Deze site bevat affiliate links. We ontvangen mogelijk een commissie bij jouw inschrijving op een datingsite.

Vergelijk de beste datingsites & apps van 2024

Over DatingsiteKiezen

Over DatingsiteKiezen

Datingsite Kiezen biedt uitgebreide informatie over de grootste en meest betrouwbare datingsites & apps uit de Benelux. Ons doel is om de bezoeker binnen enkele klikken te laten weten waar hij de meeste kans van slagen heeft.

Met bijna 3 miljoen alleenstaanden in Nederland is het niet gek dat er in ons digitale tijdperk massaal online wordt gezocht naar een nieuwe liefde. Nieuwe datingsites schieten de afgelopen jaren dan ook als paddestoelen uit de grond. Sommige websites heel algemeen, andere sites gericht op een hele specifieke doelgroep. Als single zie je door de bomen het bos niet meer en is het lastig te bepalen welk platform aan jou wensen kan voldoen.

De wensen van singles en onze bezoekers lopen nogal uiteen. Waar de één vooral op zoek is naar een goede vriendschap is iemand anders heel serieus op zoek naar een langdurige relatie. Om het overzichtelijk te maken hebben we alle websites gecategoriseerd in een tiental categorieën.

Daarnaast zijn alle eigenschappen en specificaties per website grondig uitgezocht om zo exact aan de wensen te voldoen van de bezoeker. Er is bijvoorbeeld gekeken of er een officieel veilig daten keurmerk op de website te vinden is, of er een persoonlijke interesse test gedaan kan worden en of je direct kan chatten met andere leden.

Om het voor de bezoeker zo eenvoudig mogelijk te houden is er ook een top10 samengesteld. In het overzicht is direct te zien hoeveel reviews er zijn geplaatst en is er voor ongeduldige bezoekers de mogelijkheid direct naar de website door te klikken.


Adresgegevens

Dik B.V.
Tesselschadestraat 155
8023 BL Zwolle
Kvk: 74390708

Samenwerken? Stuur een mailtje naar info@datingsitekiezen.nl


App downloads

© Datingsitekiezen.nl 2024 | Onderdeel van Dik B.V. | KvK 74390708 | Stationsplein 3, 8011 CW te Zwolle | Privacy & Cookies