Onafhankelijk vergelijken van datingsites & apps

Parship datingsite review

Parship
Probeer Parship gratis

Laatst bijgewerkt: 25 augustus 2020

Ben je op zoek naar een serieuze relatie? Dan is Parship de juiste datingsite voor jou. De unieke, zeer succesvolle en wetenschappelijk gefundeerde, matching formule heeft zich al vaak bewezen. Daarnaast scoort Parship zeer goed op het gebied van klantenservice, gebruiksvriendelijkheid en functionaliteiten.

De website Parship.nl bestaat al sinds 2000 en richtte zich jarenlang voornamelijk op hoger opgeleiden. Sinds 2015 richt Parship zich op een veel breder publiek en is zowel jong als oud welkom om via de site te zoeken naar een nieuwe partner. Door de gebruiksvriendelijke website, goede ervaringen en professionele matching methode is de website Parship.nl volgens Datingsitekiezen.nl één van de beste datingsites van Nederland.

Waarom kies je voor Parship?
 • Man / vrouw verhouding is goed in balans
 • Matches worden gezocht door middel van een persoonlijkheidstest
 • Mogelijkheid tot gratis uitproberen
Schrijf je gratis in bij Parship

Functies

blank

Gratis account

Je kunt je geheel gratis inschrijven bij deze datingsite. Standaard krijg je bij je inschrijving namelijk een proefaccount waarmee je de sfeer kunt proeven op de website. Je kunt verschillende (basis)functies van de website (soms beperkt) gebruiken. Dit zorgt ervoor dat je een goede overweging kunt maken of jij het de moeite waard vind om een abonnement bij Parship af te nemen.

Met een gratis account kun je:

 • Bladeren door jouw partnervoorstellen
 • Profielen van je partnervoorstellen bekijken
 • (beperkt) contact opnemen met andere leden
 • Je profiel uitbreiden en doornemen
 • De testresultaten van je persoonlijkheidstest lezen
 • Zoekinstellingen wijzigen
 • De Parship app gebruiken

Chatbox / Mailbox

blank

Parship heeft een prettige, uitgebreide berichtenmodule. De module voelt een beetje aan als de bekende chatapps voor je smartphone zoals bijvoorbeeld Whatsapp.

Uitgebreid zoeken / interessetest

Middels de uitgebreide persoonlijkheidstest creeër je een persoonlijke profiel waar automatisch matches bij worden gezocht.

Foto’s

De fotomodule van Parship werkt gemakkelijk en biedt ruimte voor genoeg foto’s. Je beste foto kun je instellen als profielfoto. Alle foto’s die je op Parship plaatst worden door de datingsite beoordeeld voordat ze zichtbaar zijn op je profiel. Foto’s van andere gebruikers zijn standaard wazig gemaakt. Naarmate je contact met elkaar opbouwt kun je vragen om elkaars foto aan elkaar bekend te maken.

Parship Video Date

Video Date is een nieuwe functie van Parship waarmee je kunt videochatten met je matches. Via het chatvenster kun je een uitnodiging versturen die de ontvanger vervolgens kan accepteren. In de onderstaande video wordt uitgelegd hoe het werkt.


Inschrijfproces

Inschrijven op Parship is laagdrempelig en leuk. De website leidt je, nadat je je e-mailadres en een wachtwoord hebt gekozen door een wetenschappelijke vragenlijst die ‘het Parship principe wordt genoemd. De gehele vragenlijst kost je ongeveer 20 minuten en zorgt ervoor dat de matchingsmethode van Parship je zeer gerichten partnervoorstellen kan doen. De datingsite geeft hierbij zelf aan om spontaan en eerlijk antwoord te geven, aangezien er geen onderscheid tussen goed of fout in de vragenlijst.

blank

Het eerste gedeelte van de vragenlijst bestaat uit een aantal zeer gevarieerde vragen. Er worden onder andere vragen gesteld over de omgeving waar je graag zou willen wonen en jouw redenen waarom je op zoek bent naar een relatie. De vragen zijn soms heel persoonlijk, andere keren iets algemener.

blank

Persoonlijke eigenschappen en karakter

Het tweede gedeelte van de vragenlijst focust zich meer op jouw eigenschappen en karakter. Er wordt onder andere gevraagd om jezelf te omschrijven in 5 begrippen, wat je belangrijk vindt in een relatie, wat je persoonlijke interesses zijn en of je wel eens rookt of drinkt.

