Onafhankelijk vergelijken van datingsites & apps

Match4Me opzeggen & uitschrijven

Match4Me opzeggen & uitschrijven
Gratis Match4Me opzegbrief maken

Laatst bijgewerkt: 5 juli 2022

Op Match4M kun je op een ontspannen manier in contact komen met gelijkgestemde singles van hbo en universitair niveau. Heb je er inmiddels een leuke partner gevonden, of ben je juist uitgekeken op deze datingsite? Dan lees je hier hoe je jezelf eenvoudig zelf uit kunt schrijven.


Match4Me opzeggen met gratis opzegbrief

Wanneer je eenvoudig en snel je profiel bij Match4Me wilt opzeggen en alle gegevens wilt laten verwijderen, dan kun je daarvoor gebruik maken van de gratis opzegbrief van 123opzeggen. Deze optie is ook enorm handig als je langer dan twee maanden niet op je Match4Me profiel hebt ingelogd. Dan wordt je profiel namelijk afgesloten en kun je niet meer inloggen, terwijl het account nog wel bestaat.

Als je dan eerst je profiel weer wilt laten activeren moet je contact opnemen met de helpdesk. En dat alleen maar om het profiel te kunnen verwijderen! De opzegbrief gebruiken voor je uitschrijving is dan vele malen sneller en makkelijker.

Match4Me direct opzeggen


Zelf je account bij Match4Me verwijderen

De opzegbrief is de snelste manier om je account bij Match4Me op te zeggen, maar het kan bij deze datingsite gelukkig ook handmatig gedaan worden. Zorg eerst dat je ingelogd bent op je eigen profiel en begin dan hieronder met stap 1.

Stap 1: Je accountgegevens openen

Klik in de menubalk rechts bovenaan het scherm op de knop van je eigen profiel. Er verschijnt dan een klein menu. Klik daarin op de knop Mijn profiel.

Stap 2: Naar je instellingen gaan

Je komt nu op een nieuwe pagina terecht. Daar zie je aan de linkerkant een nieuw menu staan. Klik daarin op de optie Instellingen en lidmaatschap om naar de volgende stap te gaan.

blank

Stap 3: Kiezen voor uitschrijven

Ook op deze pagina zie je een menu aan de linkerkant. Klik daarin op de knop Uitschrijven.

blank

Stap 4: Informatie over je uitschrijving lezen

Op deze tussenliggende pagina krijg je nog wat informatie te zien over je uitschrijving. Dat zijn bijvoorbeeld tips voor het verbeteren van je profiel wanneer een tekort aan actie op je profiel jouw reden voor uitschrijving is. Kijk vluchtig door deze lijst of je nog iets van interesse ziet staan. Als dat niet het geval is kun je verdergaan met opzeggen door onderaan te klikken op de link Klik hier om je definitief uit te schrijven.

blank

Stap 5: Reden aangeven en bevestigen

In deze laatste stap kun je een reden voor je uitschrijving selecteren. Bijvoorbeeld dat je inmiddels al een leuke date of partner hebt gevonden. Je kunt ervoor kiezen om via e-mail op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen op Match4Me. Ook kun je optioneel suggesties geven voor het verbeteren van de site of een ander laatste bericht achterlaten. Maak je opzegging definitief door op de knop Uitschrijven te klikken.

blank

Stap 6: De bevestiging ontvangen

Je bent nu uitgeschreven uit Match4Me en dus ook automatisch uitgelogd. Deze laatste stap is het lezen van de bevestiging van je afmelding. Dit scherm kun je wegklikken. Je ontvangt ook nog per e-mail een bevestiging van je uitschrijving.

blank

Nu je jezelf hebt uitgeschreven bij Match4Me is het misschien een goed idee om andere bezoekers van onze website te laten weten wat je ervaringen zijn met deze datingsite. Dat kun je doen onderaan de Match4Me review op onze website.

Gratis Match4Me opzegbrief maken
logo Match4Me

Dit artikel is onderdeel van ons dossier over Match4Me. Klik hier om alle artikelen over Match4Me te bekijken.

Bekijk alles over Match4Me »
foto auteur robindeb
Dit artikel is geschreven door robindeb

Dating coach Robin is al jarenlang blogger voor Datingsitekiezen.nl. Getrouwd met een leuke man die ze heeft ontmoet via een datingsite. Een creatieve veelvraat die gek is op schrijven, ontwerpen en tekenen.

Veel gestelde vragen over Match4Me:


© Datingsitekiezen.nl 2022 | Onderdeel van Dik.nl | Dik B.V. | KvK 74390708 | Tesselschadestraat 155, 8023 BL Zwolle | Privacy statement