Deze site bevat affiliate links. We ontvangen mogelijk een commissie bij jouw inschrijving op een datingsite.

Vergelijk de beste datingsites & apps van 2024

Victoria Milan dating app review

Victoria Milan
Probeer Victoria Milan gratis

Laatst bijgewerkt: 11 november 2022

Is de sleur in je bestaande relatie gekropen? Heb je zin in wat meer spanning en opwinding in je seksleven? Dan is het tijd om Victoria Milan te downloaden, een van de populairste overspelapps ter wereld. Nadat je een eigen profiel aangemaakt hebt, kun je met behulp van de zoekmachine op zoek gaan naar andere gebruikers voor een buitenechtelijke avontuurtje. Dankzij de privacyopties van de app kun je dat bovendien zo discreet en anoniem mogelijk doen.

Je kunt snel en makkelijk een gratis account aanmaken, waarmee je alvast kunt rondkijken op de app. Als je met andere gebruikers in contact wilt komen, zul je wel een premium abonnement moeten aankopen.

Waarom kies je voor Victoria Milan?
 • Eenvoudig inschrijfproces
 • Geavanceerde zoekfilters
 • Veel privacyopties
Schrijf je gratis in bij Victoria Milan

Inschrijven

Downloaden

Om met Victoria Milan aan de slag te kunnen, moet je de app uiteraard eerst op je smartphone installeren. Je kunt de app in je store vinden door te zoeken op ‘Victoria Milan’. Nadat je de app vervolgens gedownload hebt, kun je de app openen om aan je avontuur te beginnen.

blank blank

Registreren

Op het openingsscherm van de app zie je meteen enkele mogelijkheden. Zo kun je helemaal onderaan de taal van de app wijzigen via de knop Taal selecteren. De taal zal normaal al in het Nederlands staan, maar als dat niet het geval is, kun je dat met een klik op de toets eenvoudig aanpassen.

Ook heb je hier de keuze tussen Account aanmaken en Inloggen. We gaan ervan uit dat je nieuw bent hier en dus nog een account moet aanmaken. Hiervoor klik je op de button Account aanmaken. In een paar eenvoudige stappen zul je vervolgens het inschrijfproces doorlopen. Binnen enkele minuten kun je al gebruikmaken van je account.

blank

Eerst geef je je geslacht op, je relatiestatus en het geslacht waarin je interesse hebt. Hierna vul je nog je e-mailadres in en vink je aan dat je akkoord gaat met de gebruikersvoorwaarden van de app en of je exclusieve e-mails wilt ontvangen. Nadat je op Doorgaan geklikt hebt, moet je nog een gebruikersnaam en een wachtwoord kiezen en je geboortedatum opgeven.

blank blank blank

Gegevens aanvullen

Vervolgens ga je meteen door naar het aanvullen van je profiel. Zo kun je nu aangeven naar wat je precies op zoekt bent: iets voor de korte of lange termijn, alles wat je opwindt, of wil je gewoon rondkijken. Je kunt ook selecteren wat je opwindt, zoals een atletisch lijf, intelligentie of piercings.

Daarna heb je ook de mogelijkheid om je uiterlijke kenmerken, zoals je lengte, je lichaamstype of je haarkleur, op te geven. In een volgend scherm kun je ook nog je locatie invoeren.

blank

Tot slot kun je nog een profielfoto uploaden om meer aandacht te krijgen. Als je anoniem wenst te blijven, kun je de Anonymizer-tools gebruiken. Hiermee kun je je foto’s wazig maken of er een masker overheen plaatsen. Omdat het niet verplicht is om foto’s aan je profiel toe te voegen, kun je deze stap ook gewoon overslaan. Hou er wel rekening mee dat je zonder profielfoto geen premium abonnement kunt afsluiten.

Profiel vervolledigen

Nadat je bovenstaande stappen voltooid hebt, krijg je toegang tot de app en kun je eigenlijk aan de slag. Hoewel je tijdens het inschrijfproces al enkele persoonlijke gegevens ingevuld hebt, zul je merken dat je nog meer informatie aan je profiel kunt toevoegen. Dit is uiteraard niet verplicht, maar kan je wel helpen om meer bezoekers en reacties te ontvangen. Je profiel aanvullen doe je door in het menu linksboven op je gebruikersnaam te klikken.

