• Onafhankelijk vergelijken
 • Totaal 213 datingsites
 • Altijd een site die bij je past

Review datingsite Parship

Ben je op zoek naar een serieuze relatie? Dan is Parship de juiste datingsite voor jou. De unieke, zeer succesvolle en wetenschappelijk gefundeerde, matching formule heeft zich al vaak bewezen. Daarnaast scoort Parship zeer goed op het gebied van klantenservice, gebruiksvriendelijkheid en functionaliteiten.

De website Parship.nl bestaat al sinds 2000 en richtte zich jarenlang voornamelijk op hoger opgeleiden. Sinds 2015 richt Parship zich op een veel breder publiek en is zowel jong als oud welkom om via de site te zoeken naar een nieuwe partner. Door de gebruiksvriendelijke website, goede ervaringen en professionele matching methode is de website Parship.nl volgens Datingsitekiezen.nl één van de beste datingsites van Nederland.

Pluspunten

 • Man / vrouw verhouding is goed in balans
 • Matches worden gezocht door middel van een persoonlijkheidstest
 • Mogelijkheid tot gratis uitproberen

Minpunten

 • Voornamelijk goedkoop bij langer abonnement


Functies van Parship

Gratis account
Je kunt je geheel gratis inschrijven bij deze datingsite. Standaard krijg je bij je inschrijving namelijk een proefaccount waarmee je de sfeer kunt proeven op de website. Je kunt verschillende (basis)functies van de website (soms beperkt) gebruiken. Dit zorgt ervoor dat je een goede overweging kunt maken of jij het de moeite waard vind om een abonnement bij Parship af te nemen.

Met een gratis account kun je:

 • Bladeren door jouw partnervoorstellen
 • Profielen van je partnervoorstellen bekijken
 • (beperkt) contact opnemen met andere leden
 • Je profiel uitbreiden en doornemen
 • De testresultaten van je persoonlijkheidstest lezen
 • Zoekinstellingen wijzigen
 • De Parship app gebruiken

Chatbox / Mailbox
Parship heeft een prettige, uitgebreide berichtenmodule. De module voelt een beetje aan als de bekende chatapps voor je smartphone zoals bijvoorbeeld Whatsapp.

Uitgebreid zoeken / interessetest
Middels de uitgebreide persoonlijkheidstest creeer je een persoonlijke profiel waar automatisch matches bij worden gezocht.

Foto’s
De fotomodule van Parship werkt gemakkelijk en biedt ruimte voor genoeg foto’s. Je beste foto kun je instellen als profielfoto. Alle foto’s die je op Parship plaatst worden door de datingsite beoordeeld voordat ze zichtbaar zijn op je profiel. Foto’s van andere gebruikers zijn standaard wazig gemaakt. Naarmate je contact met elkaar opbouwt kun je vragen om elkaars foto aan elkaar bekend te maken.


Inschrijfproces van Parship

Inschrijven op Parship is laagdrempelig en leuk. De website leidt je, nadat je je e-mailadres en een wachtwoord hebt gekozen door een wetenschappelijke vragenlijst die ‘het Parship principe wordt genoemd. De gehele vragenlijst kost je ongeveer 20 minuten en zorgt ervoor dat de matchingsmethode van Parship je zeer gerichten partnervoorstellen kan doen. De datingsite geeft hierbij zelf aan om spontaan en eerlijk antwoord te geven, aangezien er geen onderscheid tussen goed of fout in de vragenlijst.

Het eerste gedeelte van de vragenlijst bestaat uit een aantal zeer gevarieerde vragen. Er worden onder andere vragen gesteld over de omgeving waar je graag zou willen wonen en jouw redenen waarom je op zoek bent naar een relatie. De vragen zijn soms heel persoonlijk, andere keren iets algemener.

Het tweede gedeelte van de vragenlijst focust zich meer op jouw eigenschappen en karakter. Er wordt onder andere gevraagd om jezelf te omschrijven in 5 begrippen, wat je belangrijk vindt in een relatie, wat je persoonlijke interesses zijn en of je wel eens rookt of drinkt.

