Onafhankelijk vergelijken van datingsites & apps

Ourtime opzeggen en account beëindigen

Ourtime opzeggen en account beëindigen
Gratis Ourtime opzegbrief maken

Laatst bijgewerkt: 5 juli 2022

Ourtime is een datingsite die door de jaren heen veel 50 plussers bij elkaar heeft gebracht. Mocht je ingeschreven staan bij Ourtime en je account willen opzeggen, dan geven we je hieronder twee opties om je opzegging door te geven.


Ourtime opzeggen met gratis opzegbrief (tip!)

De makkelijkste optie om je account te verwijderen is door de gratis opzegbrief van 123opzeggen aan te maken. Dat gaat erg gemakkelijk; je vult je gegevens in en kunt vervolgens de brief downloaden en zelf versturen of laten verzenden door 123opzeggen. Door de brief te verzenden via 123opzeggen heb je de garantie dat je account definitief wordt stopgezet.

Ourtime direct opzeggen


Ourtime opzeggen via de website

Via de website kun je binnen enkele klikken je account stopzetten, maar dit vereist nog wel wat moeite. Volg het onderstaande stappenplan om je uit te schrijven.

Stap 1. Mijn account

Klik rechts bovenin het scherm op je profielfoto. Klik vervolgens op ‘Profiel Bewerken’.

Stap 2. Support -> Mijn account opschorten

In het volgende scherm moet je helemaal linksonder in het scherm, onder het kopje ‘Support’, drukken op ‘Mijn account opschorten’.

blank

3. Kies ‘Account verwijderen’

Hierna krijg je een popup-venster waarbij de suggestie wordt gegeven om je account op te schorten (inactief te maken). Dit kun je doen met de knop ‘Mijn Profiel Opschorten’. Als je je account volledig wilt beëindigen en je abonnement wilt opzeggen, dien je op de knop ‘Klik hier’ daaronder te drukken.

blank

Stap 4. Wachtwoord en bevestiging

Nadat je je je wachtwoord hebt ingevoerd krijg je nog een bevestiging van welke informatie er verwijdert wordt bij het verwijderen van je account op Ourtime. Klik op de onderste link ‘Mijn profiel verwijderen’.

blank

Stap 5. Nog een keer bevestigen

Hierna dien je nog één keer op bevestigen te drukken alvorens je opzegging is doorgevoerd. Druk daarom op de groene knop ‘Bevestigen’. Hierna is je account verwijdert van Ourtime.

blank


Het kan zijn dat je je account hebt beëindigt bij Ourtime, omdat je inmiddels geslaagd bent in je zoektocht naar de liefde. Mocht dit niet het geval zijn, dan zijn er een aantal alternatieven die wij kunnen aanraden. Lees gerust eens ons artikel ”6 beste datingsites voor 50 plus’

Gratis Ourtime opzegbrief maken
logo Ourtime

Dit artikel is onderdeel van ons dossier over Ourtime. Klik hier om alle artikelen over Ourtime te bekijken.

Bekijk alles over Ourtime »
foto auteur Robin de Boer
Dit artikel is geschreven door Robin de Boer

Dating coach Robin is al jarenlang blogger voor Datingsitekiezen.nl. Getrouwd met een leuke man die ze heeft ontmoet via een datingsite. Een creatieve veelvraat die gek is op schrijven, ontwerpen en tekenen.

Veel gestelde vragen over Ourtime:


© Datingsitekiezen.nl 2022 | Onderdeel van Dik.nl | Dik B.V. | KvK 74390708 | Tesselschadestraat 155, 8023 BL Zwolle | Privacy statement