Onafhankelijk vergelijken van datingsites & apps

RegioSwingers datingsite review

RegioSwingers
Probeer RegioSwingers gratis

Laatst bijgewerkt: 5 juli 2022

RegioSwingers maakt het mogelijk voor mannen, vrouwen en stellen om op zoek te gaan naar gelijkgestemde koppels die ook wel in zijn voor spannende contacten. De nadruk ligt daarbij , zoals de naam van deze datingsite al aangeeft, op swingcontacten opdoen in de eigen regio.

Mocht je nieuw zijn in de spannende wereld van het swingen, dan is RegioSwingers een heel geschikte plek om als stel daar de eerste stappen in te zetten. Maar ook voor mensen met ervaring is dit een goede plek om actief op zoek te gaan naar gelijkgestemden.

Waarom kies je voor RegioSwingers?
 • Laagdrempelige swingersdating
 • Veel leuke stellen actief
Schrijf je gratis in bij RegioSwingers

RegioSwingers in het kort

RegioSwingers is een spannende datingsite waar koppels die interesse hebben in swingen met andere ruimdenkende stellen een profiel aan kunnen maken, met als doel om op zoek te gaan naar andere koppels. De site is erop gericht om in de eerste plaats in je eigen regio te zoeken, maar je kunt hem ook gebruiken om wat verder van huis nieuwe koppels te leren kennen. Ook single mannen en vrouwen kunnen er overigens lid worden (want sommige koppels hebben ook wel interesse in een trio) maar die worden wel vriendelijk verzocht om zich wat terughoudender op te stellen.

blank


Inschrijven op RegioSwingers.nl

Inschrijven kost op RegioSwingers heel weinig moeite. Willen jullie deze site ook wel vrijblijvend uitproberen? Begin dan gewoon door op de knop Inschrijven te klikken, dan zul je vanzelf met korte eenvoudige stappen door het gehele proces heen geleid worden. Vul een naam in, kies een wachtwoord, geef je e-mailadres op en vink aan over welke gebeurtenissen je wel en niet een e-mail wilt ontvangen.

Vervolgens is het zaak om het juiste geslacht te kiezen, bijvoorbeeld “stel”. Zoals je kunt zien kun je ook lid worden als je een man of vrouw bent. En ook voor wat betreft de opties “koppels” kun je nog kiezen tussen hetero, homo en lesbisch. In de volgende stap kunnen jullie laten zien welke contacten jullie wel interessant zouden vinden. De opties zijn dezelfde als in de vorige stap, maar nu kun je er meerdere tegelijk selecteren.

Rond de inschrijving af door ook nog jullie leeftijd te kiezen (neem bijvoorbeeld het gemiddelde als jullie niet even oud zijn). Ook postuur en locatie moeten alvast worden ingevuld. Tot slot kun je nog een foto plaatsen. Dat is natuurlijk wel aan te raden wanneer je zoveel mogelijk kans wilt maken op een leuke match. Nu kan het profiel worden afgerond en kom je al binnen op de site.

Je profiel verder aanvullen

Nu je een account hebt aangemaakt doe je er goed aan niet meteen te zoeken naar andere profielen of berichtjes te gaan versturen, maar eerst het eigen profiel nog even wat verder aan te vullen. Dat doe je door rechtsboven in het scherm op het plaatje van je eigen profiel te klikken en in het menu dat verschijnt voor de optie Profiel te kiezen. Nu zie je verschillende tabbladen voor het beheren van je persoonlijke gegevens, het uploaden van foto’s, het schrijven van een leuke profieltekst en het aangeven van zoekvoorkeuren. Op het eerste tabblad kun je heel handig de voortgang zien. Het is een goed idee om die balkjes zo ver mogelijk richting de 100% te krijgen zodat bezoekers meteen veel te zien en te lezen hebben.

blank


Functies van RegioSwingers

De volgende functies kun je gebruiken met een “standaard” (oftewel gratis) account:

 • Een eigen profiel aanmaken.
 • Foto’s toevoegen, wijzigen en verwijderen.
 • Profielen zoeken met eenvoudige opties.
 • Andere profielen bekijken.
 • De hoofdfoto van het profiel zien.
 • Knipogen flirts) versturen.

Betaalde functies

Deze mogelijkheden krijg je daarnaast tot je beschikking wanneer je van een standaard lidmaatschap overstapt op een VIP-abonnement:

 • Berichtjes versturen naar andere leden.
 • Reacties van andere leden openen.
 • Profielen ontdekken met de FotoZapper
 • Al je matches bekijken.
 • Aanvullende foto’s van profielen bekijken.
 • Zien welke leden je profiel hebben bezocht.
 • Uitgebreid (geavanceerd) zoeken.

