Onafhankelijk vergelijken van datingsites & apps

Parship datingsite review

Parship
Probeer Parship gratis

Laatst bijgewerkt: 5 juli 2022

Ben je op zoek naar een serieuze relatie? Dan is Parship de juiste datingsite voor jou. De unieke, zeer succesvolle en wetenschappelijk gefundeerde, matching formule heeft zich al vaak bewezen. Daarnaast scoort Parship zeer goed op het gebied van klantenservice, gebruiksvriendelijkheid en functionaliteiten.

De website Parship.nl bestaat al sinds 2000 en richtte zich jarenlang voornamelijk op hoger opgeleiden. Sinds 2015 richt Parship zich op een veel breder publiek en is zowel jong als oud welkom om via de site te zoeken naar een nieuwe partner. Door de gebruiksvriendelijke website, goede ervaringen en professionele matching methode is de website Parship.nl volgens Datingsitekiezen.nl één van de beste datingsites van Nederland.

Waarom kies je voor Parship?
 • Man / vrouw verhouding is goed in balans
 • Matches worden gezocht door middel van een persoonlijkheidstest
 • Mogelijkheid tot gratis uitproberen
Schrijf je gratis in bij Parship

Functies

blank

Gratis account

Je kunt je geheel gratis inschrijven bij deze datingsite. Standaard krijg je bij je inschrijving namelijk een proefaccount waarmee je de sfeer kunt proeven op de website. Je kunt verschillende (basis)functies van de website (soms beperkt) gebruiken. Dit zorgt ervoor dat je een goede overweging kunt maken of jij het de moeite waard vind om een abonnement bij Parship af te nemen.

Met een gratis account kun je:

 • Bladeren door jouw partnervoorstellen
 • Profielen van je partnervoorstellen bekijken
 • (beperkt) contact opnemen met andere leden
 • Je profiel uitbreiden en doornemen
 • De testresultaten van je persoonlijkheidstest lezen
 • Zoekinstellingen wijzigen
 • De Parship app gebruiken

Chatbox / Mailbox

blank

Parship heeft een prettige, uitgebreide berichtenmodule. De module voelt een beetje aan als de bekende chatapps voor je smartphone zoals bijvoorbeeld Whatsapp.

Uitgebreid zoeken / interessetest

Middels de uitgebreide persoonlijkheidstest creeër je een persoonlijke profiel waar automatisch matches bij worden gezocht.

Foto’s

De fotomodule van Parship werkt gemakkelijk en biedt ruimte voor genoeg foto’s. Je beste foto kun je instellen als profielfoto. Alle foto’s die je op Parship plaatst worden door de datingsite beoordeeld voordat ze zichtbaar zijn op je profiel. Foto’s van andere gebruikers zijn standaard wazig gemaakt. Naarmate je contact met elkaar opbouwt kun je vragen om elkaars foto aan elkaar bekend te maken.

Parship Video Date

Video Date is een nieuwe functie van Parship waarmee je kunt videochatten met je matches. Via het chatvenster kun je een uitnodiging versturen die de ontvanger vervolgens kan accepteren. In de onderstaande video wordt uitgelegd hoe het werkt.


Inschrijfproces

Inschrijven op Parship is laagdrempelig en leuk. De website leidt je, nadat je je e-mailadres en een wachtwoord hebt gekozen door een wetenschappelijke vragenlijst die ‘het Parship principe wordt genoemd. De gehele vragenlijst kost je ongeveer 20 minuten en zorgt ervoor dat de matchingsmethode van Parship je zeer gerichten partnervoorstellen kan doen. De datingsite geeft hierbij zelf aan om spontaan en eerlijk antwoord te geven, aangezien er geen onderscheid tussen goed of fout in de vragenlijst.

blank

Het eerste gedeelte van de vragenlijst bestaat uit een aantal zeer gevarieerde vragen. Er worden onder andere vragen gesteld over de omgeving waar je graag zou willen wonen en jouw redenen waarom je op zoek bent naar een relatie. De vragen zijn soms heel persoonlijk, andere keren iets algemener.

blank

Persoonlijke eigenschappen en karakter

Het tweede gedeelte van de vragenlijst focust zich meer op jouw eigenschappen en karakter. Er wordt onder andere gevraagd om jezelf te omschrijven in 5 begrippen, wat je belangrijk vindt in een relatie, wat je persoonlijke interesses zijn en of je wel eens rookt of drinkt.

