• Onafhankelijk vergelijken
  • 211 datingsites & 19 apps
  • 450 dating artikelen

De beste dating apps in Nederland

Nadat Tinder binnen no-time de dating wereld op zijn kop zette komen er steeds meer dating applicaties voor je telefoon. Enkele datingsites bieden een app aan als aanvulling op de website maar er zijn ook unieke apps speciaal om mensen met elkaar in contact te brengen. Wil je graag daten via je mobiel dan is het een noodzaak om te weten welke applicatie je daar het beste voor kan gebruiken.


In de onderstaande top 10 vergelijken we de beste Nederlandstalige apps voor iphone en android:

Parship

Parship is een van de bekendste en populairste datingsites voor hoger opgeleiden. Parship heeft voor zijn leden ook een eigen app ontwikkeld waarin je alle basisfuncties kunt gebruiken die zich op de datingsite al ruimschoots bewezen hebben, maar dan in een vorm die beter past bij mobiel gebruik. Zo kun je in de app ook […] Lees meer »

1

Pepper

Pepper is een moderne dating app die hoort bij de gelijknamige datingsite. Pepper onderscheidt zich van andere datingapps door de focus te leggen op een visueel profiel. Door gebruik te maken van video’s en foto’s kun je je profiel naar eigen wens inrichten. Een methode die heeft bewezen erg succesvol te zijn, je krijgt namelijk […] Lees meer »

2

Lexa

Online daten met de Lexa app. De Lexa app is de officiële app van de dating website Lexa.nl, al jarenlang één van de marktleiders op het gebied van internet dating. Op het eerste gezicht oogt de app fris en ziet er erg modern uit. Lees meer »

3

EliteDating

Partnerbemiddeling met de Elitedating App. Het dating bureau achter de app van Elitedating richt zich voornamelijk op langdurige relaties. De qua vormgeving achterhaalde mobiele applicatie van Elitedating is een aanvulling op de website en biedt enkele eenvoudige functies zodat je ook onderweg contact kunt houden met je matches. Lees meer »

4

Badoo

De Badoo app is de app van de gelijknamige website Badoo.com. De app biedt vele opties en is een perfecte aanvulling op de website. Het eerste wat opvalt is dat de locatie waar je de app gebruikt centraal staat voor het gebruik van de app. Lees meer »

5

Plekk

Plekk is de nieuwste app van de makers van Plekk magazine. Via deze dating-app heb je de mogelijkheid om te matchen met andere gebruikers die op dezelfde plekken inchecken als jij. Dan heb je meteen iets gemeen en start je gemakkelijk een gesprek. Je kunt op een laagdrempelige manier, binnen de app, contact met elkaar zoeken. […] Lees meer »

6

e-Matching

De e-Matching App is één van de nieuwste dating apps. De app is ontwikkeld voor zowel Android als iOS en is door alle leden te gebruiken. De app is bedoeld ter ondersteuning van de website en biedt dan ook veel gelijke functies. Lees meer »

7

Tinder

De meeste populaire dating app van deze periode is natuurlijk Tinder. Met de app scroll je eenvoudig door foto’s van andere leden en kan je kieskeurig op zoek naar een match. Er worden profielen getoond aan de hand van de locatie en de wensen die je invult. Lees meer »

8

Happn

De nieuwste trend in de datingwereld is deze nieuwe app. De app richt zich op het matchen met gebruikers die op dezelfde locaties als jij zijn geweest. Je hebt hierbij met de matches die je krijgt via de app sowieso iets gemeen of een onderwerp om een gesprek over te beginnen. Lees meer »

9

MeetMe

De MeetMe app is in Nederland nog niet heel populair maar wordt in het buitenland (en dan met name in de Verenigde Staten) wel heel veel gebruikt. MeetMe is niet alleen een app, want je kunt ook op de gelijknamige website inloggen en daten. Ongeveer 80% van de leden maakt gebruik van de app en […] Lees meer »

10

Welke datingsite kies jij?

© Datingsite Kiezen 2019 | Onderdeel van Dik.nl | Dik B.V. | KvK 74390708 | Hanzeplein 11, 8017 JD Zwolle | Privacy statement