Onafhankelijk vergelijken van datingsites & apps

C-Date opzeggen

C-Date opzeggen
Gratis C-Date opzegbrief maken

Laatst bijgewerkt: 5 juli 2022

C-date is een leuke datingsite voor spannende contacten. Maar wanneer je geen gebruik meer wilt maken van deze datingsite, is het verstandig om je account op te zeggen. Dat kun je doen op twee verschillende manieren die we hieronder uitgebreid behandelen. 


C-date opzeggen met gratis opzegbrief

De makkelijkste en snelste optie om je C-date uitschrijving door te geven is via de gratis opzegbrief van 123opzeggen. Deze kun je direct via de website van 123opzeggen verzenden. Door de opzeggarantie ben je verzekerd dat je profiel wordt gedeactiveerd.

C-Date direct opzeggen


C-date opzeggen via de website

Het gebeurd vaker dat datingsites het je moeilijk maken om je uit te schrijven en je profiel te deactiveren. C-date maakt het helaas wel erg bont. Er zijn namelijk nogal een aantal stappen voor nodig om je definitief uit te schrijven op de datingsite. Hieronder behandelen we stap voor stap hoe je je account kunt verwijderen bij C-Date.

Stap 1. Mijn profiel

Navigeer rechtboven in je scherm naar ‘Mijn Profiel’ en klik hierop.

Stap 2. Wijzig profiel

Onder het kopje ‘Mijn Profiel’, vind je al je gebruikersgegevens. Om verder te gaan met de uitschrijving, klik op de button ‘wijzig’, naast ‘Mijn Profiel’.

blank

3. Scrollen -> Profiel deactiveren

Scroll helemaal naar onder op deze pagina om ‘Uw Lidmaatschap’ te bekijken. Je ziet hier je lidmaatschapsstatus en ziet hier twee knoppen. Klik op de onderstreepte kleine letters links onderin met de tekst ‘Profiel deactiveren’.

blank

Stap 4. Neem kennis van de informatie

In het volgende scherm probeert C-date je te overtuigen om je account te behouden, door het aanstippen van verschillende voordelen. Wil je doorgaan met de opzegging? Druk dan op de onderstreepte tekst ‘Deactiveren’ helemaal onderaan op deze pagina.

blank

Stap 5. Definitief bevestigen

In dit laatste scherm kun je je account definitief beëindigen door op de knop ‘Mijn profiel deactiveren’ te drukken. Hierna is je profiel definitief verwijdert.

blank


Uiteraard hopen we dat C-date aan je wensen heeft voldaan. Mocht je hierna toch nog op zoek zijn naar een goed alternatief, lees dan gerust eens dit artikel. Wellicht zitten er nog een aantal goede suggesties bij.

Gratis C-Date opzegbrief maken
logo C-Date

Dit artikel is onderdeel van ons dossier over C-Date. Klik hier om alle artikelen over C-Date te bekijken.

Bekijk alles over C-Date »
foto auteur Robin de Boer
Dit artikel is geschreven door Robin de Boer

Dating coach Robin is al jarenlang blogger voor Datingsitekiezen.nl. Getrouwd met een leuke man die ze heeft ontmoet via een datingsite. Een creatieve veelvraat die gek is op schrijven, ontwerpen en tekenen.

Veel gestelde vragen over C-Date:


© Datingsitekiezen.nl 2022 | Onderdeel van Dik.nl | Dik B.V. | KvK 74390708 | Tesselschadestraat 155, 8023 BL Zwolle | Privacy statement