In het derde gedeelte van het Parship Principe word je gevraagd spontaan het plaatje uit te kiezen dat je het meeste aanspreekt. Het helpt hierbij om simpelweg je gevoel te volgen. De plaatjes zijn erg verschillend en vaak een beetje abstract.

Standpunten in het dagelijks leven

Hierna worden je gewoonten en standpunten in het dagelijks leven behandelt. In dit gedeelte wordt bijvoorbeeld gevraagd welk huis je het meest aanspreekt en hoe je je het liefst kleedt. Ook worden er diverse algemene situaties geschetst waarbij je een reactie moet aanklikken die het beste bij je past.

blank

Als laatst worden er nog enkele vragen gesteld om Parship te helpen een optimale keuze aan geschikte partners aan u te kunnen voorleggen.

Persoonlijkheidsprofiel

Het persoonlijkheidsprofiel dat Parship van je heeft geschetst kun je inkijken zodra je je aanmelding hebt voltooid. Door via je profiel naar ‘Testresultaten’ te klikken kun je je eigen resultaten inzien. Op deze manier kun je zien hoe Parship werkt en op welke factoren hij je matcht en partnervoorstellen doet.


Parship dating app

blank

De app van Parship is een zeer goede aanvulling op de datingsite. Met de app kun je onder andere zeer eenvoudig zoekopdrachten plaatsen en door de ledendatabase van Parship bladeren. Eigenlijk is app een compacte versie van de datingsite, waarmee je alle functies kunt gebruiken.

Lees onze review over de Parship app


Doelgroep

Parship richt zich voornamelijk op alleenstaanden die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Hoewel een groot gedeelte van alle gebruikers ouder is dan 30 jaar (76%), zijn er ook jongere gebruikers te vinden op deze datingsite. Parship richt zich dus voornamelijk op een redelijk algemeen publiek. Iedereen is welkom om Parship te gebruiken in zijn of haar zoektocht naar de liefde.

Man/Vrouw verhouding

Parship geeft zelf aan dat 52% van de ingeschreven leden op de datingsite vrouw is en 48% man. Op deze datingsite staan dus meer vrouwen dan mannen ingeschreven. Dit is opvallend, aangezien op meeste datingsites de mannen in de meerderheid zijn. Parship verklaart dit zelf door aan te geven dat ze over het algemeen gebruikers aantrekken die op zoek zijn naar een serieuze relatie.

Succesratio

Ook claimt Parship een succesratio te hebben van 38%. Dat wil zeggen; 38 op de 100 gebruikers die zich inschrijven bij deze datingsite vindt daadwerkelijk een partner via de website. Dit percentage toont aan dat de matchingsformule van Parship goed in elkaar steekt en er voor zorgt dat gebruikers daadwerkelijk een partner vinden via het datingplatform.


Beveiliging

Mocht je twijfels hebben over de beveiliging van deze website, dan zijn er een aantal factoren waaraan je kunt zien dat je met een betrouwbare partij te maken hebben. Parship geeft zelf al aan dat ze veiligheid en anonimiteit voorop hebben staan.

blankSSL/HTTPS

De website van Parship is bijvoorbeeld beveiligd met een SSL certificaat. Dit zorgt ervoor dat je weet dat je middels een betrouwbare verbinding bent verbonden met de datingsite. Je ziet dit onder andere aan het slotje in de adresbalk en het feit dat er https:// in plaats van http:// voor de link in de adresbalk staat.

Controle op profielen

Bij Parship wordt er streng op toegezien dat er geen neppe profielen of oplichters worden toegelaten. Elke gebruiker die zich aanmeldt op de website wordt handmatig gescreend op verschillende factoren. Hoewel de kans natuurlijk altijd aanwezig blijft dat je een nepprofiel tegenkomt, minimaliseert Parship dus wel de risico’s. Gebruikers die de huisregels van deze datingsite overschrijven, worden verbannen voor het leven.

