Deze site bevat affiliate links. We ontvangen mogelijk een commissie bij jouw inschrijving op een datingsite.

Vergelijk de beste datingsites & apps van 2023

444 artikelen met tips over online dating

In dit overzicht vind je de populairste artikelen

Artikelen pagina 1 van 45


Happn premium: is het het geld waard?

Happn is zonder twijfel wereldwijd een van de populairste datingapps van de laatste jaren. Hoewel je de app in de basis volledig gratis kunt downloaden en gebruiken, kun je ook kiezen voor een betaald lidmaatschap, Happn Premium. In dit artikel lees je welke mogelijkheden je hebt met dit abonnement, hoeveel het kost en hoe je het kunt aankopen en later eventueel weer opzeggen. Lees meer »

Hoe ontmoet je Italiaanse vrouwen?

Italiaanse vrouwen behoren volgens velen tot de mooiste en aantrekkelijkste vrouwen in de wereld. Naast een oogverblindende uitstraling hebben ze een goed gevoel voor stijl, een passievol karakter en bovendien koken ze goed en graag. Wie droomt daar nu niet van? Lees meer »

Wat is een “fling” en wat is het verschil met een relatie?

Een “fling” is volgens sommigen een ideale en makkelijke manier om te daten, zonder vast te zitten aan de lasten, de verplichtingen en de inzet van een romantische relatie. Het is echter niet voor iedereen weggelegd, want zonder duidelijke afspraken of regels kan dit type van relatie ook leiden tot teleurstelling en frustratie. Lees meer »

Ghosting: wat is het en hoe ga je ermee om? 10 tips

Sinds dating apps en dating sites steeds meer aan populariteit winnen, komt ook ghosting helaas steeds vaker voor. Het is een wrede maar makkelijke manier om de confrontatie uit de weg te gaan en het contact met iemand volledig te verbreken. Lees meer »

Relatiesites: De beste 7 datingsites voor een serieuze relatie

Je bent op zoek naar een serieuze relatie. Geen tussendoortje, niet we zien wel, maar het echte werk. Je kunt kiezen uit tal van datingsites; het aanbod is tegenwoordig enorm. Hoe haal je hier nu de site uit waar het echt gaat om het vinden van liefde en een langdurige relatie? Lees meer »

Relatieplanet of Lexa, welke datingsite is beter?

Elke single die online wil gaan daten komt al snel in aanraking met de populaire datingsites Lexa en Relatieplanet. Niet zo gek, want deze datingsites zijn heel bekend en populair, mede doordat ze al heel lang bestaan en ook veel reclame maken op radio en televisie. Lees meer »

Tinder of Happn. Welke dating app is beter?

Wanneer je mobiel wilt gaan daten is dating app Tinder een voor de hand liggende keus. Deze laagdrempelige app is wereldwijd namelijk ongekend populair en dus heb je ook in Nederland de keus uit een enorme hoeveelheid profielen. Maar ook dating app Happn is aan een opmars bezig en dat rechtvaardigt de vraag welke van deze twee dating apps nu objectief beter is en welke je het beste kunt kiezen. Lees meer »

Parship of Lexa. Welke datingsite is beter?

Twijfel je tussen het aanmaken van een profiel op de bekende datingsites Lexa en Parship? Beide zijn populaire algemene datingsites, maar er zijn ook veel grote verschillen om rekening mee te houden. In dit artikel bespreken we de voornaamste aspecten die bij het vergelijken van belang zijn en geven we ook gewoon meteen onze ongezouten mening welke van de twee datingsites wat ons betreft de voorkeur heeft. Lees meer »

De beste datingsite voor knappe & mooie mensen

Ook al is het innerlijk heel belangrijk wanneer je iemand wilt leren kennen voor een vaste relatie, ook fysieke aantrekkingskracht moet echt niet onderschat worden. Het kan zelfs heel veel voordelen hebben om je interesse voor een bepaalde single in eerste instantie op een aantrekkelijk uiterlijk te baseren. Lees meer »

Wat is de beste datingsite voor een sexchat?

Het kan erg spannend en opwindend zijn om ondeugende of sexy berichtjes naar elkaar te sturen als je niet bij elkaar bent. Zit je echter niet in een relatie, maar heb je ook nood aan spannende contacten? Niet getreurd! Er bestaan tegenwoordig immers speciale datingsites waar je terecht kunt voor het vinden van een sexchat. Lees meer »

© Datingsitekiezen.nl 2023 | Onderdeel van Dik B.V. | KvK 74390708 | Stationsplein 3, 8011 CW te Zwolle | Privacy & Cookies