In het derde gedeelte van het Parship Principe word je gevraagd spontaan het plaatje uit te kiezen dat je het meeste aanspreekt. Het helpt hierbij om simpelweg je gevoel te volgen. De plaatjes zijn erg verschillend en vaak een beetje abstract.

Standpunten in het dagelijks leven

Hierna worden je gewoonten en standpunten in het dagelijks leven behandelt. In dit gedeelte wordt bijvoorbeeld gevraagd welk huis je het meest aanspreekt en hoe je je het liefst kleedt. Ook worden er diverse algemene situaties geschetst waarbij je een reactie moet aanklikken die het beste bij je past.

blank

Als laatst worden er nog enkele vragen gesteld om Parship te helpen een optimale keuze aan geschikte partners aan u te kunnen voorleggen.

Persoonlijkheidsprofiel

Het persoonlijkheidsprofiel dat Parship van je heeft geschetst kun je inkijken zodra je je aanmelding hebt voltooid. Door via je profiel naar ‘Testresultaten’ te klikken kun je je eigen resultaten inzien. Op deze manier kun je zien hoe Parship werkt en op welke factoren hij je matcht en partnervoorstellen doet.


Parship dating app

blank

De app van Parship is een zeer goede aanvulling op de datingsite. Met de app kun je onder andere zeer eenvoudig zoekopdrachten plaatsen en door de ledendatabase van Parship bladeren. Eigenlijk is app een compacte versie van de datingsite, waarmee je alle functies kunt gebruiken.

Lees onze review over de Parship app


Doelgroep

Parship richt zich voornamelijk op alleenstaanden die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Hoewel een groot gedeelte van alle gebruikers ouder is dan 30 jaar (76%), zijn er ook jongere gebruikers te vinden op deze datingsite. Parship richt zich dus voornamelijk op een redelijk algemeen publiek. Iedereen is welkom om Parship te gebruiken in zijn of haar zoektocht naar de liefde.

Man/Vrouw verhouding

Parship geeft zelf aan dat 52% van de ingeschreven leden op de datingsite vrouw is en 48% man. Op deze datingsite staan dus meer vrouwen dan mannen ingeschreven. Dit is opvallend, aangezien op meeste datingsites de mannen in de meerderheid zijn. Parship verklaart dit zelf door aan te geven dat ze over het algemeen gebruikers aantrekken die op zoek zijn naar een serieuze relatie.

Succesratio

Ook claimt Parship een succesratio te hebben van 38%. Dat wil zeggen; 38 op de 100 gebruikers die zich inschrijven bij deze datingsite vindt daadwerkelijk een partner via de website. Dit percentage toont aan dat de matchingsformule van Parship goed in elkaar steekt en er voor zorgt dat gebruikers daadwerkelijk een partner vinden via het datingplatform.


Beveiliging

Mocht je twijfels hebben over de beveiliging van deze website, dan zijn er een aantal factoren waaraan je kunt zien dat je met een betrouwbare partij te maken hebben. Parship geeft zelf al aan dat ze veiligheid en anonimiteit voorop hebben staan.

blankSSL/HTTPS

De website van Parship is bijvoorbeeld beveiligd met een SSL certificaat. Dit zorgt ervoor dat je weet dat je middels een betrouwbare verbinding bent verbonden met de datingsite. Je ziet dit onder andere aan het slotje in de adresbalk en het feit dat er https:// in plaats van http:// voor de link in de adresbalk staat.

Controle op profielen

Bij Parship wordt er streng op toegezien dat er geen neppe profielen of oplichters worden toegelaten. Elke gebruiker die zich aanmeldt op de website wordt handmatig gescreend op verschillende factoren. Hoewel de kans natuurlijk altijd aanwezig blijft dat je een nepprofiel tegenkomt, minimaliseert Parship dus wel de risico’s. Gebruikers die de huisregels van deze datingsite overschrijven, worden verbannen voor het leven.

