Onafhankelijk vergelijken van datingsites & apps

New Honey datingsite review

New Honey
Probeer New Honey gratis

Laatst bijgewerkt: 5 juli 2022

Wanneer in een vaste relatie zit vastgeroest (en wellicht zelfs al meerdere keren tevergeefs hebt geprobeerd om die weer uit het slob te trekken) dan kan de verleiding om een affaire buiten de deur te gaan zoeken natuurlijk altijd aanlokkelijk zijn. Het wereldwijde datingplatform New Honey biedt gebonden mensen die mogelijkheid op een discrete manier, met anonieme profielen en het koppelen van mannen en vrouwen op basis van hun interesses en voorkeuren.

Waarom kies je voor New Honey?
 • Discreet een affaire zoeken
 • Wereldwijd heel populair
 • Elke dag nieuwe matchvoorstellen
Schrijf je gratis in bij New Honey

New Honey in het kort

blank

New Honey is een datingsite waar met name gebonden mensen terecht kunnen voor het vinden van een spannend avontuurtje. De contacten variëren van alleen een vrijblijvende flirt of chat tot het zoeken van een buitenechtelijke affaire. De nadruk ligt bij New Honey namelijk op discrete avontuurtjes vinden naast een bestaande relatie.

De site is een wereldwijd platform maar is wel gewoon helemaal in het Nederlands te gebruiken. Er wordt gewerkt met matchvoorstellen op basis van je eigen voorkeuren en wensen, waarbij erotische interesses een grote rol spelen.


Functies van New Honey

blank

Wanneer je een gratis account aanmaakt op New Honey krijg je de volgende mogelijkheden tot je beschikking om de site uit te proberen:

 • Een profiel aanmaken op de site.
 • Een foto uploaden.
 • Matchvoorstellen ontvangen.
 • Berichten ontvangen.
 • Je erotische voorkeuren invoeren.
 • Zien wie op je profiel is komen kijken.
 • E-mails met matchvoorstellen ontvangen.

Betaalde functies

Met een premium abonnement van New Honey kun je nog veel meer, je ontsluit daarmee de volgende aanvullende functies:

 • Ontvangen berichten lezen.
 • Zelf berichten versturen.
 • Profielen helemaal bekijken.
 • Alle foto’s bekijken (inclusief erotische beelden).
 • Profielen aan je favorieten toevoegen.
 • Berichten opslaan en bewaren.
 • Onbeperkt toegang tot matches.
 • Onbeperkt toegang tot berichten.

Inschrijven op New Honey

blank

Inschrijven op New Honey is eenvoudig. Kies op de homepage tussen mannen of vrouwen door op het icoontje te klikken en druk dan op de knop Bekijk mijn matches. Je wordt dan doorgestuurd naar een aanmeldwizard met een virtuele coach die je door de hele procedure zal leiden. Klik op de knop Ik ben er klaar voor om te beginnen. Kies eerst je geslacht, relatiestatus en geboortedatum. Verzin dan een anonieme gebruikersnaam waarmee andere leden je kunnen vinden op de site en geef vervolgens aan in welke regio je mensen wilt leren kennen. Dat doe je door eerst een provincie en dan een plaatsnaam te selecteren uit de lijst.

Doorloop nu het restant van de vragen die voornamelijk over je persoonlijke eigenschappen gaan, zoals je lengte, postuur en haarkleur. Ook moet je wat karaktereigenschappen en andere kenmerken invoeren om je profiel alvast wat te vullen en aangeven naar wat voor soort contact en persoon je op zoek bent. De laatste stap is het ingeven van een geldig e-mailadres en het verzinnen van een wachtwoord. Tot slot is het nodig om naar de inbox van het gebruikte e-mailadres te gaan en je profiel te activeren.


Je profiel verder aanvullen

blank

Ook al werden er al aardig wat wensen, eisen en eigenschappen van je gevraagd tijdens het aanmelden, je profiel is nog steeds vrij kaal. Zodra je bent ingelogd op de site krijg je de mogelijkheid om daar direct verandering in te brengen. Doe dat dus ook het beste maar meteen, bijvoorbeeld door een of meerdere foto’s te uploaden en wat aanvullende kenmerken in te vullen. Het is makkelijk en snel om te doen en het vergroot meteen je kansen aanzienlijk, ons advies is dus om dit nu al te doen. Je kunt het echter ook op een later moment via de instellingen van je profiel doen.


Profielen zoeken en matchen

blank

New Honey koppelt zelf leden aan elkaar op basis van hun profielen. Hoe dat werkt en hoe je met je matches in contact komt lees je hier.

