Deze site bevat affiliate links. We ontvangen mogelijk een commissie bij jouw inschrijving op een datingsite.

Vergelijk de beste datingsites & apps van 2023

SDC Swingers Date Club datingsite review

SDC Swingers Date Club
Probeer SDC Swingers Date Club gratis

Laatst bijgewerkt: 2 januari 2023

SDC is een welbekende datingsite voor swingers die zich uniek maakt door zijn grote, hechte community en praktische benadering tot swingen. Dit merk je aan alles. Als je rondkijkt op de website zie je al snel dat Swingers Date Club veel meer is dan alleen een datingsite om te swingen. Vanuit SDC worden er bijvoorbeeld jaarlijks diverse swingers parties en swingers reizen georganiseerd.

Waarom kies je voor SDC Swingers Date Club?
 • Grote en hechte community
 • Minder duur dan andere swinger-sites
 • Leuke extra functies
Schrijf je gratis in bij SDC Swingers Date Club

Inschrijven

Inschrijven bij SDC is gemakkelijk en laagdrempelig. Daarnaast kun je de eerste 7 dagen gratis gebruik maken van de website, dus is het erg prettig dat je niet meteen gedwongen wordt om te betalen. Bij het inschrijven op de website merk je al direct dat de community achter SDC de website drijft. Door je aan te sluiten bij deze community, word je onderdeel van een wereldwijd netwerk met miljoenen leden overal ter wereld.

In het inschrijfformulier wordt onder andere gevraagd of je een stel/vrouw/man bent en in welke woonplaats je woonachtig bent. Hierna dien je akkoord te gaan met de voorwaarden en verwerking van je data volgens de AVG wet. Hierna kun je je profiel aanvullen:

 • Titel
 • Omschrijving; met een titel en omschrijving personaliseer je je profiel
 • Swing status; Geef aan of je soft/vol swap wilt met specificaties
 • Op zoek naar; hier vul je in naar welke specificaties je op zoek bent
 • Spreektaal; je kunt ook in contact komen met internationale leden/stellen
 • Persoonbeschrijving; hier kun je per persoon gegevens zoals haarkleur, gewicht, tatoeages, sexualiteit, fetishes etc. doorgeven

Bij SDC begrijpen het swingen als één van de beste, en weten middels een aantal vragen een zeer goed profiel voor je samen te stellen waarmee je gemakkelijk kunt matchen met andere gebruikers op de datingsite. Je kunt onder andere direct invullen wat je (relatie)status is, waar je naar op zoek bent, of je thuis kunt ontvangen en welke fetishes jou aanspreken.

Om je volledige profiel in te vullen, ben je wel wat tijd kwijt. Gelukkig heb je ook de mogelijkheid om je profiel later aan te vullen. Daarnaast zijn de meeste velden niet verplicht, maar wordt er wel geadviseerd om deze in te vullen. Door meer informatie te geven, kan de website je beter matches aan andere swingers.


Functies

Nadat  je je inschrijving hebt voltooid kun je gaan rondkijken op de website. Qua functies is er ontzettend veel te ontdekken. Er is veel te doen op de website en het wordt je gemakkelijk gemaakt om contact te zoeken.

Evenementen, parties en reizen

Als je bent ingelogd zie je als eerste parties die georganiseerd worden door leden van de site. De meeste van deze feesten trekken 0-20 mensen. Ook is er informatie te vinden over grotere evenementen. Je kunt onder andere bekijken welke andere bezoekers deze evenementen gaan bezoeken en eventueel van te voren al contact met elkaar zoeken. Door je afstand aan te passen, kun je ook op zoek gaan naar feesten buiten jouw regio of land.

Ontdekken

Onder het kopje ‘ontdekken‘ kun je gemakkelijk in contact komen met andere swingers. Zo kun je bladeren door alle profielen op de website en direct contact opnemen. Ook kun je bijvoorbeeld gebruik maken van de speeddate functie. Hiermee kun je in korte tijd kennismaken met meerdere profielen.

Hieronder zie je alle profielen die met jouw wensen matchen. Hier kun je direct contact zoeken middels het versturen van een bericht of “stootje” om het ijs te breken. Als gebruiker heb je zelf de keuze hoe openbaar je gegevens zijn op de site. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om alleen mensen die zelf een profielfoto hebben geupload toegang te geven tot je profiel.