Privacyinstellingen

Zodra je je hebt ingeschreven op deze datingsite staan je privacyinstellingen standaard behoorlijk streng. Dit zorgt ervoor dat je niet meer informatie deelt met andere gebruikers dan je zelf wilt. Je kunt ook geheel zelf bepalen of je wilt dat andere gebruikers informatie in jou profiel kunnen inzien. Je geüploade foto’s worden dus niet standaard met iedereen gedeeld. Parship waarborgt jouw privacy dus op deze manier.

Keurmerk Veilig Daten

Parship is aangesloten bij Keurmerk Veilig Daten. Dat houdt in dat deze datingsite voldoet aan de strenge eisen die worden gesteld aan datingsites die zich hierbij aansluiten. Datingsites die aan deze eisen voldoen onderscheiden zich onder andere door goede beveiliging, klantenservice en transparantie in prijzen en abonnementen. Door je in te schrijven bij Parship weet je dus dat je met een betrouwbare partij in zee gaat.

Thuiswinkel waarborg

Het certificaat Thuiswinkel Waarborg toont ook aan dat Parship een datingsite is die zijn zaakjes op orde heeft. Ook dit waarborg heeft diverse strenge eisen waaraan websites moeten voldoen, waaronder de 5 zekerheden die Thuiswinkel Waarborg vereist stelt.


Bekendheid

Parship is een van de meest bekende datingsites van Nederland. Doordat Parship een van de grotere datingsites is, wordt de website regelmatig genoemd in diverse TV Programma’s zoals EenVandaag en VARA Kassa. De website is daarnaast ook bekend van bijvoorbeeld de commercials op TV en billboard langs de weg.

Ook buiten Nederland kent de datingsite grote populariteit. Parship is onder meer actief in Denemarken, Spanje, Mexico en Zweden. De Duitse variant is erg populair bij onze oosterburen en is ook aldaar de grootste datingsite.


Contact met Parship klantenservice

Doordat Parship is aangesloten bij het keurmerk Veilig Daten en de Thuiswinkel Waarborg heb je de zekerheid van goede klantenservice die via e-mail, post of telefonisch te bereiken is. Alle gegevens worden transparant gecommuniceerd via de website. Als je een vraag hebt, krijg je meestal binnen 24 uur antwoord. Helaas beschikt Parship (nog) niet over een chatmodule waarin je vragen kunt stellen.

Adres:
Parship Nederland
Barbara Strozzilaan 201
1083 HN Amsterdam
KVK: 30191262

Telefoonnummer: Parship is telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 9.30 en 17.30.
020 – 240 25 20

E-mail: support@parship.nl


Advies en datingtips

Als je online gaat daten is het prettig om daar assistentie bij te krijgen als je het nodig hebt. Zowel assistentie via de website (middels een datingcoach of artikelen), als tips om de datingsite optimaal te kunnen gebruiken. Parship biedt helaas weinig advies, maar heeft in het systeem wel de mogelijkheid om een rondleiding te krijgen om enkele (basis)functionaliteiten te leren. Via het kopje “Onze tips” kun je tot 3 dagen na je inschrijving enkele tips vinden om het gebruik van de website iets makkelijker voor je te maken.


Kosten

Allereerst is de website geheel kosteloos uit te proberen. Door het inschrijfproces heenlopen en een profiel aanmaken kun je gratis doen. Op deze manier kijk je snel of deze website bij je past. Voor het versturen van berichten is een abonnement vereist. Parship is over het algemeen iets duurder dan andere datingsites. Het goedkoopste abonnement is €22,90 per maand. Het leuke is dat er een zogenoemde “contact-garantie” wordt gegeven. Dit betekent dat je binnen de periode waarin je betaald gegarandeerd met andere mensen in contact komt. Zo niet? Dan krijg je gewoon je geld terug.

Bekijk de exacte prijs van abonnementen op de ‘kosten’-pagina.


Parship opzeggen

Je kunt op ieder moment je abonnement opzeggen. Hoe dat werkt en welke opzegtermijn je hebt voor een abonnement, lees je op de pagina ‘Opzeggen’.


