Onafhankelijk vergelijken van datingsites & apps

50liefde datingsite review

50liefde
Probeer 50liefde gratis

Laatst bijgewerkt: 5 juli 2022

Liefde kent natuurlijk geen leeftijd. De datingsite 50liefde focust zich daarom speciaal op de 50 plussers. De datingsite is er niet alleen voor de 50 plusser die serieus op zoek is naar een nieuwe liefde, maar ook voor iemand die bijvoorbeeld een nieuwe vriendschap wil.

Anders dan andere datingsites merk je aan alles dat deze datingsite er speciaal is voor de 50 plusser. Zo is de datingsite erg gebruiksvriendelijk door de grote knoppen en makkelijke navigatie. Ook vindt op de website informatie en tips van andere leeftijdsgenoten op het gebied van dating. Een ideale datingsite om contact te leggen met gelijkgestemde leden die zich in dezelfde levensfase als jij bevinden.

Waarom kies je voor 50liefde?
 • Leuke extra functies zoals matchgame en chatbox
 • Bij het duurste pakket 100% contactgarantie
 • Goede klantenservice met advies op maat
 • Zeer gemakkelijk in gebruik
Schrijf je gratis in bij 50liefde

50Liefde functies

Als je de website bezoekt zie je meteen staan dat je je gratis kunt aanmelden. Een handige manier om uit te vinden of deze datingsite misschien iets voor jou is. Als je je gratis aanmeldt bij 50liefde kun je meteen van veel functies gebruik maken op de datingsite. Eigenlijk zijn alle ingrediënten al aanwezig om de eerste stap te zetten in het leggen van contact via internet.

Met een gratis account kun je het volgende:

 • zien wie er online is
 • recente activiteiten bekijken in de newsfeed
 • je partnervoorstellen bekijken
 • beperkt een leuke matchgame spelen
 • een nieuwe match zoeken op basis van zoekcriteria
 • de profielfoto bekijken van iemand
 • profielen bezoeken en lezen
 • een smile versturen naar iemand

Uitgebreide zoekfunctie
Met de handige zoekfunctie kun je snel nieuwe matches vinden. Je kunt zoeken op leeftijd, provincie, of iemand online is op dit moment en of je iemand wil vinden met profielfoto. Daarnaast kun je ook iemand zoeken op basis van iemands naam. Dat lijkt misschien een beetje vreemd, maar kan handig zijn wanneer je iemand wilt opzoeken, maar nog geen contact hebt gelegd.

Matchgame
Op de homepage vind je de optie om een leuke matchgame te spelen. Het is een hele makkelijke manier van contact leggen. De site laat automatisch een profielfoto met bijbehorende naam zien, waarbij je vervolgens op een vinkje of een kruisje kunt klikken. Als je een vinkje stuurt krijgt diegene daarvan een melding en bij een kruisje krijgt diegene dit niet te weten.


Inschrijfproces

Het inschrijven op 50liefde is makkelijk en overzichtelijk. Je bent niet urenlang bezig om een vragenlijst in te vullen, maar kunt zelf kiezen hoeveel informatie je wilt geven. Allereerst wordt er gevraagd om je algemene gegevens, zoals je leeftijd en je woonplaats.

blank

In een open veld kun je daarna een omschrijving geven van jezelf. Ditzelfde doe je vervolgens over degene waarnaar je op zoek bent. Je kunt hier bijvoorbeeld iemand zijn uiterlijk, innerlijk of persoonlijkheid omschrijven. 50liefde geeft als tip om hier een goede omschrijving te geven. Op die manier zorg je namelijk dat niet iedereen reageert op je profiel, maar wel de juiste persoon. Wil je wat extra informatie prijsgeven over jezelf, dan kan dat. Misschien vind je het wel belangrijk om te vertellen dat je een bepaalde religie hebt of dat je een absolute niet-roker bent.

Daarna is het tijd om erachter te komen waar je interesses liggen. In verschillende categorieën kun je aankruisen waar je van houdt. De categorieën waar je uit kunt kiezen, zijn: diversen, cultuur, sport en muziek. Om je profiel overzichtelijk te houden kun je hier maximaal 10 interesses aankruisen. Kan je niet kiezen en wil je toch nog even noemen dat je het heerlijk vindt om lekker met je handen in de aarde te wroeten tijdens het tuinieren? Geen zorgen, want er is genoeg ruimte om dit alsnog op je profiel te benoemen.