Privacyinstellingen

Zodra je je hebt ingeschreven op deze datingsite staan je privacyinstellingen standaard behoorlijk streng. Dit zorgt ervoor dat je niet meer informatie deelt met andere gebruikers dan je zelf wilt. Je kunt ook geheel zelf bepalen of je wilt dat andere gebruikers informatie in jou profiel kunnen inzien. Je geüploade foto’s worden dus niet standaard met iedereen gedeeld. Parship waarborgt jouw privacy dus op deze manier.

blank

Keurmerk Veilig Daten

Parship is aangesloten bij Keurmerk Veilig Daten. Dat houdt in dat deze datingsite voldoet aan de strenge eisen die worden gesteld aan datingsites die zich hierbij aansluiten. Datingsites die aan deze eisen voldoen onderscheiden zich onder andere door goede beveiliging, klantenservice en transparantie in prijzen en abonnementen. Door je in te schrijven bij Parship weet je dus dat je met een betrouwbare partij in zee gaat.

blank

Thuiswinkel waarborg

Het certificaat Thuiswinkel Waarborg toont ook aan dat Parship een datingsite is die zijn zaakjes op orde heeft. Ook dit waarborg heeft diverse strenge eisen waaraan websites moeten voldoen, waaronder de 5 zekerheden die Thuiswinkel Waarborg vereist stelt.


Bekendheid

Parship is een van de meest bekende datingsites van Nederland. Doordat Parship een van de grotere datingsites is, wordt de website regelmatig genoemd in diverse TV Programma’s zoals EenVandaag en VARA Kassa. De website is daarnaast ook bekend van bijvoorbeeld de commercials op TV en billboard langs de weg.

Ook buiten Nederland kent de datingsite grote populariteit. Parship is onder meer actief in Denemarken, Spanje, Mexico en Zweden. De Duitse variant is erg populair bij onze oosterburen en is ook aldaar de grootste datingsite.


Contact met Parship klantenservice

Doordat Parship is aangesloten bij het keurmerk Veilig Daten en de Thuiswinkel Waarborg heb je de zekerheid van goede klantenservice die via e-mail, post of telefonisch te bereiken is. Alle gegevens worden transparant gecommuniceerd via de website. Als je een vraag hebt, krijg je meestal binnen 24 uur antwoord. Helaas beschikt Parship (nog) niet over een chatmodule waarin je vragen kunt stellen.

Adres:
Parship Nederland
Barbara Strozzilaan 201
1083 HN Amsterdam
KVK: 30191262

Telefoonnummer: Parship is telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 9.30 en 17.30.
020 – 240 25 20

E-mail: support@parship.nl


Advies en datingtips

Als je online gaat daten is het prettig om daar assistentie bij te krijgen als je het nodig hebt. Zowel assistentie via de website (middels een datingcoach of artikelen), als tips om de datingsite optimaal te kunnen gebruiken. Parship biedt helaas weinig advies, maar heeft in het systeem wel de mogelijkheid om een rondleiding te krijgen om enkele (basis)functionaliteiten te leren. Via het kopje “Onze tips” kun je tot 3 dagen na je inschrijving enkele tips vinden om het gebruik van de website iets makkelijker voor je te maken.


Kosten

Allereerst is de website geheel kosteloos uit te proberen. Door het inschrijfproces heenlopen en een profiel aanmaken kun je gratis doen. Op deze manier kijk je snel of deze website bij je past. Voor het versturen van berichten is een abonnement vereist. Parship is over het algemeen iets duurder dan andere datingsites. Het goedkoopste abonnement is €22,90 per maand. Het leuke is dat er een zogenoemde “contact-garantie” wordt gegeven. Dit betekent dat je binnen de periode waarin je betaald gegarandeerd met andere mensen in contact komt. Zo niet? Dan krijg je gewoon je geld terug.

Bekijk de exacte prijs van abonnementen op de ‘kosten’-pagina.


Parship opzeggen

Je kunt op ieder moment je abonnement opzeggen. Hoe dat werkt en welke opzegtermijn je hebt voor een abonnement, lees je op de pagina ‘Opzeggen’.


