• Onafhankelijk vergelijken
  • 213 datingsites & 21 apps
  • 464 dating artikelen

Gay dating

Speciale homo, lesbische, bi- of transgender websites vindt u verzameld in de category gay. In de resultaten hieronder vindt u unieke datingsites voor elke seksuele voorkeur. Bent u dus opzoek naar een partner van hetzelfde geslacht of wilt u graag uw homo of biseksuele gevoelens delen dan raden we je een inschrijving aan bij één of meerdere van de volgende platformen.

Bekijk Gaybuddy

Gaybuddy

Één van de grootste platformen voor online gaydating is Gaybuddy.nl. Wanneer je de pagina opent zie je in een oogopslag de diversiteit. Alle soorten mannen zijn op zoek naar een keur aan opties. Van een vaste partner tot een snelle sexdate, op deze gaydating website vind je het allemaal. De site belooft een honderd procent contactgarantie en alle profielen worden met de hand gecontroleerd. Lees meer »

Bezoek Gaybuddy »
1
Bekijk GayParship

GayParship

Zoals je de naam al aangeeft is GayParship een zelfde soort datingwebsite als Parship maar dan voor homo's en lesbiennes. Bij GayParship heb je meer kans om de liefde van je leven te vinden en dit wordt gedaan aan de hand van een persoonlijkheidstest. Op deze wijze kan men personen zoeken die het beste bij je passen. Lees meer »

Bezoek GayParship »
2
Bekijk Guys-Dating

Guys-Dating

Deze datingsite is een van grootste Nederlandse websites voor gay mannen. Via Guys Dating kun je gemakkelijk in contact komen met ontzettend veel homo's in Nederland. De site is onderdeel van 'Safe Dating Networks', een betrouwbare aanbieder van datingsites. Lees meer »

Bezoek Guys-Dating »
3
Bekijk LexaGay

LexaGay

Lexa maar dan speciaal voor homo's. Al meer dan 10 jaar behoort de website Lexa tot één van de grootste, veiligste en bekendste online datingsites. Meer dan vijfduizend actieve homo's komen dagelijks op de website van Lexa. De website LexaGay is absoluut het proberen waard. Lees meer »

Bezoek LexaGay »
4
Bekijk BiLove

BiLove

BiLove is er speciaal voor de biseksuele vrouw. Op deze website zijn geen mannen en zul je alleen vrouwen vinden. Mannen zijn hier dan ook niet welkom. Ook vrouwen die nieuwsgierig zijn naar een biseksuele ervaring die kunnen op BiLove terecht. Meld je dus ook aan als je op zoek bent naar een spannend avontuur. Lees meer »

Bezoek BiLove »
5
Bekijk GirlsDating

GirlsDating

GirlsDating richt zich specifiek op lesbiennes. Mocht je dus op zoek zijn naar die leuke nieuwe date met een leuke vrouw dan ben je bij deze datingwesbite goed. Na het inschrijven kun je rustig op zoek gaan naar die leuke date waar misschien uiteindelijk ook wel de liefde van je leven bijzit. Lees meer »

Bezoek GirlsDating »
6
Bekijk GayDatingPlanet

GayDatingPlanet

GayDatingPlanet geeft je de mogelijkheid om snel in contact te komen met leuke homoseksuele mannen. De website staat in het teken van de erotiek en over het algemeen zal je dan ook mannen gaan vinden die interesse hebben om een seksafspraak te gaan maken. Misschien kun jij ook straks met een lekkere vent gaan afspreken. Lees meer »

Bezoek GayDatingPlanet »
7
Bekijk GayErotiek

GayErotiek

Bij de website van GayErotiek kom je eenvoudig in contact met liefhebbers van homoseks uit Nederland en België. Dit kunnen dan mannen zijn die homo zijn of biseksueel. Ook zijn er stellen aanwezig waarvan de man bi is. Als je homoseks zoekt dan is de kans dus groot dat je het bij deze datingwebsite gaat vinden. Lees meer »

Bezoek GayErotiek »
8
Bekijk Contigo Contact

Contigo Contact

Contigo Contact is een non-profit organisatie die al sinds 1999 lesbische en biseksuele vrouwen in Nederland en België matcht. De stichting streeft er naar om gelijkgestemden samen te brengen door via het internet te bemiddelen. Lees meer »

Bezoek Contigo Contact »
9
Bekijk VrouwVrouw.nl

VrouwVrouw.nl

VrouwVrouw.nl is een website die digitale ontmoetingen tussen lesbiche, biseksuele en soms zelfs ‘bischierige’ vrouwen faciliteert. Er zijn ongeveer 8000 leden in alle leeftijdscategorieën, maar je moet wel goed zoeken voor een geschikte match. Lees meer »

Bezoek VrouwVrouw.nl »
10

Welke datingsite kies jij?

uitgelichte website

Recent toegevoegd

Gaybuddy

Wetime.be

Vriendschap
© Datingsite Kiezen 2019 | Onderdeel van Dik.nl | Dik B.V. | KvK 74390708 | Hanzeplein 11, 8017 JD Zwolle | Privacy statement