Onafhankelijk vergelijken van datingsites & apps

Veel gestelden vragen over datingsites

VGV pagina 1 van 4


50Liefde opzeggen

50Liefde is een overzichtelijke datingsite voor 50-plussers die op zoek zijn naar een nieuwe liefde in hun leven. Het uitschrijfproces van deze datingsite voor ouderen is helaas wel iets minder duidelijk. Daarom leggen we in dit artikel uit hoe je toch zelf of via een online opzegbrief je profiel en alle bijbehorende gegevens van datingsite 50Liefde kunt laten verwijderen. Lees meer »

SecondLove opzeggen

Ben je lid van datingsite SecondLove? Dan is er een grote kans dat je daar heel discreet op zoek bent naar een date of stiekeme relatie. Als je dan eenmaal besloten hebt om met de site op te houden wil je natuurlijk zeker weten dat al je gegevens meteen helemaal van internet verdwijnen en nooit meer op te roepen zijn. Lees meer »

Match4Me opzeggen & uitschrijven

Op Match4M kun je op een ontspannen manier in contact komen met gelijkgestemde singles van hbo en universitair niveau. Heb je er inmiddels een leuke partner gevonden, of ben je juist uitgekeken op deze datingsite? Dan lees je hier hoe je jezelf eenvoudig zelf uit kunt schrijven. Lees meer »

Be2 opzeggen. Hoe schrijf ik mij uit?

Be2 is een algemene datingsite die behoorlijk populair is en verschillende manieren heeft om gelijkgestemde singles te leren kennen. Heeft dat jou inmiddels een leuke nieuwe relatie opgeleverd en wil je daarom afmelden ij de datingsite? Dan lees je hier hoe je dat op twee verschillende manieren kunt doen: gratis met de makkelijke opzegbrief of handmatig via je eigen Be2 account. Lees meer »

50plusmatch opzegging doorgeven

50plusmatch is de grootste datingsite voor senioren. Dagelijks schrijven veel 50 plussers zich in op deze datingsite.  Je account beëindigen is echter iets ingewikkelder dan het inschrijfproces. Hieronder behandelen de stappen die je moet doorlopen om je opzegging door te geven *index* Opzeggen met gratis opzegbrief (tip!) Lees meer »

Ourtime opzeggen en account beëindigen

Ourtime is een datingsite die door de jaren heen veel 50 plussers bij elkaar heeft gebracht. Mocht je ingeschreven staan bij Ourtime en je account willen opzeggen, dan geven we je hieronder twee opties om je opzegging door te geven. *index* Ourtime opzeggen met gratis opzegbrief (tip!) Lees meer »

C-Date opzeggen

C-date is een leuke datingsite voor spannende contacten. Maar wanneer je geen gebruik meer wilt maken van deze datingsite, is het verstandig om je account op te zeggen. Dat kun je doen op twee verschillende manieren die we hieronder uitgebreid behandelen.  Lees meer »

e-Matching opzeggen en uitschrijven

Wanneer je je account wilt beëindigen bij e-Matching, betekend dat hoogstwaarschijnlijk dat je succes hebt gehad met de datingsite. Opzeggen is op veel datingsites wel wat gedoe, en daarom hebben we hieronder stap voor stap uitgelegd hoe je je kunt uitschrijven. Lees meer »

Hoe kun je Relatieplanet opzeggen?

Relatieplanet is de grootste datingsite van Nederland. Wellicht heb je op deze website de liefde gevonden, of wil je je uitschrijven omdat je abonnement is verlopen. Hieronder behandelen we de stappen om je account te beëindigen bij Relatieplanet. *index* Relatieplanet opzegbrief (tip!) Lees meer »

Wat is de Lexa Badge en wanneer verdien je deze?

De Lexa Badge is bedoeld voor mannelijke leden van Lexa die de moeite hebben genomen om hun profiel volledig en naar waarheid in te vullen, representatieve foto’s hebben toegevoegd en een passend zoekprofiel voor zichzelf hebben opgesteld. Vrouwen kunnen aan de Lexa Badge zien dat ze met het profiel van een man te maken hebben die een echte gentleman genoemd kan worden. Lees meer »

© Datingsitekiezen.nl 2021 | Onderdeel van Dik.nl | Dik B.V. | KvK 74390708 | Hanzeplein 11, 8017 JD Zwolle | Privacy statement