Weinig mogelijkheden voor gratis leden

Helaas is het met een gratis lidmaatschap bij New Honey slechts beperkt mogelijk om andere profielen te bekijken. Je kunt profielen wel zien in overzichten zoals in de Nu Online lijst, maar wanneer je op een profiel klikt krijg je de melding dat alleen Premium leden alle gegevens kunnen bekijken. Ook de foto’s zijn standaard wazig gemaakt en kun je dus als gratis member niet goed zien. Er is ook geen zoekmachine aanwezig aangezien leden alleen automatisch gekoppeld worden. Dat maakt dat het lastig is om als gratis lid al goed in te schatten of je bij New Honey veel kans zou maken op een spannend contact.

Matchvoorstellen

Zelfstandig zoeken naar profielen is dus niet mogelijk, maar je krijgt als lid van New Honey wel elke dag tot enkele tientallen contactvoorstellen. Die vind je onder de knop Contacten die je boven in de menubalk ziet staan. De voorstellen staan in een lange lijst waarbij voor elk profiel enkele basisgegevens zoals gebruikersnaam, leeftijd en locatie staan vermeld. Vaak staan ook een aantal erotische voorkeuren en interesses vermeld, maar niet altijd. Ook in je overzicht met matchvoorstellen zijn de foto’s voor gratis leden helaas wazig, maar met een Premium lidmaatschap kun je die wel gewoon meteen zien.

Nu Online

Op meerdere pagina’s zul je aan de rechterkant van het scherm een langwerpig blok zien staan met profielen die op dit moment online zijn. Dat is een handige aanvullende manier om leuke profielen op de site te ontdekken. Er staat wat minder informatie bij vermeld, maar je kunt wel gewoon doorklikken om het profiel te kunnen zien (als gratis lid wederom heel beperkt). Deze lijst ververst regelmatig met nieuwe leden en daaruit kunnen we afleiden dat de site ook in Nederland behoorlijk populair is met veel actieve profielen.

Contact leggen

Zodra je een profiel hebt gevonden dat je wel interessant vindt kun je als Premium lid daar op verschillende manieren contact mee proberen te zoeken. Je vindt enkele handige opties als tekstlink onder elk profiel. Daar kun je:

 • Een profiel aan je favorieten toevoegen zodat je die persoon altijd eenvoudig weer terug kunt vinden.
 • Het profiel rapporteren wanneer dat volgens jou de regels van de site overtreedt.
 • Het lid toestemming geven om jouw privéfoto’s te bekijken.
 • Direct een berichtje sturen door op de knop Schrijf een bericht te klikken. (Die knop vind je ook bovenaan elke profielpagina.)

Doelgroep van New Honey

De doelgroep van New Honey bestaat uit alle volwassenen die op zoek zijn naar een stiekem avontuurtje. In de meeste gevallen gaat dat om mannen en vrouwen die in een vaste relatie zitten en een buitenechtelijke affaire of flirt zoeken. Daar komt de term New Honey (Nieuw Liefje) namelijk ook vandaan. De site is wereldwijd actief en lijkt ook in Nederland een actieve groep gebruikers te hebben.

New Honey maakt natuurlijk gebruik van een SSL-certificaat om de verbinding tussen de site en zijn gebruikers te beveiligen. Dit gaat om een door Amazon uitgegeven certificaat dat is gebaseerd op veilige 256-bits encryptie. Je hebt dus de garantie dat niemand stiekem mee kan kijken wat je op deze site aan het doen bent.

Maar privacy en anonimiteit gaat natuurlijk verder dan dat. Daarom beschik je bij New Honey ook over de volgende ingebouwde beveiligingen:

 • De anonieme profielen zijn niet vindbaar in zoekmachines zoals Google.
 • Er is ook geen zoekmachine aanwezig op de site, je wordt alleen aan anderen gekoppeld als je echt wat met elkaar gemeen hebt.
 • Foto’s worden standaard wazig getoond en je geeft zelf specifieke personen toegang.

Bekendheid van New Honey

New Honey is nog maar een beperkte tijd bekend onder deze naam, want vroeger heette de site Lisa18. Toen richtte de datingsite zich voornamelijk op de Verenigde Staten, terwijl met New Honey geprobeerd wordt wereldwijd de vleugels uit te slaan. Dat lukt al heel aardig, want ook steeds meer gebonden mannen en vrouwen uit Europese, Aziatische en Afrikaanse landen weten het platform te vinden. De zustersite van New Honey, C-Date, is echter nog altijd veel bekender.


Is er een datingapp beschikbaar?

