Deze site bevat affiliate links. We ontvangen mogelijk een commissie bij jouw inschrijving op een datingsite.

Vergelijk de beste datingsites & apps van 2024

Ashley Madison datingsite review

Ashley Madison
Probeer Ashley Madison gratis

Laatst bijgewerkt: 5 juli 2022

Ashley Madison richt zich specifiek op mensen die overspel willen plegen. Misschien ben je wel niet op je plek in je huidige relatie of zoek je gewoon een beetje meer spanning. Bij deze datingwebsite kun je dit vinden en dit kun je ook zo anoniem doen als jij dit wilt.

Waarom kies je voor Ashley Madison?
 • Mogelijkheid om leuke geschenken te versturen
 • Anonimiteit kun je instellen zoals jezelf wilt
Schrijf je gratis in bij Ashley Madison

Algemene informatie Ashley Madison

blank

Zoek je spanning en kun je dit in je huidige relatie niet vinden, of is er een andere reden dat je graag met mensen in contact komt die overspel willen plegen dan kun je een kijkje gaan nemen op Ashley Madison. Deze website heeft veel leden die allemaal komen voor hetzelfde. Je kunt hier dan ook avontuurtjes beleven en misschien vind je zo wel weer de spanning die je al langere tijd mistte. Bij je profiel kun je zoveel informatie prijsgeven als je zelf wilt en bij de foto’s heb je de mogelijkheid om deze onherkenbaar te maken. Op deze wijze kun je ook zo anoniem blijven als jezelf wilt.


Mogelijkheden

blank

Wanneer je na het inschrijven een profiel bekijkt dan heb je meerdere mogelijkheden. Je kunt een bericht aan deze persoon gaan sturen of een knipoog geven om zo aan te geven dat je interesse hebt. Mocht je een lid heel erg leuk vinden dan is er ook de mogelijkheid om deze een geschenk te geven, dit is wel de ideale manier om indruk te gaan maken. Veel leden hebben ook privéfoto’s en je kunt ook toestemming vragen om deze te bekijken. Naast berichten sturen is het ook mogelijk om met leden van deze website te gaan chatten. Leden hebben de mogelijkheid om feedback te geven en zo zie je wat andere leden van het profiel vinden.


Kosten

Om van alle mogelijkheden van AshleyMadison gebruik te kunnen maken heb je credits nodig. Deze credits kun je gaan kopen in bundels en de kosten die zijn als volgt:

 • 100 credits € 49,00 (€ 0,49 per credit)
 • 500 credits € 149,00 (€ 0,30 per credit)
 • 1000 credits € 249,00 (€ 0,25 per credit)

Onze ervaringen met Ashley Madison

Pluspunten:
 • Mogelijkheid om leuke geschenken te versturen
 • Anonimiteit kun je instellen zoals jezelf wilt
Minpunten:
  Probeer Ashley Madison gratis
  foto auteur Robin de Boer
  Dit artikel is geschreven door Robin de Boer

  Dating coach Robin is al jarenlang blogger voor Datingsitekiezen.nl. Getrouwd met een leuke man die ze heeft ontmoet via een datingsite. Een creatieve veelvraat die gek is op schrijven, ontwerpen en tekenen. LinkedIn

  © Datingsitekiezen.nl 2024 | Onderdeel van Dik B.V. | KvK 74390708 | Stationsplein 3, 8011 CW te Zwolle | Privacy & Cookies