Onafhankelijk vergelijken van datingsites & apps

blank

432 artikelen met tips over online dating

In dit overzicht vind je de populairste artikelen

Artikelen pagina 1 van 44


Hoe ontmoet je Oekraïense vrouwen?

Val je op dames uit Oekraïne? Dan kun je natuurlijk afreizen naar Kiev of Odessa om jezelf er volop in het nachtleven te storten. Je kunt zelfs contact zoeken met een relatiebureau in het land zelf, maar dan weet je helaas nooit zeker of die wel betrouwbaar zijn. Lees meer »

Is Tinder Boost het geld waard?

Maak je met veel plezier gebruik van Tinder, maar ontbreekt het je voor je gevoel nog wel aan likes en matches met andere singles? Dan kun je jezelf meer in de spotlight zetten door een Boost te gebruiken. Maar is zo’n Boost ook echt zijn geld waard? Lees meer »

Tinder alternatieven: 7 datingsites die beter zijn dan Tinder

Online dating is sinds de komst van Tinder gemakkelijker en toegankelijker geworden dan ooit tevoren. Na de app op je mobiele apparaat geïnstalleerd te hebben, kun je binnen enkele minuten in contact komen met een hoop singles. Inmiddels maken dagelijks zoveel mensen gebruik van de app dat de kans groot is dat je binnen een korte tijd veel matches krijgt. Lees meer »

De beste datingsites voor dikke vrouwen & mannen

Het is voor een mollige of dikke vrijgezelle man of vrouw niet altijd even eenvoudig om een leuke partner te vinden. Vooral op algemene datingsite en dating apps kun je al snel het gevoel krijgen dat je buiten de boot valt. Lees meer »

(Online) daten tijdens de Coronacrisis? 5 tips

Online daten tijdens de Coronacrisis is nog altijd prima mogelijk. Datingsites en dating apps zien zelfs meer activiteit dan ooit. Niet alleen hebben de meeste singles veel tijd over en zijn er weinig andere dingen te doen, maar wanneer je de hele dag in je eentje thuis zit kan het ineens ook een stuk vervelender voelen om vrijgezel te zijn. Lees meer »

14 Date ideeën tijdens het coronavirus (thuis & op afstand)

Hoe hou je je bestaande relatie leuk tijdens de coronacrisis en hoe leer je nieuwe mensen die je op een dating app hebt leren kennen op dit moment beter kennen? Dat kan nog best wel lastig zijn, want de mogelijkheden om er samen op uit te gaan zijn op dit moment enorm beperkt. Lees meer »

6x Dit moet je weten over het Tinder Paspoort

Tinder Paspoort is een functie die normaal gesproken alleen beschikbaar is voor betalende leden van de dating app. Het is een extra optie voor Tinder Plus en Tinder Gold leden waarmee ze de locatie kunnen wijzigen waar ze op zoek willen naar leuke singles. Lees meer »

Is de datingsite Relatieplanet ook geschikt voor 50-plussers?

Relatieplanet is een van de bekendste en populairste datingsites van Nederland. Het is een veelzijdige, betrouwbare en uitgebreide datingsite met veel verschillende leden uit het hele land. Niet voor niets wordt de site keer op keer tot datingsite van het jaar uitgeroepen. Lees meer »

Hoe komt het dat je op oudere leeftijd nog maagd bent?

De meeste mensen doen in hun puberteit hun eerste ervaringen op op het gebied van seks. De een begint al jong met zoenen en zal niet veel later de eerste keer seks hebben, terwijl anderen daar liever iets langer mee wachten. Lees meer »

9 Tips om te daten als 65+ bent

Voor 65-plussers die op zoek zijn naar een nieuwe levenspartner kan de zoektocht tegenwoordig ook uitstekend via internet verlopen. Het is een makkelijke en ontspannen manier om nieuwe contacten te leggen en dus ook om een date of een relatie op te doen. Lees meer »

© Datingsitekiezen.nl 2020 | Onderdeel van Dik.nl | Dik B.V. | KvK 74390708 | Hanzeplein 11, 8017 JD Zwolle | Privacy statement