In het derde gedeelte van het Parship Principe word je gevraagd spontaan het plaatje uit te kiezen dat je het meeste aanspreekt. Het helpt hierbij om simpelweg je gevoel te volgen. De plaatjes zijn erg verschillend en vaak een beetje abstract.

 

Hierna worden je gewoonten en standpunten in het dagelijks leven behandelt. In dit gedeelte wordt bijvoorbeeld gevraagd welk huis je het meest aanspreekt en hoe je je het liefst kleedt. Ook worden er diverse algemene situaties geschetst waarbij je een reactie moet aanklikken die het beste bij je past.

Als laatst worden er nog enkele vragen gesteld om Parship te helpen een optimale keuze aan geschikte partners aan u te kunnen voorleggen.


Persoonlijkheidsprofiel
Het persoonlijkheidsprofiel dat Parship van je heeft geschetst kun je inkijken zodra je je aanmelding hebt voltooid. Door via je profiel naar ‘Testresultaten’ te klikken kun je je eigen resultaten inzien. Op deze manier kun je zien hoe Parship werkt en op welke factoren hij je matcht en partnervoorstellen doet.


Doelgroep van Parship.nl

Parship richt zich voornamelijk op alleenstaanden die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Hoewel een groot gedeelte van alle gebruikers ouder is dan 30 jaar (76%), zijn er ook jongere gebruikers te vinden op deze datingsite. Parship richt zich dus voornamelijk op een redelijk algemeen publiek. Iedereen is welkom om Parship te gebruiken in zijn of haar zoektocht naar de liefde.

Parship geeft zelf aan dat 52% van de ingeschreven leden op de datingsite vrouw is en 48% man. Op deze datingsite staan dus meer vrouwen dan mannen ingeschreven. Dit is opvallend, aangezien op meeste datingsites de mannen in de meerderheid zijn. Parship verklaart dit zelf door aan te geven dat ze over het algemeen gebruikers aantrekken die op zoek zijn naar een serieuze relatie.

Ook claimt Parship een succesratio te hebben van 38%. Dat wil zeggen; 38 op de 100 gebruikers die zich inschrijven bij deze datingsite vindt daadwerkelijk een partner via de website. Dit percentage toont aan dat de matchingsformule van Parship goed in elkaar steekt en er voor zorgt dat gebruikers daadwerkelijk een partner vinden via het datingplatform.


Beveiliging van de datingsite

Mocht je twijfels hebben over de beveiliging van deze website, dan zijn er een aantal factoren waaraan je kunt zien dat je met een betrouwbare partij te maken hebben. Parship geeft zelf al aan dat ze veiligheid en anonimiteit voorop hebben staan.

SSL/HTTPS
De website van Parship is bijvoorbeeld beveiligd met een SSL certificaat. Dit zorgt ervoor dat je weet dat je middels een betrouwbare verbinding bent verbonden met de datingsite. Je ziet dit onder andere aan het slotje in de adresbalk en het feit dat er https:// in plaats van http:// voor de link in de adresbalk staat.
Technische details: De beveiligde verbinding op Parship bestaat uit TLS 1.2, ECDHE_RSA met P-256 en AES_256_GC.

 

Controle op profielen
Bij Parship wordt er streng op toegezien dat er geen neppe profielen of oplichters worden toegelaten. Elke gebruiker die zich aanmeldt op de website wordt handmatig gescreend op verschillende factoren. Hoewel de kans natuurlijk altijd aanwezig blijft dat je een nepprofiel tegenkomt, minimaliseert Parship dus wel de risico’s. Gebruikers die de huisregels van deze datingsite overschrijven, worden verbannen voor het leven.

Privacyinstellingen
Zodra je je hebt ingeschreven op deze datingsite staan je privacyinstellingen standaard behoorlijk streng. Dit zorgt ervoor dat je niet meer informatie deelt met andere gebruikers dan je zelf wilt. Je kunt ook geheel zelf bepalen of je wilt dat andere gebruikers informatie in jou profiel kunnen inzien. Je geüploade foto’s worden dus niet standaard met iedereen gedeeld. Parship waarborgt jouw privacy dus op deze manier.


