Deze site bevat affiliate links. We ontvangen mogelijk een commissie bij jouw inschrijving op een datingsite.

Vergelijk de beste datingsites & apps van 2024

e-Matching opzeggen en uitschrijven

e-Matching opzeggen en uitschrijven
Gratis E-matching opzegbrief maken

Laatst bijgewerkt: 5 juli 2022

Wanneer je je account wilt beëindigen bij e-Matching, betekend dat hoogstwaarschijnlijk dat je succes hebt gehad met de datingsite. Opzeggen is op veel datingsites wel wat gedoe, en daarom hebben we hieronder stap voor stap uitgelegd hoe je je kunt uitschrijven.


Direct opzeggen met gratis opzegbrief (tip!)

De snelste optie om je uit te schrijven bij e-Matching is via de gratis opzegbrief van 123opzeggen. Je kunt de opzegbrief direct laten verzenden door 123opzeggen. Druk op de knop hieronder en vul je gegevens in om met opzeggarantie je opzegging door te voeren.

E-matching direct opzeggen


Stap voor stap e-Matching opzeggen

Stap 1. Mijn Profiel

Navigeer naar ‘Mijn e-Matching’, rechtsboven in het scherm. Klik vervolgens op ‘Mijn Profiel’.

Stap 2. Scroll -> Uitschrijven

Op de pagina ‘Mijn Profiel’ scroll je helemaal naar beneden. De onderste koppeling op de pagina is ‘Uitschrijven’. Klik op de blauwe link.

blank

Stap 3. Uitschrijfformulier

Vervolgens kom je bij het uitschrijf formulier om je account te laten verwijderen. E-matching maakt je nog even duidelijk dat passieve accounts automatisch worden verwijderd en dat je er ook voor kunt kiezen om onzichtbaar te zijn op de site.

Als je wilt doorgaan met de uitschrijving, klik je het vinkje aan naast ‘Ja, verwijder mijn inschrijving en profiel’. Vervolgens selecteer je een reden onder de knop ‘Reden voor opzegging’. Hierna kun je je uitschrijving definitief maken door op de knop ‘Uitschrijven’ te drukken.

blank

Uitschrijving voltooid

Hierna is je opzegging doorgevoerd en ben je uitgeschreven bij e-Matching. Uiteraard hopen we dat je succes hebt gehad met de datingsite, maar mocht je toch nog op zoek zijn naar een relatie, dan kunnen we je zeker aanraden ons artikel te lezen over ‘De 10 beste datingsites voor hoger opgeleiden‘.

blank

Gratis E-matching opzegbrief maken
logo E-matching

Dit artikel is onderdeel van ons dossier over E-matching. Klik hier om alle artikelen over E-matching te bekijken.

Bekijk alles over E-matching »
foto auteur Robin de Boer
Dit artikel is geschreven door Robin de Boer

Dating coach Robin is al jarenlang blogger voor Datingsitekiezen.nl. Getrouwd met een leuke man die ze heeft ontmoet via een datingsite. Een creatieve veelvraat die gek is op schrijven, ontwerpen en tekenen. LinkedIn

© Datingsitekiezen.nl 2024 | Onderdeel van Dik B.V. | KvK 74390708 | Stationsplein 3, 8011 CW te Zwolle | Privacy & Cookies