Onafhankelijk vergelijken van datingsites & apps

442 artikelen met tips over online dating

In dit overzicht vind je de populairste artikelen

Artikelen pagina 1 van 45


Hoe ontmoet je Italiaanse vrouwen?

Italiaanse vrouwen behoren volgens velen tot de mooiste en aantrekkelijkste vrouwen in de wereld. Naast een oogverblindende uitstraling hebben ze een goed gevoel voor stijl, een passievol karakter en bovendien koken ze goed en graag. Wie droomt daar nu niet van? Lees meer »

Wat is een “fling” en wat is het verschil met een relatie?

Een “fling” is volgens sommigen een ideale en makkelijke manier om te daten, zonder vast te zitten aan de lasten, de verplichtingen en de inzet van een romantische relatie. Het is echter niet voor iedereen weggelegd, want zonder duidelijke afspraken of regels kan dit type van relatie ook leiden tot teleurstelling en frustratie. Lees meer »

Ghosting: wat is het en hoe ga je ermee om? 10 tips

Sinds dating apps en dating sites steeds meer aan populariteit winnen, komt ook ghosting helaas steeds vaker voor. Het is een wrede maar makkelijke manier om de confrontatie uit de weg te gaan en het contact met iemand volledig te verbreken. Lees meer »

Relatiesites: De beste 7 datingsites voor een serieuze relatie

Je bent op zoek naar een serieuze relatie. Geen tussendoortje, niet we zien wel, maar het echte werk. Je kunt kiezen uit tal van datingsites; het aanbod is tegenwoordig enorm. Hoe haal je hier nu de site uit waar het echt gaat om het vinden van liefde en een langdurige relatie? Lees meer »

Relatieplanet of Lexa, welke datingsite is beter?

Elke single die online wil gaan daten komt al snel in aanraking met de populaire datingsites Lexa en Relatieplanet. Niet zo gek, want deze datingsites zijn heel bekend en populair, mede doordat ze al heel lang bestaan en ook veel reclame maken op radio en televisie. Lees meer »

Tinder of Happn. Welke dating app is beter?

Wanneer je mobiel wilt gaan daten is dating app Tinder een voor de hand liggende keus. Deze laagdrempelige app is wereldwijd namelijk ongekend populair en dus heb je ook in Nederland de keus uit een enorme hoeveelheid profielen. Maar ook dating app Happn is aan een opmars bezig en dat rechtvaardigt de vraag welke van deze twee dating apps nu objectief beter is en welke je het beste kunt kiezen. Lees meer »

Parship of Lexa. Welke datingsite is beter?

Twijfel je tussen het aanmaken van een profiel op de bekende datingsites Lexa en Parship? Beide zijn populaire algemene datingsites, maar er zijn ook veel grote verschillen om rekening mee te houden. In dit artikel bespreken we de voornaamste aspecten die bij het vergelijken van belang zijn en geven we ook gewoon meteen onze ongezouten mening welke van de twee datingsites wat ons betreft de voorkeur heeft. Lees meer »

De beste datingsite voor knappe & mooie mensen

Ook al is het innerlijk heel belangrijk wanneer je iemand wilt leren kennen voor een vaste relatie, ook fysieke aantrekkingskracht moet echt niet onderschat worden. Het kan zelfs heel veel voordelen hebben om je interesse voor een bepaalde single in eerste instantie op een aantrekkelijk uiterlijk te baseren. Lees meer »

Hoe ontmoet je Indonesische vrouwen?

Hoe ontmoet je Indonesische vrouwen, of Indisch-Nederlandse (Indo) vrouwen die wel in zijn voor een relatie met een Nederlandse man? Afhankelijk van je wensen om hier of in Indonesië zelf te daten kan dat nog behoorlijk gecompliceerd worden. In dit artikel gaan we in op de culturele verschillen en overeenkomsten en noemen we de beste Nederlandse en internationale datingsites om met single vrouwen in Indonesië wonen of uit Nederlands-Indië afkomstig zijn. Lees meer »

10 tips voor online daten met autisme

Daten met autisme, of met iemand die autisme heeft, kan een behoorlijke uitdaging zijn. Een van de voornaamste kenmerken van een stoornis in het autismespectrum is dat je moeite hebt met het begrijpen van veel sociale signalen. Dat maakt daten automatisch lastig, want je kunt het bijvoorbeeld minder goed doorhebben als iemand niet zoveel interesse in je heeft. Lees meer »

© Datingsitekiezen.nl 2022 | Onderdeel van Dik.nl | Dik B.V. | KvK 74390708 | Tesselschadestraat 155, 8023 BL Zwolle | Privacy statement