• Onafhankelijk vergelijken
  • 215 datingsites & 21 apps
  • 464 dating artikelen

Review datingsite SF.dating SecretFlirt

SF.dating (beter bekend als “SecretFlirt” waaronder het eind 2009 van start ging) is geschikt voor jou, als je op zoekt bent naar meer spanning, avontuur en passie in je leven. De meeste members op SF stellen hun privacy en anonimiteit op prijs. Er zijn veel gebonden mensen te vinden, maar je vindt er ook ongebonden members / singles die de duurzame lange termijn relatie niet als directe wens hebben.

Algemene informatie SF.dating SecretFlirt

Voor het vinden van ‘je aanstaande huwelijkspartner’ is SF dan ook niet het ideale platform hoewel je natuurlijk nooit weet hoe het loopt. Sf is een anoniem en discreet platform met een hoge mate van gebruiksvriendelijkheid. De site is vrouwvriendelijk van opzet.
Opvallend zijn de privacy voorwaarden waarin SF nadrukkelijk stelt geen nep profielen- en/of communicatie toe te staan. Members zijn volgens de voorwaarden verplicht zijn om de redactie te informeren zodra ze op een verdacht profiel of bericht stuiten waarbij vraagtekens gezet zouden kunnen worden over de echtheid ervan. Samen met de strenge controle op de echtheid van de profielen claimt SF.dating al jaren een nagenoeg zuiver en authentiek member bestand te hebben.

Discretie staat bij Sf hoog in het vaandel. Door de 256 bit SSL beveiliging garandeert deze datingsite zijn gebruikers dat de website niet te hacken is. Als je op zoek bent naar een man (dat geldt voor de meeste hetero vrouwen) krijg je – wanneer je voldoet aan algemeen geldende voorwaarden- 100% gratis een TopMember abonnement. Ben je op zoek naar een vrouw (en dat geldt voor de meeste hetero mannen) dan begin je op SF als Gratis Member en kun je tegen betaling opwaarderen naar TopMember. Als gratis member heb je voldoende mogelijkheden om SF te verkennen en de eerste stapjes te zetten. De man/vrouw ratio onder de actieve members is 2,4 : 1. Die score is hoog en spreekt in het voordeel van mannen, zeker in vergelijking met de meeste andere sites.

Screenshot of Google Chrome (02-02-16 12-03-06)

 

 

 

Mogelijkheden

Bij aanmelding krijg je een optie en een lijst met gegevens die je moet in vullen. Daarna krijg je een verificatie email om je e-mailadres te bevestigen. Er is ook een optie om met Facebook in te loggen, dan kun je de email verificatie achterwege laten. Vervolgens maak je een profieltekst en kun je foto’s uploaden. Via de foto privacy instellingen bepaal je de zichtbaarheid van foto’s. Deze kunnen tot individueel member niveau worden aangepast. Eenmaal ingelogd als member kun je gaan zoeken naar andere members. Door uitgebreide zoekfilters is het gemakkelijk om members te vinden die voldoen aan jouw criteria. Hierna kun je via ondermeer de mailbox contact leggen. Er zijn veel handige functies zoals bezoekers-, foto-, chat-overzichten en meer. Alles is overzichtelijk, professioneel en eigentijds vormgegeven. Een 1 op 1 is chat beschikbaar op zowel de desktop als de mobiele website op je smartphone.

Pluspunten

  • Perfecte site voor meer spanning in je leven/relatie
  • Fijne, toegankelijke mobiele website
  • Speciaal ontwikkelde mobiele chat

Minpunten

  • De functies en knoppen op de site zijn eventjes wennen

Heb je ervaring met SF.dating SecretFlirt?

Laat je beoordeling achter en maak kans op een bol.com cadeaukaart t.w.v. €100

Ervaringen SF.dating SecretFlirt

Review geschreven door Marco
20 maart 2019

Meer mannen dan vrouwen

Ik ben al een paar keren betaald member geweest op SecretFlirt. De site is netje sen de helpdesk reageert als je vragen hebt. je krijgt vrij snel antwoord. Omdat ik zelf niet gebonden ben heb ik er gewoon foto's op staan. Maar veel members hebben er hun foto's niet vrij staan. Er zijn gebonden mensen maar ook singles en mensen met ene op[en relatie. De combinatie is wel boeiend. Contact leggen gaat prima maar je moet wel ( zoals dat normaal is) wat voor doen. Als je geen foto's zelf hebt en leuke babbel dan is het moeilijk. Ik ben nu weer voorzien in leuk contact en schrijf me weer uit.. Voor wie het ziet zitten op SF maak er werk van, dan heb je kans.
Nadeel is dat er best wat mannen op SF zitten dus je moet wel je best doen en geduld hebben. Je scoort geen date binnen een paar uur.