Plus & minpunten

Pluspunten:
 • Man / vrouw verhouding is goed in balans
 • Matches worden gezocht door middel van een persoonlijkheidstest
 • Mogelijkheid tot gratis uitproberen
Minpunten:
 • Voornamelijk goedkoop bij langer abonnement
Probeer Parship gratis

Veel gestelde vragen over Parship

foto auteur Robin de Boer
Dit artikel is geschreven door Robin de Boer

Dating coach Robin is al jarenlang blogger voor Datingsitekiezen.nl. Getrouwd met een leuke man die ze heeft ontmoet via een datingsite. Een creatieve veelvraat die gek is op schrijven, ontwerpen en tekenen.

Review inzenden over Parship

 • Minimaal 110 karakters
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ervaringen Parship

Ervaring geschreven door Adam
22 september 2021
Waardeloos

Een abonnement van een jaar lang gehad, veel emails van hun team over matches voor mij, uiteindelijk 0 matches gevonden en heel veel verwijderde accounts. Opzeggen ging ook zeer moeilijk, verspil hier geen tijd of geld aan.

Ervaring geschreven door jammer
22 september 2021
teleurgesteld

Ben 1 jaar lid geweest en heb ervaren dat pakweg 80% van de heren de mails niet openen!

Ervaring geschreven door Moi
22 september 2021
Herroepingsrecht keurig afgehandeld

Bij de eerste contactpersoon had ik een leuke berichtenwisseling. Helaas ( of misschien wel gelukkig) stelde ik een persoonlijke vraag die meneer niet aanstond. Hij werd toen echt grof en bedreigend.
Daar kan Parship niets aan doen, maar de moed is me in de schoenen gezakt en ik heb op dag 2 al mijn abonnement opgezegd (gebruik gemaakt van herroepingsrecht). Ondertussen ook veel negatieve berichten gelezen dat sommige personen wel honderden euro's moesten betalen voor slechts enkele dagen.

Tot mijn verbazing hoefde ik slechts een kleine 3 euro te betalen.
En het resterende bedrag is direct terug overgemaakt.

Mijn complimenten voor de snelle, fijne afhandeling.

Ervaring geschreven door Rob Wissink
22 september 2021
Kapitaliseren op de liefde

Na een aantal andere datingsites gebruikt te hebben, dacht ik het wat serieuzer aan te pakken met Parship. Niet dus, 1 jarig lidmaatschap gekocht, behoorlijk prijzig. In het begin waren de foto's niet eens zichtbaar en de gebruiksvriendelijkheid van de app was minimaal. Een succesratio van 38% wordt er geclaimd. Onzin! Ik heb in 1 jaar 0 dates gehad. De contacten die ik had waren voornamelijk met Duitse vrouwen, die vaak 200+ km verwijderd waren. Wat heb je daar nu aan. Het klapstuk kwam bij de opzegging. Net een paar dagen te laat opgezegd (minimaal 4 weken van tevoren), nu is mijn lidmaatschap ongevraagd met 1 maand verlengd voor maarliefst 80 euro! Vuile afzetters. Dit heeft niets met liefde (voor het vak) te maken. Dit is een kapitalisatie van de liefde. Mensen trap hier niet in!!!

Ervaring geschreven door Erik
22 september 2021
Waardeloos

Vreselijk slecht ingerichte datingsite. Kon in vergelijking met andere sites veel minder matches vinden dus maar erg weinig gebruik van gemaakt. Maar het allerergste van de site was dat ik een jaar abonnement had van 167 euro en dat ze dit hebben verlengt automatisch met een maand voor 80 euro. Dat is bijna de prijs van 6 maanden die ze nog even als laatst er aan hebben geplakt. Direct op de dag van verlenging contact opgenomen maar het kon ze verder niets schelen en ze vonden dit blijkbaar heel normaal.