Andere ruimdenkende stellen ontmoeten

Hieronder lees je de verschillende manieren waarop je andere stellen kunt ontdekken en met ze in contact kunt komen.

Eenvoudig en geavanceerd zoeken

Er zijn een aantal verschillende manieren om actief naar geschikte profielen te zoeken. De standaard zoekmachine is voor alle leden beschikbaar. Daarmee filter je op geslacht, relatietype, geaardheid, leeftijd en locatie. Als VIP-lid kun je ook geavanceerd zoeken, waardoor je bijvoorbeeld bepaalde (seksuele)voorkeuren mee kunt nemen bij het zoeken van andere leden. Daarnaast zijn er nog losstaande zoekacties uit te voeren op basis van profielnaam of een enkel trefwoord.

Stellen en singles ontdekken met de FotoZapper

Een leuke manier om samen nieuwe stellen of singles te ontdekken is door de FotoZapper te gebruiken. Dan krijg je telkens een nieuw profiel te zien en kun je aangeven of je dat profiel wel interessant vindt om beter te leren kennen. Als dat het geval is klik je op de knop Ja. Vind je het profiel echt niet leuk genoeg, klik dan op de knop Nee. Ook Misschien is een optie, wanneer je het nog niet zeker weet. Je kunt zo elke dag nieuwe profielen beoordelen en dat is natuurlijk heel leuk om samen te doen.

blank

Knipogen en berichtjes versturen

Wanneer je besluit dat je wel contact wilt zoeken met een bepaald profiel kun je dat doen door het versturen van een knipoog of een berichtje. Een knipoog is als het ware een vrijblijvende flirt waarmee je interesse toont maar niet veel meer dan dat. Met een berichtje kun je meteen wat vertellen of vragen, of natuurlijk gewoon eerst een leuk complimentje uitdelen.


Doelgroep van RegioSwingers

De doelgroep van RegioSwingers bestaat voor het grootste gedeelte uit ruimdenkende stellen die graag in contact willen komen met even open minded koppels maar ook wel met spannende singles. Het uitgangspunt daarbij is in eerste instantie regionaal contact. Iedereen met interesse in swingen en andere spannende contacten kan lid worden, waarbij echter wel het contact tussen stellen onderling en tussen koppels en singles centraal staat. Tot slot ben je net zo welkom als je nog maar net komt kijken in het spannende swingwereldje als wanneer je reeds veel ervaring hebt.

RegioSwingers.nl beveiliging en privacy

Wanneer je lid wordt op een erotisch georiënteerde datingsite is de kans aanwezig dat het voor jou nog belangrijker is dan op een romantische  datingsite om discreet je gang te kunnen gaan. Een goede beveiliging van de website en jouw gegevens is dan van groot belang. Het is daarom fijn om te weten dat je verbinding wordt versleuteld via een SSL-certificaat dat door de gerenommeerde organisatie DigiCert is uitgevaardigd. Wel goed om te weten is dat RegioSwingers deel uitmaakt van Safe Dating Networks en dat jouw profiel ook op andere sites van hetzelfde netwerk getoond kan worden. Maar als je dat geen prettig idee vindt kun je het zelf uitschakelen in je account.


Bekendheid

RegioSwingers is een van de bekendste datingsites voor swingers van ons land. De enige echte concurrent is SDC, maar die site is zo internationaal gericht dat het vinden van gelijkgestemde koppels in Nederland (laat staan in de eigen regio) lastig is. Daardoor is deze datingsite behoorlijk populair onder ruimdenkende koppels in ons land, zodat er ook een constante stroom nieuwe profielen is en je veel activiteit op de site zult zien. Dat RegioSwingers in de televisieserie Nieuwe Buren werd gebruikt door een van de hoofdrolspelers heeft ook voor een behoorlijke piek in de bekendheid en populariteit van de site gezorgd.

Fragment uit de serie:


Is er een datingapp beschikbaar?

Er is momenteel geen aparte datingapp beschikbaar voor RegioSwingers. Je kunt echter wel prima gebruik maken van deze site via je mobiele telefoon. Hij is namelijk volledig responsive. Met die term wordt aangegeven dat de site berekend is op gebruik via allerlei verschillende platforms en op diverse schermformaten. Lid worden, profielen zoeken, matches opdoen en het uitwisselen van berichten, alles kan zonder problemen en zelfs met veel gemak via de mobiele telefoon.


