informatie over deze persoon.  Vervolgens heb je drie keuzes; je drukt op het kruisje (afwijzen), je drukt op de smiley (leuk vinden) of je schrijft direct een berichtje. Wanneer je op de smiley drukt en je potentiële partner doet dit ook, dan ben je een match en kun je met elkaar gaan chatten.


EliteDating dating app

blank

Elitedating biedt een praktische en complete app om de datingsite te ondersteunen. In de app kun je bijna alle functies bedienen die je ook op de website vindt. De app is beschikbaar voor alle moderne smartphones en heeft een goede rating in de app stores van Android en iPhone.

Lees onze review over de Elitedating app


Inschrijfproces van EliteDating

blank

Uiteraard wil EliteDating de ultieme match voor jou vinden. Nadat je je e-mailadres en wachtwoord hebt opgegeven start de vragenlijst. De persoonlijkheidstest (de Ideal Partner-Methode) is eigenlijk het belangrijkste onderdeel, want zo komen ze erachter wat voor persoon je bent en waar je naar op zoek bent. De test bestaat uit 10 verschillende onderdelen.

blank

De test begint met wat algemene vragen over leeftijd, opleiding en achtergrond. Daarna moet je aangeven in hoeverre bepaalde uitspraken of kenmerken bij je passen. Vind je jezelf sexy, gezond, atletisch of ben je misschien snel gestresst?

EliteDating geeft zelf het advies om niet te lang na te denken over je antwoord en vooral een eerlijk antwoord op de vraag te geven.

blank

Uiteraard is het niet alleen belangrijk wat voor persoon jij bent, maar ook naar wie je op zoek bent. In de test wordt daarom ook uitgebreid stilgestaan bij wat jij zoekt in een partner. Vind je het belangrijk dat je partner bijvoorbeeld hetzelfde opleidingsniveau heeft of moet hij avontuurlijk zijn? Op een bijbehorende schaal kun je aangeven in hoeverre je het eens of oneens bent met uitspraken over je potentiële partner.

Bijzondere kenmerken

Na de persoonlijkheidstest wordt er nog aandacht besteed aan bijzondere kenmerken. Ben je iemand die elke dag wel een glas wijn kan drinken, hoe sta je eigenlijk tegenover roken en heb je ook een kinderwens? Tot slot heb je de ruimte om te vertellen wat je persoonlijke interesses zijn en kun je bijvoorbeeld informatie kwijt die je graag nog wilt benoemen.

Iemand die zich inschrijft, doet er gemiddeld een half uur over voordat de test is ingevuld. Heb je niet alle tijd van de wereld en wil je de test onderbreken? Geen probleem, je kunt de test altijd onderbreken en de antwoorden opslaan. Mocht je geen goed gevoel hebben bij de ingevulde test en wil je hem graag opnieuw invullen, dan kun je altijd een mailtje sturen naar de support afdeling van EliteDating om de test nogmaals te doen.


Doelgroep van EliteDating

Het draait bij EliteDating, zoals ze aangeven, niet alleen maar om uiterlijk en opleidingsniveau. Zoals bij veel andere datingsites hoef je bij EliteDating niet zelf door tientallen profielen te scrollen om je potentiële vlam te vinden. EliteDating richt zich daarmee op mensen die liever vinden dan zoeken.

De doelgroep van de datingsite is singles in Nederland en België die op zoek zijn naar een passende en langdurige relatie. Elke maand vinden meer dan 2500 mensen de liefde via EliteDating. Voornamelijk hoogopgeleide singles zijn hier aan het juiste adres. Maar liefst 70% van de mensen die zich inschrijven bij EliteDating is namelijk hoogopgeleid. Daarvan is 90% ouder dan 30 jaar. De verhouding tussen de mannen (48%) en vrouwen (52%) is ongeveer gelijk verdeeld.

Het gaat bij deze datingsite om de kwaliteit en niet om de kwantiteit. Waarom zou je door allerlei profielen willen scrollen als de matches ook aan jou voorgesteld kunnen worden? Op basis van matchmaking stelt EliteDating je elke dag voor aan 3 tot 7 passende singles. vervolgens kun jij ervoor kiezen om het eerste contact maken.