Hier kun je nu nog enkele bijkomende velden invullen over je levensstijl, je achtergrond, je persoonlijkheid, je interesses en je zoektocht op deze app. Ook kun je een persoonlijk tekstje schrijven om jezelf voor te stellen. Als je alle gewenste informatie aan je profiel toegevoegd hebt, vergeet dan niet onderaan op Sla op te klikken om je aanpassingen te bewaren.

Onder je profielnaam heb je tot slot de mogelijkheid om je account te verifiëren via sms of via foto. Je krijgt dan een blauw vinkje naast je naam en andere gebruikers weten op die manier dat je echt bent. Dit zorgt ervoor dat ze sneller contact zullen durven leggen.

Aan de hand van een balk zie je onder je naam eveneens je populariteitsscore. Door hierop te klikken, ontdek je wat je nog aan je profiel kunt wijzigen om meer bezoekers en reacties te krijgen en dus populairder te worden.

blank blank


Voor wie is Victoria Milan?

Ben je op zoek naar een duurzame romantische relatie, dan ben je bij Victoria Milan niet aan het juiste adres. Deze app is immers een van de populairste overspelapps ter wereld en richt zich op getrouwde mensen en mensen in een relatie die op zoek zijn naar een leuke flirt, een spannende date of een buitenechtelijke affaire. Victoria Milan heeft een heleboel privacyopties zodat je in alle discretie gebruik kunt maken van de app en een leuk avontuurtje kunt beleven.


Gebruik van de app

Victoria Milan is een gebruiksvriendelijke datingapp met heel wat mogelijkheden om op een laagdrempelige en discrete manier een interessante match te vinden. Het design en de lay-out van de app zijn bovendien erg overzichtelijk, waardoor het niet lang duurt voor de app vertrouwd aanvoelt. Zo zie je op de homepagina, die ook meteen de zoekpagina is, slechts enkele buttons in beeld:

 • via het menu linksboven (de drie liggende streepjes) kun je je profiel aanpassen, je berichten en je meldingen raadplegen en je instellingen beheren,
 • met de drie schuifbalkjes rechtsboven kun je je zoekfilters instellen, zodat je in het resultatenoverzicht alleen leden te zien krijgt die aan je voorkeuren en wensen voldoen,
 • onderaan heb je tot slot drie buttons waarmee je kunt instellen hoe je de leden uit het overzicht te zien krijgt: nieuw, online en favorieten.

We gaan hieronder dieper in op al deze opties en mogelijkheden.


Hoe ontmoet je anderen op Victoria Milan?

Profielen zoeken

Victoria Milan is een simplistische datingapp met een eerder traditionele insteek. Dat betekent dat je dan ook geen automatisch matchingsysteem op basis van je persoonlijkheid en je interesses hoeft te verwachten. Op deze datingapp ga je daarentegen volledig zelf op zoek naar profielen die je aanspreken, aan de hand van door jou ingestelde zoekfilters. Dit doe je door linksboven in het hoofdmenu de pagina Zoek te openen of door rechtsboven op de drie schuifbalkjes te klikken om meteen je zoekfilters in te stellen.

Je kunt verschillende filters aanduiden, zoals leeftijd, locatie, uiterlijke kenmerken en persoonlijkheid. Op deze manier kun je je zoekopdracht erg specifiek maken en is de kans groter dat je iemand vindt die bij je past. Nadat je onderaan op Zoek geklikt hebt, wordt de lijst met profielen automatisch geüpdatet. Je zult nu alleen nog profielen te zien krijgen die voldoen aan je ingevoerde criteria. Met behulp van de drie buttons onderaan (nieuw, online en favorieten) kun je de getoonde profielen vervolgens sorteren.

blank blank

Per profiel zie je in het overzicht steeds de gebruikersnaam, de leeftijd en de locatie van de gebruiker. Ook heb je met behulp van de sneltoetsen de mogelijkheid om de gebruiker aan je favorieten toe te voegen of al meteen een berichtje te sturen. Wil je toch eerst nog meer informatie over de persoon in kwestie lezen? Klik dan op de profielfoto van de gebruiker in kwestie om het profiel te openen en bijkomende gegevens te ontdekken.