Het profiel wordt compleet gemaakt door het uploaden van een profielfoto en eventueel andere foto’s. 50liefde geeft aan dat een profiel met een profielfoto 3 keer vaker wordt bezocht. Het loont dus wel om een profielfoto te uploaden. Een pluspunt bij het aanmaken van je profiel is dat je niet direct overal antwoord op hoeft te geven. Wil je nog even nadenken over hoe je iets moet verwoorden, dan kun je op elk moment je profiel wijzigen of nieuwe informatie toevoegen.


Gebruiksgemak van de website

De website van 50liefde scoort goed op het gebied van gebruiksgemak. Dat zit hem met name in de lay-out van de website. Alle informatie staat beknopt en duidelijk weergegeven. Via grote en duidelijke knoppen word je gemakkelijk door het aanmeldproces heen geleid.

Ook op het dashboard kun je de informatie die je zoekt makkelijk vinden. Je hoeft je bril er niet meteen bij te pakken om kleine letters te lezen en er staat niet teveel tekst op het dashboard. Dit zorgt ervoor dat de website goed te bedienen is voor ouderen.


Doelgroep van 50Liefde

Het idee dat internetdaten niet weggelegd is voor ouderen is allang achterhaald. De wat oudere doelgroep weet de weg naar de online datingwereld ook goed te vinden. En daar weet 50liefde goed op in te spelen. 50liefde is een datingsite speciaal voor de 50 plusser die serieus op zoek is naar een date, relatie of vriendschap.

50liefde is misschien niet de grootste datingsite, maar wel een erg actieve. Dagelijks worden er duizenden berichten en glimlachen verstuurd. Ook melden dagelijks honderden nieuwe leden zich aan. Op de datingsite zijn iets meer vrouwen te vinden dan mannen. Van de 50 plussers is namelijk 57% vrouw en 43% man. In 1 op de 3 gevallen vindt een single die zich inschrijft bij 50liefde een nieuwe partner. Kortom, een datingsite met een hoog succesratio.


Beveiliging van de datingsite

Bij 50liefde staat veilig daten voorop. Als je online bent op de site wordt er gebruik gemaakt van een beveiligde https verbinding. Als je gegevens invult op de site wordt deze geëncodeerd middels het ssl certificaat, zodat je privacygevoelige informatie nooit zomaar op straat komt te liggen.

50liefde heeft daarnaast een klantenservice die elke dag handmatig profielen controleert op echtheid. Als je iets niet helemaal vertrouwt dan kun je via de optie ‘rapporteren’ een waarschuwing sturen naar de klantenservice. Na onderzoek wordt het profiel dan verwijderd van de datingsite.

50liefde is helaas niet aangesloten bij het Keurmerk Veilig Daten of de Thuiswinkel Waarborg.

Tips voor veilig daten
Op de website geeft 50liefde enkele tips om veilig online te daten. Wees bijvoorbeeld voorzichtig met het geven van persoonlijke informatie. Geef niet meteen je achternaam en leg eerst contact via het anonieme berichtensysteem van 50liefde. Daarnaast geeft de datingssite aan dat je fraudeurs vaak kunt herkennen aan een aantal zaken. Zo spreken ze vaak gebrekkig Nederlands, doen ze het voorstel om via andere kanalen te communiceren, praten ze op een romantische en intieme manier en laten ze doorschemeren dat ze geld nodig hebben.

Andere tips om datingfraude te voorkomen en veilig te daten, lees je hier.


Hoe bekend is deze datingsite?

50liefde is qua bekendheid misschien niet vergelijkbaar met de ‘grote jongens’ onder de datingsites. Dit komt met name omdat de datingsite een kleine en bewuste doelgroep heeft. Toch vinden elke dag nieuwe singles hun weg naar de datingsite.

De datingsite is daarnaast onder de aandacht gebracht in het RTL4 programma ‘Altijd Jong’. in het magazine ‘Vrouw’ van De Telegraaf en op Nu.nl.


Contact opnemen

Bij de rubriek ‘Help’ op de website kun je veel informatie vinden over bijvoorbeeld instellingen, lidmaatschappen, berichten of betalingen. Kom je er niet helemaal uit of heb je een vraag, dan staat de klantenservice voor je klaar. Je kunt contact opnemen middels het contactformulier op de website, via de telefoon of per e-mail.

