Deze site bevat affiliate links. We ontvangen mogelijk een commissie bij jouw inschrijving op een datingsite.

Vergelijk de beste datingsites & apps van 2024

Frunniken.nl datingsite review

Frunniken.nl
Probeer Frunniken.nl gratis

Laatst bijgewerkt: 5 juli 2022

Wanneer je het leuk vindt om spannend te chatten via internet en er altijd wel voor open staat om daar ook een echte erotische date aan over te houden is Frunniken.nl een leuke website om eens te proberen. Je vindt er namelijk allerlei profielen van spannende mannen en vrouwen die graag via internet willen chatten met gelijkgestemden.

De site werkt heel eenvoudig en heeft een heel frisse uitstraling. In deze review lees je hoe je er een account aanmaakt, welke gratis functies je dan allemaal tot je beschikking krijgt en hoe je leuke leden vindt om spannend mee te chatten en daten.

Waarom kies je voor Frunniken.nl?
 • Anoniem erotisch chatten
 • Gratis inschrijving mogelijk
Schrijf je gratis in bij Frunniken.nl

Functies

Wat kun je allemaal doen op Frunniken.nl? Hieronder hebben we de belangrijkste functies voor je op een rijtje gezet:

 • Je kunt een profiel aanmaken en onder meer voorzien van persoonlijke informatie en foto’s.
 • Je kunt eenvoudig leden zoeken op basis van verschillende voorkeuren.
 • Profielen die je leuk lijken kun je uitgebreid bekijken.
 • Als gratis lid kun je 1 foto van het profiel bekijken.
 • Het is mogelijk profielen aan je favorieten toe te voegen zodat je ze op een later moment eenvoudig terug kunt vinden.
 • Je kunt alvast berichtjes van andere leden ontvangen en lezen.

blank


Zoeken & Matching

Je kunt bij Frunniken niet automatisch koppelen met andere leden zoals je dat wel kunt op veel grotere datingsites. Het is echter wel mogelijk om op zoek te gaan naar profielen die aansluiten bij je eigen wensen.

Dit doe je door naar de pagina Members te gaan en de profielen die je daar ziet te filteren, bijvoorbeeld op provincie, leeftijd en geslacht. Dit is helaas wel heel basic, omdat je bijvoorbeeld niet de optie hebt om te filteren op bepaalde erotische interesses of voorkeuren. Zo selecteer je in de praktijk dus vooral op iemands uiterlijk.

Betaalde functies

Met een gratis account kun je al van vrijwel alle functies van Frunniken.nl gebruik maken, want slechts 2 functies zijn voorbehouden aan betalende leden:

 • Het beantwoorden (of als eerste versturen) van een privébericht.
 • Aanvullende foto’s op de profielen bekijken.

Vooral het kunnen versturen van berichtjes is natuurlijk belangrijk als je wilt chatten en daten, maar ook het kunnen zien van alle foto’s op een profiel maakt het veel makkelijker om te bepalen of je echt op iemand wilt reageren.


Inschrijven bij Frunniken

Jezelf inschrijven op Frunniken.nl is heel eenvoudig. Bovenaan het scherm op de homepage zie je een verkort inschrijfformulier waar je je geslacht, je naam en je e-mailadres in kunt vullen. Door op de knop Gratis aanmelden te klikken wordt je profiel alvast gereserveerd. Nu moet je eerst het account activeren voor je in kunt loggen om spannend te gaan chatten. Dat doe je door naar je inbox te gaan en daar de e-mail van Frunniken.nl te openen. Klik op de activatielink om direct in te loggen en je profiel aan te vullen.

Je eigen profiel aanvullen

Voor je echt iets op de site kunt gaan doen is het nodig je profiel aan te vullen met wat belangrijke informatie. Zo is het bijvoorbeeld nodig om het land en de provincie waar je woont te kiezen, evenals je geboortedatum. Daarna hoef je alleen nog maar akkoord te gaan met de algemene voorwaarden van de site. Nu kun je het profiel opslaan en doorgaan naar de site.

Voor je echt serieus kunt beginnen met contacten opdoen is het wel slim om ook de rest van je profiel nog even aan te vullen. Klik daarvoor links in het menu op Mijn profiel. Je kunt dan een leuke foto toevoegen, wat over jezelf schrijven en enkele lichamelijke kenmerken van jezelf invullen. Als je profiel naar wens is sla je het op en kun je met een gerust hart op zoek naar andere leuke leden.


Doelgroep

De doelgroep van Frunniken.nl bestaat uit mannen en vrouwen uit Nederland, België en enkele andere landen die graag opwindend willen chatten met andere mensen. Eventueel ka daar natuurlijk ook een fysiek afspraakje op volgen als het online goed met elkaar klikt. Vanwege het spannende karakter van de site is deze alleen toegankelijk voor volwassenen, je moet dus ook minimaal 18 jaar oud zijn om jezelf in te kunnen schrijven. Los daarvan is iedereen die zin heeft in opwindende contacten welkom om lid te worden.