Review geschreven door Habibi
6 augustus 2018

Gratis voor vrouwen

Ik heb er gevonden wat ik zocht. Makkelijke ,overzichtelijke site. Gratis voor mij als vrouw. Mijn ervaring is goed,ik heb zelf weinig moeite hoeven doen om met mannen in contact te komen. Heb een kort en duidelijk profiel aangemaakt waarin stond wat ik zocht. Mannen die reageerde waren netjes en beleefd,ook bij afwijzing. Geen ranzige en vrouwonvriendelijke mails gehad en dat heb ik op andere sites wel eens anders ervaren. Handig om je profiel te kunnen pauzeren en zelf de keus te maken aan wie je je fotos laat zien. Ik kan niet anders zeggen dat ik heel tevreden ben over deze site. Beveel 'm van harte aan bij andere dames die,net als ik,niet op zoek zijn naar een potentiële partner.

Review geschreven door Wolfie
16 juli 2018

Moeilijker dan eerst

Een "eerlijke" site waar ik in de loop van de jaren leuke ontmoetingen en contacten heb opgedaan. Heb als man zijnde wel foto's openstaan en ook geen foto met zonnebril op. Dit geeft meer kans op contact. Een leuke profieltekst en berichten helpen ook veel.
Ik moet eerlijk zeggen dat het tegenwoordig wat moeizamer gaat. Misschien de dames wat kritischer zijn of meer eisen.
Na een langere pauze weer aan het rondkijken....

Review geschreven door Joost
26 april 2018

Eerste indruk is belangrijk

Als man een date zoeken op een site als deze is hard werken. Ook al ben je nog zo knap, intelligent, gezellig en wat dan nog, je zult echt je best moeten doen om boven het maaiveld uit te steken. Ik heb behoorlijk werk gemaakt van mijn profiel en dat werkt goed. De sfeer op de site is gemoedelijk. Waar veel vrouwen op andere sites hun 'waar' tentoonstellen blijft dat op deze site beperkt. De mogelijkheid om je foto's open te stellen voor de ander is een mooie eerste stap om elkaar beter te leren kennen.

Ik hoor van iedere vrouw terug dat ze letterlijk verdrinken in de hoeveelheid mails die ze krijgen van mannen. Ook hiervoor geldt dat een eerste indruk belangrijk is en een eerste mailtje goed moet blijven 'hangen'.

Het spel van flirten op deze site is niet anders dan in het echte leven. Goed met woorden zijn en respect voor de ander hebben is handig omdat je met tekst aan het flirten bent. Vaak verplaatst een chat zich naar KIK om daar verder contact te leggen.

Ik hoor bij de mannen die regelmatig een date hebben gehad (en nog hebben). 'De ware' langdurige date zit er nog niet bij, maar daar kan SF niets aan doen. Al met al een aanrader voor mensen die niet op zoek zijn naar de snelle seks, maar op een rustige respectvolle manier leuke contacten willen opdoen.

Review geschreven door Albert
25 december 2017

Misleidend

Heel vervelende redactie met vaak badinerende regeltjes of voorstellen om je profiel te vullen. Betweterige adviezen waarmee zij willen bepalen hoe je je moet gedragen.
Uiteraard is grootste probleem niet alleen de prijs maar ook het feit dat vrouwen gratis kunnen daten want anders krijgen ze niet genoeg dames online.
Als man wordt je veel strenger gecontroleerd en de minste of geringste idee dat je een dubbel profiel hebt wordt je geblokkeerd. Als je dat weerlegt of omdat je een nieuw profiel wil het oude opzegt duurt het tijden voordat ze je weer goedkeuren. Uiteraard wordt je nieuwe profiel dan afgekeurd terwijl ze ook je bestaande kunnen nemen zodat je door kan gaan.
Fake profielen van dames worden alleen maar aangepakt als ze contactgegevens vermelden of meteen uitwisselen of als ze commercieel zijn.
Dubbele profielen van dames zijn er absoluut ook, ik weet er sowieso meerdere maar dat mag wel om dezelfde reden als boven.
Er zijn niet veel fakers maar net zo erg is dat een groot aantal van de dames die de laatste weken online zijn een soort vaste kern zijn van onaantrekkelijke meestal volslanke op tijdverdrijf gerichte dames. Pas als je die kent en weet te vermijden heb je een kans van 1 op 40-100 om een nieuwe dame te leren kennen als ze al antwoorden want voor iedere dame zijn er tenminste 8 mannen ook online.
Zelf zeggen ze dat de verhouding anders is, maar hun aantallen kloppen aantoonbaar niet en zijn dus ronduit misleidend!! Vrouwen online laatste 4 weken is altijd een paar honderd stuks hoger(!) dan het aantal dames die de laatste maand zijn ingelogd als je dat zelf zoekt.
De zoekfunctie is mager afgezet tegen het aantal gegevens wat je in moet vullen: je kunt niet eens zoeken op bv karaktertrek of exacte leeftijd.
De chatfunctie is ronduit bagger en werkt nooit lekker als hij al werkt in je browser.
Sterprofielen voor mannen worden vrijwel nooit uitgedeeld zeer zeker niet als ze vinden dat je zeurt over een slecht werkende functie ofzo...
Vervelend is ook dat vrouwen veel langer als online worden weergegeven als mannen, soms wel een kwartier nadat ze alweer zijn uitgelogd.
De lengte van kopregels is verschillend op iedere browser.
Wat wel goed is dat er daadwerkelijk af en toe flirtsters binnenkomen waar je iets mee zou kunnen, maar dat is geen verdienste van de site.....
Acties voor mannen de site uit te proberen? Kan je lang op wachten!

