• Onafhankelijk vergelijken
  • 216 datingsites & 22 apps
  • 464 tips & artikelen

De beste dating apps in Nederland

Nadat Tinder binnen no-time de dating wereld op zijn kop zette komen er steeds meer dating applicaties voor je telefoon. Enkele datingsites bieden een app aan als aanvulling op de website maar er zijn ook unieke apps speciaal om mensen met elkaar in contact te brengen. Wil je graag daten via je mobiel dan is het een noodzaak om te weten welke applicatie je daar het beste voor kan gebruiken.

In de onderstaande top 10 vergelijken we de beste Nederlandstalige apps voor iphone en android:

Parship app

Parship is een van de bekendste en populairste datingsites voor hoger opgeleiden. Parship heeft voor zijn leden ook een eigen app ontwikkeld waarin je alle basisfuncties kunt gebruiken die zich op de datingsite al ruimschoots bewezen hebben, maar dan in een vorm die beter past bij mobiel gebruik. Zo kun je in de app ook […] Lees meer »

1

RelatiePlanet app

De Relatieplanet App is complementair aan de gelijknamige datingsite. Eigenlijk is de datingsite zo ingericht dat de basisfunctionaliteiten van de datingsite ook vertegenwoordigd zijn in de app. Dit zorgt ervoor dat je niet per se achter je computer hoeft te zitten om online te daten via Relatieplanet. De app biedt echter lang niet alle opties […] Lees meer »

2

Lexa app

Lexa is een van de populairste datingsites van Nederland. Veel mannen en vrouwen die single worden schrijven zich als eerste in bij Lexa. Daardoor vind je op Lexa elke dag nieuwe singles die enthousiast zijn om een nieuwe partner te vinden. Het abonnement is ook heel redelijk geprijsd, want voor minder dan 10 euro per […] Lees meer »

3

EliteDating app

EliteDating is een internationale datingsite die zich ook in Nederland uitsluitend richt op hoogopgeleide singles die een serieuze relatie zoeken. Naast een uitgebreide datingsite heeft EliteDating ook een datingapp beschikbaar gemaakt. Middels een uitgebreide vragenlijst worden persoonlijkheid, karakter, wensen en eisen van de EliteDating singles in kaart gebracht, waarna de app op basis van die […] Lees meer »

4

e-Matching app

E-matching is een datingsite voor hoger opgeleide singles die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Naast een uitgebreide datingsite biedt E-matching zijn leden ook een handige dating app voor smartphones met een Android of iOS besturingssysteem. Deze app beschikt over vrijwel alle mogelijkheden die je met de gewone datingsite ook hebt. In deze review […] Lees meer »

5

Badoo app

Badoo is met meer dan 400 miljoen leden een van de populairste contactsites ter wereld. Ook de app is heel populair, vooral onder gebruikers die wat meer diepgang zoeken dan bij Tinder of Happn maar wel op een prettige manier willen daten via een app. Je kunt de Badoo app gratis downloaden voor je Android […] Lees meer »

6

Pepper app

Pepper is een moderne dating app die hoort bij de gelijknamige datingsite. Pepper onderscheidt zich van andere datingapps door de focus te leggen op een visueel profiel. Door gebruik te maken van video’s en foto’s kun je je profiel naar eigen wens inrichten. Een methode die heeft bewezen erg succesvol te zijn, je krijgt namelijk […] Lees meer »

7

Plekk app

Plekk is de nieuwste app van de makers van Plekk magazine. Via deze dating-app heb je de mogelijkheid om te matchen met andere gebruikers die op dezelfde plekken inchecken als jij. Dan heb je meteen iets gemeen en start je gemakkelijk een gesprek. Je kunt op een laagdrempelige manier, binnen de app, contact met elkaar zoeken. […] Lees meer »

8

Tinder app

De meeste populaire dating app van deze periode is natuurlijk Tinder. Met de app scroll je eenvoudig door foto’s van andere leden en kan je kieskeurig op zoek naar een match. Er worden profielen getoond aan de hand van de locatie en de wensen die je invult. Lees meer »

9

Happn app

Met de Happn Dating app leer je singles kennen op een manier die heel erg lijkt op Tinder. Maar in plaats van redelijk willekeurig te matchen zoals bij Tinder ontmoet je op Happn alleen vrijgezellen waar je regelmatig bij in de buurt bent. Niet alleen omdat ze bijvoorbeeld in je eigen wijk wonen, maar ook […] Lees meer »

10

Welke datingsite kies jij?

© Datingsite Kiezen 2019 | Onderdeel van Dik.nl | Dik B.V. | KvK 74390708 | Hanzeplein 11, 8017 JD Zwolle | Privacy statement