Keurmerk Veilig Daten voor Parship

Parship is aangesloten bij Keurmerk Veilig Daten. Dat houdt in dat deze datingsite voldoet aan de strenge eisen die worden gesteld aan datingsites die zich hierbij aansluiten. Datingsites die aan deze eisen voldoen onderscheiden zich onder andere door goede beveiliging, klantenservice en transparantie in prijzen en abonnementen. Door je in te schrijven bij Parship weet je dus dat je met een betrouwbare partij in zee gaat.


Parship beschikt over het Thuiswinkel waarborg

Het certificaat Thuiswinkel Waarborg toont ook aan dat Parship een datingsite is die zijn zaakjes op orde heeft. Ook dit waarborg heeft diverse strenge eisen waaraan websites moeten voldoen, waaronder de 5 zekerheden die Thuiswinkel Waarborg vereist stelt.


Bekendheid

Parship is een van de meest bekende datingsites van Nederland. Doordat Parship een van de grotere datingsites is, wordt de website regelmatig genoemd in diverse TV Programma’s zoals EenVandaag en VARA Kassa. De website is daarnaast ook bekend van bijvoorbeeld de commercials op TV en billboard langs de weg.

Ook buiten Nederland kent de datingsite grote populariteit. Parship is onder meer actief in Denemarken, Spanje, Mexico en Zweden. De Duitse variant is erg populair bij onze oosterburen en is ook aldaar de grootste datingsite.


Contact met Parship klantenservice

Doordat Parship is aangesloten bij het keurmerk Veilig Daten en de Thuiswinkel Waarborg heb je de zekerheid van goede klantenservice die via e-mail, post of telefonisch te bereiken is. Alle gegevens worden transparant gecommuniceerd via de website. Als je een vraag hebt, krijg je meestal binnen 24 uur antwoord. Helaas beschikt Parship (nog) niet over een chatmodule waarin je vragen kunt stellen.

Adres:
Parship Nederland
Barbara Strozzilaan 201
1083 HN Amsterdam
KVK: 30191262

Telefoonnummer: Parship is telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 9.30 en 17.30.
020 - 240 25 20

E-mail: support@parship.nl

Advies en datingtips

Als je online gaat daten is het prettig om hulp te krijgen. Zowel assistentie via de website (middels een datingcoach of artikelen), als tips om de datingsite optimaal te kunnen gebruiken. Parship biedt helaas weinig advies, maar heeft in het systeem wel de mogelijkheid om een rondleiding te krijgen om enkele (basis)functionaliteiten te leren. Via het kopje “Onze tips” kun je tot 3 dagen na je inschrijving enkele tips vinden om het gebruik van de website iets makkelijker voor je te maken.


Kosten

Allereerst is de website geheel kosteloos uit te proberen. Door het inschrijfproces heenlopen en een profiel aanmaken kun je gratis doen. Op deze manier kijk je snel of deze website bij je past. Voor het versturen van berichten is een abonnement vereist. Parship is over het algemeen iets duurder dan andere datingsites. Het goedkoopste abonnement is €22,90 per maand. Het leuke is dat er een zogenoemde “contact-garantie” wordt gegeven. Dit betekent dat je binnen de periode waarin je betaald gegarandeerd met andere mensen in contact komt. Zo niet? Dan krijg je gewoon je geld terug.

Bekijk de exacte prijs van abonnementen op de ‘kosten’-pagina.

Meer info

Parship opzeggen

Je kunt op ieder moment je abonnement opzeggen. Hoe dat werkt en welke opzegtermijn je hebt voor een abonnement, lees je op de pagina ‘Opzeggen’.

Meer info


Heb je ervaring met Parship?