Profiel op Victoria Milan

Zoals je eerder zag, is het mogelijk om vrij veel persoonlijke informatie aan je profiel op Victoria Milan toe te voegen. Aangezien er veel mannen en vrouwen in een relatie gebruikmaken van deze app, verschilt het echter per gebruiker hoe compleet een profielpagina is. Sommige lezen kiezen er immers voor om anoniem op deze app aanwezig te zijn.

Toch bevatten alle profielen dezelfde basiselementen:

Persoonlijke informatie

Bovenaan een profiel zie je een of meerdere foto’s en enkele basisgegevens zoals de woonplaats, de leeftijd, de lengte en het gewicht van de gebruiker. Als je naar onder scrolt, ontdek je meer informatie, zoals het beroep, de opleiding, de interesses en de persoonlijkheid van de persoon in kwestie. Ook lees je hier wat de gebruiker zoekt op deze app. Op die manier weet je meteen of jullie dezelfde verwachtingen hebben.

Contact leggen

Ben je onder de indruk van wat je ziet? Dan kun je misschien contact proberen te leggen met de gebruiker in kwestie. Hiervoor heb je bovenaan het profiel enkele mogelijkheden in de vorm van actieknoppen. Je kunt een profiel liken met het hartje waarmee de gebruiker aan je favorieten toegevoegd wordt. Je lijstje met favoriete gebruikers kun je bekijken via het menu linksboven. Op deze manier kun je al je favorieten later snel en makkelijk terugvinden op één centrale plaats.

Met de knop van de tekstballon kun je meteen een persoonlijk berichtje sturen. Om van deze optie gebruik te kunnen maken, heb je wel een premium abonnement nodig. Ook kun je de persoon in kwestie plezieren met een virtueel cadeau; ook deze functie is enkel beschikbaar voor leden met een premium lidmaatschap.

blank


Andere functies

Naast de zoekfunctie vind je op Victoria Milan nog enkele andere functies terug, die je allemaal kunt raadplegen via het menu linksboven. We zetten hieronder alle mogelijkheden op een rijtje:

Berichten

Je berichten van en naar andere leden komen in je inbox terecht, die je kunt terugvinden onder de knop Berichten. Je gesprekken zijn hier per lid netjes onder elkaar gerangschikt en je kunt deze sorteren op alle, ongelezen of online.

Zoals eerder gezegd is deze functie enkel voor premium leden beschikbaar. Als gebruiker met een gratis profiel kun je immers zelf geen berichten sturen of lezen.

Meldingen

Onder de knop Meldingen vind je een verzameling van verschillende functies. Zo kun je hier ontdekken wie je profiel onlangs bezocht heeft. Met een premium abonnement kun je bovendien ook je ontvangen en verzonden cadeaus bekijken en zien welke leden je een knipoog gegeven hebben en je aan hun favorieten toegevoegd hebben. Dat kan nuttige info zijn, want je weet bijna zeker dat deze leden interesse in je hebben. Hierdoor is het makkelijker om vervolgens contact te leggen.

Mijn foto’s

Via de button Mijn foto’s kun je de foto’s op je profiel beheren. Je kunt zo vaak foto’s toevoegen en verwijderen als je zelf wilt. Hoewel het niet verplicht is om foto’s te uploaden, zal het je kansen op succes op deze app vergroten.


Kosten

Gratis registreren

Je kunt Victoria Milan gratis downloaden in je store en je daarna ook volledig gratis inschrijven op de app. Als gratis lid kun je vervolgens je profiel vervolledigen, andere gebruikers zoeken met behulp van de zoekfilters en ze toevoegen aan je favorieten. Om ook daadwerkelijk met andere gebruikers in contact te komen, kun je je account upgraden naar premium.

