Deze site bevat affiliate links. We ontvangen mogelijk een commissie bij jouw inschrijving op een datingsite.

Vergelijk de beste datingsites & apps van 2024

SeekForSugar datingsite review

SeekForSugar
Probeer SeekForSugar gratis

Laatst bijgewerkt: 2 januari 2023

SeekforSugar is een datingsite die zich tot doel heeft gesteld om sugarbaby’s te koppelen aan een sugardaddy. Het motto van de site is Enjoy, Show class, Interact. Je kunt er als welgestelde man (of vrouw) op zoek naar een jongere single die niet zozeer naar een relatie voor de lange termijn op zoek is, maar liever een meer vrijblijvend arrangement treft waar voor beide partijen veel voordelen aan zitten.

Bij een suikerarrangement kan een jongere sugarbaby (of ‘sugarboy’) in luxe genieten, alvast van een high class leven proeven of simpelweg meer levenservaring opdoen met een ervaren en financieel goed bedeelde man of vrouw. De kern van het suikerarrangement is om in goed gezelschap activiteiten te ondernemen en te genieten van elkaars aanwezigheid, affectie en alles wat daar verder nog uit voort kan komen. In deze review lees je of SeekforSugar een geschikte website is om zo’n spannend suikerarrangement te vinden.

Waarom kies je voor SeekForSugar?
 • Sugarbaby's mogen gratis lid worden
 • Makkelijk zoeken in heel diverse profielen
Schrijf je gratis in bij SeekForSugar

Functies SeekForSugar

Op SeekforSugar kun je profiteren van de volgende functies:

 • Gratis een eigen profiel aanmaken en volledig invullen.
 • Zoeken naar profielen op basis van taal, type date, lichamelijke kenmerken, opleiding en gewenste soort relatie.
 • Een vriendschapsverzoek versturen om verborgen foto’s zichtbaar te maken.
 • Profielen aan je favorieten toevoegen of juist blokkeren en melden.
 • Chatten via de website zelf, zodat je makkelijk discreet met elkaar kunt communiceren.
 • Een profiel dat je leuk vindt liken, zodat je bij een wederzijdse like een match hebt en met elkaar kunt chatten.
 • Berichtjes uitwisselen via de website met je eigen discrete inbox.

Sommige van deze functies zijn alleen tegen betaling beschikbaar voor sugardaddy’s en sugarmommy’s, terwijl sugarboys en sugarbaby’s ze altijd helemaal gratis kunnen gebruiken.

Betaalde functies

Alleen sugardaddy’s en sugarmommy’s hebben standaard enkele beperkingen op hun account, die kunnen worden ontsloten door een Gold membership af te sluiten. De volgende aanvullende functies komen dan beschikbaar:

 • Je kunt alle profielvelden bekijken, zoals de ingevulde profieltekst.
 • Het wordt mogelijk onbeperkt berichtjes te versturen
 • Je kunt iemand een vriendschapsverzoek te sturen waarna je (mits het verzoek wordt gehonoreerd natuurlijk) ook de privéfoto’s van het profiel in kwestie kunt bekijken.
 • Je kunt live chatten via de website voor direct en discreet contact.

Let op: de genoemde functies kunnen door sugarbaby’s en sugarboys wel gewoon worden gebruikt met een gratis abonnement.


Inschrijven

Inschrijven op SeekforSugar doe je direct op de homepage van de site. Vul daar een e-mailadres in, kies een veilig wachtwoord en verzin een leuke profielnaam. Dat hoeft natuurlijk niet je echte naam te zijn wanneer je liever helemaal discreet op zoek wilt.

Kies dan of je een sugardaddy, sugarmommy, sugarbaby of sugarboy bent en naar wat voor matches je op zoek bent. Selecteer tot slot nog je geboortedatum en klik dan op de knop Meld je gratis aan. Nu word je account aangemaakt, maar let op dat je het nog wel even moet activeren via e-mail.

Profiel updaten

Na je inschrijving en het activeren van je profiel via e-mail is het slim om meteen je profiel te updaten, want dat is nu nog veel te leeg om betekenisvolle contacten op te doen. Klik op je profielnaam rechtsboven in het scherm en kies daar voor Verander profiel. Nu kun je een profieltekst invoeren, foto’s uploaden, laten zien wat voor dates je zoekt en nog veel meer.

Doorloop de verschillende schermen en vul zoveel mogelijk van de velden in. Zo vul je het profiel en maak je dat aantrekkelijk om op te klikken en te reageren. Let wel op je privacy dus laat niet meteen teveel van je privégegevens los.

blank


Zoeken & Matchen

Er is geen manier om automatisch te matchen met andere leden maar gelukkig kun je via de zoekmachine eenvoudig de leden in je buurt ontdekken die aan al je wensen voldoen.

Dat werkt een beetje zoals in een webshop, want door eenvoudig bepaalde kenmerken die je belangrijk of interessant vindt filter je automatisch de ledenlijst totdat je alleen de profielen overhoudt die aan al je wensen voldoen. Vervolgens kun je een profiel aanklikken dat je wel interessant lijkt en dat uitgebreid bekijken. Voel je al een klik? Dan is het even eenvoudig om een vriendschapsverzoek te versturen als een eerste berichtje te verzenden.

blank


Doelgroep

De doelgroep van SeekforSugar is natuurlijk inmiddels wel duidelijk. Bij sugardating gaat het namelijk om het in contact brengen van rijpe sugardaddy’s en sugarmommy’s die vaak geslaagd zijn in het leven en een goed betaalde functie hebben maar affectie missen en hun luxe leven en/of levenservaring graag met een jonger persoon willen delen. En aan de andere kant heb je dus de jongere mensen (vaak vrouwen maar ook mannen) die graag aan de ontvangende kant daarvan willen zitten. Als sugarmommy en sugardaddy ben je dus echter wel altijd goed bedeeld en kun je het jezelf veroorloven om jouw sugarbaby of sugarboy regelmatig te verwennen.


