Deze site bevat affiliate links. We ontvangen mogelijk een commissie bij jouw inschrijving op een datingsite.

Vergelijk de beste datingsites & apps van 2024

Op welke site kun je (anoniem) vreemdgaan?

Vreemdgaan
Op welke site kun je (anoniem) vreemdgaan?

Laatst bijgewerkt: 5 juli 2022

Zit jij in een relatie, maar zoek je extra spanning? Dan kun je die spanning op veel verschillende manieren vinden. Eén van die manieren is via het internet. Maar op welke site(s) kun je dan vreemdgaan? Die vraag beantwoorden we in onderstaand artikel. Lees snel verder!


Vreemdgaan datingsites

Met vreemdgaan is het zo dat het doorgaans om lust gaat (niet altijd natuurlijk) en dan zit je er ook niet op te wachten dat de man of vrouw waar jij vreemd mee gaat verliefd op je wordt. De meeste mensen die vreemd gaan hebben vrijwel nooit de intentie om de huidige partner te verlaten voor de minnaar of minnares. Erg vervelend als de minnaar of minnares dan opeens wel meer van jou wilt. Het is veel fijner als je beiden weet waar je aan toe bent en eigenlijk alleen profiteert van de lusten. Niet de lasten.

Om je daar bij te helpen hebben we de beste datingsites waar je (discreet) kunt vreemdgaan hieronder geselecteerd:


Victoria MilanBezoek Victoria Milan

De makers van VictoriaMilan geven zelf aan de nummer 1 overspel datingsite te zijn, maar je zult hier ook wel single leden tegenkomen. Toch zitten de meeste mensen die lid zijn van VictoriaMilan in een relatie en zoeken spanning en avontuur buiten de deur. Het daten gebeurt anoniem; de website staat niet toe dat je persoonlijke of identificeerbare informatie deelt op de site. Extra pluspunt is de 'paniekknop' die je aan kunt klikken als er onverwachts iemand (je partner) de kamer binnenloopt terwijl je de site bezoekt. In dat geval sluit de website van VictoriaMilan en wordt er een neutrale website ingeladen. Op deze datingwebsite hoef je dus totaal niet bang te zijn om betrapt te worden.

Pluspunten
  • Mogelijkheid om anoniem te blijven
  • Discretie gegarandeerd
Minpunten
  Bezoek Victoria Milan

  Ondeugend DatenBezoek Ondeugend Daten

  Deze vreemdgaan-datingsite is een van de bekendste van Nederland. Dagelijks sluiten enkele honderden nieuwe leden zich aan bij Ondeugend Daten. De website richt zich voornamelijk op laagdrempelig, spannend daten in een veilige internetomgeving. Met een gratis proefaccount kun je eerst kijken of de website bij je past voordat je je koppelt aan een abonnement en gaat betalen.

  Pluspunten
   • Hele populaire vreemdgaan site
   • Laagdrempelig en makkelijk aanmelden
  Minpunten
   Bezoek Ondeugend Daten

   SF.dating SecretFlirtBezoek SF.dating SecretFlirt

   SF.dating is een zeer goede datingsite om een affaire te vinden. De professionele website biedt een praktische omgeving om gelijkdenkenden te ontmoeten. Contact opbouwen is gemakkelijk en de prijzen voor abonnementen zijn schappelijk. Op een zeer discrete wijze kom je anoniem in contact met andere gebruikers die ook op zoek zijn naar een vreemdgaan-partner. Met een proefaccount kun je rondkijken of de website bij je past.

   Bezoek SF.dating SecretFlirt

   Second LoveBezoek Second Love

   Dé website bij uitstek om mannen of vrouwen te vinden om mee vreemd te gaan. Alle leden op deze datingsite zijn op zoek naar een avontuurtje buiten hun vaste relatie. Wat een avontuurtje precies inhoudt ligt aan de persoon zelf; de één zit op SecondLove voor aandacht, de ander is echt op zoek naar fysieke afspraken. Hoe ver jij gaat bepaal je uiteindelijk helemaal zelf, maar één ding is wel zeker op SecondLove: discretie kun je verwachten. Van de website beheerders, maar zeker ook van de overige leden!

   Pluspunten
    • Grootste vreemdgaan site van Nederland
    • Discretie verzekerd
   Minpunten
    Bezoek Second Love

    Ashley MadisonBezoek Ashley Madison

    Net als VictoriaMilan en SecondLove richt AshleyMadison zich specifiek op mensen die willen vreemd gaan. Het verschil met bijvoorbeeld VictoriaMilan is dat je op AshleyMadison zelf kunt bepalen in welke mate je persoonlijke informatie wilt delen. Foto's kun je instellen op privé zodat overige leden toestemming moeten vragen voordat ze deze kunnen bekijken, maar je kunt ze bijvoorbeeld ook onherkenbaar maken. Als je iemand hebt gevonden die je leuk vindt heb je meerdere mogelijkheden om in contact te komen. Berichten sturen hoort tot de opties, maar ook chatten en zelfs 'geschenken' sturen is mogelijk. Dit laatste is natuurlijk wel de ultieme manier om iemand te laten zien dat je interesse in hem of haar hebt.