Beveiliging van de datingsite

blankUiteraard wil je zeker weten dat er vertrouwelijk wordt omgegaan met al je persoonlijke informatie. Daarom hecht EliteDating veel waarde aan veilig online daten. Alle informatie over jou wordt versleuteld met een SSL-encryptie. Dit betekent dat je persoonlijke informatie nooit zomaar op straat komt te liggen en anonimiteit altijd voorop staat. Middels deze encryptie kunnen de gegevens die je invult in formulieren niet onderschept worden door derde partijen.

Profiel verwijderen
Als je je profiel verwijdert dan worden ook al je gegevens automatisch verwijderd. Je profiel wordt niet meer weergegeven in de partnervoorstellen en andere gebruikers kunnen geen contact meer met je opnemen. Alle informatie over jou wordt dus gewist en kan niet meer achterhaald worden. Wel zo’n veilig gevoel.
Lees meer over uitschrijven bij EliteDating

Tegengaan van fraude
EliteDating maakt gebruik van een speciale fraudedetector. Alle profielen worden handmatig gecontroleerd door een kwaliteitsteam. Daarnaast moeten eerst alle foto’s goedgekeurd worden door de datingsite. Voor extra zekerheid wordt er een ID-verificatie aangeboden. Aan de hand van je identiteitsbewijs kun je aantonen dat je ook echt bent wie je zegt.

De site beschikt over het keurmerk ‘Veilig Daten’ en is aangesloten bij de Thuiswinkel Waarborg.


Keurmerk Veilig Daten

blank

Het keurmerk Veilig Daten is opgericht door de grote spelers in de Nederlandse online dating branche en de Nederlandse Consumentenbond. Dit keurmerk is tot stand gekomen, zodat transparantie, veiligheid en goede klantenservice gegarandeerd kunnen worden. Datingsites die hiervoor in aanmerking willen komen, moeten eerst een procedure doorlopen. Zo wordt er bijvoorbeeld gekeken naar de bereikbaarheid van de klantenservice, of er eerlijk wordt gecommuniceerd over abonnementsprijzen en wat er wordt gedaan tegen oplichting.


Thuiswinkel waarborg

blank

Doordat EliteDating aangesloten is bij Thuiswinkel Waarborg, ben je verzekerd van een betrouwbare online dating ervaring. Alle aangesloten websites doorlopen een lijst van 35 criteria op het gebied van wetgeving, veiligheid en financiële stabiliteit. Er wordt bijvoorbeeld gekeken of je via de website geïnformeerd wordt over bijkomende kosten, of je geïnformeerd wordt over privacy en of je in een beveiligde omgeving je betaling kunt doen. Het thuiswinkel keurmerk wordt ondersteund door de Nederlandse Consumentenbond.


Bekendheid

EliteDating is een wereldwijde datingsite en is onderdeel van het Duitse Affinitas, dat gevestigd is in Berlijn. Sinds 2010 bestaat de EliteDating site ook in Nederland. Wekelijks melden zich hier meer dan 1500 nieuwe singles zich aan om de liefde te vinden.


Contact opnemen

Op de website zijn verschillende rubrieken te vinden waar je antwoord kunt krijgen op veelvoorkomende problemen. Kun je het antwoord op je vraag niet vinden? Dan kun je contact opnemen met de klantenservice van EliteDating. De klantenservice is te bereiken via een contactformulier op de website of via de onderstaande gegevens.

Adres:
EliteDating.nl
Affinitas GmbH
– klantenservice-
Kohlfurter Straße 41/43
10999 Berlijn
Duitsland
Telefoonnummer:EliteDating is telefonisch te bereiken via een betaald 0900 nummer. Je kunt ook direct met het hoofdkantoor in Duitsland via het onderstaande Duitse telefoonnummer.

0900 5500033
+49 30 868 000 175
E-mail:support@elitedating.nl


Advies en Datingtips

Kun je wel wat advies gebruiken in je zoektocht naar de liefde? De website biedt onder het kopje ‘raadgever’ passende informatie aan. Ben je bijvoorbeeld nog aan het twijfelen of de datingsite wat voor jou is of ben je benieuwd of ze ook rekening houden met je geloofsovertuiging, dan vind je hier meer informatie.
Zo kun je ook persoonlijke verhalen en ervaringen van andere gebruikers lezen en reageren op de berichten en artikelen.

De site geeft ook opties om meer uit je profiel te kunnen halen. Zo geeft EliteDating een suggestie om extra foto’s toe te voegen, meer informatie bij je profiel te zetten of te werken aan een persoonlijke omschrijving. Op het gebied van daten of het leggen van het eerste contact geeft de site helaas geen advies.


