Deze site bevat affiliate links. We ontvangen mogelijk een commissie bij jouw inschrijving op een datingsite.

Vergelijk de beste datingsites & apps van 2024

Be2 opzeggen. Hoe schrijf ik mij uit?

Be2 opzeggen. Hoe schrijf ik mij uit?
Gratis be2 opzegbrief maken

Laatst bijgewerkt: 5 juli 2022

Be2 is een algemene datingsite die behoorlijk populair is en verschillende manieren heeft om gelijkgestemde singles te leren kennen. Heeft dat jou inmiddels een leuke nieuwe relatie opgeleverd en wil je daarom afmelden ij de datingsite? Dan lees je hier hoe je dat op twee verschillende manieren kunt doen: gratis met de makkelijke opzegbrief of handmatig via je eigen Be2 account.


Makkelijk opzeggen met een opzegbrief

Het is geen enkel punt om zelf je account bij Be2 op te zeggen, maar het kan wel even zoeken zijn. Veel mensen geven daarom de voorkeur aan de opzegbrief van 123opzeggen. Daarmee hoef je alleen in het duidelijke scherm je eigen gegevens in te vullen en het formulier te versturen. Dan heb je dus geen gedoe met door menu’s heen klikken maar kun je meteen opzeggen. Ook als je jouw wachtwoord bent vergeten kan dit toch een vlotte manier zijn om je uit te schrijven bij Be2.

be2 direct opzeggen


Handmatige Be2 uitschrijving – 5 stappen

Uiteraard is het ook prima mogelijk om zelf je eigen profiel en het bijbehorende account op Be2 te verwijderen. Hieronder bespreken we elke stap in detail, zodat je telkens precies weet wat je moet doen.

Stap 1: Naar je profielinstellingen gaan

Zorg ten eerste dat je bent ingelogd bent op je Be2 account. Als je het wachtwoord niet meer weet kun je dat opvragen door je e-mailadres in te vullen. Zodra je bent ingelogd kun je rechts bovenaan elke pagina op je eigen profielfoto of profielnaam klikken om je profielmenu te openen.

Stap 2: De accountinstellingen openen

Bovenaan het scherm verschijnt een nieuw menu. Aan de rechterkant van dit menu zie je de optie Instellingen staan. Klik op die link om verder te gaan naar je accountinstellingen.

blank

Stap 3: Het deactiveren in gang zetten

Scrol naar beneden tot je bij het kopje Uw Lidmaatschap bent gekomen. Hier kun je zien op welke datum je jouw profiel hebt aangemaakt en of je op dit moment een standaard of betalend lid bent. Onderaan dit blokje tekst zie je ook in kleine letters de link Profiel deactiveren staan. Klik daarop om het uitschrijven in gang te zetten.

blank

Stap 4: De waarschuwing bekijken

Bij deze stap krijg je de waarschuwing dat een uitschrijving betekent dat je nooit meer in kunt loggen. Ook wordt hier gemeld dat je profiel niet meer hersteld kan worden als je eenmaal voor deactiveren hebt gekozen. Als je daar geen probleem mee hebt (omdat je juist niet meer gevonden wilt kunnen worden) ga je het beste meteen verder door de knop Deactiveren te klikken.

blank

Stap 5: Je uitschrijving definitief maken

Het enige dat je nu nog hoeft te doen is in dit laatste scherm op de link Mijn profiel deactiveren te klikken. Let hier op dat je niet op de groene knop Nee klikt. Daar gaat waarschijnlijk al snel je aandacht naar uit, maar die brengt je juist weer helemaal uit het afmeldproces. Zodra je het afmelden hebt bevestigd zal Be2 je uitloggen en je profiel inclusief alle bijbehorende gegevens definitief verwijderen.

blank

Wanneer je de afgelopen tijd actief gebruik hebt gemaakt van de Be2 datingsite is dit waarschijnlijk het perfecte moment om andere singles jouw mening te geven over deze datingsite. Ben je heel tevreden of viel het daten via Be2  juist wat tegen? Geef je mening onderaan onze Be2 review, daar zijn onze andere bezoekers altijd mee geholpen.

Gratis be2 opzegbrief maken
logo be2

Dit artikel is onderdeel van ons dossier over be2. Klik hier om alle artikelen over be2 te bekijken.

Bekijk alles over be2 »
foto auteur robindeb
Dit artikel is geschreven door robindeb

Dating coach Robin is al jarenlang blogger voor Datingsitekiezen.nl. Getrouwd met een leuke man die ze heeft ontmoet via een datingsite. Een creatieve veelvraat die gek is op schrijven, ontwerpen en tekenen. LinkedIn

Veel gestelde vragen over be2:


© Datingsitekiezen.nl 2024 | Onderdeel van Dik B.V. | KvK 74390708 | Stationsplein 3, 8011 CW te Zwolle | Privacy & Cookies