Deze site bevat affiliate links. We ontvangen mogelijk een commissie bij jouw inschrijving op een datingsite.

Vergelijk de beste datingsites & apps van 2024

XCLUB datingsite review

XCLUB
Probeer XCLUB gratis

Laatst bijgewerkt: 2 januari 2023

Of je nu een one night stand zoekt of een sexrelatie bij XCLUB kun je het vinden. Deze website staat voor ondeugende fantasieën en je kunt er gelijkgestemden vinden om snel beter te leren kennen. Misschien vind jij bij XCLUB ook wel je ideale sexmaatje online om je spannendste fantasieën mee te delen en je wildste ervaring mee te delen!

Waarom kies je voor XCLUB?
 • Site kent geen taboe en laat expliciete foto's zien
 • 18+ modus waarbij de expliciete foto's kunt uitschakelen
 • Ruimdenkend erotisch chatplatform
Schrijf je gratis in bij XCLUB

XCLUB in het kort

XCLUB is een datingsite waar mannen en vrouwen (maar ook behoorlijk veel stelletjes) allemaal op zoek kunnen naar sekscontacten. Dit kan dan zijn voor een eenmalig iets, maar er zijn ook talloze mensen die een leuk persoon zoeken om een langdurige seksrelatie mee aan te gaan. XCLUB is daten zonder taboes en je moet er dan ook niet van opkijken dat je op deze website diverse expliciete foto’s ziet. Naast die soms wel heel spannende foto’s kun je er ook vele spannende fantasieën van leden lezen en zo krijg je meteen een goed beeld waar het lid naar op zoek is.


Inschrijven op XCLUB.nl

Wanneer je actief wilt worden op XCLUB.nl moet je dat altijd doen door een nieuw account aan te maken, want deze site biedt geen ondersteuning voor externe inlogmogelijkheden zoals Facebook of Google. Hieronder lees je hoe je een nieuw account aanmaakt en je profiel vormgeeft.

blank

Aanmelden met een nieuw account

Het is heel eenvoudig om een nieuw account aan te maken. Op de voorpagina van de site zie je als het goed is direct bovenaan al een inschrijfblok. Vul daar je schuilnaam/nickname in en kies een wachtwoord. Voer ook een echt bestaand e-mailadres van je in zodat je het account zo meteen zonder problemen kunt activeren. Wanneer je deze eerste drie velden hebt ingevuld en op de knop

Gratis aanmelden klikt wordt er nog wat meer informatie gevraagd. Vul je geslacht in en met welke spannende profielen je in contact wilt komen. Dat is alles, dus klik nogmaals op de Gratis aanmelden en ga nu eerst naar je e-mail om je zojuist aangemaakte account te activeren.

Je profiel verder aanvullen

Nu je een eigen account hebt aangemaakt ben je er helaas nog niet, want om je profiel aantrekkelijk te maken voor anderen om op te reageren moet je dat echt eerst wat verder aanvullen. Die richting stuurt XCLUB je echter ook alvast uit, want zodra je je account hebt geactiveerd logt de site je automatisch in en stuurt je ook meteen naar je profielinstellingen.

In drie tabbladen kun je allemaal gegevens invullen: persoonlijke informatie, gegevens over je levensstijl en allerlei 18+ feitjes zoals wensen en voorkeuren. Vul alle drie de tabbladen in en klik dan op opslaan. Nu kun je ook meteen een of meer foto’s uploaden via de knop Foto’s uploaden.

blank


Zoeken en matchen

Hoe kun je zoeken en matchen via Xclub op nieuwe contacten te leggen? Je leest het hier.

Uitgebreid Zoeken

De zoekpagina open je door in de menubalk op de knop Zoeken te klikken. Je krijgt nu meteen een pagina te zien met profielen die voldoen aan de basiswensen die je al eerder aan hebt gegeven, zoals  het geslacht. Je kunt nu de lijst zelf filteren met de opties die je bovenaan de pagina ziet staan, zoals leeftijd, geaardheid, postuur en locatie.

