Deze site bevat affiliate links. We ontvangen mogelijk een commissie bij jouw inschrijving op een datingsite.

Vergelijk de beste datingsites & apps van 2024

4 beste datingsites voor swingers

Swingers
4 beste datingsites voor swingers

Laatst bijgewerkt: 5 juli 2022

Wilt u samen met uw partner actief gaan swingen en zoekt u een geschikte website voor het vinden van gelijkgestemden? In dit artikel bespreken we de beste drie dating websites voor swingers. Op de onderstaande websites kunt u eenvoudig partners vinden die open staan voor partnerruil, thuiscontacten, parenclubs of georganiseerde swinger feesten of avonden.


NovaMoraBezoek NovaMora

Voor de ervaren swinger is er de website NovaMora. Je vindt hier eenvoudig andere koppels voor sexcontact en partnerruil zonder al teveel poespas. Snel registreren en simpel contact. Er zijn maar weinig contact mogelijkheden en alles is gericht op het zo snel mogelijk afspreken. Dit heeft zo zijn voordelen als je geen zin hebt om een uitgebreid profiel aan te maken of urenlang te zoeken naar een leuk stelletje. Vandaar dat volgens ons de website novamora eerste staat in de top drie!

Pluspunten
  • Erg populair onder swingers
  • Uitgebreid profiel
  • Zowel voor stellen als singles
Minpunten
  Bezoek NovaMora

  RegioSwingersBezoek RegioSwingers

  Een andere bekende website is de dating website RegioSwingers.nl. De website heeft een enorme stormloop gehad nadat de website is gebruikt bij de TV serie Nieuwe Buren en is sindsdien de site met de meeste leden. Het overgrote deel op de website is op zoek naar erotisch contact naast het huwelijk of relatie. De website begeleid je goed tijdens de aanmelding en je kunt snel aan de slag met je profiel. Voor beginners is de website een aangename manier om kennis te maken met de swingerswereld. Contact kun je leggen door te flirten bij de profielen of een bericht achter te laten. Ook kun je op de website eenvoudig scrollen door foto's van leden middels de zogenoemde fotozapper. Je kiest hier per foto direct of je contact wilt leggen of door wilt gaan naar de volgende foto. Deze tool is erg handig en wordt veel gebruikt omdat je alleen profielen ziet met foto.

  Pluspunten
   • Makkelijk mensen in de buurt zoeken
   • Eenvoudig online flirten (ijsbrekers)
   • Fotozapper is leuk om doorheen te scrollen
  Minpunten
   Bezoek RegioSwingers

   Ondeugend DatenBezoek Ondeugend Daten

   De derde aanrader is de website Ondeugend Daten. Vooral het matching systeem is een groot voordeel bij dit platform. Je vult namelijk in welke wensen en seksuele voorkeuren je hebt en waar je grenzen liggen. De pagina schotelt je vervolgens een aantal matches voor. We horen dan ook veel positieve geluiden over de snelheid waarmee je de juiste contacten hebt gevonden via ondeugend daten. Ook het favorieten gedeelte is een goede toevoeging. Je kunt heel eenvoudig de profielen die je eerder hebt bezocht opslaan en dat bespaart je een hoop tijd als je op een later moment terugkomt op de site. De website heeft wel een stuk minder leden als regioswingers maar is zeker het proberen waard.

   Pluspunten
    • Erotisch daten (ook anoniem mogelijk)
    • Favoriete profielen opslaan
   Minpunten
    • Minder bekend
   Bezoek Ondeugend Daten

   SDC Swingers Date ClubBezoek SDC Swingers Date Club

   SDC is een welbekende datingsite voor swingers die zich uniek maakt door zijn grote, hechte community en praktische benadering tot swingen. Dit merk je aan alles. Als je rondkijkt op de website zie je al snel dat Swingers Date Club veel meer is dan alleen een datingsite om te swingen. Vanuit SDC worden er bijvoorbeeld jaarlijks diverse swingers parties en swingers reizen georganiseerd.

   Pluspunten
    • Internationaal erg groot succes
    • Aanbod aan swinger parties en reizen
   Minpunten
    • Nog niet heel veel Nederlandse leden
   Bezoek SDC Swingers Date Club

   foto auteur Robin de Boer
   Dit artikel is geschreven door Robin de Boer

   Dating coach Robin is al jarenlang blogger voor Datingsitekiezen.nl. Getrouwd met een leuke man die ze heeft ontmoet via een datingsite. Een creatieve veelvraat die gek is op schrijven, ontwerpen en tekenen. LinkedIn

   © Datingsitekiezen.nl 2024 | Onderdeel van Dik B.V. | KvK 74390708 | Stationsplein 3, 8011 CW te Zwolle | Privacy & Cookies