Deze site bevat affiliate links. We ontvangen mogelijk een commissie bij jouw inschrijving op een datingsite.

Vergelijk de beste datingsites & apps van 2024

Victoria Milan datingsite review

Victoria Milan
Probeer Victoria Milan gratis

Laatst bijgewerkt: 2 januari 2023

Wanneer je op een discrete manier op zoek wilt naar een stiekem avontuurtje naast je huwelijk of langere relatie, dan kun je daarvoor terecht op de internationale datingsite Victoria Milan. In deze review bespreken we de unieke benadering van het online daten op deze site en laten we je zien hoe je zelf zo discreet mogelijk op de site actief kunt worden.

Waarom kies je voor Victoria Milan?
 • Volledig anonieme profielen
 • Foto's per persoon zichtbaar maken
 • Paniekknop om snel uit te loggen
Schrijf je gratis in bij Victoria Milan

Victoria Milan in het kort

Victoria Milan was een van de eerste datingsites ter wereld waar gebonden mannen en vrouwen op zoek konden gaan naar wat spanning en opwinding naast hun bestaande relatie. Nog altijd is het een van de bekendste en populairste sites in zijn soort waar ook veel Nederlanders gebruik van maken. Op Victoria Milan kun je een volledig anoniem profiel aanmaken zodat je contact kunt zoeken met gelijkgestemden zonder dat je partner daar achter zal komen.


Functies

blank

De gratis functies van Victoria Milan zijn al behoorlijk uitgebreid en bieden een goede mogelijkheid om kennis te maken met de site:

 • Je eigen anonieme profiel aanmaken.
 • Zoveel foto’s uploaden als je wilt.
 • Foto’s discreet weergeven met de Anonymizer.
 • Zoeken naar profielen.
 • Andere profielen bekijken.
 • Een knipoogje sturen naar iemand die je wel interessant vindt.

Betaalde functies

Met een betaald abonnement kun je ook de volgende functies ontsluiten:

 • Virtuele cadeautjes versturen (een embleem met een wens).
 • Een chat starten met wie je maar wilt.
 • De bezoekers van je eigen profiel bekijken.
 • Zien wie je een knipoogje heeft gestuurd.
 • Zonder maximum de profielen liken die je leuk vindt.

Inschrijven op Victoria Milan

blank

Kun je ook niet wachten om aan je heimelijke avontuurt te beginnen op Victoria Milan? Hier lees je hoe je zelf een anoniem profiel aan kunt maken.

Let op: staat de tekst van de site nog in het Engels? Zet die dan met de taalknop onderaan de pagina op Nederlands.

Klik op de voorpagina van de site op de knop Bekijk Matches. Je wordt dan doorgestuurd naar het inschrijfformulier. Dat is opgedeeld in meerdere korte stappen. Kies eerst je eigen geslacht en vervolgens je relatiestatus. Dit zal vrijwel altijd “getrouwd” of “in een relatie” zijn. Kies dan het geslacht van de mensen waar je interesse in hebt.

Nu is het eerst nodig om je e-mailadres in te voeren en de voorwaarden te accepteren. Je kunt ook aanvinken dat je aan de Victoria Milan VIP-club wordt toegevoegd. Daarvoor hoef je niets te betalen, want leden van deze club krijgen alleen af en toe aanbiedingen per e-mail.

De laatste stap is het selecteren van je geboortedatum, het kiezen van een wachtwoord en het opgeven van je gebruikersnaam. Het spreekt natuurlijk voor zich dat dit vrijwel altijd het beste een zelf verzonnen pseudoniem is, en niet je echte naam. Klik voor een laatste keer op Doorgaan om je account aan te laten maken.


Je profiel verder aanvullen

blank

Voordat je eerst je profiel hoeft te activeren via e-mail kun je al verder gaan met het aanvullen van je profiel. Dat doe je door meteen een aantal eenvoudige vragen te beantwoorden. Zoals het type ontmoeting dat je komt zoeken. Ook kun je alvast een aantal persoonlijke (uiterlijke kenmerken) en karaktertrekken selecteren. Tot slot moet je ook nog even een woonplaats kiezen uit de lijst. Typ de eerste letters en klik op de plaatsnaam. Check wel even dat het inderdaad de goede is, want er kunnen ook gelijknamige plaatsen uit een heel ander land worden getoond.

blank

Als dat is gelukt moet je eerst je e-mailadres valideren voor je verder kunt gaan. Doe dat dus nu eerst maar even. Je hoeft alleen maar even te klikken op de link in de e-mail die je hebt ontvangen. Er rest nu nog een laatste stap voor je echt kunt gaan daten: het uploaden van een profielfoto. Dat kan een foto zijn waarop je herkenbaar bent, want met het hulpmiddel Anonymizer kun je die meteen discreet onherkenbaar maken.

