• Onafhankelijk vergelijken
  • 213 datingsites & 21 apps
  • 468 dating artikelen

studenten dating

Wat is de beste datingsite voor studenten?

Beste datingsites  Hoger opgeleiden Laatst bijgewerkt: 11 juni 2019

Ben je student en wil je daten? Een goede keuze, steeds meer studenten maken gebruik van online daten. Er zijn veel leuke datingsites waar je voor kunt kiezen. Maar hoe vind je nu de beste datingsite? Als je online gaat daten kan je op vrijwel alle websites een gratis profiel aan gaat maken. Hierdoor kun je kosteloos op de datingsite rondkijken en de zoekfunctie gebruiken. Er zijn veel leuke datingsites waar studenten massaal gebruik van maken. Studenten zoeken veelal speciaal naar dating voor hoger opgeleiden.


ParshipParship

Parship is daar een goed voorbeeld van een datingsite voor hoger opgeleiden. Bij Parship worden hoger opgeleiden aan elkaar gekoppeld. Daarbij wordt er gebruik gemaakt van een unieke match methode aan de hand van een wetenschappelijk gefundeerde persoonlijkheidstest. Daar kun jij dus ook gebruik van maken en dan ontdekken welke leuke date daar uit naar voren gaat komen.

Bezoek Parship.nl »


ELITEDATING

ELITEDATING is een datingsite gericht op vrijgezellen die op zoek zijn naar een serieuze en een langdurige relatie. Misschien heb je je studie bijna afgerond en ben je op zoek naar zekerheid. Je wilt iemand waar je je leven mee kunt delen, samen reizen mee kunt maken en een toekomst mee op kunt bouwen. Het doel van de datingsite ELITEDATING is om de meest betrouwbare matchmaker te worden van Europa.

Bezoek ELITEDATING.nl »


e-matchingE-matching

Een ander goed voorbeeld van een datingsite voor hoger opgeleiden wilt is E-matching een goede keuze. Hier kunnen HBO’ers en academici een langdurige relatie vinden. Als je moeite hebt om een match te vinden via de website kun je op deze datingsite zelfs advies vragen aan een coach. Hierdoor kun je de kans op een relatie vergroten.

Bezoek E-Matching.nl »


Match4MeMatch4Me

Dan hebben we nog een goede tip voor je en dat is Match4Me. Dit is ook een datingsite voor hoger opgeleiden en daar vind je talloze mannen en vrouwen die net als jij een leuke date of een nieuwe liefde zoeken. Deze mannen en vrouwen zijn allemaal hoogopgeleid dus je praat op hetzelfde niveau met elkaar.

Bezoek Match4Me.nl »


Datingsites voor jong volwassenen

Als jong volwassene in de bloei van je leven, kan het soms lastig zijn om vanuit je studietijd de transitie door te maken naar het serieuze leven. Afstuderen en een baan zoeken, afscheid nemen van je studentenkamer en voor velen ook op zoek gaan naar een serieuze relatie. Eerdergenoemde sites zijn zeer goed geschikt voor jong volwassenen en richten zich veelal op een hoger opgeleid publiek. Op deze sites vind je veel andere leden in een jongere leeftijdscategorie dan andere websites.

Gratis aanmelden

Er zijn veel datingsites waar je gebruik van kunt maken, maar welke datingsite echt bij je past, moet je zelf ontdekken. Daarvoor kun je het beste gratis een profiel aanmaken, zodat je de site beter kunt leren kennen. Je ontdekt welke mannen en vrouwen er zijn aangemeld, waar de leden ongeveer naar op zoek zijn en welke extra’s de datingsite jou te bieden heeft. Hierdoor zie je pas in waar jij echt naar op zoek bent en welke site dat kan bieden. Het is aan te raden om te kiezen voor een datingsite waar je je gratis aan kunt melden, want daardoor kun je eerst zelf ontdekken (zonder kosten te maken) bij welke datingsite je wilt daten.

Serieus daten

Als je eenmaal een keuze hebt gemaakt waar je wilt daten, dan kun je je serieus aanmelden, een profiel aanmaken en eens rond gaan kijken welke mannen of vrouwen je aanspreken. Je kunt zelf een bericht sturen en wachten totdat zij jou wat sturen. Het zou wel eens heel spannend kunnen worden en het serieuze daten kan vandaag al beginnen. Neem rustig de tijd om een datingsite te kiezen, die bij je past en waar je een goed gevoel bij hebt en dan gaat de rest (bijna) vanzelf!foto auteur Robin de Boer
Dit artikel is geschreven door Robin de Boer

Dating coach Robin is al jarenlang blogger voor Datingsitekiezen.nl. Getrouwd met een leuke man die ze heeft ontmoet via een datingsite. Een creatieve veelvraat die gek is op schrijven, ontwerpen en tekenen.

Reacties

Reactie plaatsen

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Welke datingsite kies jij?

uitgelichte website

Recent toegevoegd

Wat is de beste datingsite voor studenten?

Wetime.be

Vriendschap
© Datingsite Kiezen 2019 | Onderdeel van Dik.nl | Dik B.V. | KvK 74390708 | Hanzeplein 11, 8017 JD Zwolle | Privacy statement