Deze site bevat affiliate links. We ontvangen mogelijk een commissie bij jouw inschrijving op een datingsite.

Vergelijk de beste datingsites & apps van 2024

Suikerarrangement datingsite review

Suikerarrangement
Probeer Suikerarrangement gratis

Laatst bijgewerkt: 5 juli 2022

Wanneer je optimaal van het leven wilt genieten dan hoort daar vaak ook een bijzonder iemand bij waarmee je alle leuke dingen kunt delen. Maar wat nu als je veel succes hebt in het leven, genoeg geld hebt om leuke dingen te doen, maar niemand om daarmee van te genieten?

Dan kun je bij Suikerarrangement op zoek naar een leuke, intelligente en dikwijls heel knappe jongeman of jongedame die het heerlijk lijkt om van je gezelschap, (levens)ervaring en luxe leven te genieten. En zo kun je bij deze datingsite dus ook als jonge vrouw of man terecht om zo’n leuk en in potentie heel lucratief suikerarrangement op te doen.

Waarom kies je voor Suikerarrangement?
 • Gratis voor suikernichtjes en neefjes
 • Uitgebreide informatie op website
Schrijf je gratis in bij Suikerarrangement

Suikerarrangement in het kort

Suikerarrangement,nl is een datingsite waar welgestelde (en meestal al wat oudere) mannen en vrouwen op zoek kunnen naar veelal jongere meiden en jongens om te profiteren van elkaars gezelschap. De vermogende partij wordt de suikeroom of suikertante genoemd (in het Engels: sugar daddy en sugar mommy) en de jongere deelnemers aan het suikerarrangement zijn de suikernichtjes en suikerneefjes.

Het suikerarrangement bestaat uit een soort ruildeal, met ervaring en luxe aan de gevende kant en eigenschappen als jeugdigheid en aantrekkelijkheid aan de ontvangende kant. Een suikerarrangement kan dus heel leuk en lucratief zijn voor beide partijen. Op de site Suikerarrangement kun je naar een dergelijke spannende relatie op zoek via je eigen profiel.  Hoewel dit concept in Nederland nog vrij nieuw is, zijn er in Amerika vele succesvolle “Sugardaddy”-websites.

blank


Inschrijven bij Suikerarrangement

Om uit te vinden hoe het er precies allemaal aan toe gaat en wat suikerdating nu echt inhoudt kun je maar het beste zelf een account aanmaken. Dat kan alleen door het aanmaken van een los Suikerarrangement account en hieronder lees je hoe je dat doet.

Een Suikerarrangement account aanmaken

Voor het aanmaken van een nieuw account kun je in het menu klikken op de knop Registreren. Je kunt dan meteen wat gegevens over jezelf invoeren, zoals een zelf verzonnen gebruikersnaam. Ook moet je alvast je e-mailadres invoeren en een wachtwoord kiezen. Je moet nu meteen al een profielfoto kiezen. Neem er eentje waarop je goed te zien bent, want je profiel zal mede op basis van je profielfoto op korte termijn worden gecontroleerd op echtheid.

Nu moet je ook nog aangeven of je een suikeroom, suikertante, suikerneef of suikernichtje bent en welke mensen je graag mee in contact wilt komen. Vul tot slot ook nog je locatie en leeftijd in, accepteer de voorwaarden door een vinkje te plaatsen en klik op de knop Registreren om je aanmelding definitief te maken.

blank

Je profiel verder aanvullen

Je wordt nu alvast welkom geheten op de website, maar je moet nog wel even de e-mail openen die is verstuurd naar het e-mailadres dat je voor je inschrijving hebt gebruikt. Klik op de link om je account zelf te activeren. Nu kun je verder met het aanvullen van je profiel. Het is aan te raden om dat meteen te doen, dan weet je zeker dat leden die op je profiel komen ook meteen genoeg informatie te zien krijgen.

Ga dus naar je eigen profiel door rechtsboven op de pagina te klikken op de link Wijzig profiel en vul daar in elk tabblad in wat je maar over jezelf kwijt wilt. Let wel op dat je in het eerste tabblad alleen je hoofdfoto kunt uploaden, aanvullende foto’s hebben hun eigen tabblad genaamd Foto’s. Je kunt naast foto’s ook video’s toevoegen om je profiel nog interessanter te maken. Let op: zowel de foto’s als de video’s die je zelf uploadt worden gecontroleerd voor ze daadwerkelijk online komen te staan.

blank


Functies van Suikerarrangement

Met een gratis profiel op Suikerarrangement kun je van de volgende functies gebruik maken:

 • Een eigen profiel aanmaken.
 • Profielen zoeken in heel Nederland.
 • Alle profielen beknopt bekijken.
 • Je eigen foto’s en video’s plaatsen.
 • Een profiel aan je favorieten toevoegen.

