Deze site bevat affiliate links. We ontvangen mogelijk een commissie bij jouw inschrijving op een datingsite.

Vergelijk de beste datingsites & apps van 2024

50plusmatch opzegging doorgeven

50plusmatch opzegging doorgeven
Gratis 50plusMatch opzegbrief maken

Laatst bijgewerkt: 5 juli 2022

50plusmatch is de grootste datingsite voor senioren. Dagelijks schrijven veel 50 plussers zich in op deze datingsite.  Je account beëindigen is echter iets ingewikkelder dan het inschrijfproces. Hieronder behandelen de stappen die je moet doorlopen om je opzegging door te geven


Opzeggen met gratis opzegbrief (tip!)

De snelste en makkelijkste manier om 50plusmatch op te zeggen is via de gratis opzegbrief van 123opzeggen. Het werkt eenvoudig, je vult je persoonsgegevens in en de brief wordt aangemaakt. Je kunt deze brief vervolgens direct door 123opzeggen laten verzenden zodat je verzekerd bent van je opzegging.

50plusMatch direct opzeggen


Opzeggen via de website van 50plusmatch

 Stap 1. Menu -> Instellingen -> Uitschrijven

Via het menu rechtsboven in het scherm kies je voor de optie ‘Instellingen’. Onderaan dit subkopje verschijnen vervolgens ‘Tijdelijk stoppen’ en ‘Uitschrijven’. Met de optie ‘Tijdelijk stoppen’ wordt je account inactief gemaakt, maar kun je altijd weer beginnen met online daten bij 50PlusMatch. Om je account definitief op te zeggen, kies je voor de optie ‘Uitschrijven’.

Stap 2. Knop ‘Uitschrijven’

Op de pagina die verschijnt word je overgehaald om lid te blijven bij 50PlusMatch. Er word je bijvoorbeeld een aanbod gedaan voor 3 dagen gratis volledig lidmaatschap. Als je door wilt gaan met de uitschrijving, druk je op de knop ‘hier’ onderaan de pagina.

blank

Stap 3. Uitschrijfformulier

In de volgende stap krijg je een formulier voorgeschoteld waarbij je moet aangeven waarom je je wilt opzeggen.  Je hoef hierbij enkel de de ‘Reden van Uitschrijving’ aan te klikken. Hierna druk je op de knop ‘Uitschrijven’.

blank

Stap 4. Bevestiging

Hierna krijg je op een nieuwe pagina de bevestiging te zien van je opzegging. Je account is nu verwijderd.

blank


Heb je een goede ervaring met 50plusmatch, of juist niet? Laat het ons weten via de 50PlusMatch review. Op zoek naar een andere datingsite voor 50plussers? Lees ons artikel ‘6 beste datingsites voor 50 plus‘.

Gratis 50plusMatch opzegbrief maken
logo 50plusMatch

Dit artikel is onderdeel van ons dossier over 50plusMatch. Klik hier om alle artikelen over 50plusMatch te bekijken.

Bekijk alles over 50plusMatch »
foto auteur Robin de Boer
Dit artikel is geschreven door Robin de Boer

Dating coach Robin is al jarenlang blogger voor Datingsitekiezen.nl. Getrouwd met een leuke man die ze heeft ontmoet via een datingsite. Een creatieve veelvraat die gek is op schrijven, ontwerpen en tekenen. LinkedIn

© Datingsitekiezen.nl 2024 | Onderdeel van Dik B.V. | KvK 74390708 | Stationsplein 3, 8011 CW te Zwolle | Privacy & Cookies