• Onafhankelijk vergelijken
  • 212 datingsites & 21 apps
  • 462 dating artikelen

Review datingsite AfroIntroductions

AfroIntroductions is wereldwijd de grootste datingsite gericht op Afrikaanse singles. Op de website vind je gebruikers van over de hele wereld met een Afrikaanse etniciteit die op zoek zijn naar contacten. Deze gebruikers zijn veelal op zoek naar een serieuze relatie of een eenmalige flirt. 

Algemene informatie AfroIntroductions

Cupid Media is de eigenaar van de website. Deze beheert meerdere datingsites in veel verschillende talen. Omdat AfroIntroductions beschikbaar is in verschillende talen, is de ledendatabase zeer internationaal georiënteerd. Als je zoekt kun je wel leden vinden in Nederland, maar de meeste ingeschreven leden bevinden zich in Afrika.

Mogelijkheden

AfroIntroductions lijkt in het eerste opzicht veel op andere bekende datingsites. Je hebt een gebruiksvriendelijk dashboard, waar je direct ziet welke gebruikers goed bij je passen. In dit overzicht kun je direct je (nieuwe) berichten lezen en je interesses bekijken. Het is gemakkelijk om je profiel aan te vullen en contact op te bouwen met andere gebruikers. Met de uitgebreide zoekopdracht kun je gebruikers per land, interesse of aantal kilometer filteren.

Pluspunten

  • Speciaal voor Afro dating

Minpunten


Heb je ervaring met AfroIntroductions?

Laat je beoordeling achter en maak kans op een bol.com cadeaukaart t.w.v. €100

Ervaringen AfroIntroductions

Review geschreven door Paul
25 april 2017

pas op voor datingfraude

Pluspunt: Op deze site kan men wel direct en kosteloos gegevens uitwisselen.
Nadeel: Vroeg of laat beginnen bijna alle dames, met gebruikmaking van de meest uiteenlopende redenen, te vragen om geld.
Mijn advies: Stuur nooit geld naar iemand die je nog nooit zelf "in levende lijve" hebt ontmoet. Het zijn ook vaak kerels die gebruik maken van foto's van dames (zelfs van hun eigen vriendin) en op die manier proberen je geld af te troggelen. Ook een telefoongesprek of cam sessie zegt niet veel. Bij een telefoongesprek met een dame zal zo een kerel op gehoorafstand blijven en bij een cam sessie blijft hijzelf uiteraard buiten beeld. Dus ook de dames zijn niet altijd even "straight".


AfroIntroductions details

Website https://www.afrointroductions.nl
Categorie Overig
Ervaringen 80% aanbevolen, 1 reviews
Laat een review achter

Specificaties website

Gratis registratie ja
Chatmogelijkheid ja
Cammen nee
Dating keurmerk nee
Interesse test ja
Matching systeem ja
Uitgebreid zoeken ja
Mailbox ja
Datingapp nee

Kosten

Met een gratis lidmaatschap kun je bij AfroIntroductions niet zoveel. Je kunt je account echter upgraden naar een Platina of goud lidmaatschap. Kosten voor een abonnement zijn als volgt:

Goud abonnement:

1 maand: €30,98
3 maanden: €61,98 (€20,66 per maand)
12 maanden: €123,98 (€10,33 per maand)

Platina abonnement

1 maand: €35,98
3 maanden: €71,99 (€24,00 per maand)
12 maanden: €143,99 (€12,00 per maand)

© Datingsite Kiezen 2019 | Onderdeel van Dik.nl | Dik B.V. | KvK 74390708 | Hanzeplein 11, 8017 JD Zwolle | Privacy statement