Conclusie: Duur, hautain, incompleet, magere functies, discriminerend, misleidend met af en toe toch zeker een speld in een hooiberg...

Review geschreven door Janneman
7 augustus 2017

geen fakers

Ben 6 maanden op SF geweest. 2 x een betaald abonnement genomen. Ze controleren goed op fake profielen. . Een vrouw waar ik contact mee had vroeg me na 5 mailtjes om geld. En dat is op SF niet toegestaan (volgens hun eigen reglement). Toen ik deze vrouw doorgaf aan de helpdesk hebben ze dat nagekeken en het profiel geblokkeerd. Als dank kreeg ik er 3 dagen TopMember abonnement bij. Ik heb vanaf dat moment regelmatig goed gecontroleerd op fake maar daar is niks uit gekomen verder . Op zich wel goed want dat betekend dat SF zich ook echt houd aan haar privacy regels waarin staat dat ze geen nepprofielen tolereren.
nou dat is wel helder denk ik.

Contact leggen lukt wel, maar je moet er wel wat tijd in steken. Je moet wat meer aas uitgooien en niet op 1 contact wedden. Ik had met 3 vrouwen tegelijk contact. 1 haakte af ( hoorde niets meer van haar). De ander daar haakte ik bij af (heb ik wel netjes 'afgepoeierd). En 1 was echt hartstikke leuk. Wat een wereldwijf! Bij de 2e date ging de fles van de kurk en was het een knalfeestje. Dit gun ik iedereen. Na deze zomervakantie gaan we vast weer leuke dates hebben.. Dus op SF kan je wel degelijk iets voor elkaar krijgen. Prima site! En je wordt er ook niet bedonderd (zoals ik dat wel heb meegemaakt bij andere sites)

Minpuntjes zijn er ook. Storingen en zaken die niet optimaal werken op de mobiel app. De desktop site gaat wat dat betreft beter. Sommige vrouwen reageren niet dus je hebt ook te maken met 'verwende types' die te beroerd wijn om antwoord te geven. En 1 keer was de site zeker 20 minuten niet bereikbaar!

Review geschreven door Jvdk
5 mei 2017

Profiel gedeactiveerd?!

Na 3 maanden de website gebruikt te hebben, werd mijn profiel plots geblokkeerd en mijn berichten verwijderd door de redactie.

Ik kreeg een vage mail op mijn e-mailadres dat er een ander gelijkaardig profiel zou zijn, en of ik daar een verklaring voor had. Aangezien ik niet wist waar het om ging kon ik dit natuurlijk niet verklaren. Toen ik dat terug schreef, kreeg ik de vraag waar ik de foto's uit mijn profiel vandaan had. Nou die waren gewoon mijn profielfoto's van Facebook.

Toen ik dat antwoordde en vroeg mijn profiel weer te activeren, kreeg ik geen antwoord meer. Ik had niet meer de kans mijn berichten te lezen of de mensen met wie ik in contact was te waarschuwen. 3 maanden website voor niks!!!

De redactie is heel onprofessioneel en ageert op basis van vermoedens. Hun schrijfstijl is heel agressief en beslissingen zijn op vermoedens gebaseerd. De "medewerkster" met wie ik in contact was lijkt me overigens zelf fake (doet zich voor als vrouw, maar schijft (wetenschappelijk onderzocht) als een man). Waarschijnlijk is dit een éénmansbedrijf, dat zich van verschillende namen bedient.