Extra functies met premium lidmaatschap

Met een betaald abonnement kun je bovendien van de volgende mogelijkheden gebruik maken:

 • Andere profielen uitgebreid bekijken.
 • Berichtjes ontvangen en lezen.
 • Zelf berichtjes versturen.
 • Interesse tonen (een flirt versturen).

Het is alvast goed om te vermelden dat een betaald lidmaatschap voor suikerneefjes en suikernichtjes goedkoper is dan voor suikerooms en suikertantes. De kosten van de site worden op die manier naar draagkracht verdeeld om een gezonde toestroom van jongere leden in stand te houden. Je leest meer over de exacte kosten verderop in deze review.


Profielen zoeken en contact leggen

Bij het zoeken naar leuke matches ben je voornamelijk op je eigen initiatief aangewezen. Er is namelijk geen automatische matchfunctie ingebouwd. Hoe kun je dan wel profielen vinden die bij je passen?

Leden zoeken

blank

Er is een uitgebreide zoekmachine aanwezig waarmee je precies de matches kunt vinden die je zoekt. Klik in het menu op de eerste knop Zoeken en je zult meteen een lijst met profielen te zien krijgen. Deze kun je met de invoervelden bovenaan de pagina filteren. Kies bijvoorbeeld een ander land, een provincie en eventueel een woonplaats. Je kunt ook verfijnen op het soort contact (oftewel suikeroom, suikertante, suikerneef of suikernichtje) en ook zoeken op leeftijd en gebruikersnaam is mogelijk. Vergeet niet op de knop Zoeken te klikken om de lijst met profielen te verversen. Er staat wat beperkte informatie bij elk profiel. Door op een profiel dat je interesse heeft te klikken kun je die persoon veel uitgebreider bekijken.

Favorieten en berichten

Bij elk profiel staan steeds dezelfde knoppen waarin verschillende mogelijkheden tot interactie zijn verwerkt. Je kunt bijvoorbeeld meteen een bericht schrijven als je zeker bent van je zaak en een man of vrouw wel beter wilt leren kennen. Je vindt er ook knoppen waarmee je eerst alleen interesse kunt tonen en met elkaar kunt chatten als de ander op dat moment ook online is. Je kunt daarnaast snel zien wanneer het profiel voor het laatst online was, het profiel aan je favorieten toevoegen, iemand blokkeren of juist een vriendschapsverzoek sturen. De laatste optie is die van het abonnement. Als sugardaddy of sugarmommy kun je daarmee een profiel het betaalde lidmaatschap schenken, terwijl je als sugarbaby daar juist bij die persoon om kunt vragen.

blank


Doelgroep van Suikerarrangement

De doelgroep van Suikerarrangement spreekt inmiddels wel redelijk voor zich: iedereen die interesse heeft in een suikerarrangement is welkom. Dat gaat in de praktijk dus om suikerooms, suikertantes die wat ouder zijn en de jongere suikerneefjes en suikernichtjes. Als je maar minimaal 18 jaar oud bent kun je jezelf aanmelden. De site richt zich in de eerste plaats op Nederlandse gebruikers. Mannen en vrouwen uit België en andere landen kunnen in theorie ook lid worden, maar in de praktijk gebeurt dat heel weinig.

Suikerarrangement beveiliging en privacy

Bij Suikerarrangement heb je zelf een aantal privacy-instellingen tot je beschikking. Ten eerste is het niet strik noodzakelijk om een ‘echte’ foto op je profiel te zetten. In eerste instantie is dat wel handig, aangezien je profiel gecontroleerd zal worden en je zonder een goed lijkende foto wellicht wordt afgekeurd wordt. Daarna kun je de foto alsnog verwijderen.

Je kunt in de instellingen van je profiel ook meteen drie privacyinstellingen uitschakelen als je je daar prettiger bij voelt. Dat gaat om het tonen of verbergen van je profielstatus, het wel of niet laten zien van je profiel op de homepage en het wel of niet ontvangen van meldingen per e-mail. Let wel op dat het wijzigen van die instellingen negatieve gevolgen kan hebben voor je zichtbaarheid en succes op de datingsite.


Is er een datingapp beschikbaar?