Kosten van EliteDating.nl

blank

Als je een account aanmaakt kun je de datingsite eerst gratis uitproberen. Je kunt gratis een profiel aanmaken en de persoonlijkheidstest invullen. Op deze manier kun je altijd kijken of de datingsite iets voor jou is. Ben je tevreden over de site en wil je meer uit je account halen? Kies dan voor een betaald abonnement.

Je hebt de keuze uit een 3-maanden, 6-maanden of 12-maanden lidmaatschap. Er zitten verschillende voordelen aan het hebben van een betaald account. Zo kun je alle foto’s bekijken op een profiel, onbegrensd communiceren, gedetailleerde profielen bekijken en krijg je meer partnervoorstellen van EliteDating.
Het goedkoopste abonnement op EliteDating kost €34,90 per maand.

De exacte kosten van deze datingsite, vind je op de pagina ‘Kosten’.


Uitschrijven bij EliteDating

Een lidmaatschap moet 7 dagen voor afloop worden opgezegd. Via je accountinstellingen kun je aangeven dat je je abonnement wilt stopzetten. Wanneer je niet binnen deze termijn je lidmaatschap opzegt, dan wordt je abonnement automatisch een maand verlengd.

Meer informatie over hoe je je kunt uitschrijven, vind je op de pagina ‘Opzeggen’.


Plus & minpunten

Pluspunten:
 • Mogelijkheid om gratis vragen te versturen naar leden
 • Overzichtelijke website
 • Goede matching en partnervoorstellen
Minpunten:
 • Inschrijven duurt lang door een lange vragenlijst
Probeer EliteDating gratis

Veel gestelde vragen over EliteDating

foto auteur Robin de Boer
Dit artikel is geschreven door Robin de Boer

Dating coach Robin is al jarenlang blogger voor Datingsitekiezen.nl. Getrouwd met een leuke man die ze heeft ontmoet via een datingsite. Een creatieve veelvraat die gek is op schrijven, ontwerpen en tekenen.

Review inzenden over EliteDating

 • Minimaal 110 karakters
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ervaringen EliteDating

Ervaring geschreven door Anoniem
15 april 2021
Geld is belangrijker dan liefde

Ik heb een half jaar gebruik gemaakt van EliteDating. Het is mij niet gelukt om een date te vinden, omdat het systeem erg beperkt in je keuzes, je glashard durft te zeggen dat je beter kan aanvinken dat je partner mag roken (dat voelt als een belediging voor een anti-roker) en mensen uit België gaat adviseren, wat simpelweg te ver weg is. Matig is mijn conclusie.

Wat de druppel doet overlopen is het feit dat ze automatisch verlengde zonder mijn toestemming. Ik heb het account meteen verwijderd en het bedrag laten terugstorten. Ik kreeg eerst een bericht dat als ik mijn account zou willen gebruiken, ik het bedrag alsnog moet overmaken. Dat heb ik uiteraard niet gedaan, want ik wil het niet meer gebruiken. Toen kreeg ik uiteindelijk een mail met een dreigende toon dat ze gaan incasseren. Dat is mij dusdanig verkeerd gevallen, dus ik mij verplicht voel deze review te schrijven. Geld is voor hun dus belangrijker dan mensen aan liefde helpen.

Mijn advies is om nooit te beginnen aan deze datingsite.

Ervaring geschreven door Anna
15 april 2021
Dramatisch matchingsysteem

Wat een deceptie! Na een persoonlijkheidtest te hebben gedaan, foto’s en teksten geüpload waarin ook voorkeuren kinderen worden ingesteld. Alle matchingsvoorstellen voldeden in geen enkel opzicht aan mijn wensen, zelf de ingestelde maximale reisafstand werd genegeerd. Nooit doen! Echt oplichting!

Ervaring geschreven door Anna
10 maart 2021
Dramatisch matchingsysteem

Wat een deceptie! Na een persoonlijkheidtest te hebben gedaan, foto’s en teksten geüpload waarin ook voorkeuren kinderen worden ingesteld. Alle matchingsvoorstellen voldeden in geen enkel opzicht aan mijn wensen, zelf de ingestelde maximale reisafstand werd genegeerd. Nooit doen! Echt oplichting!

