Deze site bevat affiliate links. We ontvangen mogelijk een commissie bij jouw inschrijving op een datingsite.

Vergelijk de beste datingsites & apps van 2023

AdultMatch datingsite review

AdultMatch
Probeer AdultMatch gratis

Laatst bijgewerkt: 5 juli 2022

AdultMatch laat je nieuwe contacten vinden om spannende erotische activiteiten mee te gaan doen. Je kunt je bij deze website niet alleen als persoon inschrijven maar ook als stel of groep. Ook als op zoek bent naar een iets meer kinky afspraakje dan zit je bij deze datingwebsite goed.

Waarom kies je voor AdultMatch?
 • Zowel mannen, vrouwen, stelletjes als groepen
 • Website heeft een functie om de webcam te gebruiken
 • Mogelijkheid om Adult-modus te gebruiken
Schrijf je gratis in bij AdultMatch

AdultMatch in het kort

Spannende nieuwe mensen leren kennen was nog nooit zo eenvoudig al met AdultMatch. Naast mannen en vrouwen kun je hier ook stellen en groep vinden die naast de traditionele erotische activiteiten ook nog eens open staan voor de meer kinky zaken. De website beschikt ook over een eigen community en er is zelfs een shop waar je leuke of spannende speeltjes aan kunt gaan schaffen. Eigenlijk vind je bij AdultMatch alles om meer spanning in je liefdesleven te brengen. AdultMatch heeft veel leden die net als jij op zoek zijn naar een spannende tijd.

blank


Inschrijven op AdultMatch.nl

Hoe kun je spannend mee gaan doen op AdultMatch.nl? Dat begint allemaal met het aanmaken van je eigen profiel en dat dusdanig interessant en uitnodigend te maken dat andere mensen wel zin hebben in een leuk contact. De eerste stap is natuurlijk een account aan te maken. Dat doe je door op de homepage te klikken op de knop Word nu lid. Je hebt nu de keus uit aanmelden met Facebook of het aanmaken van een los AdultMatch account. Hier lees je hoe beide opties werken.

blank

Aanmelden met Facebook

Om jezelf aan te melden met Facebook klik je op de knop Aanmelden met Facebook die je bovenaan het inlogformulier ziet staan. Klik daarop zonder de andere velden in te vullen, want je wordt direct doorgestuurd naar Facebook. Wanneer je daar al bent ingelogd hoef je alleen maar toestemming te geven aan Facebook om enkele gegevens (naam, profielfoto, e-mailadres, geboortedatum en geslacht) met AdultMatch uit te wisselen. Ga akkoord door op de knop te klikken en je wordt meteen teruggestuurd naar AdultMatch waar je direct verder kunt met de volgende stap.

Aanmelden met een nieuw account

De andere mogelijkheid om mee te doen op AdultMatch.nl is door een eigen account aan te maken op de site zelf. Dat doe je door bij het inlogformulier je geslacht te kiezen. Je hebt de keuze uit man, vrouw en stel, maar ook de opties “groep” en “non-binair” zijn beschikbaar. Selecteer vervolgens je geboortedatum en vul je woonplaats en postcode in. Nu moet je eerst aangeven in welke leden en wat voor soorten contact je allemaal interesse hebt. Tot slot is het nodig je e-mailadres in te vullen en een gebruikersnaam plus wachtwoord te kiezen. Als alle velden zijn ingevuld en door de site  zijn goedgekeurd kun je op de knop Word nu lid klikken om je account aan te maken.

Je profiel verder aanvullen

Je profiel staat inmiddels voor je klaar, maar je moet nog wel even wat meer gegevens over jezelf invullen. Dat doe je in drie stappen. De eerste stap is bedoeld om wat te vertellen over wie je bent en naar welke mensen je op zoek bent. Je wordt ook meteen gevraagd om allerlei uiterlijke kenmerken in te vullen want de meeste leden van AdultMatch zijn natuurlijk mede op zoek naar een fysieke klik. Neem hier dus even goed de tijd voor. De tweede stap is het uploaden van een leuke foto.

Dat kan vanaf je computer of telefoon, maar ook van Facebook. Je kunt er ook voor kiezen het eerst over te slaan maar met een foto maak je wel meteen meer kans op leuke contacten. Stap 3 is dat je meteen op zoek kunt naar leuke matches.

blank


Zoeken en matchen

blank

In contact komen met gelijkgestemde mensen is waar het ook op de site natuurlijk om draait. Zo doe je dat:

Zoeken

In de zeer uitgebreide zoekmachine van AdultMatch kun je op zoek naar alle verschillende leden waar je maar interesse in zou kunnen hebben. Je kunt heel veel criteria instellen, ook wanneer je een gratis member bent, waaronder de locatie en seksuele interesses.

