• Onafhankelijk vergelijken
  • 213 datingsites & 21 apps
  • 464 dating artikelen

Datingsite Hoger opgeleiden

Vindt u het opleidingsniveau relevant en bent u opzoek naar singles met ambitie dan kunnen onderstaande websites u helpen. In deze rubriek vindt u sites speciaal gericht op hoger opgeleiden mannen en vrouwen. Voor alleenstaanden met niveau en minimaal een hbo opleiding zit u hier helemaal goed. Verrijk nu je sociale leven en ontmoet gelijkgestemden door middel van één van de datingsites in het overzicht.

Bekijk Parship

Parship

Ben je serieus op zoek naar een relatie dan ben je bij Parship aan het juiste adres. Deze datingsite onderscheidt zich door mannen en vrouwen aan elkaar te koppelen door gebruik te maken van een unieke matching methode op basis van een wetenschappelijk gefundeerde persoonlijkheidstest. Lees meer »

Bezoek Parship »
1
Bekijk EliteDating

EliteDating

EliteDating richt zich op vrijgezellen die op zoek zijn naar een serieuze en langdurige relatie. EliteDating heeft zich als doel gesteld dat het de betrouwbaarste matchmaker wil worden van Europa en heeft daarbij de hulp ingeroepen van eHarmony welke bijna vijf procent van de huwelijken in Amerika op haar naam heeft staan. Lees meer »

Bezoek EliteDating »
2
Bekijk E-matching

E-matching

E-Matching is dé website voor hogeropgeleiden. Het is een datingwebsite waar hbo’ers en academici een langdurige en serieuze relatie kunnen vinden. Als je moeite hebt een relatie te vinden dan kun je via E-matching advies vragen aan een coach om zo de kans op een relatie te vergroten. Lees meer »

Bezoek E-matching »
3
Bekijk SmartSingles

SmartSingles

Datingsites voor hoger opgeleiden kennen we al langer. Ook SmartSingles speelt hier slim op in door een zeer goed datingplatform neer te zetten waar hoger opgeleiden kunnen communiceren en daten. Lees meer »

Bezoek SmartSingles »
4
Bekijk Match4Me

Match4Me

Match4Me is online dating voor hoger opgeleiden en je vindt hier dan ook talloze mannen en vrouwen die net als jij op zoek zijn naar een leuke date of zelfs wel een nieuwe liefde. Ook deze mensen zijn natuurlijk allemaal hoogopgeleid ed zo weet je dat je altijd met iemand aan het praten bent die van hetzelfde opleidingsniveau als jij is. Lees meer »

Bezoek Match4Me »
5

Welke datingsite kies jij?

uitgelichte website

Recent toegevoegd

Parship

Wetime.be

Vriendschap
© Datingsite Kiezen 2019 | Onderdeel van Dik.nl | Dik B.V. | KvK 74390708 | Hanzeplein 11, 8017 JD Zwolle | Privacy statement