Discreet in contact komen met gelijkgestemde mensen

Hieronder lees je hoe je met je kersverse profiel bij Victoria Milan in contact kunt komen met andere gelijkgestemde mensen op de site.


Uitgebreid zoeken

Bovenaan het scherm zie je een zoekformulier waar je zoveel gebruik van kunt maken als je wilt, ook als gratis lid. Je kunt er eenvoudig enkele gegevens invullen zoals leeftijd, locatie en zoekstraal. Door aan de rechterkant te klikken op de knop Meer filters kun je nog veel meer eisen en wensen aanvinken. Zo kun je dus tot in detail op zoek naar geschikte leden.


Diverse handige overzichten

blank

Je kunt profiteren van enkele handige overzichten van leden. De lijst met aanbevolen leden bevat profielen die binnen je eigen leeftijdscategorie en zoekstraal vallen. Ook vind je er een overzicht met alle nieuwe leden. Daarnaast zijn er aparte schermen waar je jouw favoriete profielen in kunt zien, kunt bekijken wie er op je profiel zijn geweest, wie jou hebben geliket en wie je een knipoogje hebben gestuurd. Al die verschillende overzichten kunnen leuk en handig zijn om af en toe doorheen te bladeren.


Contact met andere leden

Er zijn verschillende manieren om contact tot stand te brengen met een profiel dat je wel leuk lijkt. Klik op het profiel in kwestie en bekijk meteen alle foto’s die openbaar zijn gemaakt door dat lid. Hier check je ook meteen de belangrijkste gegevens zoals opleiding, leeftijd, postuur en alle andere eigenschappen en kenmerken die beschikbaar zijn. Bevalt het profiel je wel? Dan kun je interactie hebben op deze manieren:

 • Je kunt een berichtje sturen door op de knop Chat met mij te klikken.
 • Met de knop Stuur me een geschenk kun je een virtueel cadeautje uitzoeken en versturen (te betalen met credits).
 • De twee kleinere knoppen van het hartje en het knipogende gezichtje kun je gebruiken om respectievelijk een like en een knipoog (flirt) te sturen.
 • Wanneer een lid de Anonymizer heeft gebruikt om foto’s onherkenbaar te maken zie je ook een knop Verzoek privésleutel staan waarmee je kunt vragen of je die foto’s mag bekijken.

Doelgroep van Victoria Milan

De doelgroep van Victoria Milan is inmiddels waarschijnlijk meer dan duidelijk, de site richt zichzelf namelijk heel specifiek op mannen en vrouwen die in een relatie zitten en op zoek willen naar een discreet contact. Dat kan alleen een online flirt of vriendschap zijn, maar natuurlijk ook een affaire. Daarnaast is het natuurlijk logisch dat de minimale leeftijd er 18 jaar is, al zijn de meeste leden tussen de 30 en 50 jaar omdat in die leeftijdscategorie de meeste mensen op zoek gaan naar een heimelijk avontuurtje buiten de deur.


Victoria Milan beveiliging en privacy

Het spreekt voor zich dat een datingsite waar gehuwde mannen en vrouwen op zoek kunnen naar een buitenechtelijke affaire of stiekeme flirt alles in het werk stelt om de anonimiteit van zijn leden te waarborgen. Dat doet Victoria Milan op de volgende manieren:

 • De verbinding wordt beveiligd op basis van 256 bit encryptie, de veiligste standaard die er op dit moment beschikbaar is.
 • SSL Trust zorgt ervoor dat je altijd zeker weet dat je op de juiste website zit. De identiteit van de domeinnaam VictoriaMilan.Com wordt namelijk gegarandeerd door Amazon.
 • Met de Anonymizer maak je elke foto op je profiel tijdelijk onherkenbaar, door het toekennen van persoonlijke toegangssleutels aan bepaalde leden zorg je dat alleen zij kunnen zien hoe je er echt uit ziet.
 • Het privacybeleid van Victoria Milan is in lijn met de GDPR wetgeving (in Nederland bekend onder de naam AVG).
 • De site beschikt over een paniekknop. Die staat rechtsonder in het scherm op elke pagina en is daar direct beschikbaar als je meteen de site weg wilt hebben.

Bekendheid van Victoria Milan

Victoria Milan is een enorm bekende datingsite die wereldwijd populair is bij heel veel mannen en vrouwen. Regelmatig zul je op radio, televisie en internet reclame langs zien komen, want in tegenstelling tot veel andere casual datingsites probeert Victoria Milan zoveel mogelijk aandacht te vestigen op zijn platform. Dat heeft veel effect gehad, want op het moment van het schrijven van deze review zijn er ongeveer 6,7 miljoen profielen op de site actief. Ook in Nederland zul je derhalve aardig wat actie zien op de site.