Adult modus

AdultMatch heeft een Adult-modus die je aan en uit kunt zetten. Zet je deze modus aan dan zul je ook expliciet materiaal te zien krijgen. Dat kunnen soms heel kinky foto’s zijn, dus weet wel waar je aan begint! Let op dat de Adult-modus alleen toegankelijk is met een premium lidmaatschap (Silver is al toereikend).

blank

Profiel en contact

Je kunt elk profiel bekijken dat je wilt en kunt daar ook als gratis lid meteen alle ingevulde informatie bekijken. Zo kun je ook wanneer je nog geen premium lidmaatschap hebt afgesloten goed onderzoeken of er genoeg leuke leden in je eigen regio zitten. Klik op de kleine foto’s in de fotogalerij om die op groot formaat te bekijken. Of kies meteen een manier om contact te zoeken, zoals het versturen van een knipoog of berichtje.

Knipogen uitdelen

Om de aandacht van andere leden te pakken te krijgen kun je een knipoogje sturen. Open een profiel en klik rechtsboven op het icoontje van een knipogend gezichtje. Nu kun je een standaard berichtje selecteren en versturen. Het lid in kwestie krijgt dan de melding dat je een knipoogje hebt gestuurd en kan het berichtje lezen. Als gratis lid kun je elke dag maximaal 3 knipoogjes sturen.

blank

Berichtje versturen

Wil je direct contact zoeken dan kun je het beste meteen een berichtje versturen. Klik op de knop Send message die je naast de profielfoto ziet staan om een berichtje te typen en direct te versturen. Die verstuurde berichten komen in je Outbox terecht, die je kunt vinden door in de menubalk op Berichten te klikken. Daar vind je ook in Inbox, waar de reacties van andere leden in belanden.

Een chatbox openen

AdultMatch bevat ook openbare chatboxen waar je met andere leden kunt chatten die ook op dat moment online zijn. Er zijn diverse chatboxen die qua onderwerpen erg op elkaar lijken, waardoor meestal eentje alle leden bevat die op dat moment aan het chatten zijn. Daar sluit je dus het beste ook maar gewoon bij aan. Maak niet de fout om als nieuwe bezoeker meteen al te hoog van de toren te blazen, want de meeste leden kennen elkaar al langer dus je moet jezelf op een rustige manier introduceren in de groep vaste gebruikers.


Functies van AdultMatch

Als gratis member kun je bij AdultMatch de volgende functies gebruiken:

 • Een eigen profiel aanmaken.
 • Andere leden zoeken,
 • Profielen bekijken.
 • Alle foto’s bekijken.
 • Groepsberichten bekijken.
 • Drie knipogen versturen per dag

Betaalde functies van AdultMatch

Hoeveel extra functies je tot je beschikking krijgt is afhankelijk van het soort abonnement dat je afneemt. Er zijn er namelijk drie: Silver, Gold en Platinum. Hieronder hebben we samengevat welke extra opties je met elke abonnement krijgt.

Silver member

Als Silver member kun je:

 • Maximaal 4 berichten per dag versturen.
 • Maximaal 8 knipogen per dag versturen.
 • Alle chatboxen openen
 • Iets hoger staan in de zoekresultaten.

Gold member

Als Gold member kun je alles wat je als Silver member kunt doen, plus daarnaast:

 • Maximaal 12 berichten per dag versturen.
 • Maximaal 12 knipogen per dag versturen.
 • Nog wat hoger staan in de zoekresultaten.
 • Een privé chat aanvragen.
 • Groepsberichten (advertenties) plaatsen.

Platinum member

Als Platinum member krijg je alle voordelen van de Silver en Gold members, met daarbij:

 • Maximaal 25 berichten per dag versturen.
 • Maximaal 25 knipogen per dag versturen.
 • Het hoogst staan in de zoekresultaten.
 • Premium ondersteuning ontvangen.

Doelgroep van AdultMatch

De doelgroep van AdultMatch is heel breed, want iedereen van 18 jaar of ouder kan er lid worden. Mannen, vrouwen en stellen kunnen er een profiel aanmaken met als doel om gelijkgestemde mensen te vinden. Het gaat om een spannende, oftewel erotische datingsite waar je dus niet op zoek hoeft te gaan naar een romantische date of een serieuze relatie. Maar wanneer je lekker ruimdenkend bent en met veel verschillende mensen van online of offline erotiek wilt genieten zit je hier helemaal goed. De site heeft een hoog community gehalte. Er zijn daardoor ook veel vaste leden die regelmatig op de site zijn te vinden om nieuwe contacten op te doen of met hun bestaande kennissen in contact te blijven (bijvoorbeeld in de chatbox).


AdultMatch.nl beveiliging en privacy

Het is geen enkel probleem om bij AdultMatch.nl een anoniem profiel aan te maken. Vanwege het spannende karakter van de site doen verreweg de meeste leden dat. Ook de foto’s zijn vrijwel altijd prikkelend en soms ronduit opwindend, maar vrijwel nooit is de persoon die erop staat direct herkenbaar. Dar staat tegenover dat je een profielverificatie kunt starten waarbij je een kopie van je identiteitsbewijs moet uploaden. Zelf zouden we dat niet zo snel aanraden, vooral niet wanneer je echt zeker wilt weten dat iemand nooit achter je online avonturen zal komen.