Laat je beoordeling achter en maak kans op een bol.com cadeaukaart t.w.v. €100

Ervaringen Parship

Review geschreven door Rogier
6 mei 2019

Serieuze site

Ik zit nu 2 jaar op Parship, en ik snap eerlijk gezegd de onderstaande negativiteit niet, nu ben ik wel steeds lid gebleven ook al deed ik er niets mee tijdens tussentijdse relaties, dus de opzegterreur moet wellicht nog komen, maar los daarvan heb ik geen klachten. Wel schat ik dat ongeveer de helft van de profielen niet actief is, maar dat is altijd nog veel meer dan de overige datingsites, die echt een puinhoop zijn van fake en oud, met af en toe een serieus profiel, of eerst een gesprek beginnen en dan na een paar berichten ineens niets meer van zich laten horen. Of zo'n gesprek op een nogal mannelijke wijze voeren. Daarbij hoor ik ook regelmatig dat vrouwen op andere, goedkopere sites vaak niet serieus benaderd worden. Hoe goedkoper hoe meer gekken lijkt het, wat tevens niet helpt voor datingsites in het algemeen. Omdat Parship relatief duur is zie je dat hier ook de meeste serieuze gebruikers aanwezig zijn. In het begin vond ik de vage foto's vervelend, maar toen ik hoorde dat veel vrouwen last hebben van figuren die op andere sites via hun foto's op FB gaan zoeken en meer van dat soort ongein, snap ik het beter, gewoon eerst laten blijken dat je echt serieus bent als man en er moeite voor wil doen om foto's te zien te krijgen.

Review geschreven door AlFredo
24 januari 2019

niemand reageert

Na 3 andere sites te hebben geprobeerd overgestapt naar Parship. Deze site bestaat vooral uit een zeer oude database van profielen die er ooit hebben ingelogd. Op meer dan 40 kennismaking verzoekjes heeft er geen een gereageerd. De meeste profielen lijken wel te zijn aangekocht van andere sites. Ik heb ook het geld niet terug gekregen, jawel een nota van €65 voor een profiel wat je over jezelf hebt aangemaakt.
TRAP ER NIET IN!!!

Review geschreven door anoniem
16 januari 2019

Veel te duur

Een account (premium) aangemaakt. Veel te duur. Maar je zit hier 12 maanden aan vast ook al zeg je binnen de termijn van 14 dagen voor het herroepingsrecht op. Meermaals contact gehad met helpdesk en ik moet gewoon 12 maanden betalen. Dit terwijl ik binnen 14 dagen heb opgezegd. Eens je een betaalaccount hebt heb je plots minder partnervoorstellen etc. Het is oplichting . En veel te duur. Neem er nooit een betaalaccount. Maak nooit een profiel aan. Iemand die weet waar ik naartoe kan om niet die 12 maanden voor niets te moeten betalen?

Review geschreven door Anoniem
11 december 2018

Duur

Trap er niet in! Je reinste geldklopperij! Wordt NOOIT lid van Parship!!! Na 1 dag premium lid geweest te zijn (toch nieuwsgierig geworden en met herroepingsrecht zou ik alle betalingen terug kunnen krijgen binnen 14 dagen) besloten de boel terug te draaien. Dit kan, maar je krijgt een persoonlijkheidsrapport via je mail (lees: een computergegenereerd rapport adhv een aantal multiple choice vragen) die kennelijk niet gratis is. Parship is dan wel zo "klantvriendelijk" je niet 125 euro voor zo'n rapport hoeft te betalen, maar maar de helft. Parship betaald dus absoluut niet alle kosten terug wat ze in eerste instantie zeggen. Pas als je dieper in de voorwaarden duikt kom je hier achter.Laat je niet verleiden. Überhaupt zijn alle bedragen die Parship hanteert belachelijk hoog!

Review geschreven door Bart
1 november 2018

Niet de beste site

Parship is er alleen maar op uit om zoveel mogelijk geld te verdienen aan mensen die op zoek zijn naar een relatie. Zelfs als je direct gebruik wilt maken van je herroepingsrecht verzinnen ze manier waarop ze er toch nog trachten een slaatje uit te slaan. Ze mailen je namelijk ongevraagd een "gratis" rapport waarvoor ze 65€ in rekening proberen te brengen. Het stinkt gewoon naar oplichting. Gelukkig heb ik via Paypal mijn geld terug kunnen krijgen, maar daarmee nemen ze geen genoegen en nu gaan ze dus dreigen met een incassobureau. Ik wens ze veel succes. Trap er niet in, er zijn veel betere sites, zoals e-matching.