Ervaring geschreven door Simone
10 maart 2021
Hele slechte dating site

Hele slechte dating site. Je krijgt in totaal maar 100 personen te zien, verder niks. Er veranderd ook niks, na 1 maand nog steeds dezelfde personen. Daar betaal je dan zoveel geld voor. Opgegeven voorkeuren kloppen voor geen meter. Deze site kan nooit 5 sterren gekregen hebben, das dat hebben ze fake gedaan. Recensies in ene met 5 ster hebben ze zelf geschreven. Je kunt zelf ook niet zoeken en er zijn geen speeddate mogelijkheden. Ik wil mijn geld terug.

Ervaring geschreven door Hetty
10 maart 2021
Slechte datingsite!

Ik heb slechts 1 advies: meld je nooit aan bij elitedating. Zonde van je geld. De tekst: “Elke dag wel 7 partnervoorstellen” klopt van geen kant. Er gaan dagen voorbij dat ik geen voorstellen krijg. Bovendien voldoen deze niet aan mijn criteria (zoals b.v. afstand). De meeste reviews zijn erg herkenbaar (had ik die maar eerder gelezen dan was ik er nooit aan begonnen). Erg frustrerend! Zo jammer.

Ervaring geschreven door Anoniem
23 februari 2021
Ik vond de liefde van mijn leven via elitedating

Via élite leerde ik op mijn 48e opnieuw lief te hebben ditmaal met de liefde van mijn leven. Het was meteen een match, na 2 jaar zijn we nog steeds samen en hopen dit voor de rest van ons leven te blijven... ❤️ Blijf erin geloven, echte liefde bestaat❣️

Ervaring geschreven door Jb
18 januari 2021
slecht match systeem

Matches vaak volledig willekeurig. Lijkt erop dat er geen rekening dit wordt gehouden met voorkeuren. Veel profielen zonder foto. Duur lidmaatschap in relatie tot het functioneren van de werking van de site

Ervaring geschreven door Helena
4 januari 2021
Slechte ervaring

Het algoritme werkt blijkbaar niet. Heb mijn voorkeuren aangegeven. Max 50 km van mijn woonplaats maar kreeg op een paar keer na alleen maar voorstellen uit vooral Belgie en de rest was veel meer dan 50 km bij mij vandaan. Heb niet het idee dat dit een site voor hoger opgeleiden is.
Verder had ik een jaarcontract afgesloten en zie nu dat ik ineens een maand contract heb en wel de duurste.

Ervaring geschreven door Lilian
2 november 2020
Klantonvriendelijk

Ik ben sinds een maand lid van Elitedating. Ik ben zeer ontevreden. Je vult een uitgebreid profiel in en ik krijg matches aangeboden die nog niet misschien bij mij passen. Verder komen en zeer! weinig nieuwe profielen bij. Verder kun je weinig uitschakelen: ik wil geen matches uit België of Duitsland, maar omdat de minimale afstand 50 km is, kun je dat niet uitschakelen. Ook heb je maar weinig mogelijkheden om ' wensen aan te geven. Ik wilde er binnen 3 weken vanaf. Helaas is de opzegtermijn 2 weken,staat ergens in de kleine lettertjes- en daar wordt ook niet naar verwezen bij een klacht- ( erg kort, want dan ben je nog aan het uitzoeken). Daar wijken ze met geen mogelijkheid vanaf. Snap ik, maar je kunt toch ook denken in oplossingen....daar is Elitedating niet van. Zelfs als je aanbiedt er meer voor te willen betalen, krijg je nog nul op request. Zeer klantonvriendelijk. Ik wil er gewoon van af!!!

Ervaring geschreven door Anoniem
22 april 2020
Matching niet perfect

Weinig voorstellen die een beetje in de buurt zijn (veel uit België) en in een half jaar maar een stuk of vijf aantrekkelijke voorstellen gekregen. De functionaliteit is verder goed maar de matching methode werkt niet zo.

Ervaring geschreven door Maria
27 maart 2020
Geen succes gehad

Echt wat een vreselijke slechte datingsite. Ik betaal voor 3 mnd Euro 125.- en krijg per dag max 4 partner voorstellen, sommige dagen helemaal niets. En 90% zonder foto met alleen tekst. Ik heb een klacht ingediend na 4 weken en vanaf dat tijdstip helemaal geen partnervoorstellen meer, weg geld. ZEER SLECHTE DATINGSITE.