Adres:
50Liefde.nl is onderdeel van:

ConnectionBuilders
Stationsstraat 7
3451 BV Vleuten
Nederland
KVK: 65485041
Telefoonnummer:085-4013450 (bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur)
E-mail:helpdesk@50liefde.nl


Advies en datingtips

Er wordt op de website geen professionele datehulp aangeboden, maar ze geven aan je graag op weg te helpen en voor je klaar te staan. Heb je een duwtje in de goede richting nodig, dan kun je op de website zelf al heel veel lezen over het liefdesleven en het daten. Onder het kopje ‘blog’ vind je leuke feitjes en lees je verschillende tips. Daarnaast is er op de website een aparte pagina met succesverhalen.
Wil je bijvoorbeeld weten wat de ervaring op de datingsite is van iemand anders of hoe een eerste date uiteindelijk is opgebloeid tot een serieuze relatie? Er staat hier genoeg leesvoer voor je klaar om te leren van andere mensen, geïnspireerd te raken of gewoon om te kijken of 50liefde iets voor jou is.


Kosten 50liefde

Wil je meer uit de datingsite halen, dan kun je kiezen uit drie betaalde pakketten. Je hebt de keuze uit een 3-maanden, 6-maanden of 12-maanden premium pakket. Het goedkoopste pakket is 17,99 per maand en het duurste pakket is 29,99 per maand.

Het voordeel van een lidmaatschap is, dat je meer functies hebt waar je gebruik van kan maken. Zo kun je onbeperkt berichten sturen en lezen, Alle foto’s bekijken op profielen, bezoekers van jouw profiel zien en uitgebreid zoeken naar nieuwe matches.


Uitschrijven bij 50Liefde

Nadat je premium lidmaatschap bij 50liefde voorbij is, wordt het lidmaatschap automatisch verlengt voor de volgende maand. Het is gemakkelijk om je automatische incasso stop te zetten. Ga hiervoor naar je ‘instellingen’ toe op je profiel en klik op ‘stopzetten premium lidmaatschap’.

Als je een lidmaatschap afsluit, dan kun je er direct gebruik van maken. Wil je gebruik maken van het herroepingsrecht dan kun je een formulier invullen en naar de klantenservice sturen. Als je tot die tijd geen gebruik hebt gemaakt van premium functies, zoals het openen en sturen van berichten dan heb je recht op restitutie. Deze restitutie zal binnen 14 dagen plaatsvinden.


Plus & minpunten

Pluspunten:
 • Leuke extra functies zoals matchgame en chatbox
 • Bij het duurste pakket 100% contactgarantie
 • Goede klantenservice met advies op maat
 • Zeer gemakkelijk in gebruik
Minpunten:
 • Minder groot dan de concurrenten
Probeer 50liefde gratis

Veel gestelde vragen over 50liefde

foto auteur Robin de Boer
Dit artikel is geschreven door Robin de Boer

Dating coach Robin is al jarenlang blogger voor Datingsitekiezen.nl. Getrouwd met een leuke man die ze heeft ontmoet via een datingsite. Een creatieve veelvraat die gek is op schrijven, ontwerpen en tekenen.

Review inzenden over 50liefde

 • Minimaal 110 karakters
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ervaringen 50liefde

Ervaring geschreven door Kees
15 april 2020
Ben nog aan het proberen

Veel geld voor absoluut niets! Het is behoorlijk duur voor 3 maanden a 24,95, zeker niet goedkoop. Als daarbij dan nog credits door leden moeten worden gekocht om reacties van niet leden te ontvangen is wel erg inhalig. Wanneer ik de reacties die ik als 50+ bijna 60 krijg op andere sites, en hier tot op heden nog helemaal niets, is het resultaat van 50liefde helemaal nul. Ik had verwacht met mijn leeftijd juist HIER beter te scoren dan op Lexa, Badoo en Tinder. Ik zal zien wat er in de komende maanden nog komt, maar heb nu al het gevoel een kat in de zak te hebben gekocht.

Ervaring geschreven door Jerry
23 augustus 2019
lees de voorwaarden

Goedenavond,

Het is ten zeerste aan te raden om de algemene voorwaarden door te nemen. Ik heb al meerdere malen gelezen dat sommige mensen voor verassingen komen te staan.

Ik heb mijzelf goed ingelicht en ben echt verbaasd over hoe makkelijk het allemaal wel niet ging. Om een lang verhaal kort te maken, voor mij was een jaar abonnement zelfs te lang, want binnen een halfjaar heb ik een zeer, maar dan ook echt een zeer leuke dame ontmoet waarmee ik nu het leven deel.