Bekendheid van AdultMatch

AdultMatch is een bekende datingsite die ook als behoorlijk betrouwbaar te boek staat. Het is zeker geen site waar je lid wordt voor even een snelle seksdate. Voor de meeste bestaande leden is de site hun vaste hangplek voor het opdoen van nieuwe spannende contacten en het onderhouden van hun bestaande online erotische vriendschappen. Wanneer je zelf veel kans wilt maken op dit spannende platform is het dus verstandig om het ook op een rustige manier te benaderen. Richt je op waardevolle contacten voor de middellang en langere termijn, dan kun jij ook profiteren van de goede reputatie van AdultMatch als betrouwbaar en leuk datingplatform voor volwassenen.


Is er een datingapp beschikbaar?

AdultMatch beschikt niet over een eigen dating app maar je zult geen problemen hebben met de site gebruiken via je mobiele telefoon of tablet. Alle pagina’s van de site zijn er namelijk perfect op berekend om via het kleinere scherm van een mobiele telefoon gebruikt te worden.


Contact met AdultMatch

Hoe kun je contact leggen met AdultMatch?

Adresgegevens:

Dit zijn de adresgegevens en de openbare bedrijfsgegevens van de organisatie achter AdultMatch.nl:
Peta Nederland
Postbus 266
1400AG Bussum
Nederland

KVK: 32155680

Telefoon: niet beschikbaar
E-mail: support@giga.com.au

Helpdesk en klantenservice

De helpdesk is op meerdere manieren bereikbaar. De beste optie is om eerst te zorgen dat je bent ingelogd op je account en dan onderaan elke willekeurige pagina te klikken op de knop Neem contact met ons op. Dan kom je terecht op je persoonlijke pagina met support requests. Maak een nieuwe contactverzoek aan door op de knop New Support Request te klikken. Je kunt dan met een een onderwerp kiezen en je bericht typen. Druk op Indienen om te verzenden. Op deze zelfde pagina zal ook het antwoord van de helpdesk verschijnen. Naast dit handige systeem kun je ook een e-mail sturen naar het e-mailadres dat we hierboven hebben genoemd.


Prijs van de lidmaatschappen

blank

Zoals we eerder in dit artikel al lieten zien zijn er drie verschillende betaalde lidmaatschappen die ook alle drie een eigen prijs hebben. Hieronder hebben we alle kosten samengevat voor de drie abonnementen:

Silver lidmaatschap prijzen

 • 1 Maand Silver member zijn kost € 18,90
 • 3 Maanden Silver member zijn kost € 28,35 (€ 9,45 per maand)
 • 6 Maanden Silver member zijn kost € 39,65 (€ 6,61 per maand)
 • 12 Maanden Silver member zijn kost € 56,65 (€ 4,72 per maand)

Gold lidmaatschap prijzen

 • 1 Maand Gold member zijn kost € 25,20
 • 3 Maanden Gold member zijn kost € 37,75 (€ 12,58 per maand)
 • 6 Maanden Gold member zijn kost € 52,89 (€ 8,82 per maand)
 • 12 Maanden Gold member zijn kost € 75,59 (€ 6,30 per maand)

Platinum lidmaatschap prijzen

 • 1 Maand Platinum member zijn kost € 31,50
 • 3 Maanden Platinum member zijn kost € 47,25 (€ 15,75 per maand)
 • 6 Maanden Platinum member zijn kost € 66,15 (€ 11,03 per maand)
 • 12 Maanden Platinum member zijn kost € 94,50 (€ 7,88 per maand)

AdultMatch opzeggen

Klik rechtsboven op je eigen profielfoto in het menu dat verschijnt op de knop Settings. Nu kun je in het menu aan de linkerkant klikken op de link Neem een pauze of sluit het account. Met het bovenste deel van de pagina kun je het profiel alleen tijdelijk uitschakelen en dus later weer terugkomen. Door daaronder echter te klikken op Beëindigen account zorg je dat je profiel en het account meteen helemaal worden verwijderd.


Onze ervaringen met AdultMatch

Pluspunten:
 • Zowel mannen, vrouwen, stelletjes als groepen
 • Website heeft een functie om de webcam te gebruiken
 • Mogelijkheid om Adult-modus te gebruiken
Minpunten:
 • Adult-modus is alleen te gebruiken na betaling of insturen van identificatie
Probeer AdultMatch gratis
foto auteur Robin de Boer
Dit artikel is geschreven door Robin de Boer

Dating coach Robin is al jarenlang blogger voor Datingsitekiezen.nl. Getrouwd met een leuke man die ze heeft ontmoet via een datingsite. Een creatieve veelvraat die gek is op schrijven, ontwerpen en tekenen. LinkedIn

© Datingsitekiezen.nl 2023 | Onderdeel van Dik B.V. | KvK 74390708 | Stationsplein 3, 8011 CW te Zwolle | Privacy & Cookies