Review geschreven door Cato
22 oktober 2018

Online dating niets voor mij

Super slechte ervaring met Parship, hele enge man die niet wilde zeggen wie hij was. Brrr, echt om te griezelen dat online daten. Ik denk dat ik het nooit meer ga doen, dan nog liever single!

Review geschreven door Peter bos
17 oktober 2018

duur per maand

Het lijkt allemaal professioneel maar uiteindelijk is het een grote farce. Hun incasso is het enige waar ze druk mee zijn. Fake accounts, leden die stoppen blijven staan. Je zit zonder dat je dat verwacht ineens aan een kostenplaatje van 80,- per maand. Oplichters die hun zakken aan het vullen zijn! Niet doen!!!

Review geschreven door ad
5 juni 2018

Niet gratis

Ze doen net alsof je gratis kunt gaan daten. Dan kom je op het punt dat je in contact wilt komen met iemand, moet je gaan betalen...

Review geschreven door
4 juni 2018

Erg duur

Veel te DUUR!!! onnodige ellen lange vragenlijst die nergens over gaat, geen prettig site, schreeuwerig en onoverzichtelijk!!!

Review geschreven door Stone
6 april 2018

Betere matches

Iets duurder dan een aantal andere sites, maar wel grotere kans op matches is mijn ervaring.

Review geschreven door bryan
25 maart 2018

abonnement verlengd

parship is echt geen aanrader en zijn echte oplichters ook maken ze het overal het zo mooi

Review geschreven door
24 maart 2018

wazige foto’s

Erg misleidend, ze vertellen een mooi verhaal om je lid te maken, je neemt de tijd om een profiel aan te maken en je kan niet eens op je gemak eerst even kosteloos rond kijken om te ondervinden of dit bij je past, voordat je besluit om over te gaan tot een 'premium abonnement' en dan nog heb je grote verschillen, erg kostbaar voor mensen die het iets minder breed hebben alle foto's zijn wazig?????

Review geschreven door GK
16 maart 2018

Slechte klantenservice

De klantenservice van Parship is buitengewoon slecht. Ik wil mijn abonnement herroepen. Op mails wordt niet geantwoord, en per telefoon wordt de verbinding verbroken. Erg slecht!

Review geschreven door Walter
4 februari 2018

Ontzettend duur

Parship moet je ten allen tijden MIJDEN!
Het concept achter Parship is zuiver geconcipieerd om zoveel mogelijk geld uit de leden te zuigen door de contractuele verplichtingen zo op te stellen dat de leden geen rechten hebben maar enkel plichten, en dat is betalen, anders wordt je profiel quasi geblokkeerd.
Contractueel wordt het abonnement automatisch verlengd, verplicht, er is geen andere keuze. Het opzeggen van een abonnement is geregeld in een formele en strikte procedure.
Er is een zogezegde contactgarantie, maar het desbetreffende artikel in de voorwaarden is ronduit dubieus geformuleerd: "Elk bericht dat u leest in reactie op een door u verzonden of ontvangen bericht, waarna u minstens twee berichten met een ander lid uitwisselt en leest, wordt als contact beschouwd. Elke vorm van communicatie wordt als correspondentie beschouwd, bv. een bericht, glimlach, ijsbreker, fotovrijgaven of compliment."
Bovendien wanneer men per maand wil betalen, moet men 6 EUR extra kosten betalen?!
Wanneer niet men geen betalend lid meer is, worden alle antwoorden in gesprekken verborgen. Wanneer men niet betaalt, dan wordt het ganse profiel geblokkeerd.
De klantendienst is ook heel sterk in het benadrukken van de contractuele verplichtingen van het lid, zijnde betalen betalen betalen.
Desondanks het groot aanbod aan profielen, zijn er maar bitter weinig profielen die contact zoeken of antwoorden. Het is gewoon schandalig schandalig schandalig duur.