Bedankt
Jerry

Ervaring geschreven door Linda
11 juli 2019
prettige site

Goedenavond,

Een zeer prettige ervaring met 50liefde. Het is een datingsite om over naar huis te schrijven. Na veel onderzoek toch uitgekomen bij deze datingsite. Ik wilde een datingsite die zich puur richt op mijn leeftijdscategorie.

Parship, Lexa en dergelijke zijn ook prettig om actief op te zijn, maar mijn voorkeur ging toch uit naar 50liefde. Het is wel aan te raden om de algemene voorwaarden goed door te nemen, dit ivm incassos e.d.

Ik zelf heb direct gekozen voor een 3 maanden abonnement. Daar betaal je eerst 24,99 voor en als het is afgelopen het reguliere tarief van 44.95 per maand. Niet geheel goedkoop, maar je krijgt er zeker wat voor terug. Namelijk diverse ontmoetingen. Dit heb ik dus meegemaakt en bij mijn tweede ontmoeting was het eigenlijk raak en een feit.

Een zeer tevreden gebruiker en klant. Aldus een aanbeveling vanuit mijn kant.

Groetjes,
Linda

Ervaring geschreven door Kurt
19 juni 2019
goed gelukt

Hallo,

Om te beginnen is 50liefde een datingsite die wel echt centraal staat voor het vinden van een partner. Ze doen er alles aan om het een beetje aantrekkelijk en leuk te maken. Het aanmelden is zo gebeurd, hou er dan wel even rekening mee om de algemene voorwaarden door te nemen en te kijken naar eventuele actie abonnementen. Dit kan erg schelen in de prijs. Want ik heb me verdiept, en het kan zeker €20 per maand schelen.

Gewoon een mooi proces gehad, zeer tevreden en uiteindelijk gewoon waar voor mijn geld gekregen. Na veel klachten te hebben gelezen ook, vond ik het tijd worden voor iets positiefs. Vanuit mijn kant, een echte aanrader als je opzoek bent naar een 40+ partner.

Kurt

Ervaring geschreven door Bernard
28 mei 2019
Aanrader

Hallo,

Ik zou graag een positieve reactie willen achter laten. Het is een absolute aanrader. Gebruiksvriendelijke datingsite voor 40+ en senioren. Op het begin is het even wennen met het contact leggen, dat had ik ook, maar toch went dat snel.

Abonnement voor 6 maanden - €24.99,-. En gassen! Haha, het was een leuke ervaring, veel van geleerd en een mooie wederhelft rijker. Een aanbeveling!

Ervaring geschreven door Sjoerd
2 april 2019
tevreden

Goedemiddag,

In eerste instantie wil ik wel een compliment maken naar deze datingsite. Ik ben heel erg tevreden met de diensten die mij hier zijn aangeboden. Ik wil ook iedere 40/50+ aanraden om gewoon als je vragen hebt, de klantenservice te bellen.

Ze staan in principe altijd paraat om je vragen te beantwoorden. Ik begon gelijk eigenlijk met een 3 maanden abonnement, maar dit was niet genoeg uiteraard. Het aanmelden is heel soepel, zo gebeurt. Dit geldt ook voor het contact zoeken met andere leden, dit is in principe zo gebeurd. Het is wel een kwestie van doorzetten want je hebt niet meteen beet. Overigens is die €29.99 per maand wel acceptabel, heb na die 3 maanden, weer 3 maanden afgesloten.

Ik kan met trots zeggen dat ik binnen 5 maanden een nieuwe partner heb kunnen vinden. Zonder enige complicaties of wat dan ook. Erg spijtig om dan ook te lezen dat andere mensen geen succes hebben, ik begrijp de frustratie dan wel een beetje.

Sjoerd

Ervaring geschreven door Hendrik
20 maart 2019
Positief

Goedemiddag,

Ik zou graag een positieve reactie willen achter laten. Het heeft voor mij in totaal een half jaar geduurd voor ik een nieuwe partner kreeg. Het proces in die 6 maanden waren onbeschrijfelijk. Gewoon echt leuk. Ik koos in eerste instantie voor een maandabonnement voor slechts één maand. Daarmee had ik de mogelijkheid om de kat uit de boom te kijken. Je krijgt hier namelijk 14 dagen bedenktijd. Ideaal.