Ervaring geschreven door Sabine
29 februari 2020
Geen aanrader

Ik ga nog liever op tinder gold dan dat ik verderga op deze site. Die zogenaamd erg zorgvuldig is m.b.t. haar profielen. Ik ben erg geschrokken en erg ontevreden. Ik had verwacht dat het even zou duren eer mijn profiel goedgekeurd zou worden aangezien ze erg over hun zorgvuldigheid te spreken zijn. Echter kreeg ik direct een profiel en een mogelijke match genaamd iemand. Zonder profiel foto ook. Een erge afknapper en absoluut geen aanrader!

Ervaring geschreven door Roos
28 januari 2020
Duurder voor vrouwen

Veel Belgen op deze site. Hoogopgeleid? Lang niet iedereen. Ik ben een vrouw en betaal veel p maand. Laatst een date met een man die maar € 12 per jaar betaalde??? Rara hoe kan dat. Ik heb hierover geklaagd. Je krijgt geen antwoord. Niet doen, weggegooid geld.

Ervaring geschreven door Anoniem
23 januari 2020
Goed bevallen

Elitedating is mij goed bevallen. Geen nietszeggende profielen, maar mensen die iets meer over zichzelf vertellen en open staan voor serieus contact. Ik heb mijn huidige vriendin er ontmoet en kan het iedereen aanraden die de oppervlakkigheid van de meeste dating sites zat is. Goede matching methode ook.

Ervaring geschreven door Anoniem
7 januari 2020
Te weinig voorstellen

Weinig voorstellen binnen je criteria. De website geeft aan: te strenge criteria beperken het aantal partner voorstellen maar binnen 50 km en 10jr leeftijdsverschil lijkt me niet streng en toch nauwelijks voorstellen. Veel profielen zonder foto en ook van laagopgeleiden en mensen die ver weg wonen (veel uit Belgie). Twee leuke ontmoetingen gehad maar nu al een paar maanden geen enkel aansprekend profiel.

Ervaring geschreven door A.b. Te s.
24 december 2019
Aanbod Zuid Nederland

Zeer slechte dating site. Bijna alle voorstellen komen uit België, Zuid Limburg en Brabant. Al heb je de voorkeur van afstand op max. 50 km gezet. Niet op abonneren als je boven de grote rivieren woont. Het is weggegooid geld

Ervaring geschreven door HW
30 oktober 2019
Selectief

Buitengewoon teleurgesteld. Elitedating doet alsof ze een filter heeft waarop je zelf je selectie kan verfijnen. Maar wat voor selectie je ook invult, Het aanbod is hetzelfde. Ik moet dus handmatig alles doorbladeren om iemand te vinden. Hun eigen commentaar: De intelligente software zorgt dat een te kleine selectie wordt gecompenseerd. Maar na ca 6 briefwisselingen geven ze toe dat ze de filter hebben uitgeschakeld. Ik het voor een half jaar betaald en voel me echt bedonderd! Opnieuw een online dating service waar je met het aanbod wordt misleid.

Ervaring geschreven door Eva
4 oktober 2019
teleurgesteld

Een zeer slechte ervaring met deze site, geef uw geld hier niet aan uit.

Zeer duur voor wat ik enkel kan beschrijven als een gigantische teleurstelling. Het is volledig onwaar dat er iets wordt gedaan met die persoonlijkheidstest. 90% van mijn matchen stonden lijnrecht tegenover mij op meerdere cruciale vlakken. Wanneer ik hierover kloeg en mijn geld terug vroeg, werd hier simpelweg op geantwoord dat dat spijtig voor mij was en dat geld terugkrijgen nooit ging gebeuren. De slogan “singles met niveau” is ook volledige onzin. Met al je voorkeuren wordt echt nul komma nul rekening gehouden, zowel op gebied van toekomstvisie, als persoonlijkheid, als afstand… Een deel van mijn matchen woonden zelfs in Tunesië! Sinds wanneer ligt dat op maximum 40 km van Brussel?

Ervaring geschreven door M
23 augustus 2019
Goede voorstellen en matching

De onderstaande reviews zorgden ervoor dat ik eigenlijk geen abonnement bij elitedating durfde te nemen. Maar toch even gratis rondgekeken na het zeer uitgebreid invullen van alle tests. Inmiddels wil ik even laten weten dat niets minder waar is dan de reviews die ik hier las. Zeer veel leuke voorstellen elke dag weer. Zeker mensen van niveau. Het is moeilijk selecteren uit het grote
en passende aanbod, wat dus al een selectie is op wat je vraagt! En nee ik werk niet voor elite en wordt ook niet betaald vorr deze review. Probeer het zelf eerst gratis dan weet je na een paar dagen echt wel hoeveel aanbod je krijgt.