Veiligheid & discretie

Bij Frunniken kun je helemaal anoniem en dus ook heel veilig en discreet chatten en daten. Ook maakt de site er gelukkig geen geheim van dat een deel van de profielen die je er tegenkomt niet van echte mensen zijn maar slechts entertainment tot doel hebben. Met die fictieve profielen kun je weliswaar heel spannende gesprekjes hebben, maar niet echt mee afspreken. Het chatten gebeurt overigens altijd via een SSL-verbinding, dus niemand kan stiekem meelezen.


Bekendheid Frunniken

Frunniken.nl is niet heel bekend bij het grote publiek, want erotische datingsites maken nu eenmaal maar heel zelden reclame op radio en/of televisie. Toch kennen veel ruimdenkende mannen, vrouwen en koppels de site inmiddels als een leuke en spannende plek om met gelijkgestemde mensen te chatten en te daten.


Contactgegevens & Support

Frunniken.nl is ontwikkeld en wordt beheerd door het volledig Nederlandse bedrijf genaamd D Support B.V. dat is gevestigd in Zutphen. Dit zijn de actuele adres- en bedrijfsgegevens van deze organisatie:

D Support B.V.
Waterstraat 5
7201 HM Zutphen
KVK: 70952345

Let op: het genoemde adres is alleen een vestigingsadres en geen bezoekadres. Wil je contact opnemen met de mensen achter Frunniken.nl, gebruik dan een van de opties die we hieronder bespreken.

Support

Wanneer je een vraag hebt, een klacht in wilt dienen of gewoon een suggestie wilt geven om Frunniken.nl te verbeteren kun je daarvoor terecht bij de klantenservice. Er zijn meerdere manieren om daarmee in contact te komen. Wanneer je op de link Contact klikt in de footer van de site kom je meteen op een contactformulier terecht waar je je gegevens en je bericht in kunt voeren en meteen kunt verzenden. Je kunt echter ook gebruik maken van de aparte website https://d-support.me/ alwaar je nog meer behulpzame informatie over de website vindt en wederom van een contactformulier gebruik kunt maken. Er is nog geen live chat support beschikbaar maar volgens de site wordt er wel aan gewerkt om dat mogelijk te maken.


Kosten

Bij Frunniken.nl zit je niet vast aan een betaald abonnement. Dat betekent echter niet dat de site volledig gratis is. Je kunt namelijk pas berichtjes uitwisselen wanneer je daar credits voor hebt aangeschaft. Ook het bekijken van aanvullende foto’s bij een profiel is alleen mogelijk wanneer je nog credits te besteden hebt.

Voor elk berichtje dat je verstuurt worden er 10 credits in mindering gebracht op je tegoed. Zijn je credits (bijna) op, dan kun je ze opnieuw aanvullen door een betaling te doen.

Er zijn een aantal verschillende creditpakketten te koop, hieronder zie je het aantal credits dat je daarbij ontvangt en de prijs van het pakket:

 • Premium 100 bevat 100 credits en kost € 19,97
 • Premium 210 bevat 200 (+ 10 bonus) credits en kost € 39,97
 • Premium 556 bevat 500 (+ 56 bonus) credits en kost € 99,97
 • Premium 825 bevat 750 (+ 75 bonus) credits en kost € 149,97
 • Premium 1176 bevat 1000 (+ 176 bonus) credits en kost € 199,97

Betalen kan veilig en vertrouwd met iDeal, maar ook met een creditcard of PayPal.

blank


Frunniken opzeggen

Zo kun je helemaal zelf je lidmaatschap bij Frunniken.nl weer opzeggen:

 1. Klik rechtsboven in het scherm op de knop met het tandwiel erop.
 2. Kies in het menu dat verschijnt voor Instellingen.
 3. Scrol helemaal naar beneden tot jet het kopje Account opheffen ziet.
 4. Klik daar op het schuifbalkje met Nee erin en vervolgens op Ja.

Je account wordt nu ontoegankelijk en onzichtbaar gemaakt. Je kunt dus niet meer inloggen en andere leden kunnen je niet meer vinden op de site. Je hebt echter 14 dagen bedenktijd. Wil je toch weer actief worden op de site? Klik dan op de link in de e-mail die je direct na je uitschrijving hebt ontvangen. Na de 14 dagen bedenktijd wordt je profiel pas definitief verwijderd.


Onze ervaringen met Frunniken.nl

Pluspunten:
 • Anoniem erotisch chatten
 • Gratis inschrijving mogelijk
Minpunten:
 • Soms ook buitenlandse leden
Probeer Frunniken.nl gratis
foto auteur Robin de Boer
Dit artikel is geschreven door Robin de Boer

Dating coach Robin is al jarenlang blogger voor Datingsitekiezen.nl. Getrouwd met een leuke man die ze heeft ontmoet via een datingsite. Een creatieve veelvraat die gek is op schrijven, ontwerpen en tekenen. LinkedIn

© Datingsitekiezen.nl 2024 | Onderdeel van Dik B.V. | KvK 74390708 | Stationsplein 3, 8011 CW te Zwolle | Privacy & Cookies