Daarna doorgepakt naar een 6 maanden abonnement voor €24.99,- per maand. In de laatste maand mijn nieuwe / huidige partner Michelle leren kennen. Ontmoet en afgesproken in een lokale bar en direct een klik. We zeiden allebei tegen elkaar dat dit het eigenlijk was en zijn gestopt met 50liefde.

50liefde heeft het dus mogelijk gemaakt voor ons. Wij willen deze datingsite dus ook samen aanbevelen!

Met vriendelijke groet,
Hendrik & Michelle

Ervaring geschreven door Jesper
12 februari 2019
het is gelukt

Hey,

Ik had zo mijn twijfels over 50liefde, maar het is goed te doen. Ik ben uiteindelijk erg tevreden omdat het mij als 57 jarige man gelukt is een nieuwe partner te vinden.

Het mooie van 50liefde is dat je ook als abonnementhouder contact op kan nemen met niet abonnementhouders. Zo leerde ik haar kennen, ze kon toen 1 bericht terugsturen. Zo werkt dat (uit mn hoofd)

Ik ben dus wel een goed voorbeeld om aan te geven dat één contact momentje genoeg kan zijn. We hebben nu sinds een maand of 2 een hechte relatie. Uiteindelijk dus een aanrader

Groet
Jesper

Ervaring geschreven door Bob
29 januari 2019
dolgelukkig

Goedemiddag,

Als een optimist zal ik hier dus ook gewoon iets positiefs neerzetten. 50Liefde heeft mij een positieve ervaring gegeven, in iedergeval positiever als de reacties hieronder. Deze reacties las ik ook voor ik begon aan dit avontuur. Dit weerhield mij er niet van.

Aangemeld, heel erg makkelijk. Gelijk 6 maanden abonnement afgesloten voor 24,99 per maand. Gegarandeerd had ik gewoon contact. Zal het niet te langdradig maken, maar ik ben sinds een klein maandje gewoon erg gelukkig met mijn nieuwe vrouw.

Groet,
Bob

Ervaring geschreven door Ferdinand
24 januari 2019
kan het aanbevelen

Goedemiddag,

Diverse reacties zoals ik verwacht had. Ook na wat onderzoek kwam ik bij 50liefde. Erg naar mijn zin gehad. Ik ga het kort houden.

het is een gebruiksvriendelijke datingsite voor senioren die niet al te veel geld kost. Met een jaar abonnement was ik 17,99 per maand kwijt. In principe niet zoveel geld, zeker niet als je kijkt wat voor onwijs leuk contact je er voor terug krijgt.

Al met al erg tevreden en ik ben blij met mijn nieuwe partner, daar was ik ook echt aan toe. Kortom ik kan het andere leeftijdsgenoten absoluut aanbevelen.

Goeie groet,
Ferdinand

Ervaring geschreven door Alle
24 januari 2019
betalen bij opzegging

Zeer slechte dating site je krijgt 2 berichten van de vrouwen daarna niks meer en als je deze opzegt moet je vervolgens 2 x 39,99 betalen. Echt van de zotte rondom oplichters.

Ervaring geschreven door Melinda
22 januari 2019
leuk contact

Goedemiddag allen,

Op mijn vrije dag even de tijd genomen om deze reactie te plaatsen. Positief! Zoals andere mensen ook hebben gelezen en geschreven, is dat er een mix van reacties is op 50liefde. Kan ik begrijpen, echter ligt het voor iedereen anders.

Ook ik heb het positief ervaren, ik zal gelijk reageren op de eerste reactie die ik zie, daar herken ik mezelf wel in. De reactie van Scott. Ook ik heb gebruik gemaakt van een jaar contract waarbij niets mis is. Het enige waar je rekening mee moet houden als je wil stoppen is dat je een maand opzegtermijn hebt. That's it... als je ergens niet uit komt kan je ook nog telefonisch om hulp vragen.

Het vinden van een nieuwe partner zoals ik gedaan heb, is hier erg makkelijk. Leuk contact, ontmoetingen en in principe niet voor de hoofdprijs.

Aanrader
Groet,
Melinda

Ervaring geschreven door Scott
16 januari 2019
Erg tevreden

Na wat negatieve reacties vind ik het wel tijd voor een positieve. Ik heb het ook zelf mogen ervaren, en het was niet zo negatief als ik soms lees.

