• Onafhankelijk vergelijken
  • Totaal 213 datingsites
  • Altijd een site die bij je past

De beste dating apps in Nederland

Nadat Tinder binnen no-time de dating wereld op zijn kop zette komen er steeds meer dating applicaties voor je telefoon. Enkele datingsites bieden een app aan als aanvulling op de website maar er zijn ook unieke apps speciaal om mensen met elkaar in contact te brengen. Wil je graag daten via je mobiel dan is het een noodzaak om te weten welke applicatie je daar het beste voor kan gebruiken.


In de onderstaande top 10 vergelijken we de beste Nederlandstalige apps voor iphone en android:

Parship

Een nieuwe liefde vinden via de Parship app. Deze app is ontwikkeld door de datingsite parship.nl. De ietwat verouderde app is een versimpelde versie van de website en biedt vrijwel dezelfde functionaliteiten. In de app kun je eenvoudig bladeren door voorgestelde partners om zo een match te realiseren met iemand die bij je past. Lees meer »

1

Pepper

Pepper, één van de grootste dating platformen in Nederland, lanceerde op 27 juli 2015 een gloednieuwe dating app. De app van Pepper draait volledig om interesses. Creëer in een paar simpele stappen een uitgebreide collage waarin je in één opslag laat zien waar jouw passie ligt. Lees meer »

2

Lexa

Online daten met de Lexa app. De Lexa app is de officiële app van de dating website Lexa.nl, al jarenlang één van de marktleiders op het gebied van internet dating. Op het eerste gezicht oogt de app fris en ziet er erg modern uit. Lees meer »

3

EliteDating

Partnerbemiddeling met de Elitedating App. Het dating bureau achter de app van Elitedating richt zich voornamelijk op langdurige relaties. De qua vormgeving achterhaalde mobiele applicatie van Elitedating is een aanvulling op de website en biedt enkele eenvoudige functies zodat je ook onderweg contact kunt houden met je matches. Lees meer »

4

Badoo

De Badoo app is de app van de gelijknamige website Badoo.com. De app biedt vele opties en is een perfecte aanvulling op de website. Het eerste wat opvalt is dat de locatie waar je de app gebruikt centraal staat voor het gebruik van de app. Lees meer »

5

Plekk

Plekk is de nieuwste app van de makers van Plekk magazine. Via deze dating-app heb je de mogelijkheid om te matchen met andere gebruikers die op dezelfde plekken inchecken als jij. Dan heb je meteen iets gemeen en start je gemakkelijk een gesprek. Je kunt op een laagdrempelige manier, binnen de app, contact met elkaar zoeken. […] Lees meer »

6

e-Matching

De e-Matching App is één van de nieuwste dating apps. De app is ontwikkeld voor zowel Android als iOS en is door alle leden te gebruiken. De app is bedoeld ter ondersteuning van de website en biedt dan ook veel gelijke functies. Lees meer »

7

Tinder

De meeste populaire dating app van deze periode is natuurlijk Tinder. Met de app scroll je eenvoudig door foto’s van andere leden en kan je kieskeurig op zoek naar een match. Er worden profielen getoond aan de hand van de locatie en de wensen die je invult. Lees meer »

8

Happn

De nieuwste trend in de datingwereld is deze nieuwe app. De app richt zich op het matchen met gebruikers die op dezelfde locaties als jij zijn geweest. Je hebt hierbij met de matches die je krijgt via de app sowieso iets gemeen of een onderwerp om een gesprek over te beginnen. Lees meer »

9

Once

Once is een nieuwe dating app die het anders aanpakt dan de concurrenten. Via Once krijg je namelijk 1x per dag een handgekozen match. De app kiest er daarmee voor om af te stappen van de algoritmes die andere datingapps te hanteren om iemand te matchen. Hiermee legt Once meer de nadruk op het matchmaken […] Lees meer »

10

Welke datingsite kies jij?

© Datingsite Kiezen 2019 | Onderdeel van Dik.nl | KvK 01180833 | Herestraat 106, 9711 LM Groningen | Privacy statement