• Onafhankelijk vergelijken
  • 221 datingsites & 26 apps
  • 465 tips & artikelen

Review datingsite Suikerarrangement

De website Suikerarrangement windt er geen doekjes omheen. Naar het Amerikaanse model van “Sugardaddy”-datingsites is deze website ontstaan. De bedoeling van de website is om succesvolle, rijke mensen in contact te brengen met mensen die een schuld hebben of graag ondersteuning ontvangen in hun uitgaven zoals collegegeld, huur of gewoon dure kadootjes willen ontvangen in ruil voor gezelschap.

Algemene informatie Suikerarrangement

Hoewel dit concept in Nederland nog vrij nieuw is, zijn er in Amerika vele succesvolle “Sugardaddy”-websites. Je kunt je op deze website aanmelden als suikeroom of suikertante als je, maar ook als suikerneefje of suikernichtje. De opzet van de website is in principe hetzelfde als veel andere datingsites; je kunt bladeren door verschillende profielen en berichten sturen naar mensen die jouw interesse wekken. Op de website is iedereen redelijk concreet over zijn wensen, omdat het doel van de datingsite eigenlijk direct duidelijk is. De meeste mensen op Suikerarrangement zijn niet op zoek naar een langdurige relatie, maar voornamelijk snelle en makkelijke intimiteit of oplossingen voor hun leningen, schulden of studieschuld.

Mogelijkheden

Op de website zijn veel mogelijkheden om jouw juiste partner te vinden. Je kunt onder andere uitgebreid zoeken waar je onder andere op locatie en leeftijd kunt filteren. Als je een geschikt persoon hebt gevonden kun je deze een bericht te sturen of eerst een hartje versturen om interesse te tonen. Daarnaast kun je chatten, favorieten bijhouden of iemand een vriend verzoek sturen zodat je makkelijker weer in contact kunt komen. De website maakt ook voor jou matchvoorstellen, zodat je zelf niet te veel tijd bent met zoeken.

Pluspunten

  • Je weet waar je voor komt
  • Gebruiksvriendelijk systeem

Minpunten

  • Geen geschikte site voor een relatie

Heb je ervaring met Suikerarrangement?

  • Geef een waardering over deze site:
  • Minimaal 110 karakters
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Laat je beoordeling achter en maak kans op een bol.com cadeaukaart t.w.v. €100

Ervaringen Suikerarrangement

Review geschreven door suikervader333
20 februari 2017

topsite voor mij

Discreet, anoniem en makkelijk. Iedereen zit op de site voor hetzelfde doel dus je hoeft je niet te schamen of moeite te doen. Echt top dat er zoiets is als suikerarrangement als je geen gedoe wilt met relaties. Ben zelf ondernemer en heb helemaal geen zin in vaste relatie. Je kunt gewoon anoniem op de website zijn en foto's delen wanneer jij dat wilt dus niemand hoeft het te weten.

Review geschreven door Sharona
17 augustus 2016

suikernichtje

Ben zelf al een behoorlijke tijd ingeschreven als "suikernichtje". het bevalt erg goed want je doet elkaar een wederzijdse gunst en je wordt er allebei beter van. Ik kan deze site iedereen aanraden als je een vrijblijvende sugardaddy zoekt

Review geschreven door cynthia
23 juni 2016

Sugardaddy

Heb met verschillende mannen contact via suikerarrangement. Regelmatig daten we wat en in ruil daarvoor kunnen ze mij financieel bijstaan. Ik vind het een goede manier om op een eerlijke manier met elkaar om te gaan.


Suikerarrangement details

Website http://www.suikerarrangement.nl/
Categorie Overig
Beoordeling
Ervaringen 94% aanbevolen, 3 reviews
Laat een review achter

Specificaties website

Gratis registratie ja
Chatmogelijkheid ja
Cammen nee
Dating keurmerk nee
Interesse test nee
Matching systeem ja
Uitgebreid zoeken ja
Mailbox ja
Datingapp nee

Kosten

Aanmelden op Suikerarrangement is gratis en geheel vrijblijvend, als je berichten wilt versturen of op een andere manier contact op wilt nemen, moet je betalen. De prijzen voor een abonnement bij Suikerarrangement staan hieronder vermeldt:

1 maand – €9,95
2 maanden – €15,99 (per maand: €7,99)
3 maanden – €20,90 (per maand: €6,97)
6 maanden – €35,85 (per maand: €5,97)

Gerelateerde sites

© Datingsite Kiezen 2020 | Onderdeel van Dik.nl | Dik B.V. | KvK 74390708 | Hanzeplein 11, 8017 JD Zwolle | Privacy statement