Onafhankelijk vergelijken van datingsites & apps

Wat is het beste alternatief voor Second Love?

Wat is het beste alternatief voor Second Love?
Probeer Second Love gratis

Laatst bijgewerkt: 8 juni 2020

Second Love is tegenwoordig toch wel dé site voor iedereen die vreemd wil gaan. De datingsite voor mensen die al een relatie hebben, en vaak zelfs al getrouwd zijn, heeft dan ook veel aandacht besteed aan het promoten van de site. De radio- en televisiespotjes hebben veel nieuwe leden binnen weten te halen, waardoor Second Love al vlot de snelst groeiende datingsite voor vreemdgangers werd, maar voor anderen bracht dit juist ongemakken mee.

Als iedereen weet dat je je op Second Love inschrijft omdat je vreemd wilt gaan, is het risico dan niet heel groot dat iemand je verraadt? Dit is een veel gestelde vraag waar we zeker wat aandacht aan willen besteden. Ook kan het zijn dat je Second Love niet vertrouwd, er op uitgekeken bent of de datingsite te duur vindt.


Alternatieven voor Second Love

Gelukkig zijn er ook nog heel goede alternatieven voor Second Love, zoals SF. Dating, Victoria Milan en Ondeugend Daten. Elk van deze datingsites heeft eigen kenmerken en mogelijkheden, waardoor het goed is om eens verder te kijken naar welke optie het best bij je past. Wij geven je natuurlijk alvast een voorproefje.


Victoria MilanBezoek Victoria Milan 

SecondLove en Victoria Milan worden op dit moment gezien als de grootste concurrenten in dezelfde branche. Wil je zeker weten dat je anoniem blijft dan is Victoria Milan de geschikte website. Ze garanderen privacy en discretie en zijn al jarenlang een van de grootste affaire websites van Nederland. Ook is het makkelijk omdat je via de site in de buurt kan zoeken naar potentiële dates via de site. Handig als je iets wil regelen voor korte termijn.

Schrijf je gratis in bij Victoria Milan

Ondeugend DatenBezoek Ondeugend Daten 

Ondeugend Daten is ook nog een relatief onbekende site, maar ook hier wordt flink aan de weg getimmerd. De datingsite mag dagelijks ongeveer 250 nieuwe leden verwelkomen op de datingsite voor mensen die op zoek zijn naar erotiek, intimiteit en spanning. Ondeugend Daten is een datingsite die niet alleen bedoeld is voor mensen die vreemd willen gaan, al zijn ook deze mensen zeker wel welkom in het ledenbestand. Op deze website draait het vooral om het vinden van gelijkgestemden in de wereld van spanning en erotiek. Dit betekent dat je op zoek kunt gaan naar iemand die, net als jij, op zoek is naar een langdurige relatie met aandacht voor erotiek, maar kunt ook op zoek gaan naar iemand die, net als jij, op zoek is naar een spannende one night stand.

Schrijf je gratis in bij Ondeugend Daten

NovaMoraBezoek NovaMora 

NovaMora is dé datingsite om erop los te flirten met anderen. Iedereen is vrij om zich hier in te schrijven, maar over het algemeen ligt de minimale leeftijd rond de 25 jaar en de maximale leeftijd ligt rond de 65 jaar. Een groot voordeel van deze datingsite is wel dat het niet verplicht is om al een relatie te hebben. Je komt er ook singles tegen en mensen met ‘toestemming’ om vreemd te gaan, ofwel de mensen die zich in een open relatie bevinden. Het inschrijven op de website is volledig gratis.

Schrijf je gratis in bij NovaMora

Hoe groot is het risico dat iemand je ‘snapt’?

De kans dat een bekende van jou jouw profiel tegenkomt op een datingsite van 100 leden is aanzienlijk kleiner dan dat dit het geval is op een datingsite waar 10.000 leden aanwezig zijn. De kans dat iemand jou herkent wordt immers groter.

Het aantal leden is niet de enige factor die hierin een rol speelt. De kans dat je gesnapt wordt is bijvoorbeeld kleiner wanneer je een relatief teruggetrokken leven leidt met je partner dan wanneer je een eindeloos grote vrienden- en kennissenkring hebt bijvoorbeeld.

Op een gewone datingsite heb je vaak nog wel de mogelijkheid om je partner wijs te maken dat je helemaal vergeten was dat dat profiel van vóór jullie relatie nog bestond, maar met een profiel op Second Love is dit toch een ander verhaal. Het is immers een datingsite die is bedoeld om mensen de mogelijkheid te bieden om vreemd te gaan.

Dat is toch ook wel spannend?

Mensen schrijven zich in op Second Love omdat zij het over het algemeen spannend vinden om nieuwe contacten op te doen waar wellicht iets uit voort komt. Uiteindelijk zoek je hier naar iemand om mee vreemd te kunnen gaan en dat is spannend. Er zijn zeker ook mensen die het vooral spannend vinden omdat ze gesnapt kunnen worden en daarom wordt dit risico maar al te graag genomen op een nationaal bekende datingsite zoals Second Love. Ergens moet je dan toch ook wel bereid zijn om de relatie die je hebt kwijt te raken, of er gewoon heel erg van overtuigd zijn dat je partner jou een slippertje wel kan vergeven natuurlijk. Durf je het toch niet aan? Probeer dan een van de eerdergenoemde datingsites.

Zijn er meer alternatieven?

Als je op zoek bent naar een goed alternatief voor Second Love, dat misschien wat kleinschaliger of onbekender is, dan heb je meer dan voldoende mogelijkheden. Tegenwoordig zoeken meer mensen naar spanning in de relatie dan enkele decennia geleden en de komst van internet heeft het vinden van die spanning enkel makkelijker gemaakt. Het succes van de grotere datingsites voor extra spanning, zoals Second Love, spoort anderen aan om vergelijkbare datingsites op te zetten. Hierdoor komen er steeds meer alternatieven bij. Je zou bijvoorbeeld ook nog eens een kijkje kunnen nemen op Ashley Madison of bijvoorbeeld op C-Date.

Probeer Second Love gratis
logo Second Love

Dit artikel is onderdeel van ons dossier over Second Love. Klik hier om alle artikelen over Second Love te bekijken.

Bekijk alles over Second Love »
foto auteur Robin de Boer
Dit artikel is geschreven door Robin de Boer

Dating coach Robin is al jarenlang blogger voor Datingsitekiezen.nl. Getrouwd met een leuke man die ze heeft ontmoet via een datingsite. Een creatieve veelvraat die gek is op schrijven, ontwerpen en tekenen.

Probeer Second Love gratis
© Datingsitekiezen.nl 2020 | Onderdeel van Dik.nl | Dik B.V. | KvK 74390708 | Hanzeplein 11, 8017 JD Zwolle | Privacy statement