Ervaring geschreven door Martina
22 september 2021
Geen serieuze geschikte mannen

Na 8 maanden nog geen resultaat, in die zin dat er slechts een contact is gelegd die na vier dagen weer afhaakt om onduidelijke redenen. Desillusie. Een dure desillusie.
Veel mannen blijken niet-betalend lid en vragen om contact via een ander medium. Matches komen niet tot stand,ondanks de veelbelovende profielen. Tussentijds opzeggen blijkt niet te kunnen, ik heb het verkeerde abonnement gekozen. Ik vind de site omslachtig maar het aanbod vooral onder de maat. Het lijkt of er teveel niet-betalende mannen op de site staan.

Ervaring geschreven door Anoniem
15 april 2021
Niet de moeite waard

Niet de moeite waard!
Voor het bedrag wat je moet betalen zou je verwachten dat er een goed aanbod is (lees serieuze en veel deelnemers), maar dit valt ontzettend tegen!
In mijn geval ontving ik ook regelmatig berichten van Belgen en Duitsers. Iets waar ik niet op zit te wachten.

Daarnaast zit je ook meteen vast voor een langere periode.

Ervaring geschreven door Henk
15 april 2021
Niet doen!

Als je op Parship een abbonement afsluit wordt het automatisch verlengd met 1 maand, kosten EUR 79,90! 2 maanden niet kijken en je hebt bijna 160 euro aan je broek hangen.
Weet waar je aan begint.

Ervaring geschreven door Anoniem
10 maart 2021
Niet doen

Voordat je daadwerkelijk op de site iets kunt moet je een ellenlange vragenlijst doorlopen. De vragen uit deze lijst kun je soms helemaal niets mee. Bv; je moet (!) kiezen uit een soort vakantie maar die van mij staat er niet bij. Dan kies ik dus de bovenste uit gemak. Dit gaat regelmatig zo. Hierdoor komt er iets uit dat totaal niet klopt met de werkelijkheid. Betekent dat je je profiel zodanig invult dat je daarin uit legt dat de test recht getrokken wordt. Kortom: ze slaan de plank hier volledig mis. Of je doet het niet, maar dan blijk je iemand anders te zijn dan het profiel zegt. En als je dan ziet wat je betaalt voor deze site wordt je simpelweg keihard opgelicht. Nooit maar dan ook nooit voor deze site kiezen!

Ervaring geschreven door teleurgestelde deelnemer
10 maart 2021
Nooit reactie, garantie waardeloos

Jaar lang lid geweest van Parship en de garantie van 7 contacten is niet waargemaakt. Ik heb regelmatig berichten(>12 x) gestuurd naar voorgestelde profielen maar 1x reactie(afwijzend) teruggekregen. Kennelijk is het gebruikelijk op Parship om maar niet te reageren. De afgegeven garantie van 7 contacten is zeker niet gerealiseerd. En oh ja, opzeggen is echt moeilijk uit te vinden. En bellen kan niet vanwege 'COVID'?! Ik raad iedereen aan om geen lid te worden van Parship.

Ervaring geschreven door Harris
23 februari 2021
veel matches en leuke sfeer

Leuke sfeer op Parship en daarom ook een leuke setting om contacten op te doen. Heb binnen twee weken al veel matches om mee te chatten. Het klikt niet met iedereen even goed, maar het is wel leuk om op deze manier elkaar beter te leren kennen. daarna zie je wel wat er van komt

Ervaring geschreven door Bestolen
12 november 2020
Veel te veel geld voor te weinig resultaat

De persoonlijkheidstest is leuk, maar uiteindelijk levert de site maar zeer weinig matches op vergeleken met andere sites. Als je er bij een jaarlidmaatschap geen gebruik meer van maakt, wordt je jaarabonnement ineens stilzwijgend verlengd als je niet zelf actie hebt ondernomen om dit te voorkomen. Je betaalt dan ineens maar liefst EUR 79,90 per maand! Vanaf het moment van afschrijving komt de klantenservice je niet meer tegemoet en verwijst naar de kleine lettertjes als je 't op de dag van afschrijving wilt annuleren.