Review geschreven door Anne K
29 januari 2018

Ontevreden

Doe het niet! Word geen lid van Parship!!! Zo ontzettend duur voor een simpele website met veel nepprofielen. Ook een zeer onprofessioneel bedrijf die alleen in de kleine lettertjes neerzetten dat je voor het persoonlijkheidsrapport moet betalen bij herroeping. 65 euro voor een kwalitatief ondermaats rapport, duidelijk computergegenereerd! Toen ik aangaf dat ik mezelf niet herken in het persoonlijkheidsrapport en hier ook niet voor wilde betalen, werd deze klacht volledig genegeerd en bleven ze me wijzen op de algemene voorwaarden. Ik heb meerdere keren verzocht dat ze in zouden gaan op mijn ontevredenheid over het rapport, maar begonnen in plaats daarvan te liegen. Ze zeiden dat ik de 65 euro niet moest betalen voor het rapport, maar voor de twee weken dat ik de site gebruikt heb, ook al staat het anders in de AV (waar ze me daarvoor al vier keer naar hadden verwezen). Toen ik ze hier op wees, gaven ze toe dat dat ze aan het liegen waren (weliswaar in andere woorden), en gingen vervolgens verder met het negeren van mijn klacht. Pas toen ik in mijn vijfde mail aangaf dat ik hun klantvriendelijkheid dermate onder de maat vond dat ik een slechte review ging schrijven, kreeg ik ineens een betrokken mail waarin ze me vroegen waar ik dan uiteindelijk ontevreden over was, etc. Zo ontzettend doorzichtig, maar ze doen net alsof je achterlijk bent. Dus bespaar je de irritatie!

Review geschreven door Bah
28 augustus 2017

Contract

Ze proberen je gratis binnen te halen en daarna een contract aan te smeren waar je niet of nauwelijks van af komt. Het zijn geldwolven. Ze verlengen zonder toestemming je contract, halen zonder toestemming geld van je rekening, laat je het terug storten dan sturen ze een deurwaarder. Het zijn echt geldwolven en ze helpen je niet

Review geschreven door Marijke
18 augustus 2017

Vrouwen boven de 50 worden overgeslagen

Als vrouw van 58, of je nu aantrekkelijk bent of niet, wordt je overslagen door mannen, want die gaan nog steeds voor een jonger exemplaar. Heel jammer (ze weten niet wat ze missen) En daarbij kost het ook nog eens erg veel geld om je bij Parship in te schrijven.

Review geschreven door George
9 augustus 2017

Kost veel geld

Die positieve reclame hier is allemaal nep!! Parship is een nep site lokt mensen met gratis inschrijven enz en proberen je dan een duur contract aan te smeren. Als je er vanaf wil moet je flink betalen het zijn een stel geldwolven die je van je geld af helpen. Naai contracten en dan gelijk met incasso gaan dreigen hele smerige datingsite . Ze helpen je niet aan een vrouw maar ze helpen je van je geld af dat tuig!!

Review geschreven door Vince V
9 mei 2017

vertrouwen erin

Sinds ik bij Parship ben aangesloten heb ik gemerkt dat het daten mij veel beter af gaat. Op het internet worden de zenuwen weggenomen en weet je direct of iemand single is of niet. Jarenlang als single geleefd en heb er nu weer vertrouwen in om een nieuwe relatie te vinden met behulp van Parship en via het internet. Een hele goeie uitvinding en ik maak er met plezier gebruik van.

Review geschreven door Marten Reitsma
4 april 2017

goede matching

Niet goedkoop! Als je je portomonnee niet wilt trekken, moet je absoluut niet bij Parship zijn. Zodra je alle informatie hebt ingevuld word je direct overdonderd met popups waarin je overtuigd wordt om een abonnement te nemen (dat best wel duur is). De goedkoopste was iets van 40 euro per maand. Ik heb het wel neergelegd omdat ik andere ervaringen zag die goed waren.

Ben daarna een aantal maanden lid geweest en de website is mij positief verrast. Als je er elke dag een paar uur insteekt, haal je er veel plezier uit. Je moet er niet vanuit gaan dat alles automatisch gaat maar de matches passen wel goed bij me.