Je kan je gratis aanmelden om even een rondje te kijken, maar wil je meer dan moet je een abonnement afsluiten. Ik had toen gekozen voor een 6 maanden abonnement waar je per maand 24.99,- betaalt. Prima te doen. Naar eigen zeggen heb je gewoon altijd contact. Ik zat te twijfelen tussen abonnementen, maar 6 maanden was prima. Bij 12 maanden betaal je 17.99 en heb je wat enkele voordelen.

Om lang verhaal kort te maken, ik ben erg tevreden geweest. Omdat ik nu een liefde heb kunnen vinden via 50liefde vind ik dit wel een positieve reactie waard.

Mijn persoonlijke mening: ik beveel 50liefde daarom ook aan.

Ervaring geschreven door Vera
15 januari 2019
Leuk contact

Hallo,

Net zoals Karel ook een moeilijke periode achter de rug. Dus ook ik ging er aan geloven. Na wat onderzoek ben ik toch hier bij 50liefde uitgekomen. Gekozen voor een 3 maanden abonnement om even de kat uit de boom te kijken. Daar betaal je €29.99 per maand voor.

Na wat persoonlijke vragen te hebben ingevuld kon ik lekker aan de slag. Ideaal en leuk contact het heeft voor mij echt gewerkt. Heb namelijk 2 ontmoetingen kunnen regelen, waarbij de eerste eigenlijk gelijk klikte maar ik nog niet gelijk wilde hechten.

Al met al een goede ervaring.

Ervaring geschreven door Karel
7 januari 2019
Eerste ervaring

Goedenavond allemaal,

Ik heb een erg lastige periode achter de rug. Het was voor mij een ommekeer om eens gebruik te maken van een datingsite. Uiteraard net zoals andere wat onderzoek gedaan, zoals ik hier soms lees af en toe wat negatieve reacties maar toch geprobeerd.

Goed bevallen! Ging er uiteindelijk om dat ik een nieuwe partner zou kunnen vinden. Ik wilde die lastige periode gewoon snel afsluiten en vergeten. Achter me laten en door gaan. 12 maanden abonnement afgesloten en mijn nieuwe partner gevonden. Snel contact, makkelijk contact, gewoon afspreken en gaan.

Het proberen waard!

Ervaring geschreven door Angela
11 december 2018
Na scheiding weer aan het daten

Goedenavond,

Het viel voor mij best zwaar na een scheiding. Echter moeten we door maar dat wilde ik niet alleen doen. Gelukkig heeft 50liefde het voor mij makkelijker gemaakt iemand te kunnen vinden die mij aanvult. Dankzij het gebruik van een 10 daags proefabonnement ben ik leuk in contact gekomen met meerdere mannen. 10 dagen zijn dan zo om, dus verlengd naar een jaar abonnement.

In totaal 3 ontmoetingen gehad. die mij goed bevielen. 1 sprong er tussen uit en sindsdien mijn nieuwe partner. Ik begrijp de verwarring en misschien de negativiteit van sommige mensen. Maar ik vind dat je pas echt kan oordelen als je zelf weet hoe de website in elkaar steekt.

Bij deze is 50liefde ook zeker een aanrader voor senioren singles!

Ervaring geschreven door Lianne
5 december 2018
gelukkig via de site

Goedemiddag,

Ik ben het volledig eens met Danielle. Het is mij ook gewoon positief bevallen en niet zo negatief als iedereen schrijft. Goed contact gehad met mannen, site is gebruiksvriendelijk en je weet gelijk waar je aan toe bent.

Het zoeken naar een man duurde voor mij niet heel lang, ik ben een kleine 7 maanden actief geweest. Wij zijn nu erg gelukkig en raden het andere senioren ook aan!

Ervaring geschreven door Danielle
30 november 2018
positief over 50plus

Goedenavond allemaal,

Om te beginnen vind ik de stap naar het online dating al heel wat voor senioren. Zeker als je het helemaal niet gewend bent. Daarnaast had ik moeite om 50liefde te betreden van veel negatieve reacties. Echter wilde ik het zelf ervaren of dat daadwerkelijk zo was.

Ik kan jullie persoonlijk vertellen dat dit to-taal niet het geval was. Ik heb het erg positief ervaren, tenslotte draait alles om het vinden van een nieuwe liefde. Dat is bij mij in ieder geval gelukt en ben daar heel erg blij mee. Gebruiksvriendelijk, zeg optijd je abonnement op, de 3 & 10 daagse abonnementen worden niet meer automatisch verlengd, dus dat is allemaal achterhaald. Gewoon prima bevallen, daarbij ook een aanrader!