Ervaring geschreven door ik
2 november 2020
geen aanrader

Veel niet-betalende leden op de site. Lijkt alsof er veel mogelijke matches zijn maar de grote hoop kan niet eens reageren op je bericht.
Verder ook niet klantgericht. Geruisloos je abonnement verlengen (omdat je dacht je profiel afgesloten te hebben maar dat bleek niet zo te zijn.) En dan heb je ook ineens een opzegtermijn van 3 maanden dus dat is echt nog een kostelijk grapje extra.
Echt niet de moeite om voor te betalen.

Ervaring geschreven door Janine
2 november 2020
Slechte ervaring

Parship selecteert zelf welke berichten ze doorsturen, toen mijn lidmaatschap teneinde liep, kreeg ik geen meldingen meer van reacties, als ik inlogde zag ik het wel, als je ingaat op een aanbieding voor verlenging sturen ze nog wel berichten door. Datingsite voor hoog opgeleiden, gaat ook niet op, er wordt gelogen over opleiding, gezien de opbouw van zinnen en spelfouten. Ik denk dat Kees gelijk heeft.

Ervaring geschreven door TomTom
25 september 2020
leuk en professioneel

Ik heb geen andere datingsites geprobeerd. Maar voor mij springt Parship eruit omdat ik er de liefde van mijn leven heb ontmoet.

Ik heb een abonnement van 6 maanden afgesloten. Op het begin lastig om je draai te vinden en makkelijk contact te leggen. Ook de functies en hoe het allemaal werkt op de website was lastig om erin te komen. Later had ik de smaak de pakken want als je de app download is alles veel makkelijker. Verschillende contacten gelegd en uiteindelijk ook meerdere dates gehad. Ik denk dat ik wel veel geluk gehad heb met het ontmoeten van mijn vriendin, maar ik kan het iedereen aanraden. Als je eenzaam bent moet je gewoon de stap nemen om op een datingsite te gaan. Als je de liefde hebt gevonden is dat het 100% waard!!

Ervaring geschreven door Kees
25 september 2020
Scam?

Ten eerste zijn het pure geldwolven bij Parship. Kwaliteit en prijs totaal uit balans.
Vraagje hier: toen ik nog in de eerste 2 weken zat, kwamen er best wel veel profielen voorbij, nadat het abonnement definitief was geworden verdween dit, iemand hier ervaring mee?
Ik heb het vermoeden dat ze een aantal fake profielen afvuren om de interesse aan te wakkeren om een abonnement (wurgcontract) te nemen.

Ervaring geschreven door ivo
15 september 2020
zijn oplichters en geen respect

Hhad gezegd kan niet betalen was ok geen probleem laatste 2 maanden had daarvoor geen date of contact ook dat a fijn alles geregeld nu deurwaarder terwijl ik geen geld heb. Ik ga ze op alle manieren zeggen nee maar ben Christen dus vergeef ze maar ja toch. Echt niet goed.

Ervaring geschreven door Jos
27 augustus 2020
geen succes gehad

Ben zeer ervaren met datings sites. Heb er heel veel geprobeerd en parship is de slechtste ooit doe ik ben tegen gekomen. Veelste duur, automatische verlengen van je abonnement en werkelijk 0% dates in een half jaar tijd! Heb andere grote en zelfs gratis dating apps en sites gehad tijdens deze met veel meer succes. Lieve mensen trap hier niet in, dit zijn geldwolven en boeven, zonde van je geld!

Ervaring geschreven door Anna
13 augustus 2020
Geluk is kostbaar

Ik heb een nieuwe levenspartner gevonden. Na een aantal maanden kwamen we elkaar tegen op de site en zijn nu alweer 3 jaar samen! Ik gun het iedereen.

Ervaring geschreven door Gerrit
17 juli 2020
Zwendel van oplichters

Weinig aanbod, veel gelukzoekers uit andere (oostblok) landen. En die hebben natuurlijk gewoon een gratis profiel waarmee ze hetzelfde kunnen als een betaald lid. Fake profielen en mollen. De foto's van de leden blijven zelfs na betaling van € 265,- geblurd. Dus dan heb je een bak met geld betaald en kun je de dames nog niet zien. Stuur je iemand een berichtje met een smile of knipoog! Heeft ze 15 min later haar profiel verwijderd of het contact verbroken!!?? En als ik dan een smile krijg en ik reageer niet binnen een uurtje dan wordt meteen het contact verbroken. Pure zwendel!

