Deze site bevat affiliate links. We ontvangen mogelijk een commissie bij jouw inschrijving op een datingsite.

Vergelijk de beste datingsites & apps van 2024

SecondLove opzeggen

SecondLove opzeggen
Gratis Second Love opzegbrief maken

Laatst bijgewerkt: 5 juli 2022

Ben je lid van datingsite SecondLove? Dan is er een grote kans dat je daar heel discreet op zoek bent naar een date of stiekeme relatie. Als je dan eenmaal besloten hebt om met de site op te houden wil je natuurlijk zeker weten dat al je gegevens meteen helemaal van internet verdwijnen en nooit meer op te roepen zijn. In dit artikel laten we daarom zien hoe je jouw SecondLove account per direct en voor altijd kunt laten verwijderen.


Afmelden bij SecondLove met opzegbrief

Wanneer je absolute zekerheid wilt hebben dat je nooit meer op SecondLove terug bent te vinden kun je tegen een kleine vergoeding terecht bij 123Opzeggen. Door het invoeren van enkele gegevens kun je daar makkelijk, snel en heel veilig je profiel laten verwijderen. Dankzij de 100% verwijdergarantie weet je zeker dat niemand je ooit meer op de datingsite op zal kunnen zoeken. Met name wanneer je vermoedt dat je in de gaten begint te lopen is dit een veilige optie.

Second Love direct opzeggen


Handmatig je SecondLove account opzeggen

Ook het handmatig je profiel opzeggen bij SecondLove is gelukkig heel eenvoudig. Dit doe je in slechts vier korte stappen, die we hieronder bespreken.

Stap 1: Inloggen op je SecondLove profiel

De eerste stap is het inloggen op je profiel bij SecondLove. Dat doe je door bovenaan de homepage je gebruikersnaam en wachtwoord in te vullen. Weet je het wachtwoord niet meer? Dan kun je dat daar ook opvragen door op de link Wachtwoord vergeten? te klikken. Nu kun je het e-mailadres invullen dat je hebt gebruikt om een profiel aan te maken. Daar wordt meteen een link naartoe gestuurd waarmee je je wachtwoord opnieuw in kunt stellen. Log in met je nieuwe wachtwoord en ga dan verder met de volgende stap.

Stap 2: Het instellingenmenu openen

Zodra je bent ingelogd zie je bovenaan het scherm (aan de rechterkant) een blauw vlak met je eigen gebruikersnaam en profielstatus staan. Dat is je persoonlijke profielmenu. Klik op dit veld om het hoofdmenu te openen.

blank

Stap 3: Voor annuleren kiezen

In het menu klik je op de knop Profiel om het profielmenu uit te klappen. De onderste optie in deze lijst is de knop Annuleren. Druk daarop om verder te gaan.

blank

Stap 4: Je uitschrijving bevestigen

De laatste stap is het bevestigen van je uitschrijving door op de knop Ja, ik weet het zeker te klikken. Je hoeft in tegenstelling tot veel andere datingsites dus niet eerst een reden voor je vertrek aan te geven of bijvoorbeeld verbeterpunten voor de site aan te dragen. Zodra je op de knop hebt gedrukt word je meteen uitgelogd en teruggestuurd naar de homepage. Je kunt nu niet meer inloggen, want je account en alle bijbehorende gegevens (zoals foto’s en berichtjes) zijn verwijderd. Er is nu dus ook geen weg terug mee, al je sporen zijn uitgewist.

blank


Wat vond je van SecondLove.nl?

SecondLove is een behoorlijk controversiële website. Er verschijnen regelmatig berichten in de landelijke media over de negatieve invloed die de site zou hebben op huwelijken. Wat je eigen reden ook was om op SecondLove actief te worden, we kunnen ons voorstellen dat je inmiddels een eigen mening over dit datingplatform hebt gevormd. Wanneer je het wel ziet zitten om die mening met onze andere bezoekers te delen ben je altijd welkom om een (anonieme) reactie achter te laten bij onze SecondLove review.

Gratis Second Love opzegbrief maken
logo Second Love

Dit artikel is onderdeel van ons dossier over Second Love. Klik hier om alle artikelen over Second Love te bekijken.

Bekijk alles over Second Love »
foto auteur robindeb
Dit artikel is geschreven door robindeb

Dating coach Robin is al jarenlang blogger voor Datingsitekiezen.nl. Getrouwd met een leuke man die ze heeft ontmoet via een datingsite. Een creatieve veelvraat die gek is op schrijven, ontwerpen en tekenen. LinkedIn

© Datingsitekiezen.nl 2024 | Onderdeel van Dik B.V. | KvK 74390708 | Stationsplein 3, 8011 CW te Zwolle | Privacy & Cookies