Plus & minpunten

Pluspunten:
 • Man / vrouw verhouding is goed in balans
 • Matches worden gezocht door middel van een persoonlijkheidstest
 • Mogelijkheid tot gratis uitproberen
Minpunten:
 • Voornamelijk goedkoop bij langer abonnement
Probeer Parship gratis

Veel gestelde vragen over Parship

foto auteur Robin de Boer
Dit artikel is geschreven door Robin de Boer

Dating coach Robin is al jarenlang blogger voor Datingsitekiezen.nl. Getrouwd met een leuke man die ze heeft ontmoet via een datingsite. Een creatieve veelvraat die gek is op schrijven, ontwerpen en tekenen.

Review inzenden over Parship

 • Minimaal 110 karakters
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ervaringen Parship

Review geschreven door ivo
15 september 2020
zijn oplichters en geen respect

Hhad gezegd kan niet betalen was ok geen probleem laatste 2 maanden had daarvoor geen date of contact ook dat a fijn alles geregeld nu deurwaarder terwijl ik geen geld heb. Ik ga ze op alle manieren zeggen nee maar ben Christen dus vergeef ze maar ja toch. Echt niet goed.

Review geschreven door Jos
27 augustus 2020
geen succes gehad

Ben zeer ervaren met datings sites. Heb er heel veel geprobeerd en parship is de slechtste ooit doe ik ben tegen gekomen. Veelste duur, automatische verlengen van je abonnement en werkelijk 0% dates in een half jaar tijd! Heb andere grote en zelfs gratis dating apps en sites gehad tijdens deze met veel meer succes. Lieve mensen trap hier niet in, dit zijn geldwolven en boeven, zonde van je geld!

Review geschreven door Anna
13 augustus 2020
Geluk is kostbaar

Ik heb een nieuwe levenspartner gevonden. Na een aantal maanden kwamen we elkaar tegen op de site en zijn nu alweer 3 jaar samen! Ik gun het iedereen.

Review geschreven door Gerrit
17 juli 2020
Zwendel van oplichters

Weinig aanbod, veel gelukzoekers uit andere (oostblok) landen. En die hebben natuurlijk gewoon een gratis profiel waarmee ze hetzelfde kunnen als een betaald lid. Fake profielen en mollen. De foto's van de leden blijven zelfs na betaling van € 265,- geblurd. Dus dan heb je een bak met geld betaald en kun je de dames nog niet zien. Stuur je iemand een berichtje met een smile of knipoog! Heeft ze 15 min later haar profiel verwijderd of het contact verbroken!!?? En als ik dan een smile krijg en ik reageer niet binnen een uurtje dan wordt meteen het contact verbroken. Pure zwendel!

Na minder dan een dag al gebruik gemaakt van mijn herroepingsrecht en mijn geld teruggevraagd. Ze houden glashard € 64,50 in voor 1 of ander persoonlijkheidsrapport. Pure diefstal van deze Duitse oplichters. Mensen, laat deze datingsite links liggen. Want pas op, voordat je het weet ben je 3, 4, of 500 euries armer.

Review geschreven door Isa
15 juni 2020
Leuke website

Gemakkelijk contact leggen. Persoonlijkheidstest is een plus, want daardoor kunnen ze zorgen dat je gematcht wordt met andere leden die goed bij je passen.

Review geschreven door Roosmarijn
23 april 2020
Moet toch een premium abonnement

- Mijn gratis lidmaatschap stelt idd niets voor. - De mannen stellen hun foto’s beschikbaar (staat geschreven..) maar deze blijven desondanks wazig voor mij. - Na een aardig geschreven en weloverwogen antwoord van mij op hun compliment is hun antwoord daarop voor mij ook weer wazig dus… blijven zij ook ergens in de lucht hangen en denken dat ik zo onbeschoft ben niet meer te reageren. Waar zijn die 7 euro extra kosten trouwens voor en waarom kan ik geen premium lidmaatschap afsluiten voor bv een maand? Parship is zeker geen nummer 1 datingsite

