Deze site bevat affiliate links. We ontvangen mogelijk een commissie bij jouw inschrijving op een datingsite.

Vergelijk de beste datingsites & apps van 2024

Alleenstaande Mama’s datingsite review

Alleenstaande Mama’s
Probeer Alleenstaande Mama’s gratis

Laatst bijgewerkt: 2 januari 2023

De titel geeft meteen al aan wat je bij deze datingwebsite kunt verwachten. Alleenstaande-mamas biedt aan vrouwen met kinderen de man van hun dromen te vinden. Ook weet je meteen zeker dat de mannen die hier staan ingeschreven geen problemen met kinderen hebben en dat is altijd prettig om te weten.

Waarom kies je voor Alleenstaande Mama’s?
  • Makkelijk op zoek gaan naar een man die geen problemen met kinderen heeft
  • De fotozapper laat je op leuke wijze kennismaken met de mannen
Schrijf je gratis in bij Alleenstaande Mama’s

Algemene informatie Alleenstaande-Mamas

Alleenstaande-mamas is er speciaal voor de alleenstaande moeder. In het reguliere uitgaansleven kan het lastig zijn om een man te vinden waarvan je weet dat deze er geen problemen mee heeft dat je kinderen hebt. Schrijf je je in bij Alleenstaande-mamas dan hoef je je hier geen zorgen over te maken. De mannen die staan ingeschreven die hebben over het algemeen ook kinderen maar er staan ook mannen ingeschreven die geen kinderen hebben maar er geen probleem van maken dat de vouw wel kinderen heeft. Neem dus de stap en schrijf je gratis in en zie welke leuke mannen er alleen op Alleenstaande-mamas aanwezig zijn.


Mogelijkheden

Als je bent ingelogd op Alleenstaande-mamas dan zie je meteen in hoeverre je profiel al is ingevuld want dit wordt aangegeven door middel van een balk. Verder zie je meteen welke mannen er recent nog online waren en welke mannen zich onlangs hebben ingeschreven. Je kunt een man gaan zoeken door de zoekfunctie te gebruiken maar wat ook erg leuk is om te doen dat is om de Fotozapper te gebruiken. Hiermee zie je alleen de foto van een man en dan geef je aan of je deze leuk vindt of niet. Zo krijg je ook meteen een goed beeld van de mannen die op de datingwebsite aanwezig zijn.


Kosten

Als je van alle mogelijkheden op de website van Alleenstaande-mamas gebruik wilt maken dien je een abonnement te nemen. Je kunt dan zien wie je profiel bekeken hebben en kunt ook berichten aan de mannen versturen. De kosten zijn als volgt:

  • 14 dagen onbeperkt toegang € 15,99
  • 30 dagen onbeperkt toegang € 27,99
  • 90 dagen onbeperkt toegang € 59,99

Onze ervaringen met Alleenstaande Mama’s

Pluspunten:
  • Makkelijk op zoek gaan naar een man die geen problemen met kinderen heeft
  • De fotozapper laat je op leuke wijze kennismaken met de mannen
Minpunten:
  • Inschrijven voor vrouwen zonder kinderen is niet interessant
Probeer Alleenstaande Mama’s gratis
foto auteur Robin de Boer
Dit artikel is geschreven door Robin de Boer

Dating coach Robin is al jarenlang blogger voor Datingsitekiezen.nl. Getrouwd met een leuke man die ze heeft ontmoet via een datingsite. Een creatieve veelvraat die gek is op schrijven, ontwerpen en tekenen. LinkedIn

© Datingsitekiezen.nl 2024 | Onderdeel van Dik B.V. | KvK 74390708 | Stationsplein 3, 8011 CW te Zwolle | Privacy & Cookies