Er is geen losse datingapp beschikbaar voor de datingsite Suikerarrangement, maar gelukkig is de gehele website ook prima berekend op mobiel gebruik. Ga dus simpelweg met de browser op je mobiele apparaat of tablet naar de website suikerarrangement.nl en log in met je bestaande accountgegevens om meteen verder te gaan waar je op je computer was gebleven. Je kunt jezelf overigens ook gewoon op die manier inschrijven als je meteen mobiel van de site gebruik wilt gaan maken.

Bekendheid van Suikerarrangement

Suikerarrangement is een behoorlijk bekende datingsite voor mensen die interesse hebben in het zogenaamde sugar dating. Ook doordat het slechts een van de weinige Nederlandse datingsites is waar je voor deze vorm van dating terecht kunt. Suikerarrangement maakt weinig reclame (zeg maar gerust geen) maar aangezien de meeste leden positief lijken over het gebruiksgemak en het aantal beschikbare profielen doet mond-op-mond reclame ook veel om de site langzaam maar zeker te doen groeien.


Contact met Suikerarrangement

Wil je graag direct contact zoeken met Suikerarrangement? Dan vind je hieronder de actuele bedrijfs- en contactgegevens en hoe je de helpdesk kunt bereiken.

Adresgegevens:

Krijnen Consulting B.V.
Eierlanden 16
1274CR Huizen

Nederland
KvK-Nummer: 32061707
Telefoon: 035 – 888 99 56

E-mail: helpdesk@suikerarrangement.nl

Helpdesk en klantenservice

De helpdesk is het eenvoudigst te bereiken met het contactformulier op de site. Dat kun je openen door in de footer van de site onder het kopje Informatie te klikken op de link Helpdesk. Je kunt dan je naam, je e-mailadres, een onderwerp en een bericht invullen en meteen versturen. Het is ook mogelijk om direct een e-mail te versturen via je mailprogramma of te bellen met het telefoonnummer dat we hierboven reeds hebben vermeld.


Kosten Suikerarrangement

Het prijsmodel van Suikerarrangement is tweeledig, want suikerneefjes en nichtjes betalen voor hun abonnement een stuk minder dan de dikwijls meer draagkrachtige suikerooms en suikertantes. Maar vooral bij een langer abonnement zijn ook die prijzen nog heel goed te behappen.

Dit zijn de actuele tarieven voor de sugarbaby’s:

 • Het lidmaatschap van 30 dagen kost € 9,95
 • Het lidmaatschap van 60 dagen kost € 15,99
 • Het lidmaatschap van 90 dagen kost € 20,90
 • Het lidmaatschap van 180 dagen kost € 35,85

En zoveel kosten de betaalde abonnementen voor suikeroompjes en suikertantes:

 • Het lidmaatschap van 30 dagen kost € 24,95
 • Het lidmaatschap van 60 dagen kost € 39,95
 • Het lidmaatschap van 90 dagen kost € 52,40
 • Het lidmaatschap van 180 dagen kost € 89,85

Betalingen kunnen op meerdere manieren worden gedaan. Dat kan bijvoorbeeld middels iDeal of Paypal, maar je kunt je premium lidmaatschap ook heel discreet afrekenen met de anonieme Paysafecard. Dat is een tegoedkaart die je in winkels en via internet kunt kopen om er geheel discreet online mee te kunnen betalen.


Suikerarrangement opzeggen

Je lidmaatschap bij Suikerarrangement opzeggen is heel eenvoudig. Klik in het menu rechts bovenaan de pagina op de knop Instellingen. Op deze pagina staat onder de knop Opslaan een link Account verwijderen. Klik erop om eerst eventueel nog een reden voor je vertrek aan te geven en je profiel meteen helemaal te verwijderen door op de knop Verwijder account te klikken.


Onze ervaringen met Suikerarrangement

Pluspunten:
 • Gratis voor suikernichtjes en neefjes
 • Uitgebreide informatie op website
Minpunten:
 • Geen geschikte site voor een "normale" relatie
Probeer Suikerarrangement gratis
foto auteur Robin de Boer
Dit artikel is geschreven door Robin de Boer

Dating coach Robin is al jarenlang blogger voor Datingsitekiezen.nl. Getrouwd met een leuke man die ze heeft ontmoet via een datingsite. Een creatieve veelvraat die gek is op schrijven, ontwerpen en tekenen. LinkedIn

© Datingsitekiezen.nl 2024 | Onderdeel van Dik B.V. | KvK 74390708 | Stationsplein 3, 8011 CW te Zwolle | Privacy & Cookies