Review geschreven door Jochem
24 februari 2017

kwaliteit boven kwantiteit

Online dating is een stuk moeilijker dan het lijkt: je denkt soms als je er maar genoeg tegenkomt op een datingsite, komt het vanzelf goed. Bij mij werkt dat niet zo. Je moet echt wel een klik met iemand hebben voordat je goed matcht. Ik ben al langer bezig met online daten en ik merk gewoon dat als de website je goed kan matchen met de juiste formule dat de matches dan echt beter zijn. Op Parship vind ik mensen die begrip hebben voor mijn situatie en mij accepteren als mens, op andere datingsites werd ik dan al snel afgeschreven. Kijk dus niet altijd naar de prijs of hoeveel mensen er op een site zitten, maar kijk ook gewoon eens naar hoe de site je matcht want daar zit veel verschil in en parship doet dat heel erg goed.

Wel 1 ster minder gedaan omdat Parship niet de goedkoopste site is en ik heb ook nog niet definitief een relatie gevonden via Parship.

Review geschreven door Wilbert M
13 februari 2017

goede ervaring tot nu toe

Eerste datingsite die ik heb geprobeerd. Over het algemeen zeer tevreden, ondanks het feit dat ik niet direct een referentiekader heb. Voor mij persoonlijk kan ik deze website wel aanraden. Had redelijk snel contact met verschillende vrouwen en uiteindelijk ook al een paar afspraken gehad. Ik ben nog aan het overwegen om ook bij Lexa in te gaan schrijven, omdat mij is geadviseerd diverse datingsites te proberen. Weet zelf nog niet of ik dat ga doen, omdat ik op dit moment al erg tevreden ben.

Al met al tot nu toe best een goede ervaring met deze datingsite. Mocht ik toch negatieve ervaringen hebben of andere onduidelijkheden, dan laat ik het jullie zeker weten via een review.

Review geschreven door lindi
25 januari 2017

ontevreden

Ik ben zeer ontevreden over de klantenservice. Let op een contract wordt automatisch verlengd! En het beeindigen wordt niet makkelijk gemaakt. Middels mail naar de klantenservice heb ik het opgezegd, maar dit blijkt niet te kunnen. Terwijl mijn vragen via dit correspondentieadres over het aangaan van een jaar parship netjes werden beantwoord. Bij het aangaan van het contract werd me te telefonisch verzekerd dat het om een lidmaatschap van een jaar gaat. Op mijn opzegging via mail kreeg ik geen reactie.

Review geschreven door Colin
17 januari 2017

duur maar goed

Heb het lite abonnement genomen. Best wel een investering, maar ik ben van mening dat je best wat geld uit kunt geven als een site goed is. En dat is Parship, want alles werkt super vloeiend i.c.m. de app en de website, kan geen andere datingsite aan tippen. Gebruikers zijn voornamelijk op zoek naar een serieuze relatie en in mijn leeftijdsgroep (30 t/m 40) vond ik genoeg partnervoorstellen. Parship is dus een hele goede datingsite, maar toch een sterretje eraf omdat het wel een dure datingsite is.

Review geschreven door Naomi
22 november 2016

Geniale app

Sinds ik de app heb geinstalleerd op mijn telefoon is het de meest gebruikte functie tot nu toe. Ik check elke dag een paar keer de app en het is gemakkelijk om te chatten met anderen die je hebt ontmoet op Parship.


Parship details

Website http://www.parship.nl
Categorie Algemeen
Beoordeling
Ervaringen 54% aanbevolen, 40 reviews
Laat een review achter

Specificaties website

Gratis registratie ja
Chatmogelijkheid nee
Cammen nee
Dating keurmerk ja
Interesse test ja
Matching systeem ja
Uitgebreid zoeken ja
Mailbox ja
Datingapp ja

Videos & Reclames

Parship App

De app van Parship is een zeer goede aanvulling op de datingsite. Met de app kun je onder andere zeer eenvoudig zoekopdrachten plaatsen en door de ledendatabase van Parship bladeren. Ook chatten met je matches gaat makkelijk en voelt een beetje aan als bijvoorbeeld Whatsapp of iMessage.

Lees meer...

Gerelateerde sites

lexa homepagina

Lexa

Algemeen

Pepper

Algemeen

Cupify

Algemeen

eMatch

Algemeen
© Datingsite Kiezen 2019 | Onderdeel van Dik.nl | Dik B.V. | KvK 74390708 | Hanzeplein 11, 8017 JD Zwolle | Privacy statement