Onafhankelijk vergelijken van datingsites & apps

De beste datingsites voor gescheiden mensen

De beste datingsites voor gescheiden mensen

Laatst bijgewerkt: 25 juni 2020

Wanneer je gescheiden bent dan heb je een zware tijd achter de rug. Een echtscheiding brengt veel emotie met zich mee en is een vervelende periode. Toch begint het na een tijdje bij de meeste mensen weer te kriebelen om te gaan daten. Online dating kan in dit geval een leuke manier zijn om nieuwe contacten te leggen. We behandelen in dit artikel de beste datingsites voor gescheiden mannen en vrouwen.


Alleenstaande Papa’sBezoek Alleenstaande Papa’s 

Voor alleenstaande vaders is er de website Alleenstaande-Papas. Deze website is speciaal gericht op alleenstaande ouders. Op deze site kan je vrouwen ontmoeten die op zoek zijn naar vrijgezelle papas voor een nieuwe vriendschap of relatie. Dagelijks schrijven zich meer dan vijftig singles in op de website en de mogelijkheden zijn eindeloos. Een groot voordeel is dat de meeste leden op deze website hetzelfde hebben meegemaakt. Het inschrijven bij Alleenstaande-Papas is volledig gratis zodat je snel weet of de site bij je past.

Schrijf je gratis in bij Alleenstaande Papa’s

Alleenstaande Mama’sBezoek Alleenstaande Mama’s 

Voor gescheiden moeders is er de website Alleenstaande-Mamas. Dezelfde site als bovengenoemde alleen dan speciaal voor het vinden van een geschikte man die het geen probleem vindt dat je kinderen hebt. De sites zijn aan elkaar gekoppeld en we hebben veel positieve reacties ervaringen ontvangen over deze datingsites. Uitproberen is kosteloos en er zijn veel gelijkgestemden te vinden op de site.

Schrijf je gratis in bij Alleenstaande Mama’s

LexaBezoek Lexa 

De volgende in het rijtje is de algemene datingsite Lexa. Deze website is de grootste datingsite van ons land en je kunt hier dan ook vele leuke vrijgezellen vinden. Het is niet specifiek een website voor gescheiden mensen maar door het grote aantal leden zijn er ook vele gescheiden mensen te vinden. Ook is het een website waar je in bijna iedere leeftijdscategorie wel een leuke vrijgezel kunt vinden. Bij je profiel kun je aangeven dat je gescheiden bent en zo kunnen geïnteresseerden hier meteen al rekening mee gaan houden.

Schrijf je gratis in bij Lexa

SeniorenGelukBezoek SeniorenGeluk 

Een datingsite die zich richt op 50plus is SeniorenGeluk.nl. Op deze website is het registeren alleen mogelijk als u ouder bent dan 50 jaar om zo een nieuwe liefde te vinden. We vinden dat iedereen een tweede kans verdient op zoek naar geluk en deze datingsite helpt daar mee!

Schrijf je gratis in bij SeniorenGeluk

be2Bezoek be2 

De website BE2.nl is een betrouwbare, succesvolle en eenvoudige website speciaal gericht op algemeen publiek. Met een geavanceerde persoonlijkheidstest vindt je direct gelijkgestemden en ook hier is inschrijven gratis. Bij alle profielen zie je direct wat jullie matching score is op basis van je ingevulde wensen en profiel gegevens.

Schrijf je gratis in bij be2

foto auteur Robin de Boer
Dit artikel is geschreven door Robin de Boer

Dating coach Robin is al jarenlang blogger voor Datingsitekiezen.nl. Getrouwd met een leuke man die ze heeft ontmoet via een datingsite. Een creatieve veelvraat die gek is op schrijven, ontwerpen en tekenen.

© Datingsitekiezen.nl 2020 | Onderdeel van Dik.nl | Dik B.V. | KvK 74390708 | Hanzeplein 11, 8017 JD Zwolle | Privacy statement