Na minder dan een dag al gebruik gemaakt van mijn herroepingsrecht en mijn geld teruggevraagd. Ze houden glashard € 64,50 in voor 1 of ander persoonlijkheidsrapport. Pure diefstal van deze Duitse oplichters. Mensen, laat deze datingsite links liggen. Want pas op, voordat je het weet ben je 3, 4, of 500 euries armer.

Ervaring geschreven door Isa
15 juni 2020
Leuke website

Gemakkelijk contact leggen. Persoonlijkheidstest is een plus, want daardoor kunnen ze zorgen dat je gematcht wordt met andere leden die goed bij je passen.

Ervaring geschreven door Roosmarijn
23 april 2020
Moet toch een premium abonnement

- Mijn gratis lidmaatschap stelt idd niets voor. - De mannen stellen hun foto’s beschikbaar (staat geschreven..) maar deze blijven desondanks wazig voor mij. - Na een aardig geschreven en weloverwogen antwoord van mij op hun compliment is hun antwoord daarop voor mij ook weer wazig dus… blijven zij ook ergens in de lucht hangen en denken dat ik zo onbeschoft ben niet meer te reageren. Waar zijn die 7 euro extra kosten trouwens voor en waarom kan ik geen premium lidmaatschap afsluiten voor bv een maand? Parship is zeker geen nummer 1 datingsite

Ervaring geschreven door lin
18 maart 2020
Afgehaakt

De gratis proefversie biedt NIETS. Zo gauw je ook maar ergens op klikt of op een pagina wil kijken wordt je telkens naar het "sluit een premium abonnement af" gedeelte gestuurd. Het kortste lidmaatschap is 6 maanden voor 30 euro per maand. Ik wilde het even proberen maar wil geen 180 euro betalen voor een paar dates, dus ik haak af. Waardeloze site. Ik ben bang dat dit alleen maar een dure grap is als je wel zou betalen. De reacties die ik kreeg boden ook weinig hoop, mensen keken totaal niet naar mijn profiel en kreeg reacties van 0,0 matches. Van de 50 reacties was er 1 hoopvol. Op tinder heb je meer kans lijkt me

Ervaring geschreven door Anoniem
26 januari 2020
Opnieuw betalen na nieuwe aanmelding

Wat een oplichters! Ik zou dit nooit aanbevelen aan anderen als je wil opzeggen betaal je een flink bedrag voor het persoonlijkheidsrapport die wordt opgemaakt. Ik dacht na aanraden van kennissen om parship nog een tweede kans te geven,maar vond het uiteindelijk toch niks. Dus weer opgezegd. Nou moest ik voor hetzelfde persoonlijkheidsrapport weer betalen terwijl er dus geen nieuwe was opgemaakt. Stelletje boeven zijn het! Parship doe het niet!

Ervaring geschreven door Mag anoniem
29 december 2019
Prima datingsite

Prima datingsite voor volwassenen. Echter word ik wel gek van het feit dat ze iedereen maar een premium account willen aansmeren. (enerzijds logisch want dat is hun verdienmodel maar anderzijds kan het ook wel wat minder. Betaald er veel geld voor als je langdurig abonnement afsluit. Maar wat nu als je binnen 1 maand al liefde van je leven ontmoet?

Zoals elke site heeft Parship ook een addertje onder het gras die ik graag met jullie wil delen. Ik heb het geprobeerd voor één week maar ben tot de conclusie gekomen dat het niet mijn platform is. Ik heb een plicht gedaan op mijn herroepingsrecht, goed dat die er is denk je dan en wat een goede service. Wat blijkt uit de voorwaarde; je dient 129 euro te betalen voor een profielschetst wat men van je maakt. Dus deze kosten ben je gewoon kwijt....dit had ik nergens gelezen maar als ik het had geweten had ik geen premiumaccount afgesloten.

© Datingsitekiezen.nl 2022 | Onderdeel van Dik.nl | Dik B.V. | KvK 74390708 | Tesselschadestraat 155, 8023 BL Zwolle | Privacy statement