Door op de link Geavanceerd zoeken te klikken kun je uit nog veel meer criteria kiezen, zoals interesses op dagelijks en erotisch gebied. De lijst met profielen wordt dan telkens aangepast aan je aanvullende voorkeuren, zodat je uitkomt bij een kleiner aantal profielen die beter aan je wensen voldoen.

blank

Profiel en contact

Klik een profiel dat je interesse heeft aan om het te openen. Je ziet meteen alle relevante informatie die dat lid heeft ingevuld. Heel fijn is dat je ook direct alle foto’s kunt bekijken die iemand op zijn of haar profiel heeft geplaatst. Je kunt het profiel liken door onder het informatieblokje onder de foto’s op de knop met het duimpje te klikken.

Door op de knop te klikken met de ster erop voeg je het profiel toe aan je favorieten. Ook kun je een profiel hier blokkeren. Stuur je liever meteen een spannend berichtje, dan kun je jouw reactie ook direct al bovenaan deze pagina schrijven en versturen.

Ledenoverzichten

Op de pagina Leden zie je alle leden op de site op basis van hun profielfoto. Dat maakt het makkelijk om snel door alle profielen te bladeren. Er zijn ook aparte overzichten beschikbaar met populaire leden, profielen die op dit moment online zijn en mensen die zich in je buurt bevinden. Bovenaan deze pagina bevindt zich een slider met profielen die zichzelf in de spotlight hebben geplaatst (iets wat je zelf ook kunt doen).


Functies van XCLUB

Een gratis account bij XCLUB is de ideale manier om te ontdekken of de site een beetje bij je past. Je kunt dan namelijk al de volgende dingen doen:

 • Een eigen profiel aanmaken.
 • Foto’s op je profiel plaatsen.
 • Zoeken naar profielen.
 • Alle profielen bekijken.
 • Bekijken wie je profiel heeft geliket.

Betaalde functies van XCLUB

Pas echt leuk wordt het wanneer je een aantal credits hebt gekocht en daarmee de volgende functies tot je beschikking krijgt:

 • Uitdagende flirts versturen.
 • Ontvangen berichtjes lezen.
 • Zelf berichtjes sturen.
 • Je profiel in de spotlight zetten.

blank


Doelgroep van XCLUB

De doelgroep van Xclub bestaat uit alle mannen, vrouwen en stellen van 18 jaar en ouder uit Nederland die op zoek zij naar een spanend contact, zoals een discrete maar wel heel opwindende flirt of een hete chat met gelijkgestemden.

Er wordt geen onderscheid gemaakt op opleidingsniveau, bepaalde voorkeuren of specifieke leeftijdsgroepen. Iedereen is er welkom, zolang je jezelf maar aan de regels houdt.


Beveiliging en privacy

De profielen op Xclub worden nauwgezet beheerd en in de gaten gehouden, om leden zo prettig mogelijk van de site gebruik te kunnen laten maken. Expliciete foto’s zijn uitdrukkelijk toegestaan maar er wordt wel goed gecheckt dat iedereen zich aan de regels houdt. SSL-verbindingen worden ondersteund, maar let wel op dat de site op het moment dat we deze review schreven HTTPS niet actief forceert. Het bekende slotje zal dus alleen verschijnen als je zelf https:// voor de domeinnaam type.

Toegangsverbod

Een erotische chat en contactdienst die functioneert op basis van een creditsysteem kan voordelig uitpakken wanneer je soms langere tijd niet wilt chatten, maar als je elke dag op de site actief wilt zijn en veel verschillende contacten onderhoudt kan het helaas wel snel in de papieren lopen. En ook het contact op zich kan al tijdverslindend en voor sommige mensen zelfs lichtelijk verslavend werken. Daarom vinden we het heel verstandig dat Xclub de mogelijkheid voor een toegangsverbod biedt. Dan kun je jezelf (tijdelijk) laten uitsluiten van de site.


Bekendheid

Xclub adverteert regelmatig op televisie, vooral tijdens de late uurtjes op commerciële zenders. Daardoor ben je verzekerd van een gestage toestroom van nieuwe leden op de site. Mede daardoor hadden we tijdens onze eigen tests niet te klagen over de hoeveelheid profielen en de activiteit die er op ons eigen profiel was. Met de bekendheid van Xclub.nl lijkt het dus wel goed te zitten. Wat daarbij ook helpt is dat de site zich op vele soorten erotisch contact richt en niet alleen op een bepaalde niche zoals ‘swingen’ of ‘trio’. Veel mensen kunnen er dus terecht.


