Onafhankelijk vergelijken van datingsites & apps

Seksbuddy datingsite review

Seksbuddy
Probeer Seksbuddy gratis

Laatst bijgewerkt: 3 juni 2020

Seksbuddy laat je makkelijk contact leggen met andere Nederlandse mensen die zoeken naar snelle seks. Je vindt hier geen personen die zoeken naar een serieuze relatie maar wel mensen die het fijn vinden om snel seks te vinden. Misschien ben jij hier ook wel naar op zoek?

Waarom kies je voor Seksbuddy?
 • Mogelijkheid om op veel originele manieren contact te leggen
 • Veel leden op de website aanwezig
Schrijf je gratis in bij Seksbuddy

Algemene informatie

De website van Seksbuddy, daar zul je snel aan gewend zijn. Hier kun je makkelijk in contact komen met vele mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een seksrelatie. Het kan dan zijn dat een lid alleen maar spannend wil gaan mailen maar er zijn ook diverse mensen die een one night stand zoeken of een lange seksrelatie. Eigenlijk is er voor iedereen wel wat en mocht je ook graag een website vinden waar het mogelijk is om snel een seksueel contact te vinden dan ben je bij Seksbuddy goed. Al vele mensen hebben hier leuke sekscontacten aan over gehouden.

Wat te prijzen is aan de website van Seksbuddy is de gebruiksvriendelijkheid. Als je een lid hebt gevonden waar je wel graag meer te weten van zou willen komen of waar je wel mee af zou willen spreken dan kun je op meerdere manieren contact gaan zoeken. Dit kun je gaan doen door een knipoog te sturen maar als je origineler wilt zijn dan heb je ook de mogelijkheid een bericht te sturen of een kado. Mocht je moeilijkheden om een originele tekst voor een bericht te bedenken dan heeft het systeem zelfs een mogelijkheid om je daarbij te gaan helpen. Meer over de functies lees je hieronder.


Functies Seksbuddy

Als kersvers lid van Seksbuddy.nl heb je niet te klagen over het aantal functies dat tot je beschikking staat. Het is wat ons betreft namelijk een van de meest uitgebreide erotische datingsites in Nederland van dit moment. De belangrijkste functies die je verwacht zijn niet alleen allemaal aanwezig, maar ook heel compleet uitgevoerd. Zo zijn er bijvoorbeeld heel veel verschillende manieren om contact te zoeken met andere leden. Hieronder bespreken we de belangrijkste functionaliteiten van de site.

Home & recente activiteiten

Wanneer je inlogt begin je standaard op de pagina Home. Daar vind je een aantal blokken met actuele informatie over je profiel, welke leden er nu online zijn en een overzicht van leden die zich net hebben ingeschreven. Gebruikers kunnen op hun profiel een statusupdate plaatsen (zoals bijvoorbeeld op Facebook en andere sociale media), die kun je bekijken in het blok met Recente activiteiten. Bovenaan die lijst heb je ook zelf de mogelijkheid om wat met alle andere leden te delen. Je kunt er gewoon delen waar je op dat moment aan denkt of natuurlijk direct een spannend voorstel plaatsen.

Profielen

Op de pagina met profielen kun je alle leden (mannen, vrouwen en stellen) bekijken die zich op Seksbuddy aan hebben gemeld. Hier vind je bovenaan het scherm ook enkele eenvoudige criteria waarop je kunt filteren. Zo kun je selecteren of je mannen of vrouwen wilt tonen, wat de minimale en maximale leeftijd van de profielen moet zijn en of de profielen altijd een foto moeten hebben en of ze nu online moeten zijn. Door vervolgens op Zoek te klikken wordt de lijst gefilterd.

Om een profiel beter te bekijken kun je erop klikken. Je kunt dan aanvullende foto’s en de profielgegevens bekijken die dat lid op zijn of haar profiel heeft gezet. Mocht je wel met het profiel in contact willen komen, dan heb je daar meteen allerlei verschillende manieren voor:

 • Ten eerste kun je natuurlijk een privébericht schrijven. Daarvoor heb je maximaal 1.000 karakters tot je beschikking. Dat is meer dan genoeg om jezelf voor te stellen en een chatverzoek te doen, of alvast wat prangende vragen te stellen.
 • Als je niet zoveel inspiratie hebt kun je een standaard openingszin kiezen uit een lijst met zinnen die willekeurig voor je worden geselecteerd.
 • Ook kun je een flirt, een knipoog of een virtueel cadeautje zoals een plaatje, een erotische speeltje of een romantisch roos sturen om iemands aandacht te trekken.