Review geschreven door lin
18 maart 2020
Afgehaakt

De gratis proefversie biedt NIETS. Zo gauw je ook maar ergens op klikt of op een pagina wil kijken wordt je telkens naar het "sluit een premium abonnement af" gedeelte gestuurd. Het kortste lidmaatschap is 6 maanden voor 30 euro per maand. Ik wilde het even proberen maar wil geen 180 euro betalen voor een paar dates, dus ik haak af. Waardeloze site. Ik ben bang dat dit alleen maar een dure grap is als je wel zou betalen. De reacties die ik kreeg boden ook weinig hoop, mensen keken totaal niet naar mijn profiel en kreeg reacties van 0,0 matches. Van de 50 reacties was er 1 hoopvol. Op tinder heb je meer kans lijkt me

Review geschreven door Anoniem
26 januari 2020
Opnieuw betalen na nieuwe aanmelding

Wat een oplichters! Ik zou dit nooit aanbevelen aan anderen als je wil opzeggen betaal je een flink bedrag voor het persoonlijkheidsrapport die wordt opgemaakt. Ik dacht na aanraden van kennissen om parship nog een tweede kans te geven,maar vond het uiteindelijk toch niks. Dus weer opgezegd. Nou moest ik voor hetzelfde persoonlijkheidsrapport weer betalen terwijl er dus geen nieuwe was opgemaakt. Stelletje boeven zijn het! Parship doe het niet!

Review geschreven door Mag anoniem
29 december 2019
Prima datingsite

Prima datingsite voor volwassenen. Echter word ik wel gek van het feit dat ze iedereen maar een premium account willen aansmeren. (enerzijds logisch want dat is hun verdienmodel maar anderzijds kan het ook wel wat minder. Betaald er veel geld voor als je langdurig abonnement afsluit. Maar wat nu als je binnen 1 maand al liefde van je leven ontmoet?

Zoals elke site heeft Parship ook een addertje onder het gras die ik graag met jullie wil delen. Ik heb het geprobeerd voor één week maar ben tot de conclusie gekomen dat het niet mijn platform is. Ik heb een plicht gedaan op mijn herroepingsrecht, goed dat die er is denk je dan en wat een goede service. Wat blijkt uit de voorwaarde; je dient 129 euro te betalen voor een profielschetst wat men van je maakt. Dus deze kosten ben je gewoon kwijt....dit had ik nergens gelezen maar als ik het had geweten had ik geen premiumaccount afgesloten.

Review geschreven door maxime
17 december 2019
Incassobureau

slechte service, nooit matches en wazige foto's. Incassobureau direct op u sturen, tinder veel beter en goedkoper

Review geschreven door Vrouw
12 december 2019
Abonnement te laat opgezegd

Ik voel me opgelicht door Parship. Als je je profiel wil verwijderen, omdat het afloopt, blijk je dit niet zelf te kunnen doen. Je blijkt een maand voor de verkoopdatum per mail op te moeten zeggen. Dus ze schreven 79.90 euro af. Dit voor een dienst waar ik geen gebruik van maak, omdat mijn profiel inmiddels verwijderd is. Ze dreigen met een incassobureau als je dit niet wilt betalen. Verder staan er veel niet werkende profielen op. Waarschijnlijk doordat je niet zelf je profiel kunt verwijderen. Dat de foto's niet direct zichtbaar zijn vond ik erg vervelend. De zogenaamd wetenschappelijke vragenlijst is zeker niet wetenschappelijk verantwoord. Ze vragen er echter wel geld voor. Al met al zou ik deze site iedereen willen afraden! Ik zou zelfs denken dat het verboden zou moeten worden om mensen op deze manier op te lichten.

Review geschreven door Smile
1 december 2019
Te duur

Veel te duur, je moet bij automatich betalen per maand wel 5 tot 7 euro per maand extra betalen. 1 of 3 maanden premium lid worden is niet mogelijk, alleen 6, 12 of 24 maanden. De foto's blijven wazig als je geen premium lid bent en de ander geeft zijn foto's vrij om ze te bekijken. Gr. Smile

Review geschreven door Bloem
30 november 2019
Kon niet opzeggen

Super slechte ervaring, binnen 2 weken opzeg gedaan, dat werkt dus niet, of je mag betalen voor 10 contacten, dat gewoon reacties waren van andere mannen, of weer verplicht lid blijven, zijn gewoon stel oplichters