Over de site zelf: gebruiksvriendelijk, dat wel. Verder zitten er heel veel mannen en heel weinig vrouwen. De vrouwen krijgen gratis een topmember profiel, waardoor veel vrouwen even snel een profiel aanmaken om er nooit meer naar om te kijken. Je moet honderd berichten schrijven om één antwoord te krijgen.

Verder is de site met 34 euro per maand ook heel erg duur en is er geen proefabonnement voor een paar dagen, om de site uit te proberen.

Alles samen vind ik het dus niet eens jammer dat mijn profiel verwijderd werd. Maar de manier waarop is oneerlijk en ik wil iedereen hiervoor waarschuwen.

De redactie zal dit waarschijnlijk ontkennen, maar iedereen die aan mijn review twijfelt mag mij per e-mail contacteren.

Review geschreven door Tessa
13 februari 2017

Makkelijker communiceren

Op SF.dating weten de meeste gebruikers precies waar ze voor komen. Dat maakt het een stuk makkelijker om te communiceren dan op andere datingsites. Soms wel een aantal inactieve leden of nep(?) accounts om alleen te kijken denk ik. Maakt mij verder niet uit, heb al een paar maanden regelmatig contact met anderen via SF. Heel gemoedelijke sfeer verder en lekker laagdrempelig. Voor mij wel een aanrader!!

Review geschreven door Jan
19 december 2016

duur en geldklopperij

Dure site, met lokkertjes, eerst veel contact, totdat je een abonnement neemt, en dan hoor je niks meer. De reviews hier zijn ook allemaal nep: hoe weet ik dat ? Omdat op datingwebsites.nl dezelfde soort positieve nepreviews staan, maar daar hebben ze dat al door.. Helaas, duur en geldklopperij.

Review geschreven door Jona
23 november 2016

echte site

Wel vaak moeilijk zoeken, maar in ieder geval wel echte leden en ook vrouwen op deze site. Nog niet perfect is nog wel genoeg ruimte om te verbeteren!

Review geschreven door Ano123
3 oktober 2016

positief

Secretflirt, of tegenwoordig SF.dating, heeft mij zeer positief verrast. Natuurlijk kun je niet verwachten dat alles zo makkelijk gaat als dat het beloofd wordt op veel sites, maar op SF.dating zitten wel echte mensen en contact opbouwen gaat makkelijk.

Als je eenmaal contact hebt kun je via de chatbox makkelijk contact houden, dat vind ik het prettigst want dat heb je op veel sites niet, zodat je dan berichtje voor berichtje moet typen via een berichtensysteem (dat gaat echt een stuk langzamer). Heb zelf nog niet afgesproken, maar gaat in de toekomst zeker gebeuren.

Review geschreven door Bas
29 april 2016

Sf, SecretFlirt.dating heeft mij aangenaam verrast.

Omdat ik deze datingsite niet kende, én omdat hij hier op deze website maar op de 9e plek stond verwachtte ik weinig.

Nadeel is dat je op Sf (ook) weer een hoop moet invullen. En dat is net niet wat ik leuk vind. Maar wel de moeite gebleken. Sf Secretflirt is heel veel beter dan de meeste andere in het lijstje. Ik heb de andere sites niet allemaal bezocht en ik kan het alleen vergelijken met Secondlove..en VictoriaMilan ( deze laatste is echt een giga-afrader trouwens)

Mobiel chat werkt goed. Allemaal echte members. Veel vrouwen online in de avonduren. Goedbezochte site. Veel contact opties.. Maar je moet wel je best doen. De dames komen niet vanzelf op je af helaas!! Zet goede foto's en maak een echt leuke profieltekst.


SF.dating SecretFlirt details

Website https://www.sf.dating
Categorie Vreemdgaan
Beoordeling
Ervaringen 66% aanbevolen, 12 reviews
Laat een review achter

Specificaties website

Gratis registratie ja
Chatmogelijkheid ja
Cammen nee
Dating keurmerk nee
Interesse test ja
Matching systeem nee
Uitgebreid zoeken ja
Mailbox ja
Datingapp nee

Kosten

Als gratis member kun je wel contact leggen maar dit is beperkt. Wil je onbeperkt gebruik maken van alle opties en mogelijkheden dan kan dat alleen met een Topmember abonnement.

  • TopMember 1 maand – €33,99 (€33,99 per maand)
  • TopMember 3 maanden – €67,99 (€21,65 per maand)
  • TopMember 6 maanden – €96,99 (€16,15 per maand)
  • TopMember 12 maanden – €142,99 (€11,80 per maand)

Gerelateerde sites

Second Love

Vreemdgaan
© Datingsite Kiezen 2019 | Onderdeel van Dik.nl | Dik B.V. | KvK 74390708 | Hanzeplein 11, 8017 JD Zwolle | Privacy statement