Ervaring geschreven door Mare
11 juli 2019
Slecht

Zeer slechte site. Weinig aanbod wat ook nog eens niet overeenkomt met mijn criteria.
Weinig hoger opgeleiden, afstand van max 50 km houden ze zich niet aan, keuze mogelijkheid is erg beperkt. De site is ronduit saai, weinig foto s zichtbaar, er valt weinig te ontdekken.
Ik krijg in mijn mailbox enthousiast namen door van personen die gereageerd zouden hebben om ze vervolgens bij inloggen nergens terug te vinden.
En dat voor heel veel geld..
Kortom: trap er niet in DOE HET NIET!

Ervaring geschreven door Stef
20 maart 2019
Weinig voorstellen

Zeer teleurgesteld. Veel geld betaald met het oog op een professionele site. Gratis tinder is nog 100x beter dan dit. Elite Dating, een echte flop. Amper 5partnervoorstellen op een week. Totaal geen matchende interesses, ook geen hoog of amper hoog opgeleide leden. Profielen hebben bijna nooit een foto. Ik raad het iedereen af. En nog een half jaar zit ik eraan vast. Zonde van dit geld.

Ervaring geschreven door E
1 november 2018
Geld en tijdverspilling

Men adverteert heel specifiek met “dating voor hogeropgeleiden”. Je kunt flink wat criteria opgeven en de mate waarin je dat belangrijk vindt om ‘zo goed mogelijke matches’ te krijgen. Lijkt aanvankelijk dus kwalitatief een goede optie. Aan beide houdt de site zich niet. Ik krijg waardeloze matches die ver van mijn wensen afliggen, en wanneer ik ze aanspreek op het hoog aantal ‘laaggeletterden’ is hun antwoord: “ we willen niemand uitsluiten.”. Kortom, daar klopt geen hout van! Nu wilde ik op mijn profiel zetten dat ik de eerste 6 mnd niet verleng omdat het aanbod tegen valt (je moet verplicht beginnen met 6 betaalde maanden), dat wordt gecensureerd. Ik krijg letterlijk gelukszoekers, aso’s, enz ‘aangeboden’, zelfs een keer de vraag gehad: “mevrouw, u mij kan help, please?” Sorry, maar deze 6 maanden waren een complete ‘waste of time and money’! Als nul sterren mocht...

Ervaring geschreven door Marie
6 augustus 2018
Geld afgeschreven

Wat een belabberde site. Ze kunnen het woord "elite" beter weglaten. Abonnement genomen. Later opgezegd maar ze halen toch nog geld van je bankrekening. Geklaagd en terug laten boeken. Helpt helaas niet.

Ervaring geschreven door Rob
14 mei 2018
Slechte, trage website

Verschillende nadelen aan EliteDating:

Regelmatig storingen door trage website, trage chats, vastlopen website, matching die niet juist is.
Bij keuze aanvinken Kiss matching is voorstel definitief verwijderd dus niet meer terug te halen.
Veel foto's worden afgekeurd die elders wel worden toegestaan.
Als je je profiel tussentijds aanpast met foto's of tekst duurt het weer een eeuwigheid voordat het zichtbaar is dus loop je matching mis.
De app loopt slecht en regelmatig vast en reageert soms traag.

3 maanden lid en zag ook steeds matching terug komen die ik al lang gewist had, slechte functies. Mijn cijfer voor Elitedating zou een 4 zijn. Oordeel zelf en ga het proberen zou ik zeggen. Let op; duur en geen waar voor je geld. Klachten worden weinig tot niets mee gedaan.

Ervaring geschreven door Joop
21 september 2017
slechte ervaring

Uitermate slechte ervaringen. Vrijwel geen partnervoorstellen en als ik ze al krijg dan is het van totaal niet aansluitende profielen. Ik heb gevraagd om restitutie, maar de dame verschool zich achter het feit dat ik 6 dagen te laat was met mijn klacht waardoor ik er nu nog bijna een half jaar aan vast zit.

Wat mij betreft een zakkenvullende ballentent! Oplichters!

Sites als deze zouden verboden moeten worden.

Doe het NIET!

© Datingsitekiezen.nl 2022 | Onderdeel van Dik.nl | Dik B.V. | KvK 74390708 | Tesselschadestraat 155, 8023 BL Zwolle | Privacy statement