• Onafhankelijk vergelijken
  • 213 datingsites & 21 apps
  • 464 dating artikelen

Gratis datingsite

Datingsites bieden vaak een goede service and allerlei goede matchingformules. Het nadeel is echter dat deze geavanceerde websites vaak ook een geavanceerde prijs berekenen voor hun diensten. Bij veel datingsites kan de prijs zomaar oplopen tot zo’n €50 per maand. Voor velen is dit bedrag veel te hoog in hun zoektocht naar de liefde. Daarom hebben we hieronder een overzicht van alle datingsites die hun diensten gratis aanbieden.

lexa homepagina

Lexa

De website lexa.nl is al jarenlang één van de grootste datingsites in Nederland. Met tienduizenden leden van diverse leeftijden is de website is al meerdere malen uitgeroepen tot de meest betrouwbare dating website van het land. Je kunt bij Lexa terecht voor een vriendschap, relatie of een date. Lees meer »

Bezoek Lexa »
1
Bekijk MetJou

MetJou

MetJou is een snelgroeiende algemene dating website met veel nieuwe leden per dag. Het zijn mannen en vrouwen die net als jij op zoek zijn naar een leuke date of de man of vrouw van hun dromen. Het contact leggen gaat op MetJou.nl met een leuke en eenvoudige chat mogelijkheid. Lees meer »

Bezoek MetJou »
2
Bekijk Cupify

Cupify

Cupify is een nieuw initiatief van Safe Dating Networks, een organisatie die in Nederland en Belgie al meer dan 100 succesvolle datingsites hebben neergezet. Enkele bekende datingsites zijn maatjemeer-match.nl, alleenstaande-mamas.nl en seniorengeluk.nl. Elke website richt zich op een specifieke doelgroep, in dit geval mensen die op zoek zijn naar een complete datingsite met een klein prijskaartje. Lees meer »

Bezoek Cupify »
3
Bekijk 50liefde

50liefde

Speciaal gericht op 50 plussers, maakt 50liefde.nl indruk met een frisse layout met grote knoppen. Een gebruiksvriendelijke website die goed te bedienen is voor mensen op leeftijd. De website geeft aan dat de succesratio voor het vinden van een partner 1 op 3 is. De website is erg toegankelijk en biedt ook ondersteuning in de vorm van tips tijdens het daten. Lees meer »

Bezoek 50liefde »
4
Bekijk be2

be2

Be2 is een datingwebsite die makkelijk, betrouwbaar en succesvol is. De website geeft zelf aan dat het meer onder relatiebemiddeling dan onder een datingwebsite valt aangezien men personen aan elkaar voorstelt die echt bij elkaar passen. Door een persoonlijkheidstest kan men je matchen aan gelijkgestemde personen. Lees meer »

Bezoek be2 »
5
Bekijk Pepper

Pepper

Bij Pepper kun je snel en gemakkelijk in contact komen met andere mensen. De website geeft aan betrouwbaar te zijn en dat alle inschrijvingen handmatig worden gecontroleerd. De mensen die staan ingeschreven bij Pepper zijn nieuwsgierig en ondernemend en zijn vastberaden het online dating avontuur tot een succes te maken. Lees meer »

Bezoek Pepper »
6
Bekijk HappyPancake

HappyPancake

HappyPancake bestaat sinds februari 2018 in Nederland, maar is in Zweden en Finland razend populair. Daar bestaat de datingwebsite al sinds 2007. HappyPancake richt zich op mannen en vrouwen die op zoek zijn naar gratis online dating. Bovendien staat veiligheid bij HappyPancake voorop. Lees meer »

Bezoek HappyPancake »
7
Bekijk Badoo

Badoo

Badoo is een grote, internationale datingsite waar de meeste mensen zich inschrijven om nieuwe vrienden te maken. Toch is het ook mogelijk om via deze website een nieuwe liefde te gaan vinden. Aangezien er erg veel leden zijn zul je makkelijk en snel in contact met mensen kunnen komen. Lees meer »

Bezoek Badoo »
8
Bekijk NLdate

NLdate

Gratis mensen ontmoeten uit heel Nederland doe je bij NLdate.nl! Registreren kan met een mailadres of je met je Facebook account. Zoals de website zelf meerdere malen aangeeft op de website zitten er geen kosten verbonden tijdens het daten of chatten op de website. Ook geen ellenlange inschrijf formulier maar een kort formuliertje waarbij je aangeeft wat je geaardheid is en waarna je op zoek bent. Lees meer »

Bezoek NLdate »
9
Bekijk SinglesPlace

SinglesPlace

De dating website SinglesPlace.nl is een site voor serieuze singles. De belangrijkste eigenschap van dit unieke dating platform wordt op de homepagina meteen duidelijk gemaakt. Zowel het aanmelden als het gebruik van alle functionaliteiten is namelijk 100% gratis. Lees meer »

Bezoek SinglesPlace »
10

Welke datingsite kies jij?

uitgelichte website

Recent toegevoegd

Lexa

Wetime.be

Vriendschap
© Datingsite Kiezen 2019 | Onderdeel van Dik.nl | Dik B.V. | KvK 74390708 | Hanzeplein 11, 8017 JD Zwolle | Privacy statement