    Bezoek Ashley Madison

    Wat is de definitie van vreemdgaan?

    Vreemdgaan is een breed begrip. Het is ook maar net wat je binnen je relatie hebt afgesproken. De één vindt onschuldig flirten namelijk al vreemdgaan en mensen met een open relatie kennen vreemdgaan überhaupt niet, alhoewel men in zo’n situatie verliefd worden op een ander vaak als vreemd gaan ziet. In dit artikel gaan we er van uit dat je de intentie hebt om fysieke afspraken te maken. Daten dus. Afspreken en een ander ontmoeten in ‘real life’ terwijl je zelf in een relatie zit.


    Mensen ontmoeten om mee vreemd te gaan

    Je kunt op tal van manieren mensen ontmoeten om mee vreemd te gaan. Bedenk zelf maar eens hoe je in het verleden in contact bent gekomen met de mannen of vrouwen die je in je leven hebt gehad. De één heb je misschien ontmoet in de discotheek, de ander weer op school of werk en nog een ander misschien wel gewoon in de supermarkt. Op het terras. Of waar dan ook.
    In tegenstelling tot mensen ontmoeten wanneer je single bent, is het in het geval van vreemdgaan natuurlijk wel zo fijn wanneer dit discreet gebeurt. Wanneer je vreemdgaat hoeft uiteraard niet de hele wereld te weten dat je dat doet, vooral je partner en je directe omgeving niet.


    Een buitenechtelijke relatie via het internet

    Als single man of vrouw hoef je je met online dating niet zo druk te maken, maar wanneer je in een relatie zit moet je erg goed opletten wat je online allemaal uitspookt. Je laat namelijk altijd sporen achter en het laatste wat je wilt is dat je partner zo’n spoor aantreft. Vooral mannen willen nog wel eens moeite hebben met helder nadenken wanneer ze in ‘het heetst van de strijd zitten’ en maken dan ‘foutjes’ die gemakkelijk te voorkomen zijn.

    De eerste tip is vrij simpel, maar hoe vaak gaat dit wel niet fout?! Gebruik nooit je eigen emailadres. De redenen hiervoor zijn ook simpel: stel dat de website gehackt wordt (wat altijd mogelijk is, zelfs bij de beste websites) dan wil je niet dat je persoonlijke emailadres op straat komt te liggen en gekoppeld kan worden aan een ‘vreemdgaan-site’. De andere reden is misschien minder voor de hand liggend, maar het is een feit dat wantrouwige partners dit nog wel eens willen proberen: proberen een account aan te maken met het emailadres van de partner. Als dit niet lukt weet je man of vrouw natuurlijk direct dat jij zelf al actief bent op de website.

    Een andere tip die ook vrij voor de hand liggend is, maar daarom niet minder belangrijk: pas op met persoonlijke foto’s/herkenbare foto’s. Denk hierbij niet alleen aan foto’s waar je gezicht op te zien is, maar ook aan foto’s waar persoonlijke eigendommen op te zien zijn zoals je auto, sieraden, huisdieren of bijvoorbeeld je woning. Pas ook op met tatoeages e.d. Een scherp oog ziet immers direct dat het om jou gaat.

    Kies als laatste altijd bewust je momenten om actief te zijn op een datingsite waarop je kunt vreemdgaan. Als er een kans bestaat dat je partner binnen kan komen lopen, surf dan niet naar de website. Wis ook je browsegeschiedenis, cookies etc. wanneer je klaar bent met het bezoeken van de website. Je zult absoluut niet de eerste (en laatste) zijn die op deze manier gesnapt wordt!


    Gratis vreemdgaan op datingsites

    De bovenstaande websites zijn niet gratis en vragen een kleine bijdrage voor hun dienst. Hiermee kunnen ze de de website draaiende houden en zorgen voor goede beveiliging en privacy. Mocht je toch liever een gratis datingsite gebruiken voor het vinden van een affaire, houdt dan in je achterhoofd dat deze websites vaak minder beveiligd zijn. In dat geval kan het dus lonen om wel een beetje te investeren in een datingsite zodat je weet dat je gegevens veilig zijn.


    foto auteur Robin de Boer
    Dit artikel is geschreven door Robin de Boer

    Dating coach Robin is al jarenlang blogger voor Datingsitekiezen.nl. Getrouwd met een leuke man die ze heeft ontmoet via een datingsite. Een creatieve veelvraat die gek is op schrijven, ontwerpen en tekenen. LinkedIn

    © Datingsitekiezen.nl 2024 | Onderdeel van Dik B.V. | KvK 74390708 | Stationsplein 3, 8011 CW te Zwolle | Privacy & Cookies