Validaties

Door het grote aantal nepprofielen op datingsites is SDC begonnen met een manier om profielen te valideren door leden. Bij validaties kun je gemakkelijk zien welke leden gevalideerd zijn door anderen en hoe de ervaring met deze persoon of stel is geweest. Een prettige functie die ervoor zorgt dat je net iets geruster kan zijn wanneer je met iemand afspreekt.

Chatbox

De algemene chatbox van SDC is een goed startpunt om nieuwe mensen te leren kennen. Op een laagdrempelige manier kun je berichten uitwisselen met andere swingers in Nederland. Doorgaans zijn er tussen de 30 tot 200 Nederlandse gebruikers online in de chatroom.

Bij je profiel heb je ook de mogelijkheid om te zien wie je profiel bekeken heeft en om je contacten, chats en groepen te beheren.

Voyeur

Een andere leuke functie op Swingers Date Club is de Voyeur-functie, waarmee je gratis mee kunt kijken met andere gebruikers die uitzenden via hun webcam, of zelf kunt kiezen om uit te zenden via je webcam. Hiernaast is er nog de speeddating-functie, waar je gemakkelijk en snel je profiel kunt uitlichten om sneller in contact te komen.

Het community gevoel van SDC uit zich ook in het kunnen aanmaken van verschillende groepen, en het gemakkelijk kunnen browsen door parties en reizen die georganiseerd worden door andere gebruikers van de website.


Doelgroep

De doelgroep waar SDC zich met deze datingsite op richt is de swingers community: stellen en alleenstaanden die ervoor open staan om andere alleenstaanden of stellen te ontmoeten voor seks en intimiteit. Dat kan door het maken van privé afspraakjes via de website, maar ook door je in te schrijven voor evenementen, parties en reizen op de website.


Klantenservice

SDC is een van de makkelijkste datingsites met betrekking tot de klantenservice. De initiatiefnemers en moderators zitten namelijk zelf ook op SDC en zijn meestal wel online. Je kunt bij vragen dus gewoon contact opnemen met het supportaccount of (over vragen m.b.t. je abonnement of betaling) met financiële support. Ook via de telefoon kun je (weliswaar in het Engels) support krijgen. Er is tevens een Nederlandse KVK inschrijving en een postadres in Nederland. Zie onderstaand de contactgegevens:

tel : +1 866 417 9956
e-mail: helpdesk@sdc.com

SDC Ventures LTD
’t woud 45 A
3232LN Brielle
KVK: 66346185


Kosten

blank

SDC vraagt niet de hoofdprijs voor gebruik van de website, en dat is dan ook een belangrijk onderdeel van hun succes. Je hebt tevens de mogelijkheid om na je registratie 7 dagen gebruik te maken van de website met een “proef-account”. Hiermee heb je niet toegang tot alle functies, maar kun je wel je eerste contacten leggen.

 • SDC Lifetime Lidmaatschap – Eenmalig €250
 • SDC Full Member 1 maand – €29,95 (€29,95 per maand)
 • SDC Full Member 3 maanden – €59,95 (€19,98 per maand)
 • SDC Full Member 6 maanden – €99,95 (€16,66 per maand)
 • SDC Full Member 12 maanden – €149,95 (€12,50 per maand)

In de praktijk zijn er ook vaak acties waarmee je je lidmaatschap bijvoorbeeld gratis kunt verdubbelen.


Onze ervaringen met SDC Swingers Date Club

Pluspunten:
 • Grote en hechte community
 • Minder duur dan andere swinger-sites
 • Leuke extra functies
Minpunten:
  Probeer SDC Swingers Date Club gratis
  foto auteur Robin de Boer
  Dit artikel is geschreven door Robin de Boer

  Dating coach Robin is al jarenlang blogger voor Datingsitekiezen.nl. Getrouwd met een leuke man die ze heeft ontmoet via een datingsite. Een creatieve veelvraat die gek is op schrijven, ontwerpen en tekenen. LinkedIn

  © Datingsitekiezen.nl 2023 | Onderdeel van Dik B.V. | KvK 74390708 | Stationsplein 3, 8011 CW te Zwolle | Privacy & Cookies