Deze site bevat affiliate links. We ontvangen mogelijk een commissie bij jouw inschrijving op een datingsite.

Vergelijk de beste datingsites & apps van 2023

Is Badoo gratis?

Is Badoo gratis?
Probeer Lexa gratis

Laatst bijgewerkt: 5 juli 2022

Badoo is gratis te gebruiken. Voor de basisfunctionaliteiten hoef je niet te betalen. Wel heb je de mogelijkheid om te betalen voor extra’s. Zo kun je bijvoorbeeld in de spotlight staan, waardoor je profiel vaker bij andere gebruikers wordt weergegeven. Ook kun je een premium abonnement (Superkrachten) nemen waarmee je geen beperkingen meer hebt. Dit kost €9,99 per maand en biedt verschillende extra functies. Ook de mobiele applicatie van Badoo is gratis te downloaden voor iPhone of Android.

Let op: Badoo is niet volledig gratis te gebruiken. Wij raden datingsite Lexa aan als meest geschikte alternatief. Deze website kun je gratis uitproberen.

Beperkingen van gratis Badoo

De nadelen van een gratis account zijn onder andere dat je slechts beperkt met gebruikers contact op kunt nemen. Als je berichten wilt sturen naar ‘populaire’ accounts heb je namelijk het premium ‘Superkrachten’ abonnement nodig. Ook wordt je profiel minder vaak getoond in het kennismakingsspel. Met een gratis account kun je dus wel contacten opdoen, maar met een abonnement heb je toegang tot meer functies en meer contacten.

Toch is de basisversie een hele goede gratis manier om te kijken of Badoo iets voor je is en om je eerste contacten te leggen.

Probeer Lexa gratis
logo Badoo

Dit artikel is onderdeel van ons dossier over Badoo. Klik hier om alle artikelen over Badoo te bekijken.

Bekijk alles over Badoo »
foto auteur Robin de Boer
Dit artikel is geschreven door Robin de Boer

Dating coach Robin is al jarenlang blogger voor Datingsitekiezen.nl. Getrouwd met een leuke man die ze heeft ontmoet via een datingsite. Een creatieve veelvraat die gek is op schrijven, ontwerpen en tekenen. LinkedIn

© Datingsitekiezen.nl 2023 | Onderdeel van Dik B.V. | KvK 74390708 | Tesselschadestraat 155, 8023 BL Zwolle | Privacy & Cookies