Deze site bevat affiliate links. We ontvangen mogelijk een commissie bij jouw inschrijving op een datingsite.

Vergelijk de beste datingsites & apps van 2024

Is Second Love gratis?

Is Second Love gratis?
Probeer Second Love gratis

Laatst bijgewerkt: 5 juli 2022

Een van de meest gebruikte datingsites en datingapps om vreemd te gaan is Second Love. Mocht je geïnteresseerd zijn in het vinden van een affaire middels het internet, dan kom je snel uit bij Second Love.

Natuurlijk wil je dan graag weten of dit een goede datingsite is en daar lees je hier meer over. Een veel gestelde vraag is echter ook of je moet betalen voor deze datingsite of dat je hem ook gratis kunt gebruiken.


Sommige functies zijn gratis

Als je een kort antwoord op deze vraag wilt hebben, kunnen we zeggen dat je je gratis in kunt schrijven bij Second Love en enkele basisfuncties kunt gebruiken. Je kunt onder andere gebruik maken van de geavanceerde zoekmodule om te zoeken door profielen op de site. Ook kun je je eigen profiel aanmaken en uitbreiden met o.a. foto’s en andere persoonlijke gegevens.


Meer betaalde functies

Als je daarna daadwerkelijk contact wilt gaan zoeken met andere leden bij Second Love zul je toch echt moeten betalen. De website is ook niet de goedkoopste, maar in ruil daarvoor krijg je wel discretie en een zeer goed werkende datingsite.

Probeer Second Love gratis
logo Second Love

Dit artikel is onderdeel van ons dossier over Second Love. Klik hier om alle artikelen over Second Love te bekijken.

Bekijk alles over Second Love »
foto auteur Robin de Boer
Dit artikel is geschreven door Robin de Boer

Dating coach Robin is al jarenlang blogger voor Datingsitekiezen.nl. Getrouwd met een leuke man die ze heeft ontmoet via een datingsite. Een creatieve veelvraat die gek is op schrijven, ontwerpen en tekenen. LinkedIn

© Datingsitekiezen.nl 2024 | Onderdeel van Dik B.V. | KvK 74390708 | Stationsplein 3, 8011 CW te Zwolle | Privacy & Cookies