New Honey heeft geen eigen dating app beschikbaar. Bovendien is de site maar beperkt geschikt om gebruikt te worden via de mobiele telefoon. De schermen schalen niet bijzonder goed mee want er wordt helaas niet aan de nieuwste standaarden op het gebied van toegankelijkheid voldaan. Zo is er bijvoorbeeld niet gebruik gemaakt van een responsive design (een ontwerp dat zich automatisch aanpast aan de schermgrootte van de gebruiker). Wil je overwegend (of zelfs uitsluitend) mobiel daten? Dan zouden we voorlopig aanbevelen een datingplatform te kiezen dat daar beter rekening mee houdt.


Contact met New Honey

Wat zijn de gegevens van het bedrijf achter New Honey en hoe leg je met de mensen die de site beheren contact? Dat lees je hier.

Adresgegevens:

Dit zijn de huidige adresgegevens van New Honey zoals die te vinden zijn in de colofon van de site:

Interdate S.A.
13 rue du Commerce
L-1351 Luxembourg

Handelsnummer: B 158 155, Commercial Register Luxembourg

Telefoon: niet bekend
E-mail: service@newhoney.nl

Helpdesk en klantenservice

Wanneer je een vraag hebt aan New Honey kun je die stellen door een bericht te sturen naar het e-mailadres dat we hierboven hebben vermeld. Er is geen contactformulier op de site aanwezig en wanneer je op de knop Help klikt kom je vroeg of laat ook weer bij dat e-mailadres uit. Er is overigens ook een online databank met vragen en antwoorden op de site aanwezig, maar de informatie in het Nederlands is helaas wat beperkt.


Prijs van een betaald VIP abonnement

blank

De minimale abonnementsperiode bij New Honey is drie maanden. Dat maakt deze site meteen behoorlijk prijzig, want het minimale bedrag dat je moet betalen om hier een Premium lidmaatschap af te sluiten is bijna 120 euro. Bij een abonnement van 12 maanden is de site wel meteen half zo duur als het lidmaatschap van drie maanden dus meteen een langere looptijd kiezen heeft zo zijn voordelen.

blank

De volgende drie abonnementen zijn beschikbaar:

 • Een Premium lidmaatschap van 3 maanden dat € 119,70 (€ 39,90 p/m) kost
 • Een Premium lidmaatschap van 6 maanden dat € 179,40 (€ 29,90 p/m) kost
 • Een Premium lidmaatschap van 12 maanden dat € 238,80 (€ 19,90 p/m) kost

Het betalen van je abonnement is helaas alleen mogelijk met creditcard en dat is niet altijd even discreet. Mocht je de betaling volledig geheim willen houden dan is het een aanrader om speciaal voor het betalen van je Premium account een prepaid creditcard aan te schaffen.


New Honey opzeggen

Wanneer je bent uitgekeken op New Honey (of juist een zo’n veelbelovend contact hebt opgedaan dat je klaar bent met de site) dan kun je jezelf het beste uitschrijven om al je sporen weer uit te wissen. Het uitschrijven kan echter wat lastig zijn om te vinden. Volg deze stappen:

 1. Log in op de site wanneer je dat nog niet had gedaan.
 2. Klik rechtsboven op het icoontje van je eigen profiel of op je gebruikersnaam.
 3. Je ziet nu linksboven het kopje Mijn profiel staan. Ernaast zie je een link genaamd Wijzig. Klik op die link.
 4. Klik helemaal onderaan deze nieuwe pagina op de link Profiel deactiveren.
 5. Klik onderaan de pagina met tips en waarschuwingen op de link Deactiveren en bevestig je beslissing.

Plus & minpunten

Pluspunten:
 • Discreet een affaire zoeken
 • Wereldwijd heel populair
 • Elke dag nieuwe matchvoorstellen
Minpunten:
 • Weinig functies als gratis lid
Probeer New Honey gratis
foto auteur Robin de Boer
Dit artikel is geschreven door Robin de Boer

Dating coach Robin is al jarenlang blogger voor Datingsitekiezen.nl. Getrouwd met een leuke man die ze heeft ontmoet via een datingsite. Een creatieve veelvraat die gek is op schrijven, ontwerpen en tekenen.

Review inzenden over New Honey

 • Minimaal 110 karakters
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ervaringen New Honey

Ervaring geschreven door anoniem
8 september 2020
opzeggen is moeilijk

Het lijkt allemaal heel leuk, maar ben toch een hoop nep profielen tegengekomen. Als je wilt opzeggen moet je een formulier faxen, ja faxen om op te zeggen. Ze maken opzeggen niet heel makkelijk. Kwestie van geld innen...

© Datingsitekiezen.nl 2022 | Onderdeel van Dik.nl | Dik B.V. | KvK 74390708 | Tesselschadestraat 155, 8023 BL Zwolle | Privacy statement