Is er een datingapp beschikbaar?

Victoria Milan heeft een eigen dating app, maar die is alleen beschikbaar op de Apple App Store om gebruikt te worden op een iPhone. Bezitters van een Android telefoon hebben dus pech in dit geval. Gebruikers van de app op iPhone lijken wel verdeeld over zowel de kwaliteit van de app als de kansen op het vinden van een buitenechtelijk avontuurtje. Ongeveer de helft van alle reviews prijzen de app, terwijl de andere helft hem juist tot op de grond toe afbreekt. Met zulke sterk wisselende ervaringen kun je waarschijnlijk het beste zelf de app maar even proberen.


Contact met Victoria Milan

Hier lees je hoe je contact op kunt nemen met Victoria Milan en welke organisatie de verantwoordelijkheid draagt van deze spannende datingsite.

Adresgegevens:

Dit zijn de huidige adresgegevens van Victoria Milan:
Digisec Media Limited
33 34 , Regent House
Bissazza Street
Sliema (Malta)

Ondernemingsnummer: C56612
Telefoon: niet bekend
E-mail: support@victoriamilan.nl

Helpdesk en klantenservice

Victoria Milan heeft een aanzienlijke database met hulpartikelen aangelegd waarin je direct zelf antwoorden kunt vinden op veelgestelde vragen en problemen die soms voorkomen. Klik in de footer van de site op de link Helpdesk om daar meteen in te bladeren. Als je eigen probleem of vraag er niet bij staat kun je natuurlijk ook rechtstreeks contact opnemen. Klik daarvoor eenvoudigweg op de knop Een aanvraag indienen die je onderaan het startscherm van de databank met hulpartikelen ziet staan. Kies een onderwerp en typ je vraag. Vul vervolgens je naam en je e-mailadres in. Als je wilt kun je ook direct een bijlage toevoegen.


Prijs van een betaald VIP abonnement

blank

Wanneer je overtuigd bent van de meerwaarde die Victoria Milan kan bieden bij je zoektocht naar een discrete affaire kun je overwegen het betaalde abonnement af te sluiten. De minimale periode waarvoor je dat kunt doen is drie maanden. Je kunt echter ook meteen een abonnement voor zes of twaalf maanden afsluiten. De volgende prijzen worden daarbij gehanteerd:

 • Het VIP lidmaatschap van 3 maanden kost € 156,99 (€ 39,99 p/m)
 • Het VIP lidmaatschap van 6 maanden kost € 213,99 (€ 35,67 p/m)
 • Het VIP lidmaatschap van 12 maanden kost € 267,99 (€ 22,33 p/m)

Daarnaast bevat de site een aanvullend abonnement waarmee je ook gratis profielen de mogelijkheid kunt bieden om contact met je op te nemen. Dit zijn de prijzen van dit aanvullende abonnement:

 • Contact met standaardprofielen voor 1 maand kost € 39,99
 • Contact met standaardprofielen voor 3 maanden kost € 59,00
 • Contact met standaardprofielen voor 6 maanden kost € 74,99
 • Contact met standaardprofielen voor 12 maanden kost € 99,99

Betalen kan op verschillende manieren, waarbij het als gebonden man of vrouw natuurlijk wel van belang is om je discretie te bewaken. Een betaling via iDeal kan dan handig zijn, maar is niet zo goed te verbergen. Een creditcard kan dan beter zijn, maar ook de anonieme PaySafeCard wordt ondersteund.


Victoria Milan opzeggen

Kies in het linker menu voor de optie Instellingen om naar je accountinstellingen te gaan. Hier kun je via een contactformulier je profiel opzeggen. Deze link vind je onderaan de pagina. Klik erop en bevestig je beslissing met de knop Send request. Je krijgt dan een e-mail met instructies over het definitief verwijderen van je account. Ga dus naar je inbox, open de e-mail die je van Victoria Milan hebt ontvangen en volg de stappen die erin staan.


Onze ervaringen met Victoria Milan

Pluspunten:
 • Volledig anonieme profielen
 • Foto's per persoon zichtbaar maken
 • Paniekknop om snel uit te loggen
Minpunten:
 • Alleen handmatig zoeken
Probeer Victoria Milan gratis
foto auteur Robin de Boer
Dit artikel is geschreven door Robin de Boer

Dating coach Robin is al jarenlang blogger voor Datingsitekiezen.nl. Getrouwd met een leuke man die ze heeft ontmoet via een datingsite. Een creatieve veelvraat die gek is op schrijven, ontwerpen en tekenen. LinkedIn

© Datingsitekiezen.nl 2024 | Onderdeel van Dik B.V. | KvK 74390708 | Stationsplein 3, 8011 CW te Zwolle | Privacy & Cookies