• Onafhankelijk vergelijken
  • 213 datingsites & 21 apps
  • 464 dating artikelen

50plus & Senioren dating

In het onderstaande overzicht vindt u alle websites in Nederland en België die specifiek gericht zijn op senioren. Zo zijn er dating websites speciaal voor 50plussers, 40plussers of alleenstaande ouders. Bent u dus opzoek naar ouderen en bent u het zat om alleen te zijn dan zoekt u in de juiste rubriek. Bekijk alle specificaties, kosten en de reviews voor uitgebreide informatie over de beste sites voor ouderen.

Bekijk 50plusMatch

50plusMatch

50plusMatch is dating voor de actieve vijftig-plussers. De verdeling tussen mannen en vrouwen is gelijk dus dat maak de kans dat je een leuke date gaat vinden nog groter. Krijg ook weer meer plezier in het leven en zoek die andere vijftig-plusser om plezier mee te maken. Lees meer »

Bezoek 50plusMatch »
1
Bekijk 50liefde

50liefde

Speciaal gericht op 50 plussers, maakt 50liefde.nl indruk met een frisse layout met grote knoppen. Een gebruiksvriendelijke website die goed te bedienen is voor mensen op leeftijd. De website geeft aan dat de succesratio voor het vinden van een partner 1 op 3 is. De website is erg toegankelijk en biedt ook ondersteuning in de vorm van tips tijdens het daten. Lees meer »

Bezoek 50liefde »
2
Bekijk VijftigPlusDating

VijftigPlusDating

Zoals de naam al aangeeft is VijftigPlusDating een website voor mensen boven de vijftig jaar. Hier kan men een leuke nieuwe vriendschap of een relatie gaan opbouwen. Deze website is speciaal bedoelt voor de vijftig plussers en er zijn al vele Nederlanders die via deze datingsite een leuk nieuw contact hebben gevonden. Lees meer »

Bezoek VijftigPlusDating »
3
Bekijk SeniorenGeluk

SeniorenGeluk

SeniorenGeluk is een datingwebsite die is bedoeld voor personen van vijftig jaar of ouder. De mensen die ingeschreven staan op deze website zijn serieus op zoek naar een date, vriendschap of een relatie. Het is ook alleen mogelijk voor personen die ouder zijn dan vijftig jaar om zich in te schrijven op deze website. Lees meer »

Bezoek SeniorenGeluk »
4
Bekijk be2

be2

Be2 is een datingwebsite die makkelijk, betrouwbaar en succesvol is. De website geeft zelf aan dat het meer onder relatiebemiddeling dan onder een datingwebsite valt aangezien men personen aan elkaar voorstelt die echt bij elkaar passen. Door een persoonlijkheidstest kan men je matchen aan gelijkgestemde personen. Lees meer »

Bezoek be2 »
5
Bekijk Ourtime

Ourtime

Ourtime is een internationaal concept voor jonge 50-plussers die klaar zijn voor een liefdesavontuur. De site is van dezelfde makers als Lexa.nl en heeft hetzelfde frisse uiterlijk en gebruiksgemak. Ourtime is luchtig en ongedwongen. Je kunt zelf kiezen wat je doet: rustig een beetje scrollen tussen de knappe mannen en vrouwen. Of direct de stoute schoenen aantrekken en op date gaan. Lees meer »

Bezoek Ourtime »
6
Bekijk NieuweRelatie

NieuweRelatie

NieuweRelatie is een online datingwebsite voor mannen en vrouwen die ouder zijn dan veertig jaar. Ook zijn hier over het algemeen vrijgezellen aanwezig die een relatie achter de rug hebben en weer klaar zijn voor een nieuwe relatie. Heb je dus al een relatie achter de rug of heb je kinderen dan is dit geen probleem. Lees meer »

Bezoek NieuweRelatie »
7
Bekijk 50plusrelatie.nl

50plusrelatie.nl

Ben je de 40 gepasseerd en op zoek naar een gezellige date of nieuwe relatie in Nederland of België? Op 50plusrelatie.nl zijn honderdduizenden mensen je voor gegaan. Je kunt alle functionaliteiten op de site gratis uitproberen, dus nooit geschoten… Dan schiet Cupido sowieso mis! Lees meer »

Bezoek 50plusrelatie.nl »
8
Bekijk Alleenstaande-Papas

Alleenstaande-Papas

Alleenstaande-papas is zoals je al kunt raden een website waar vrijgezelle vaders op zoek kunnen gaan naar een date of een leuke nieuwe relatie. De vrouwelijke leden zijn ook alleenstaande moeders echter zitten er ook dames bij die geen kinderen hebben en geen problemen hebben met een man met kinderen. Lees meer »

Bezoek Alleenstaande-Papas »
9
Bekijk Alleenstaande-Mamas

Alleenstaande-Mamas

De titel geeft meteen al aan wat je bij deze datingwebsite kunt verwachten. Alleenstaande-mamas biedt aan vrouwen met kinderen de man van hun dromen te vinden. Ook weet je meteen zeker dat de mannen die hier staan ingeschreven geen problemen met kinderen hebben en dat is altijd prettig om te weten. Lees meer »

Bezoek Alleenstaande-Mamas »
10

Welke datingsite kies jij?

uitgelichte website

Recent toegevoegd

50plusMatch

Wetime.be

Vriendschap
© Datingsite Kiezen 2019 | Onderdeel van Dik.nl | Dik B.V. | KvK 74390708 | Hanzeplein 11, 8017 JD Zwolle | Privacy statement