Deze site bevat affiliate links. We ontvangen mogelijk een commissie bij jouw inschrijving op een datingsite.

Vergelijk de beste datingsites & apps van 2024

AfroIntroductions datingsite review

AfroIntroductions
Probeer AfroIntroductions gratis

Laatst bijgewerkt: 5 juli 2022

AfroIntroductions is wereldwijd de grootste datingsite gericht op Afrikaanse singles. Op de website vind je gebruikers van over de hele wereld met een Afrikaanse etniciteit die op zoek zijn naar contacten. Deze gebruikers zijn veelal op zoek naar een serieuze relatie of een eenmalige flirt. 

Waarom kies je voor AfroIntroductions?
 • Speciaal voor Afro dating
Schrijf je gratis in bij AfroIntroductions

Algemene informatie AfroIntroductions

Cupid Media is de eigenaar van de website. Deze beheert meerdere datingsites in veel verschillende talen. Omdat AfroIntroductions beschikbaar is in verschillende talen, is de ledendatabase zeer internationaal georiënteerd. Als je zoekt kun je wel leden vinden in Nederland, maar de meeste ingeschreven leden bevinden zich in Afrika.


Mogelijkheden

AfroIntroductions lijkt in het eerste opzicht veel op andere bekende datingsites. Je hebt een gebruiksvriendelijk dashboard, waar je direct ziet welke gebruikers goed bij je passen. In dit overzicht kun je direct je (nieuwe) berichten lezen en je interesses bekijken. Het is gemakkelijk om je profiel aan te vullen en contact op te bouwen met andere gebruikers. Met de uitgebreide zoekopdracht kun je gebruikers per land, interesse of aantal kilometer filteren.


Kosten

Met een gratis lidmaatschap kun je bij AfroIntroductions niet zoveel. Je kunt je account echter upgraden naar een Platina of goud lidmaatschap. Kosten voor een abonnement zijn als volgt:

Goud abonnement:

1 maand: €30,98
3 maanden: €61,98 (€20,66 per maand)
12 maanden: €123,98 (€10,33 per maand)

Platina abonnement

1 maand: €35,98
3 maanden: €71,99 (€24,00 per maand)
12 maanden: €143,99 (€12,00 per maand)


Onze ervaringen met AfroIntroductions

Pluspunten:
 • Speciaal voor Afro dating
Minpunten:
  Probeer AfroIntroductions gratis
  foto auteur Robin de Boer
  Dit artikel is geschreven door Robin de Boer

  Dating coach Robin is al jarenlang blogger voor Datingsitekiezen.nl. Getrouwd met een leuke man die ze heeft ontmoet via een datingsite. Een creatieve veelvraat die gek is op schrijven, ontwerpen en tekenen. LinkedIn

  © Datingsitekiezen.nl 2024 | Onderdeel van Dik B.V. | KvK 74390708 | Stationsplein 3, 8011 CW te Zwolle | Privacy & Cookies