• Onafhankelijk vergelijken
  • 212 datingsites & 21 apps
  • 462 dating artikelen

Datingsites voor Jongeren

Als je als jongere op zoek bent naar een relatie is het niet altijd makkelijk om een geschikte partner te vinden. Internet kan hier uitkomst in bieden, maar het aanbod wat je op de doorsnee datingsites tegenkomt is meestal 30 jaar of ouder. In het onderstaande overzicht staan websites die specifiek op jongeren gericht zijn. Hierdoor ben je er van verzekerd dat je leeftijdsgenoten ontmoet wat het een stuk makkelijker maakt om contact op te nemen.

Bekijk Pepper

Pepper

Bij Pepper kun je snel en gemakkelijk in contact komen met andere mensen. De website geeft aan betrouwbaar te zijn en dat alle inschrijvingen handmatig worden gecontroleerd. De mensen die staan ingeschreven bij Pepper zijn nieuwsgierig en ondernemend en zijn vastberaden het online dating avontuur tot een succes te maken. Lees meer »

Bezoek Pepper »
1
lexa homepagina

Lexa

De website lexa.nl is al jarenlang één van de grootste datingsites in Nederland. Met tienduizenden leden van diverse leeftijden is de website is al meerdere malen uitgeroepen tot de meest betrouwbare dating website van het land. Je kunt bij Lexa terecht voor een vriendschap, relatie of een date. Lees meer »

Bezoek Lexa »
2
Bekijk Badoo

Badoo

Badoo is een zeer handige datingsite en app waar je andere jongeren kunt ontmoeten. Oorspronkelijk is de website opgezet als website om vrienden te maken, maar tegenwoordig wordt deze site ook veel gebruikt voor jongeren om een relatie of date te vinden. Badoo is in Nederland erg populair en heeft wereldwijd zelfs meer dan 300 miljoen leden. Lees meer » Lees meer »

Bezoek Badoo »
3
Bekijk Relatieplanet

Relatieplanet

Datingsite van alle leeftijden. Van jong tot oud kun je terecht bij één van de populairste datingsites in de benelux. Lees meer »

Bezoek Relatieplanet »
4
Bekijk MetJou

MetJou

Op de jongeren datingsite MetJou kom je snel in contact met leeftijdsgenoten voor een leuke date. Heel laagdrempelig om je in te schrijven en snel chatten met andere leden. Lees meer »

Bezoek MetJou »
5
Bekijk Tindl

Tindl

Deze datingsite lijkt qua opzet best wel veel op de bekende datingapp Tinder. Tindl is echter vooral op Nederland gericht en in plaats van een app, bedien je Tindl via de website. Inschrijven is gratis en met een account heb je toegang tot een aantal leuke functies. Lees meer » Lees meer »

Bezoek Tindl »
6

Welke datingsite kies jij?

uitgelichte website

Recent toegevoegd

Cupify

Wetime.be

Vriendschap
© Datingsite Kiezen 2019 | Onderdeel van Dik.nl | Dik B.V. | KvK 74390708 | Hanzeplein 11, 8017 JD Zwolle | Privacy statement