Van alle genoemde contactmethoden is alleen de knipoog gratis. De andere manieren kosten credits die uiteenlopen van 1 credit voor een berichtje of een flirt, tot wel 35 credits voor een virtuele sextoy.

Zoeken

Er zijn behoorlijk wat profielen op Seksbuddy.nl maar natuurlijk wil je bij het zoeken van een vaste sekspartner wel voldoende raakvlakken hebben met de andere persoon. Daar is de uitgebreide zoekmachine van de site onmisbaar bij. Je vindt deze onder de link Zoeken onderaan de pagina of door in de snelle zoekbalk te klikken op Meer opties. Nu kun je allerlei verschillende wensen en eisen invullen waarna alleen de profielen getoond worden die daarmee overeenkomen.

Favorieten

Op de profielpagina van andere leden staat rechtsboven een knop met Favoriet. Als je het profiel zo leuk vindt dat je die graag makkelijk terug wilt kunnen vinden klik je het beste op die knop. Wanneer je nu in het menu kiest voor Favorieten zul je zien dat het profiel dat je hebt geliket daarbij is gekomen. Veel meer kun je niet op deze pagina, maar het kan heel handig zijn om een bepaald profiel niet zomaar weer uit het oog te verliezen wat op een site als Seksbuddy met heel veel profielen altijd een risico is.

Postvak

In je Postvak ontvang je berichten van andere leden en kun je zien welke leden je allemaal een berichtje hebben verstuurd. Hier verschijnen ook notificaties wanneer iemand een van de andere manieren heeft gebruikt om contact te zoeken, zoals het versturen van een flirt, en knipoog of een virtueel cadeautje.

Webcams

De laatste optie in het hoofdmenu van Seksbuddy.nl is die van de Webcams. Dat is echter geen functie van de site zelf, je wordt namelijk doorgestuurd naar een andere website waar je kunt kiezen uit allerlei webcamshows. Let echter wel op dat dit geen functie is waar je gratis gebruik van kunt maken met je Seksbuddy lidmaatschap, zelfs niet als je credits hebt aangeschaft.

Webcams kijken kan natuurlijk een leuk en spannend tijdverdrijf zijn, maar als je een vast seksmaatje zoekt zul je die daar waarschijnlijk niet vinden.


Inschrijven op Seksbuddy

Jezelf inschrijven is heel eenvoudig en je kunt daarom al binnen enkele minuten inloggen en op zoek gaan naar profielen. Op de homepage van de website heb je direct bovenaan al een aanmeldformulier. Daar kun je invullen of je een man of vrouw bent en of je naar een man of een vrouw op zoek bent.

Vervolgens hoef je alleen nog maar een gebruikersnaam te kiezen (dat hoeft niet je eigen naam te zijn, een schuilnaam mag ook), je geboortedatum te kiezen, je e-mailadres in te voeren en een wachtwoord te typen. Druk op de knop Registreer nu gratis! om je profiel aan te maken. Activeer het profiel definitief door op de link te klikken in de e-mail die je hebt gekregen. Log dan in op de site om aan de slag te gaan.


Doelgroep

De doelgroep van Seksbuddy.nl bestaat uit alle volwassen (18 jaar en ouder) mannen en vrouwen uit Nederland die graag een vaste seksbuddy zouden willen hebben. Zowel heteroseksuele als homoseksuele en lesbische mensen zijn welkom om zich in te schrijven. Er wordt geen onderscheid gemaakt tussen leeftijdsgroepen of opleidingsniveau. De meeste gebruikers die we zelf tegenkwamen waren ongeveer tussen de 25 en 45 jaar.


Privacy & beveiliging

Seksbuddy.nl maakt gebruik van een SSL-certificaat dat de garantie biedt dat de berichten en zoekopdrachten die je verstuurt niet onderweg onderschept kunnen worden. Het gaat daarbij om een Let’s Encrypt certificaat dat gratis is te verkrijgen en waarbij ook bij het uitgeven van het certificaat de bedrijfsgegevens niet worden gecheckt door de uitgevende instantie.