Review geschreven door Maria
28 november 2019
Te laat opgezegd

Heb op dit moment een conflict met Parship over einde jaar-lidmaatschap. Nu willen ze plotseling bijna Euro 80 per maand hebben en als ik niet binnen 7 dagen betaal dan wordt incassobureau ingeschakeld. Heb in het gehele jaar geen enkel serieus contact gehad; ja wel 'voorstellen', maar als ik daar dan op reageerde, kwam er geen bericht terug. Veemde zaak..... Las ergens dat men in dat geval het geld (in mijn geval Euro 300 terug krijgt. In plaats daarvan mag ik dus nog even die Euro 80 per maand betalen. Ik heb nooit een maand-lidmaatschap afgesloten. Heel slecht bedrijf; riekt naar de firma List & Bedrog! Dus nooit mee in zee gaan!

Review geschreven door Anoniem
30 oktober 2019
Maandelijks abo

Slechte datingsite.
De zoekmethodes zijn zeer beperkt. Hierdoor is effectief zoeken niet mogelijk.
Na afloop van je abonnement wordt het automatisch omgezet naar een maandelijks abonnement. De prijs wordt echter wel verhoogd met 250%. U bent gewaarschuwd.

Review geschreven door Bart is boos
30 oktober 2019
niet betalend lid

Iemand op Parship vond mijn profiel leuk en gaf haar foto vrij. Op dat moment zag ik dat het een bekende van mij is en heb ook via de site gereageerd. Maar ik kreeg berichten terug dat ze mijn reakties niet kon lezen en ook niet kon reageren omdat ze geen premium/betalend lid is.
We hebben buiten Parship om dus even contact gehad en daarbij vertelde ze mij dat ze al een tijd geen lid meer is.
Hoe dan ook een vreemde manier van werken, dat niet betalende leden contact kunnen maken en foto’s (zomaar?) vrij gegeven worden en vervolgens geen berichten kunnen lezen en beantwoorden.

Het is mij tot drie keer toe overkomen ( in die gevallen onbekenden) dat vrouwen contact zochten en een “glimlach” of “complimenten” verstuurden en ik daar heel positief op reageerde. Maar nooit een reactie gaven terwijl ik wel kon zien dat ze het gelezen hadden.
Dan zijn er twee mogelijkheden: 1) ze zijn te onbeschoft om normaal te reageren of 2): ze kunnen niet reageren en ik vermoed het laatste. En dan vind ik dat een enorme fout van de site die niet-betalende leden contact kan laten maken met betalende leden. Het betalende lid denkt een leuk contact gevonden te hebben, maar kan vervolgens helemaal niks.

Hoe kunnen niet-betalende leden überhaupt contact leggen vraag ik me dan af, want ik ben nooit gratis lid geweest.
Gelukkig ben ik nog geen 14 dagen lid en volgens hun voorwaarden kan ik gebruik maken van restitutie van (een deel) van de kosten. Heb mijn abo dus meteen opgezegd en nu maar afwachten of ik mijn geld terug krijg.

Review geschreven door anoniem
4 oktober 2019
Overgewaardeerd

Parship is zwaar overgewaardeerd. De controle op wat je te zeggen hebt (schrijft in je profiel) is enorm betuttelend. Als vrij snel wordt tekst afgekeurd onder het mom van "dat de ander zou schrikken van contactgegevens" , dit terwijl er gewoon niets van dat alles instaat. Parship is a.h.w. helemaal dichtgetimmerd en dat terwijl het verschrikkelijk duur is, en je er ook niet zomaar 123 van af komt. Mijn advies is NIET DOEN.

Review geschreven door Jur
4 oktober 2019
te duur en weinig matches

Ik heb het geprobeerd maar het is echt slecht.
Met als voorkeur Noord-Holland slechts 8 vrouwen online in een week .
De wazige foto`s zijn ook erg irritant
En natuurlijk veeeeeeel te duur
Geen aanrader dus !!!

Review geschreven door Karin
23 augustus 2019
Kan niet tussentijds opzeggen

De site doet ouderwets aan. Het is irritant dat de foto's niet zichtbaar zijn, omdat veel mensen nauwelijks hun profiel invullen. Weinig profielen interessant genoeg om op te reageren. Ook is het vervelend dat je tussentijds niet op kan zeggen. Je zit dus minstens een half jaar of een jaar aan deze site vast. Geen aanrader.

