• Onafhankelijk vergelijken
  • Totaal 213 datingsites
  • Altijd een site die bij je past

alleenstaand

De beste datingsites voor alleenstaande vaders

Beste datingsites  50plus & Senioren

Als alleenstaande vader heb je genoeg aan je hoofd. Je hebt niet alleen de zorg voor je kid(s), maar zult natuurlijk ook gewoon je werkzaamheden, vrienden en hobby’s hebben. Als je dan ook nog eens op zoek bent naar een leuke vrouw in je leven hou je bijna geen tijd meer over. Om het je makkelijker te maken hebben we in dit artikel de beste datingsites voor alleenstaande papa’s voor je verzameld.

Alleenstaande papa
Als alleenstaande vader hoeven we je niet te vertellen dat het leven niet altijd even makkelijk is als single papa. De maatschappij is al snel, laat staan dat je daar dan ook nog eens alleen in staat met je kind(eren). Hoe fijn is het dan wanneer je een nieuwe leuke vrouw ontmoet die je maatje is en ook nog eens bijspringt in het alledaagse drukke leven?
Toch is het niet altijd even eenvoudig om na je stukgelopen relatie een nieuwe partner te vinden. Je kinderen kunnen een belemmering zijn. Misschien niet zozeer voor jezelf, maar misschien wel voor je nieuwe partner. Niet iedere vrouw zit immers te wachten op een man met kinderen, hoe leuk jij misschien ook wel bent.
Het kan heel goed zijn dat je daarom niet zo gauw op een vrouw durft af te stappen. Bang om een blauwtje te lopen of misschien zelfs wel bang om weer gekwetst te worden. Het is natuurlijk niet voor niets dat de relatie met de moeder van je kind(eren) niet werkte en vaak is de afloop van zo’n relatie nou ook niet altijd even vrolijk (uitzonderingen uiteraard daar gelaten).
Weet dan dat er genoeg vrouwen rondlopen die het helemaal niet erg vinden dat jij al vader bent. Sterker nog; er zijn zat datingsites waar vrouwen juist op zoek zijn naar alleenstaande vaders. De beste hebben we hieronder voor je op een rijtje gezet.

Alleenstaande-Papas
Alleenstaande-Papas.nl is (zoals de naam doet vermoeden) een datingsite die gericht is op alleenstaande vaders die op zoek zijn naar vriendschap, een date of een relatie. Om je als vrouw in te schrijven hoef je niet per se alleenstaande moeder te zijn, al zul je ook genoeg alleenstaande mama's vinden op deze datingsite. Als man weet je dus zeker dat de vrouwen op alleenstaande-papas.nl er geen enkel probleem mee hebben dat jij al vader bent en dat is wel zo fijn natuurlijk. De fotozapper functie laat je gemakkelijk door de verschillende profielen browsen waarbij je direct kunt aangeven of de vrouw op de foto interessant is of juist niet. Als alleenstaande vader is alleenstaande-papas.nl een absolute aanrader en staat daarom ook bovenaan ons lijstje van beste datingsite voor alleenstaande vaders. Bezoek Alleenstaande-papas.nl »


Alleenstaande-Mamas
De tegenhanger van alleenstaande-papas.nl is natuurlijk Alleenstaande-Mamas.nl. Ook hier zul je alleen maar vrouwen tegenkomen die al mama zijn. De kans dat zij een probleem hebben met het feit dat jij al vader bent, zal dan ook gering zijn. Deze datingsite is natuurlijk niet geschikt voor iedere alleenstaande vader die op zoek is naar een nieuwe vrouw, want vrijgezelle dames zonder kinderen zul je niet aantreffen op deze datingsite. Heb jij er geen probleem mee dat je toekomstige date ook alleenstaande ouder is, dan is alleenstaande-mamas.nl zeker het proberen waard! Bezoek Alleenstaande-mamas.nl »


lexa homepagina Lexa
Lexa.nl geldt al jaren als één van de grootste datingsites van Nederland. Lexa is niet specifiek gericht op alleenstaande vaders, maar door de enorme database zitten er voldoende leuke vrouwen tussen die op zoek zijn naar leuke mannen en het geen probleem vinden dat jij een alleenstaande papa bent. Het snelst groeiende datingplatform van Nederland heeft al meerdere prijzen in de wacht gesleept en wordt gezien als datingsite waar mensen serieus op zoek zijn naar een date en/of een relatie. Wanneer jij ook serieus op zoek bent is Lexa.nl dan ook echt een site die je als alleenstaande vader moet proberen. Bezoek Lexa.nl »


Op de ouderwetse wijze
Op een site als datingsitekiezen.nl ligt de focus natuurlijk op online dating. Online datingsites zijn ideaal omdat je gericht kunt zoeken en in het geval van alleenstaande papa’s, snel de dames eruit kunt filteren die überhaupt geen interesse hebben in een man met kinderen. Scheelt weer een afknapper of blauwtje lopen tijdens een date met een leuke vrouw.
Maar onze ervaring leert ook dat veel alleenstaande vaders hun nieuwe partner gewoon op de ‘ouderwetse wijze’ ontmoeten; tijdens het boodschappen doen, op de crèche/school van je kind(eren), op de (sport)verenging, op je werk, in de kroeg, op een festival en ga zo maar door.
Het enige wat je er voor nodig hebt is een beetje lef. Spreek haar aan. Gewoon doen. Niet bang zijn. De brutaalste heeft uiteindelijk de halve wereld!


Reacties


Reactie plaatsen

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Welke datingsite kies jij?

uitgelichte website

Recent toegevoegd

De beste datingsites voor alleenstaande vaders

Wetime.be

Vriendschap
De beste datingsites voor alleenstaande vaders

Cupify

Algemeen
© Datingsite Kiezen 2019 | Onderdeel van Dik.nl | KvK 01180833 | Herestraat 106, 9711 LM Groningen | Privacy statement