Premium lidmaatschap

Met een premium lidmaatschap kun je immers gebruikmaken van alle functionaliteiten van Victoria Milan. Zo kun je onbeperkt berichten lezen en versturen, bekijken wie je profiel bezocht heeft en je een knipoog gegeven heeft. Ook kun je cadeau’s verzenden naar en ontvangen van andere leden.

blank

Je kunt een abonnement afsluiten voor drie, zes of twaalf maanden. De actuele prijzen vind je hieronder:

 • 3 maanden: €30 per maand, totaal €89,99
 • 6 maanden: €20 per maand, totaal €119,99
 • 12 maanden: €15 per maand: totaal €179,99

Betalen

Aankopen in de app kun je betalen via GooglePlay of iTunes. Hou er rekening mee dat het gekozen abonnement automatisch opnieuw verlengd zal worden voor dezelfde periode aan dezelfde prijs. Als je dit wilt voorkomen, moet je je abonnement handmatig opzeggen in je store en dat minstens 24 uur voordat je huidige abonnement verloopt.

Premium PLUS

Als je al een premium abonnement hebt, kun je vervolgens heel makkelijk upgraden naar een premium PLUS lidmaatschap. Door zo’n abonnement aan te kopen, geef je alle gratis leden de mogelijkheid om ook met jou te chatten. Aangezien gratis leden zelf geen berichten kunnen lezen of versturen, kan deze optie heel handig zijn. Zo kun je immers met alle interessante profielen die je op de app tegenkomt, in contact komen.


Uitschrijven

Ben je niet zeker of je Victoria Milan nog langer wilt gebruiken? Dan heb je twee mogelijkheden: je kunt je account deactiveren of verwijderen. Je vindt beide opties door via het hoofdmenu naar Instellingen te gaan en onderaan op Deactiveer uw profiel te klikken.

blank

Account deactiveren

Als je Victoria Milan een tijdje niet wilt gebruiken, kun je je account beter deactiveren. Je profiel zal dan tijdelijk onzichtbaar zijn op de app, maar je gegevens worden veilig bewaard. Je kunt op een later moment gewoon opnieuw inloggen en verdergaan waar je gebleven bent.

blank

Account verwijderen

Wil je liever niet meer terugkeren naar de app? Dan kun je je account ook volledig verwijderen. Je verliest zo alle gegevens en gesprekken met je matches en je kunt deze actie niet ongedaan maken. Als je in de toekomst opnieuw een account op Victoria Milan wilt aanmaken, zul je dit bovendien met een ander e-mailadres moeten doen, want je huidige adres zal geblokkeerd worden door de app.

blank


Conclusie

Victoria Milan is de ideale datingapp voor iedereen die op zoek is naar een buitenechtelijk avontuurtje of affaire. Met behulp van de geavanceerde zoekfilters kun je snel en makkelijk zoeken naar je ideale match. Dankzij de vele privacyopties van de app kun je bovendien zo discreet en anoniem blijven als je zelf wilt.

De mogelijkheden als gratis lid zijn echter beperkt. Als je gebruik wilt maken van alle functies en dus ook daadwerkelijk met andere leden in contact wilt komen, moet je een betalend lidmaatschap aanschaffen.


Download de Victoria Milan app


Plus & minpunten

Pluspunten:
 • Eenvoudig inschrijfproces
 • Geavanceerde zoekfilters
 • Veel privacyopties
Minpunten:
 • Weinig mogelijkheden met een gratis profiel
Probeer Victoria Milan gratis
foto auteur Robin de Boer
Dit artikel is geschreven door Robin de Boer

Dating coach Robin is al jarenlang blogger voor Datingsitekiezen.nl. Getrouwd met een leuke man die ze heeft ontmoet via een datingsite. Een creatieve veelvraat die gek is op schrijven, ontwerpen en tekenen. LinkedIn

© Datingsitekiezen.nl 2024 | Onderdeel van Dik B.V. | KvK 74390708 | Stationsplein 3, 8011 CW te Zwolle | Privacy & Cookies