Wanneer we verder kijken naar wat Seksbuddy doet om de veiligheid en privacy te bewaken dan vallen de volgende zaken op:

 • Als je je wachtwoord bent vergeten kun je dat niet opvragen maar alleen resetten. Dat betekent meestal dat het wachtwoord niet is opgeslagen in de database van de site (alleen een zogenaamde ‘hash’) en dat het dus minder snel gekraakt kan worden.
 • In het privacy statement lezen we geen rare dingen. Er worden niet meer gegevens verzameld dan je zou verwachten. Ook is er te lezen dat alleen Seksbuddy zelf via e-mail contact met je op zal nemen over de website. Als het goed is zul je dus geen mails ontvangen van externe partijen.

Bekendheid

Seksbuddy is een redelijk bekende datingsite voor mensen die op zoek zijn naar een vaste sekspartner. Op internet is de site redelijk bekend en ook aardig populair. De site maakt echter niet landelijk reclame op radio en televisie zoals bijvoorbeeld wel wordt gedaan door grotere (en dankzij hun reclamecampagnes ook bekendere) erotische datingsites als Victoria Milan en Second Love. Dat zijn echter wel sites met een iets andere insteek. In de eerste plaats profileren die sites zich vooral als overspelsites, terwijl bij Seksbuddy geen sprake hoeft te zijn van vreemdgaan. Daarnaast zijn de profielen die je bij Seksbuddy.nl ziet absoluut wat meer expliciet te noemen qua foto’s en profielteksten.


Seksbuddy op mobiel

Seksbuddy.nl heeft geen eigen datingapp maar de site is wel speciaal ontworpen om ook op mobiele apparaten optimaal gebruikt te worden. Dat betekent dat de menustructuur automatisch wordt aangepast aan een kleiner scherm en ook de rest van de pagina schaalt perfect mee. Dat heeft als voordeel dat je niet een aparte app nodig hebt om toch gewoon via je mobiele telefoon op zoek te gaan naar een erotische relatie.


Contactgegevens

Seksbuddy.nl wordt beheerd door een Nederlandse besloten vennootschap die is gevestigd in Utrecht. De adresgegevens zijn als volgt:

VC Internet B.V.
Winthontlaan 200
3526KV Utrecht
The Netherlands
Kvk: 65424344

Seksbuddy helpdesk

Seksbuddy heeft een goed bereikbare helpdesk die je op drie verschillende manieren kunt benaderen met je vraag, opmerking of probleem. De eerste optie is die van het contactformulier. Dat kun je ook invullen als je nog niet bent ingelogd op de site. Ook is er contact mogelijk door een e-mail te sturen naar het adres team@seksbuddy.nl of door te bellen naar het telefoonnummer +31 (0)85-4016578. Dat laatste kun je het beste alleen doordeweeks tijdens kantooruren proberen.


Extra tips voor online dating via Seksbuddy

Er is een verrassend grote hoeveelheid informatieve artikelen beschikbaar op Seksbuddy.nl die je ook gewoon kunt lezen als je nog niet op de site bent aangemeld. In die artikelen worden allerlei verschillende onderwerpen behandeld. Dat varieert van algemene artikelen over online en erotische dating tot praktische tips over hoe je Seksbuddy.nl kunt gebruiken. De artikelen zijn zeker interessant om even door te kijken voor je begint met daten via Seksbuddy.nl, of wanneer je tips zoekt omdat je zoektocht nog niets op heeft geleverd.


Kosten

Het versturen van privéberichtjes en de andere manieren om contact te zoeken met andere leden worden betaald met credits. Wanneer je jezelf inschrijft op de site ontvang je 1 gratis credit waarmee je welgeteld 1 berichtje kunt versturen. Het spreekt waarschijnlijk wel voor zich dat je daarmee niet snel in staat zult zijn om een vaste sekspartner te vinden. Als je de site daar series voor wilt gebruiken ben je dus genoodzaakt ook credits te kopen.

Daarvoor zijn enkele verschillende pakketten in het leven geroepen. Hoe groter het pakket credits dat je koopt, hoe voordeliger (maar nog altijd vrij duur) de credits per stuk worden. Dit is het overzicht van de huidige pakketten en de kosten:

 • Het pakket van 10 credits kost € 10,00 (€ 1,- per berichtje)
 • Het pakket van 25 credits kost € 22,50 (€ 0,90 per berichtje)
 • Het pakket van 50 credits kost € 42,50 (€ 0,85 per berichtje)
 • Het pakket van 100 credits kost € 80,00 (€ 0,80 per berichtje)
 • Het pakket van 275 credits kost € 200,00 (€ 0,72 per berichtje)

Seksbuddy.nl account verwijderen / opzeggen

Wanneer het je inmiddels is gelukt om een seksbuddy te vinden dan kun je natuurlijk prima je account opzeggen. Maar ook wanneer je het op een ander platform wilt gaan proberen kan het een goed idee zijn om je profiel op te heffen. Dat kun je eenvoudig zelf doen door na het inloggen op je account naar de knop Mijn profiel te gaan.