Danielle

Ervaring geschreven door Gert
22 november 2018
Nieuwe partner gevonden

hallo,

een vriendelijke datingsite die ik positief heb ervaren. Al met al tevreden, 6 maanden abonnement genomen en dit is me goed bevallen.

Ik kan gelukkig zeggen dat ik er een nieuwe partner aan heb overgehouden.

Gert

Ervaring geschreven door Joke
13 november 2018
gebruiksvriendelijk

Goedemiddag,

een goed ervaring gehad met deze gebruiksvriendelijke datingsite. Al met al zeer meegevallen. Ik ben nooit thuis geweest in het online daten maar het werd gewoon tijd voor mij. Ik ben zelf erg kieskeurig maar bij 50liefde is er genoeg 'keus'! Leuke mannen, aardige mannen en leuk contact.

Heeft voor mij 9 maanden geduurd voor ik een partner heb gekregen, maar het proces daarvoor is zeer aangenaam en aan te raden voor iedereen die op zoek is naar leuk contact!

Ervaring geschreven door Wessel
8 november 2018
Positief

Mensen,

een positief bericht van een positief iemand. Het begon allemaal op 4 April dit jaar. Mijzelf geregistreerd en op zoek gegaan naar een leuke spontane vrouw. Die zijn er bij 50liefde in overvloed waarbij ik leuke gesprekken heb gehad. Met sommige nog op date geweest, maar er kan er maar 1 de ;ware; zijn! Karin sprong er voor mij tussen uit en sinds Oktober dit jaar zijn wij gelukkig samen en kan ik haar mijn partner noemen.

Ervaring geschreven door Bart
1 november 2018
leuk contact opgedaan

Goedemiddag,

Fijn daten. Gewoon een erg fijne datingsite. Een abonnement doet wonderen, lang contact gehad en leuk contact ook vooral. Ga zo door zou ik zeggen

Kort maar krachtig

Ervaring geschreven door Margot
29 oktober 2018
veel mogelijkheden

Bedankt voor de mogelijkheden op 50liefde. Een zeer zoete datingsite waar het voor mij heel erg leuk was om contacten met andere mannen te leggen. Het duurde niet lang voor ik in aanraking kwam met een zeer attente man.

Aanmelden: Makkelijk
Gebruiksvriendelijkheid: Hoog
Abonnementskosten: Te overzien
Leden: Veel

Kortom, mijn nieuwe partner en ik gaan genieten.

Bedankt

Ervaring geschreven door Jelle
29 oktober 2018
veel actieve leden

Een fijne datingsite met veel actieve mensen. Dit was voor mij erg belangrijk omdat ik graag wilde dat ik snel in contact kwam met spontane vrouwen. Enige minpunt was voor mij het aanmelden, vond het een beetje omslachtig, maar de klantenservice staat je erg professioneel te woord.

Een regulier abonnement is voor mij voldoende geweest, je zit dan met een maand opzegtermijn maar hier stoorde ik mij niet aan. (let op als je niet aangeeft na 3-6-9-12 maanden dat je wil stoppen, wordt het een automatisch incasso).

Prima datingsite, leuke vrouw leren kennen en we zijn druk bezig met het plannen voor een leuke vakantie samen.

Bedankt!

Ervaring geschreven door Pauline
22 oktober 2018
Relatie gevonden

Heel erg fijn om hier gedate te hebben. Als 56 jarige vind ik het knap lastig om zo iets te doen. Met name het uitzoeken van een datingsite die op senioren gericht is, is erg lastig. Gelukkig is 50liefde een fijne datingsite waarbij ik goed uit de voeten kwam. Dankzij de professionele klantenservice ben ik verder gekomen op de site, ik bleef hangen ergens.

Heb een leuke man leren kennen die ook actief was op 50liefde en we hebben erg leuk contact gehad.Het klikte eigenlijk direct. Toen hebben we een afspraak gemaakt en ergens een drankje gedaan.
We hebben een relatie met elkaar en kunnen met trots zeggen dat dit mogelijk gemaakt is door 50liefde. Bedankt!

© Datingsitekiezen.nl 2022 | Onderdeel van Dik.nl | Dik B.V. | KvK 74390708 | Tesselschadestraat 155, 8023 BL Zwolle | Privacy statement