Is er een datingapp beschikbaar?

Xclub.nl heeft geen eigen dating app beschikbaar voor zijn leden. Gelukkig is de site zelf wel helemaal ingericht op mobiel gebruik. Inschrijven, profielen zoeken en chatten gaat via je mobiel even makkelijk als via een desktop of laptop. Als je graag je smartphone wilt gebruiken om via Xclub naar nieuwe spannende contacten te zoeken hoeft het ontbreken van een dating app je daar dus zeker niet van te weerhouden.


Contact met Xclub

Hoe leg je contact met Xclub en welk bedrijf runt nu alweer vele jaren deze succesvolle erotische chat en sekscontact website? Al die handige informatie vind je hieronder.

Adresgegevens:

Alle gegevens over Xclub en het bedrijf erachter is makkelijk te vinden op de website, maar voor de zekerheid hebben we belangrijkste bedrijfsinformatie toch hieronder even voor je genoteerd:

Next Step Media B.V.
Verlengde Poolseweg 16
4818 CL Breda
Nederland
KVK: 59122730
Telefoon: 085 130 78 17

Helpdesk en klantenservice

Er zijn diverse manieren om contact te leggen met de klantenservice van Xclub. De eerste manier is het invullen van het contactformulier op de site. Dat vind je op de pagina Contact. Je kunt echter ook bellen met het servicenummer van Xclub via het telefoonnummer dat we hierboven al hebben vermeld. Via die weg is de klantenservice bereikbaar op werkdagen van 8.00 tot 18.00 en op zaterdag van 10.00 tot 17.00.


Kosten Xclub credits

Premium functies van Xclub betaal je met credits, want deze erotische datingsite hanteert een puntensysteem om bepaalde hulpmiddelen te ontsluiten. Deze credits kun je kopen in pakketten, waarvan de prijzen op dit moment als volgt zijn:

 • XSmall 50 credits € 13,00 (€ 1,30 per bericht)
 • Small 100 credits € 25,00 (€ 1,25 per bericht)
 • Medium 170 credits € 39,00 (€ 1,15 per bericht)
 • Large 375 credits € 75,00 (€ 1,00 per bericht)
 • XLarge 695 credits € 125,00 (€ 0,90 per bericht)

Betalen van je creditpakket kan gewoon via iDeal, maar ook creditcards worden ondersteund.

blank


Xclub opzeggen

Wil je jouw Xclub profiel en account opzeggen? Log dan eerst in op je profiel wanneer je dat nog niet had gedaan. Ga dan via je profielmenu rechtsboven in het scherm naar optie Instellingen. Helemaal onderaan de pagina kun je dan op de knop Mijn account en profiel verwijderen klikken. Selecteer een reden voor je afmelding en voeg eventueel nog een opmerking of verbeterpunt toen. Door op de knop Account verwijderen te klikken zorg je ervoor dat je profiel en alle bijbehorende gegevens van Xclub worden verwijderd.


Onze ervaringen met XCLUB

Pluspunten:
 • Site kent geen taboe en laat expliciete foto's zien
 • 18+ modus waarbij de expliciete foto's kunt uitschakelen
 • Ruimdenkend erotisch chatplatform
Minpunten:
 • Niet alle foto's zijn meteen te zien na het registreren
Probeer XCLUB gratis
foto auteur Robin de Boer
Dit artikel is geschreven door Robin de Boer

Dating coach Robin is al jarenlang blogger voor Datingsitekiezen.nl. Getrouwd met een leuke man die ze heeft ontmoet via een datingsite. Een creatieve veelvraat die gek is op schrijven, ontwerpen en tekenen. LinkedIn

© Datingsitekiezen.nl 2024 | Onderdeel van Dik B.V. | KvK 74390708 | Stationsplein 3, 8011 CW te Zwolle | Privacy & Cookies