Onafhankelijk vergelijken van datingsites & apps

Veel gestelden vragen over datingsites

VGV pagina 1 van 3


C-Date opzeggen

C-date is een leuke datingsite voor spannende contacten. Maar wanneer je geen gebruik meer wilt maken van deze datingsite, is het verstandig om je account op te zeggen. Dat kun je doen op twee verschillende manieren die we hieronder uitgebreid behandelen.  Lees meer »

e-Matching opzeggen en uitschrijven

Wanneer je je account wilt beëindigen bij e-Matching, betekend dat hoogstwaarschijnlijk dat je succes hebt gehad met de datingsite. Opzeggen is op veel datingsites wel wat gedoe, en daarom hebben we hieronder stap voor stap uitgelegd hoe je je kunt uitschrijven. Lees meer »

Hoe kun je Relatieplanet opzeggen?

Relatieplanet is de grootste datingsite van Nederland. Wellicht heb je op deze website de liefde gevonden, of wil je je uitschrijven omdat je abonnement is verlopen. Hieronder behandelen we de stappen om je account te beëindigen bij Relatieplanet. *index* Relatieplanet opzegbrief (tip!) Lees meer »

Wat is de Lexa Badge en wanneer verdien je deze?

De Lexa Badge is bedoeld voor mannelijke leden van Lexa die de moeite hebben genomen om hun profiel volledig en naar waarheid in te vullen, representatieve foto’s hebben toegevoegd en een passend zoekprofiel voor zichzelf hebben opgesteld. Vrouwen kunnen aan de Lexa Badge zien dat ze met het profiel van een man te maken hebben die een echte gentleman genoemd kan worden. Lees meer »

Is Badoo gratis?

Badoo is gratis te gebruiken. Voor de basisfunctionaliteiten hoef je niet te betalen. Wel heb je de mogelijkheid om te betalen voor extra’s. Zo kun je bijvoorbeeld in de spotlight staan, waardoor je profiel vaker bij andere gebruikers wordt weergegeven. Ook kun je een premium abonnement (Superkrachten) nemen waarmee je geen beperkingen meer hebt. Lees meer »

Wat kun je met Superkrachten op Badoo?

Badoo is een gratis online datingsite waar je mensen van over de hele wereld kunt ontmoeten. Toch is het soms lastig om op te vallen tussen zoveel leden. Daarom zijn er de Badoo superkrachten: voor een klein bedrag kom je veel sneller in contact met anderen.  Lees meer »

Wat is een Lexa borrel?

Lexa.nl is een van de grootste datingsites van Nederland. Via de website kun je je inschrijven en snel veel nieuwe mensen ontmoeten. Wie weet zit de liefde van jouw leven ertussen. Omdat je via het internet elkaar minder snel face to face zult ontmoeten, organiseert Lexa per maand een aantal borrels. Lees meer »

Afmelden bij Badoo, opzeggen of uitschrijven

Badoo is een gratis dating app die het mogelijk maakt om op een laagdrempelige manier in contact te komen met singles. Hoewel Badoo over het algemeen succesvol is, kan het natuurlijk voorkomen dat je je graag wilt uitschrijven van deze dating dienst. Lees meer »

Is datingsite Lexa gratis?

Lexa behoort tot één van de grootste namen op het gebied van online dating in Nederland. Lexa kent enkele tienduizenden leden in Nederland. Een zeer betrouwbare datingsite met een hoog succespercentage. De vraag die veel mensen echter hebben is of je moet betalen voor Lexa. Lees meer »

Lexa opzeggen; hoe schrijf je je uit?

Hoewel Lexa is een zeer betrouwbare datingsite is, kan het voorkomen dat je je toch graag wilt uitschrijven voor de diensten van deze website. Wellicht heb je je partner al gevonden via Lexa, of wil je je juist uitschrijven omdat je geen vertrouwen meer hebt in de datingsite. Lees meer »

© Datingsitekiezen.nl 2020 | Onderdeel van Dik.nl | Dik B.V. | KvK 74390708 | Hanzeplein 11, 8017 JD Zwolle | Privacy statement