Op de pagina die dan in beeld verschijnt ga je naar beneden tot je als het goed is de optie Profiel verwijderen tegenkomt. Daar vind je een knop Verwijder mijn profiel. Als je wil kun je nu eerst nog een reden aangeven voor je vertrek en eventueel ook verbeterpunten aandragen voor Seksbuddy.nl. Als je tevreden bent met je feedback druk je op de knop om het profiel direct te verwijderen.


Plus & minpunten

Pluspunten:
 • Mogelijkheid om op veel originele manieren contact te leggen
 • Veel leden op de website aanwezig
Minpunten:
 • Er zijn gedeeltes waar reclame te zien is
Probeer Seksbuddy gratis
foto auteur Robin de Boer
Dit artikel is geschreven door Robin de Boer

Dating coach Robin is al jarenlang blogger voor Datingsitekiezen.nl. Getrouwd met een leuke man die ze heeft ontmoet via een datingsite. Een creatieve veelvraat die gek is op schrijven, ontwerpen en tekenen.

Review inzenden over Seksbuddy

 • Minimaal 110 karakters
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ervaringen Seksbuddy

Ervaring geschreven door Anoniem
3 augustus 2020
Aanrader

Direct resultaat. Geloof het of niet, maar je vind hier echt een seksbuddy. Of het echt puur toeval was of niet?? Je hoort mij niet klagen, ben slechts 50 euro kwijt en heb iemand kunnen vinden voor het echte erotische plezier :-D

Ervaring geschreven door Marc
12 februari 2019
geslaagd

waar zal ik beginnen, heb het erg naar mijn zin gehad maar had het niet zo verwacht. Het is heel erg direct en daar had ik in het begin heel erg moeite mee. Maar eind van de rit kan ik wel zeggen dat het geslaagd was.

volgende keer zou ik het graag wat meer opbouwend willen hebben.

Ervaring geschreven door Anoniem
30 november 2018
Veel nep

Mensen stop die onzin alles nep . zelfs de goeie recensies hieronder . boycot opdat uiteindelijk alleen echte sites nog overblijven . Doe eerst onderzoek en je zal zien dat dezelfde profielen ook op ander sites staan soms zelfs van een andere streek . Meeste foto's kon je vroeger met een app als TinEye Reverse Image Search opsporen online en zag je dat die gepikt waren van amateur sites enz. intussen is dat opsporen onmogelijk gemaakt . Duidelijk dus en bovendien als je betaalde en na enkele berichten vroeg om op andere manier te chatten: gratis, maar heel logisch lukte dat nooit . Doe al even onderzoek

Ervaring geschreven door Rutger
13 november 2018
Werkt gewoon

Die reactie van Daniel kan ik niet begrijpen... waarschijnlijk zijn er gewoon ongeduldige mensen ofzo.. ik heb ook eventjes moeten wachten voor ik beet had. Maar het werkt gewoon wel allemaal, en dit alles met een paar simpele credits, misschien 20 euro ofzo..

Mooie vrouwen, attent en openhartig. Mijn seksdate was er 1 om nooit meer te vergeten.

Ervaring geschreven door Daniel
7 juni 2018
nepprofielen

Zoals boodschap direct bij eerste keer bezoeken al zegt: fictieve (dus nep) profielen waarmee afspreken niet mogelijk is. Niks dating site dus maar site waar je tegen betaling kan chatten met mannen die zich als vrouw voordoen. Echte dating sites voor sex lijken niet te bestaan.

Ervaring geschreven door lady_killer
20 februari 2017
zit wel wat leuks tussen

Als je de fakeprofielen ontwijkt op de site is er soms best nog wel eens iets leuks te vinden. Sta zelf ingeschreven voor een fuckbuddy en er is echt keuze genoeg. Wel weer nepprofielen zoals bij veel andere sites ook, daar wordt ik zo moe van. Sinds de laatste update is het ook veel makkelijker om berichten uit te wisselen en te chatten. betalen per credits dus wel slim om snel in het echt af te spreken anders is het zonde van je centen.

© Datingsitekiezen.nl 2021 | Onderdeel van Dik.nl | Dik B.V. | KvK 74390708 | Tesselschadestraat 155, 8023 BL Zwolle | Privacy statement