Contact met RegioSwingers

Wanneer je op zoek bent naar de contactgegevens, of wilt weten welk bedrijf er achter deze datingsite voor swingers zit, vind je die informatie hieronder.

Adresgegevens:

Dit zijn de bedrijfs- en adresgegevens die op het moment van schrijven bij ons bekend waren over RegioSwingers:

Orbinair B.V.
Kerkenbos 1057c
6546 BB Nijmegen
Nederland

KVK: 09206903

Helpdesk en klantenservice

De helpdesk en klantenservice van RegioSwingers zijn uitsluitend bereikbaar via het contactformulier op de website. Kijk daarvoor in de footer van elke pagina en klik op de knop Reactieformulier. Daar kun je een e-mailadres invoeren en je bericht typen. Er zal ook weer via e-mail contact met je worden opgenomen naar aanleiding van je vraag of probleem.


Kosten

Zoals inmiddels wel duidelijk is kun je op RegioSwingers pas echt effectief contacten leggen wanneer je een betaald abonnement afsluit. Alleen dan kun je bijvoorbeeld berichtjes lezen en schrijven. Dit betaalde lidmaatschap wordt een VIP-abonnement genoemd.

De prijzen van dit VIP-abonnement zijn op dit moment als volgt:

 • Het VIP lidmaatschap van 1 maand kost € 24,99
 • Het VIP lidmaatschap van 2 maand kost € 39,98 (€ 19,99 p/m)
 • Het VIP lidmaatschap van 4 maand kost € 59,96 (€ 14,99 p/m)

Betalen kan op verschillende manieren. In de eerste plaats kan dat makkelijk en snel via iDeal of een creditcard. Dan krijg je direct nadat de betaling is voltooid al volledige toegang tot de site. Ook cash en eenmalige bankoverschrijving zijn een optie, maar dan moet je wel wat langer geduld hebben tot je van de VIP-functies gebruik kunt maken.

blank


RegioSwingers opzeggen

Hoe kun je RegioSwingers opzeggen wanneer je niet langer van de datingsite gebruik wilt maken? Dat doe je door als eerste in te loggen op het eigen account wanneer dat nog niet was gebeurd. Vervolgens kies je in het hoofdmenu aan de rechterkant voor je eigen profiel en klik je daarna op de knop Account. In het tabblad Uitschrijven kun je nu een reden kiezen voor je/jullie uitschrijving en je wachtwoord invullen om met een druk op de knop Nu uitschrijven je profiel (en het bijbehorende account) definitief te laten weggooien. Let wel op: al je contacten, foto’s en berichten gaan daarmee verloren!


Plus & minpunten

Pluspunten:
 • Laagdrempelige swingersdating
 • Veel leuke stellen actief
Minpunten:
 • Veel leden zonder profielfoto
Probeer RegioSwingers gratis
foto auteur Robin de Boer
Dit artikel is geschreven door Robin de Boer

Dating coach Robin is al jarenlang blogger voor Datingsitekiezen.nl. Getrouwd met een leuke man die ze heeft ontmoet via een datingsite. Een creatieve veelvraat die gek is op schrijven, ontwerpen en tekenen.

Review inzenden over RegioSwingers

 • Minimaal 110 karakters
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ervaringen RegioSwingers

Ervaring geschreven door An en Ger
28 september 2016
betrouwbaar

Wij hebben als stel al heel veel mensen ontmoet via regioswingers. Over het algemeen gewoon zeer betrouwbaar en doordat je eerst contact opbouwd weet je al een beetje wat je in huis haalt. Hebben ook andere stellen en mannen waar we ook vaker contact mee hebben of af en toe eens mee afspreken.


Voor ons heeft regioswingers het swingen gewoon veel makkelijker gemaakt. Zeker als je het vergelijkt met parenclubs of iets dergelijks waar vaak ook wel foute of vieze types op afkomen.

Ervaring geschreven door Victor
9 maart 2015
Te weinig vrouwen

Veel meer mannen dan vrouwen. Zonde van het geld vond ik het. Wel minder fakers dan op andere datingsites.

Ervaring geschreven door Willem
23 februari 2015
Nieuwe Buren

He dit is van de serie Nieuwe Buren of niet? Spannende site!

© Datingsitekiezen.nl 2022 | Onderdeel van Dik.nl | Dik B.V. | KvK 74390708 | Tesselschadestraat 155, 8023 BL Zwolle | Privacy statement