Review geschreven door Anton
23 augustus 2019
Veel duitsers?

Slechte datingsite. Geen enkele vrouw wilde echt een contact of een maatje. De afstanden zijn te groot en blijkbaar zijn er geen Nederlandse kandidaten in mijn buurt want ik zie alleen maar Duitse vrouwen die arrogant en zeer afwijzend zijn

Review geschreven door Anoniem
23 augustus 2019
Slechte service en incasso

Super slechte ervaringen mee! Niet alleen de manier waarop je singles 'krijgt aangeboden' (geen mogelijkheid om zelf te zoeken, singles in leeftijdsklasses die ik niet heb gekozen, mensen die veel verder weg wonen dan wat ik heb gekozen,.......) Ook de serviceverlening is heel erg slecht! Vervelende ervaring met een premium account en met name het opzeggen daarvan. Oduidelijkheid over de prijs voor een half jaar premium. In plaats van een goede oplossing zoeken en klantvriendelijk te zijn wordt er direct met een incassobureau gedreigd. Gezien het aantal slecht review over Parship zou ik zeggen.... denk er nog eens goed over na. Voor mij nooit weer!

Review geschreven door Sanne
23 augustus 2019
Heel leuk, maar duur

Heel leuk. Maar veel te duur! Een jaar kost 300 euro!!! Je kunt pas achter iemand zijn identiteit komen of chatten als je betaald hebt. Als het niet zo duur was had ik zeker een abonnement afgesloten.

Review geschreven door Mario
11 juli 2019
automatische incasso

Hele vervelende ervaring. na een premium account te hebben aangemaakt, zag ik al snel dat deze site niets voor mij is.
Uiteraard binnen de 14 dagen aangegeven mijn account te willen opzeggen. Na een aantal maanden kom ik erachter dat er nog steeds maandelijks een bedrag door Parship wordt afgeschreven van mijn rekening.

Na contact te hebben opgenomen over deze kwestie krijg ik te horen dat opzeggen niet wordt aanvaard als herroepen. Dat zij een mail hebben verstuurd waarin zij een bevestiging wilden hebben of het herroepen of opzeggen is. Laat ik nu net die mail niet vaak gebruiken en dit dus niet gezien hebben.

A fijn, in plaats van een nette oplossing vanuit Parship omdat zij dus blijkbaar wel wisten wat ik bedoelde met opzeggen (binnen de 14 dagen) maar toch doorzetten omdat ik het woord "herroepen" niet gebruikt heb, willen zij alsnog het gehele bedrag voor een jaar ontvangen.

Parship is zwaar weggegooid geld. Mocht je dit lezen en binnen 14 dagen je account willen "OPZEGGEN" dan moet je dus "herroepen" gebruiken, zodat je niet net als ik voor niets een jaar aan Parship moet gaan betalen.

Beveel ik jullie aan? Nee. zeer slechte organisatie

Review geschreven door Jos
11 juli 2019
ontransparant

Totaal niet inzichtelijk welke leden gratis zijn en welke betalend. Het is voor een betalend lid onmogelijk om meer dan 1 bericht uit te wisselen met een gratis lid. Het is ook nergens zichtbaar wie gratis lid is en wie niet. Niet transparrant en dit doet geen recht aan betalende leden die veel (bijna 250 euro voor 6 maanden) betalen. NIET INTRAPPEN

Review geschreven door Ik
11 juli 2019
Dure website

Verschrikkelijk duur!! Pure geldklopperij. Krijg al weken dezelfde voorstellen van partners. Juist uit een doelgroep waar ik niet voor gekozen heb. Opzeggen lukt niet. Zelfs niet als je aangeeft dat je ontevreden bent. Dan beweren ze dat je instellingen niet goed staan. Echt niet aan beginnen. Ze lokken je met gratis gebruik maar je kunt niks. Maken zeer handig gebruik van het feit dat je niet alleen wilt zijn.

© Datingsitekiezen.nl 2020 | Onderdeel van Dik.nl | Dik B.V. | KvK 74390708 | Hanzeplein 11, 8017 JD Zwolle | Privacy statement