SeekforSugar privacy & discretie

SeeksforSugar kan natuurlijk alleen optimaal opereren wanneer de veiligheid en ook de discretie van de leden gegarandeerd is. Daarom is het logisch dat je altijd gebruik kunt maken van een beveiligde verbinding zodat niemand mee kan kijken met wat je aan het doen bent op de site. Ook heel positief is dat je zelf volledig bepaalt welke informatie je wel en niet op je profiel wilt delen.

Het is bijvoorbeeld geen verplichting om een profielfoto te plaatsen, en als je die wel op je profiel zet kun je er ook voor kiezen de foto eerst alleen wazig te laten vertonen. Pas na een vriendschapsverzoek geaccepteerd te hebben zal de foto dan zonder filter worden getoond aan de man of vrouw die je wel leuk vindt.


Bekendheid

De datingsite SeekforSugar is op het moment dat we deze review schrijven nog relatief nieuw en dus ook nog wat onbekend. Het aantal leden blijft dus ook nog wat achter bij de wat bekendere sugardating websites.

Daar staat echter tegenover dat je op een nieuwe datingsite zoals SeekforSugar wel altijd mag rekenen op een nog heel actief en enthousiast ledenbestand. Je profiel zal dus waarschijnlijk vaak worden bekeken en je mag rekenen op veel geaccepteerde vriendschapsvoorstellen en leuke matches en berichtjes.


SeekForSugar App

Er is op dit moment (nog) geen dating app beschikbaar voor de datingsite Seekforsugar, maar de site is wel volledig bruikbaar via de internetbrowser op je mobiele telefoon. De schermen schalen uitstekend mee op een kleiner scherm en ook op een tablet kun je bijvoorbeeld prima van de site gebruik maken.


Contact & Support

SeekforSugar is een internationale datingsite die door het Nederlandse bedrijf MH Media Online is ontwikkeld. Dit zijn de actuele gegevens van die organisatie:

MH Media Online
De Rijf 18
5258 JB Berlicum
KVK: 73664278

Het vermelde adres is geen bezoekadres en wanneer je graag een vraag of opmerking voor wilt leggen kun je dat dus het beste doen via het contactformulier op de website van SeekforSugar.

Helpdesk en klantenservice

Wanneer je een vraag of opmerking hebt over de site of je account dan kun je die heel eenvoudig via de site versturen. Daar vind je namelijk een heel uitgebreid contactformulier waar je tot in detail je meest prangende kwesties eenvoudig voor kunt leggen aan een medewerker van de klantenservice. Stuur je liever een e-mail dan kan dat ook gewoon. Stuur je bericht dan naar het adres info@seekforsugar.com.


Kosten

De kosten van de datingsite SeekforSugar worden volledig gedragen door de sugardaddy’s en niet voor de sugarbaby’s die zichzelf inschrijven. Dat is ook wel logisch, want het zijn immers de sugardaddy’s die de middelen hebben om een sugarbaby financieel en op andere manieren te ondersteunen. Als sugarbaby kun je dus volledig gebruik maken van de site zonder kosten.

Als sugardaddy (en uiteraard als sugarmommy) kun je pas echt daten wanneer je een Gold membership hebt aangeschaft. De kosten daarvan zijn als volgt:

 • Een Gold membership van 1 maand kost € 49,-
 • Een Gold membership van 3 maanden kost € 134,-
 • Een Gold membership van 6 maanden kost € 239,-

blank


SeekForSugar opzeggen

Wil je jouw account bij Seekforsugar.com weer opzeggen? Dat kan op de volgende manier:

 1. Klik bovenaan in het scherm op je profielnaam.
 2. Klik links in het menu op Logingegevens.
 3. Ga naar beneden op deze pagina en klik op de knop Account verwijderen.
 4. Klik op OK om te bevestigen.

Nadat je jouw keuze om je profiel te verwijderen hebt bevestigd wordt je uitgelogd en teruggestuurd naar de homepage van de site. Je profiel en alle bijbehorende gegevens worden direct vernietigd.


Onze ervaringen met SeekForSugar

Pluspunten:
 • Sugarbaby's mogen gratis lid worden
 • Makkelijk zoeken in heel diverse profielen
Minpunten:
 • Als sugardaddy draag je alle kosten
Probeer SeekForSugar gratis
foto auteur Robin de Boer
Dit artikel is geschreven door Robin de Boer

Dating coach Robin is al jarenlang blogger voor Datingsitekiezen.nl. Getrouwd met een leuke man die ze heeft ontmoet via een datingsite. Een creatieve veelvraat die gek is op schrijven, ontwerpen en tekenen. LinkedIn

© Datingsitekiezen.nl 2024 | Onderdeel van Dik B.V. | KvK 74390708 | Stationsplein 3, 8011 CW te Zwolle | Privacy & Cookies