Onafhankelijk vergelijken van datingsites & apps

SexcontactOproep datingsite review

SexcontactOproep
Probeer SexcontactOproep gratis

Laatst bijgewerkt: 5 juli 2022

SexContactoproep geeft je de mogelijkheid om snel in contact te komen met mensen die op zoek zijn naar seks. Mocht je een serieuze relatie zoeken dan is deze website waarschijnlijk niets voor jou maar als je snel een spannend contact wilt vinden dan is dit wel een prima keuze.

Waarom kies je voor SexcontactOproep?
 • Naast daten ook de mogelijkheid om te cammen
 • Overzichtelijke website
Schrijf je gratis in bij SexcontactOproep

Algemene informatie SexcontactOproep

Bij SexContactOproep kun je eenvoudig in contact komen met mensen die seks zoeken. Dit zijn dan verschillende soorten seks en er zijn dan ook personen die graag het contact beperkt willen houden tot spannend mailen of sms’en maar er zijn ook voldoende leden die graag willen afspreken.

Dit kan dan zijn voor een one night stand maar ook zijn er leden die zoeken naar een langdurige seksrelatie. Het is mogelijk om ook een oproep te doen of te laten weten waar je mee bezig bent en als je hier een interessant verhaal plaatst dan kan het ook zomaar zijn dat de leden contact met jou op gaan nemen.

blank


Mogelijkheden

De website van SexContactOproep heeft veel mogelijkheden om in contact te komen met de leden. Je kunt de leden een bericht sturen maar als je hier moeite mee hebt dan heeft het berichtensysteem de mogelijkheid om een openingszin voor je in te vullen. Als je snel contact wilt zoekn dan kun je een flirt sturen en dan kun je een afbeelding gebruiken om je gevoelens te laten zien. Ook is er de mogelijkheid om een knipoog te sturen.

Wil je meteen een spannend contact dan heeft de website ook de mogelijkheid om te webcammen. Dit is dan niet met de leden maar met professionele webcamdames.

blank


Kosten

Het berichtensysteem van SexContactOproep werkt met credits. De kosten hiervan die zijn als volgt:

 • 10 credits € 10,00 (€ 1,00 per credit)
 • 25 credits € 22,50 (€ 0,88 per credit)
 • 50 credits € 40,00 (€ 0,80 per credit)
 • 100 credits € 75,00 (€ 0,75 per credit)
 • 300 credits € 200,00 (€ 0,66 per credit)

Deze credits kun je op verschillende manier veilig gaan afrekenen.


Plus & minpunten

Pluspunten:
 • Naast daten ook de mogelijkheid om te cammen
 • Overzichtelijke website
Minpunten:
 • Website laat ook reclame zien
Probeer SexcontactOproep gratis
foto auteur Robin de Boer
Dit artikel is geschreven door Robin de Boer

Dating coach Robin is al jarenlang blogger voor Datingsitekiezen.nl. Getrouwd met een leuke man die ze heeft ontmoet via een datingsite. Een creatieve veelvraat die gek is op schrijven, ontwerpen en tekenen.

Review inzenden over SexcontactOproep

 • Minimaal 110 karakters
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ervaringen SexcontactOproep

Ervaring geschreven door Mike
28 september 2020
Leuke foto, welke foto

Ik melde mij aan en zette enkele normale foto's van mezelf en mijn hond op mij profiel. Kort erachter krijg ik berichten van verschillende dames van " waw wat een lekkere foto, die foto doet me opgeilen, of vragen waar je zeker zou op antwoorden. Maar ik ben in het verleden meerdere malen door de mand gevallen maar nu lees ik eerst de reviews om te zien fake of niet. Tis dus hier ook puur veel fake.

Ervaring geschreven door Anoniem
7 juni 2018
Per bericht betalen

Allemaal fake-profielen. Ofwel sturen je ze zelf, ofwel willen ze het gesprek gaande houden enkel op de site. Per bericht betaal je uiteraard. Zeker niet aan te raden!

Ervaring geschreven door Jack
8 augustus 2017
nepprofielen

Oplichters. Alleen nepprofielen die flink spammen. Ik had nog niks ingevuld (info of foto) en binnen een uur al 3 berichten van vrouwen die me wel wilde omdat ik zo'n leuk profiel had.

Ervaring geschreven door Dennis
23 maart 2017
draait uit op niks

Zoals de eerdere review al melde.. de dames willen alleen maar via uitsluitend SexcontactOproep berichten uitwisselen. , tot nu toe was er geen een vrouw wat een stap verder durfde te gaan al is het al een 1e ontmoeting ow zo voorzichtig bespreken.. het draait in 100% van de vrouwen uit op nul !

Ervaring geschreven door Wim
7 september 2016
Aleen maar mailen

Teveel dames die alleen maar willen mailen op deze site en maar betalen dus

© Datingsitekiezen.nl 2022 | Onderdeel van Dik.nl | Dik B.V. | KvK 74390708 | Tesselschadestraat 155, 8023 BL Zwolle | Privacy statement