Deze site bevat affiliate links. We ontvangen mogelijk een commissie bij jouw inschrijving op een datingsite.

Vergelijk de beste datingsites & apps van 2024

Alleenstaande Papa’s datingsite review

Alleenstaande Papa’s
Probeer Alleenstaande Papa’s gratis

Laatst bijgewerkt: 2 januari 2023

Alleenstaande-papas is zoals je al kunt raden een website waar vrijgezelle vaders op zoek kunnen gaan naar een date of een leuke nieuwe relatie. De vrouwelijke leden zijn veelal alleenstaande moeders, maar er zitten er ook dames bij die geen kinderen hebben en open staan voor een relatie met een man met kinderen.

Waarom kies je voor Alleenstaande Papa’s?
  • Je komt in contact met vrouwen die geen problemen hebben met kinderen
  • Op een andere manier leden leren kennen met de Fotozapper
Schrijf je gratis in bij Alleenstaande Papa’s

Algemene informatie Alleenstaande-Papas

Op Alleenstaande-papas kun je je eenvoudig inschrijven. Binnen een paar stappen zie je je overzicht en van daaruit kun je alles gaan beheren. Zo kun je daar zien of je berichten hebt en wie jou leuk vindt. Ook vind je er een uitgebreide zoekfunctie en worden meteen de dames getoond die het laatst online waren en de dames die zich het laatst hebben ingeschreven. Ben je als alleenstaande vader op zoek naar een dame die geen problemen met kinderen heeft dan is Alleenstaande-papas zeker een datingwebsite die je moet proberen. Het contact is met leuke dames is immers snel en gemakkelijk gelegd.


Mogelijkheden

Het overzicht wat je ziet biedt je meteen alles wat je nodig hebt om te kunnen starten. Er is een balk te zien die weergeeft hoeveel van het profiel al is ingevild en ook is er de mogelijkheid om naar profielen te zoeken. Wil je eens wat anders dan zou je de ‘ Fotozapper’  kunnen gebruiken, hiermee blader je door foto’s en geef je meteen aan of je deze dame leuk vindt of niet. Dit gaat eenvoudig en zo kun je meteen ook al een goed beeld krijgen van alle dames die zich op deze website hebben ingeschreven. Natuurlijk kun je ook op de traditionele wijze door de profielen bladeren.


Kosten

Om van alle mogelijkheden op Alleenstaande-papas gebruik te maken dien je een abonnement te nemen. De kosten van een abonnement zijn als volgt:

  • 14 dagen onbeperkt toegang € 15,99
  • 30 dagen onbeperkt toegang € 27,99
  • 90 dagen onbeperkt toegang € 59,99

Onze ervaringen met Alleenstaande Papa’s

Pluspunten:
  • Je komt in contact met vrouwen die geen problemen hebben met kinderen
  • Op een andere manier leden leren kennen met de Fotozapper
Minpunten:
  • Alleen mannen met kinderen kunnen zich inschrijven
Probeer Alleenstaande Papa’s gratis
foto auteur Robin de Boer
Dit artikel is geschreven door Robin de Boer

Dating coach Robin is al jarenlang blogger voor Datingsitekiezen.nl. Getrouwd met een leuke man die ze heeft ontmoet via een datingsite. Een creatieve veelvraat die gek is op schrijven, ontwerpen en tekenen. LinkedIn

© Datingsitekiezen.nl 2024 | Onderdeel van Dik B.V. | KvK 74390708 | Stationsplein 3, 8011 CW te Zwolle | Privacy & Cookies