• Onafhankelijk vergelijken
  • Totaal 213 datingsites
  • Altijd een site die bij je past

Datingsites voor Jongeren

Als je als jongere op zoek bent naar een relatie is het niet altijd makkelijk om een geschikte partner te vinden. Internet kan hier uitkomst in bieden, maar het aanbod wat je op de doorsnee datingsites tegenkomt is meestal 30 jaar of ouder. In het onderstaande overzicht staan websites die specifiek op jongeren gericht zijn. Hierdoor ben je er van verzekerd dat je leeftijdsgenoten ontmoet wat het een stuk makkelijker maakt om contact op te nemen.

Bekijk Pepper

Pepper

Bij Pepper kun je snel en gemakkelijk in contact komen met andere mensen. De website geeft aan betrouwbaar te zijn en dat alle inschrijvingen handmatig worden gecontroleerd. De mensen die staan ingeschreven bij Pepper zijn nieuwsgierig en ondernemend en zijn vastberaden het online dating avontuur tot een succes te maken. Lees meer »

Bezoek Pepper »
1
Bekijk Badoo

Badoo

Badoo is een zeer handige datingsite en app waar je andere jongeren kunt ontmoeten. Oorspronkelijk is de website opgezet als website om vrienden te maken, maar tegenwoordig wordt deze site ook veel gebruikt voor jongeren om een relatie of date te vinden. Badoo is in Nederland erg populair en heeft wereldwijd zelfs meer dan 300 miljoen leden. Lees meer »

Bezoek Badoo »
2
Bekijk Tindl

Tindl

Deze datingsite lijkt qua opzet best wel veel op de bekende datingapp Tinder. Tindl is echter vooral op Nederland gericht en in plaats van een app, bedien je Tindl via de website. Inschrijven is gratis en met een account heb je toegang tot een aantal leuke functies. Lees meer »

Bezoek Tindl »
3
Bekijk Love.nl

Love.nl

Love.nl is een nieuwe datingsite met een vernieuwend systeem waarbij chatten een belangrijke functie heeft. De site richt zich voornamelijk op het ontmoeten van nieuwe mensen door middel van een uitgebreid matchingssysteem. Door jouw interesses duidelijk te vermelden in je profiel, kan de datingsite jou koppelen aan mensen met dezelfde interesses.  Lees meer »

Bezoek Love.nl »
4

Welke datingsite kies jij?

uitgelichte website

Recent toegevoegd

LOVOO

Wetime.be

Vriendschap
LOVOO

Cupify

Algemeen
© Datingsite Kiezen 2019 | Onderdeel van Dik.nl | KvK 01180833 | Herestraat 106, 9711 LM Groningen | Privacy statement